- 15 Şubat 2021
- 49
- 54
- 8
- 34
Amin canım benim sağolgaliba yolk kesesi de var içinde bişey görünüyor hadi sağlıkla ilerlesiiin darısı kalp atışınaaa
anacım yok yokkk deme banlanıyomuş böyle diyenler arada yazıyor whatsapp diye tutturdu durduAy bu grubun whatsapp grubumu var benim haberim yok bende isterim
Ahahaha valla bu grupta olursa bende isterimanacım yok yokkk deme banlanıyomuş böyle diyenler arada yazıyor whatsapp diye tutturdu durdu
15,69 mm iken bana 7 hafta 6 gün diye yazmış ultrason kagidindaYok takılmıyorum zaten ama geriden geliyor haftasına göre demediği halde her şey yolunda demesine rağmen haftayı eksik söyleyince kafam karıştı
O yaşlarda genelde sağlık değil inat ağlaması oluyor hatta ağlama da değil bağırıyorlarkucak bebeği değil ya 3 4 yaşlarında daha da gür sesle çığlık ata ata ağladı sabaha kadarr derdi neydi bilmiyorum ama doktora falan da götürmediler sağlık sıkıntısı var ise ama keşke götürseler de uyusam biraz demedim değil
Ben 8.haftada gitmiştim beni de 12 de çağırdı. İkili tarama testi felan var sanırım yaptırılan onu yaptırıcam da karından su aldıkları bir test varmış onu asla yaptırmayı düşünmüyorum ne zaman yapılıyor emin değilim gerçi herkese de yapalım demiyorlarmış sanırımMerhaba kızlar nasılsınız bayağıdır yazamıyorum inşallah hepinizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerliyordur
Ben de pazartesi günü kontrole gittim ilk kez kalp atışını dinledim çok heyecanlıydı artık ultrasonda minnacık da olsa bebek görüntüsünü almaya başladı giderek daha çok annelik hissi yükleniyor
Size bir sorum olcak ben şu an 9+7'yim (doktor hesaplaması bu) Bir sonraki kontrole doktor 12. haftada çağırdı 12. hafta bazı testlerin yapıldığı haftaymış sanırım pek bilgim yok siz bunlar hakkında ne biliyorsunuz bir de tüm testleri yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Bence burası daha güzel orda kim ne yazdı kaçırılıranacım yok yokkk deme banlanıyomuş böyle diyenler arada yazıyor whatsapp diye tutturdu durdu
Merhaba fetal dna testiyle anneden kan alıp bebeğin bazı kromozomlarında bozukluk olup olmadığına bakıyorlarmış 9. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş %99 oranda doğru sonuç veriyormuş fiyatı da 3-4bin arasıymış daha kapsamlı istenirse fiyat artıyormuş.Merhaba kızlar nasılsınız bayağıdır yazamıyorum inşallah hepinizin gebeliği sağlıklı bir şekilde ilerliyordur
Ben de pazartesi günü kontrole gittim ilk kez kalp atışını dinledim çok heyecanlıydı artık ultrasonda minnacık da olsa bebek görüntüsünü almaya başladı giderek daha çok annelik hissi yükleniyor
Size bir sorum olcak ben şu an 9+7'yim (doktor hesaplaması bu) Bir sonraki kontrole doktor 12. haftada çağırdı 12. hafta bazı testlerin yapıldığı haftaymış sanırım pek bilgim yok siz bunlar hakkında ne biliyorsunuz bir de tüm testleri yaptırmayı düşünüyor musunuz?
Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin neye güveniceğimizi şaşırıyoruz ben çoğu zaman hakkımda hayırlı neyse o olsun diyorum ama insan neyle karşılaşacağını da bilmek istiyorMerhaba fetal dna testiyle anneden kan alıp bebeğin bazı kromozomlarında bozukluk olup olmadığına bakıyorlarmış 9. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş %99 oranda doğru sonuç veriyormuş fiyatı da 3-4bin arasıymış daha kapsamlı istenirse fiyat artıyormuş.
