2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
biraz geriden gelmesi sağlıksız oldugunu gostermez oncelikle buna hic takilma. 1,5 cmdi benimkiler iki hafta once yani 8 haftalik tim o zamanlar.

Canım ilk çocuğum da bir çiğ köfte yiyordum ki anlatamam zaten seviyorum hamileliğimin verdiği şımarıklıkla her gün yedim desem yeridir Eşim takılıyordu hatta bağrı yanık bi gızan çıkartçan diye ama çok şükür topaç gibi bi gızan geldi . Çokta takılmamak lazım diye düşünüyorum yada ben biraz rahat bir kişiliğim

Facebook 2022 mart nisan annelerine gelin kızlar oradan whatsap grubu

benim iştah yok ama arada kendime gelirsem sucuk hamburger döner yiyorum normal eti midem almıyor da artık ne gelirse çiğköfteyi de kendim yapıyorum evde etsiz tarif veririm baya birebir oluyor hazırlarla

Facebook 2022 mart nisan annelerine gelin kızlar oradan whatsap grubu olusturuyorum

biraz geriden gelmesi sağlıksız oldugunu gostermez oncelikle buna hic takilma. 1,5 cmdi benimkiler iki hafta once yani 8 haftalik tim o zamanlar.
Yok takılmıyorum zaten ama geriden geliyor haftasına göre demediği halde her şey yolunda demesine rağmen haftayı eksik söyleyince kafam karıştı

Ben de kızımda bi ara her gün çiğköfte dürüm ayran yemiştim. Midem sadece onları alıyordu.

benim iştah yok ama arada kendime gelirsem sucuk hamburger döner yiyorum normal eti midem almıyor da artık ne gelirse çiğköfteyi de kendim yapıyorum evde etsiz tarif veririm baya birebir oluyor hazırlarla
çiğköfte yapmayı sökmüştü benimki de ilk hamileliğimde :) ben sevemedim hamur yoğurmayı da beceremem mesela bana yoğurma işi mıncıklama işi ters ama yemeğe bayılırım

Ay kızlar ben hiç bilmiyorum sadece 12 haftada test yapılacak biliyorum ama devlettede ücretlimi testler ne kadar fiyatı özelde
Ay valla Evde yaparım olmadı ama inadına böyle heryerde adıyaman yada tatlıses çiğköfte görüyorum içim gidiyo

Ay blenderı bilemedim ama elimle yapıyorum ben blandit dayanır mi

sorma istanbulda şirinevlerde bi suşi çiğköfteci var nasıl onu istiyorum nasıll geçen haftalarda sanki annemin karnından suşi çiğköfteyle doğdum eşim de trafik nasıl gidelim edelim derken evde kendi yapmıştı video falan izlemiş öyle durulmuştum kısır çiğköfte onca bahartı midem alıyor da eti almıyor helal olsunn

Ben de kızımda bi ara her gün çiğköfte dürüm ayran yemiştim. Midem sadece onları alıyordu.

çiğköfte yapmayı sökmüştü benimki de ilk hamileliğimde :) ben sevemedim hamur yoğurmayı da beceremem mesela bana yoğurma işi mıncıklama işi ters ama yemeğe bayılırım
Ay kızlar tamam susalım valla iyice kötü oluyorum

İşine geliyodur ondan

Selam kızlar 5 haftalık hamileyim bugn keseyi gördük siz tecrübelisiniz yorum almak istedim

Eklentiler

• 14C8CC30-BB3C-4113-B9B6-17104DF8B993.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 71
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…