2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bişey sorabilirmiyim sağ tarafta olan kesedemi gördünüz yolk kesesini ben göremiyorum bitürlü
soldaki kese değil mi ahaha doktor ne dedi yolk kesesi de çıkmış demedi mi sağdaki kese ise soldaki neymişşş soldaki kese ise sağdaki ne kist mi biri acaba

soldaki kese değil mi ahaha doktor ne dedi yolk kesesi de çıkmış demedi mi sağdaki kese ise soldaki neymişşş soldaki kese ise sağdaki ne kist mi biri acaba
Hayır bana sağdakini gösterdi direk kese olarak henüz embryo görünmüyo dedi bende siz söyledğnzden beri bakıyorum bakıyorum yok

Kızlarr başağrısıyla uyanmıştım gece ailecik koronayız testlerimiz pozitifkemiklerim sızlıyor,kopacak gibi ağrıyor eklemlerim
Delta mı canım?delta bas agrısıyla baslıyor diyorlar, bende de migren var. Her agrıda panik oluyorum. Gecmiş olsun, hafifce atlatın inşallah

Facebook neyse de WhatsApp işine bence girmeyin hiç. Hem burda kimin ne yazdığını takip edebiliyoruz
Ne gibi bir sakınca gördünüz? Whatsapp tan anında mesajlara dönüt alıp paylaşmak, daha hızlı etkileşim varken sitede sürekli sayfa sayfa ilerleyip zaman kaybetmek hoşunuza gidiyorsa saygı duyarim:)

Ne gibi bir sakınca gördünüz? Whatsapp tan anında mesajlara dönüt alıp paylaşmak, daha hızlı etkileşim varken sitede sürekli sayfa sayfa ilerleyip zaman kaybetmek hoşunuza gidiyorsa saygı duyarim:)
İsteyenler size ulaşır forumda bu wp olayı konuşulması yasakmış dedikçe gelip gelip söylüyorsunuz. biz buradan devam ediyoruz. isteyenler sizinle iletişime geçer.

Kızlar zamanında temmuz anneleri diye bi grubumuz vardı çok güzel şeyler paylaştık aynı heyecanları yaşadık. Sonra grubu facebooka taşıdılar. Ben biraz sonradan katılmıştım o zaman facebooktaki gruba.ben daha gitmeden ortalık yangın yeri olmuş kişisrl tartışmalar olmuş falan ..forumdaki grubun bile tadı kalmadı ondan sonra. O yüzden bence burası çok güzel ve tadında

Uslubunuza dikkat edin,gelip gelip söylüyorsunuz da ne demek? Eğer bir yasak varsa ve ben ihlal ediyorsam ben engel yerim bu bir,ikincisi ben yazıyorum tabi ki isteyen gelir istemeyen gelmez, herkesin ufku aynı oranda açık olamaz:) son olarakta benim bir başkasına yazdığım mesajı alıntı yaparak cevao yazma gereğini neden duydunuz anlamadım doğrusu ha ilave olarak sizi özellikle bekliyorum diye bir davetiye gönderdiğimi hatirlamiyorum

Bende canım isterse tüketiyorum azda olsa insanın yasak olunca daha bi yiyesi geliyor

Önceki gittiginde kac haftalık dedi ona göre takip et bence eğer uyumsuzluk olsaydı söylerdi sat herkeste uyumlu çıkmıyor
İlk gittiğimde sat ile aynıydı. Belki de söylerken kafası karıştı. Bir dahaki gidişimde sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…