Ikili test 12. Haftada %85 doğruluk 400 tl
Üçlü test 16. Haftada %65 doğruluk 400tl
Amniosentez %100 doğruluk direk bebeğin yaşadığı sıvıdan alındığı için
Fetal dna için kim yaptırmalı diye testler var ona bakın isterseniz 35 yaş üstü düşük aile kromozom hastalıkları varsa daha çok öneriyorlar birde eksi sözlükte biri içimiz rahat olsun diye direk bunu yaptırmış %1 yanılma payı olmuş ve bebeğin 6 ay sonra down sendromlu olduğunu öğrenmişler
Doktorumda hiç bi test %100 doğru sonuç vermez bazı hastalıklar bebek dogunca bille belli olmuyor 6 aya gelince belli oluyor dedi.
O yüzden ilk başta ikili test yaptırmayı düşünüyorum birde bebek 4.5 cm olunca ense kalınlığına serçe parmaklarına falan bakıcak dokturum.
Baya uzun oldu ama umarım açıklayıcı olmuştur
Bende canım isterse tüketiyorum azda olsa insanın yasak olunca daha bi yiyesi geliyorSağolun. bakayım ben ona.:)) gerçi benim doktorum da çok aşırı sıkmadı ama katkı maddesi var ambalajlı ürünlerde ona göre tüket dedi
Önceki gittiginde kac haftalık dedi ona göre takip et bence eğer uyumsuzluk olsaydı söylerdi sat herkeste uyumlu çıkmıyorKızlar dün sata göre 9+2 iken doktor kontrolüm vardı. Çok şükür kanama vs yokmuş. Bebiş de büyümüş 1.5 cm olmuş. Dr 8hafta bitmiş 9a girmiş dedi. 9+2 olunca 9hafta bitmiş 10 a girmiş olmuyor muyuz? Geriden geliyor haftaya göre de demedi. Kafam karıştı. Bilgisi olan var mı?
Çok ayrıntılı olmuş çokkk teşekkürler. İkiliyi yaptırıcam zaten yapılıyo amadğerlerini bilmiyorumMerhaba fetal dna testiyle anneden kan alıp bebeğin bazı kromozomlarında bozukluk olup olmadığına bakıyorlarmış 9. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş %99 oranda doğru sonuç veriyormuş fiyatı da 3-4bin arasıymış daha kapsamlı istenirse fiyat artıyormuş.
Fetal dna için kim yaptırmalı diye testler var ona bakın isterseniz 35 yaş üstü düşük aile kromozom hastalıkları varsa daha çok öneriyorlar birde eksi sözlükte biri içimiz rahat olsun diye direk bunu yaptırmış %1 yanılma payı olmuş ve bebeğin 6 ay sonra down sendromlu olduğunu öğrenmişler
Doktorumda hiç bi test %100 doğru sonuç vermez bazı hastalıklar bebek dogunca bille belli olmuyor 6 aya gelince belli oluyor dedi.
O yüzden ilk başta ikili test yaptırmayı düşünüyorum birde bebek 4.5 cm olunca ense kalınlığına serçe parmaklarına falan bakıcak dokturum.
Katılıyorum o yüzden bu kadar araştırdım ama olcağı varsa oluyor sanırım inşallah hepimizin bebeği sağlıklı uzun ömürlü ve hayırlı evlatlar olurlarAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin neye güveniceğimizi şaşırıyoruz ben çoğu zaman hakkımda hayırlı neyse o olsun diyorum ama insan neyle karşılaşacağını da bilmek istiyor
Ben de sadece ense kalınlığının yaptıracağım.Merhaba fetal dna testiyle anneden kan alıp bebeğin bazı kromozomlarında bozukluk olup olmadığına bakıyorlarmış 9. Haftadan itibaren yapılabiliyormuş %99 oranda doğru sonuç veriyormuş fiyatı da 3-4bin arasıymış daha kapsamlı istenirse fiyat artıyormuş.
Bende kızımda çiğ köfte ve baklava çok tuketmistimBen de kızımda bi ara her gün çiğköfte dürüm ayran yemiştim. Midem sadece onları alıyordu.
Bende istiyorum bendeAhahaha valla bu grupta olursa bende isterim
Grubu yeni kurdum,facebook tan 2022 Mart&Nisan Anneleri ismi,grupta buluşup oradan whatsapp a geçelimAy bu grubun whatsapp grubumu var benim haberim yok bende isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?