2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Allah muhafazaburası iyi böyle devam ediyoruz ya işte

Ne gibi bir sakınca gördünüz? Whatsapp tan anında mesajlara dönüt alıp paylaşmak, daha hızlı etkileşim varken sitede sürekli sayfa sayfa ilerleyip zaman kaybetmek hoşunuza gidiyorsa saygı duyarim:)
herkes numarasını verip özelini paylaşmayı tercih etmeyebilir. numara vermek whatsappa geçmek yasak artık banlanırsınız :)

bizim de eylül anneleri grubumuz var 2 seneyi geçti hala aktif olarak devam ediyoruz ama o zamanlar yasak değildi şimdi direkt ban sebebi :)

herkes numarasını verip özelini paylaşmayı tercih etmeyebilir. numara vermek whatsappa geçmek yasak artık banlanırsınız :)
O zaman banlanana kadar vaktimiz var:) numaradan imtina ediyorsanız gelmek isteyen yazsın ben kendi numaramı atacağım özellerine

Foruma birşey olmaz merak etmeyin,yersem banı ben yerim,2018 ağustos annelerini de bu sekilde kurmuştuk, çokta güzel arkadaşlıklar edindik,halada duruyor whatsapta aktif grubumuz,
foruma da ihtiyaç var aynı ip üzerinden ikinci bir hesabı da açamıyorsunuz haberiniz olsun

Benimde kendi fikrim burdan devam etme düşüncesindeyim öğretmen olduğum için çok fazla wtsp grupları falan var ki okul açılınca bu gruplar daha da artacak burda enazıdan biz istediğimiz an girip bildirimleri görüyoruz burda olanlarla yola devam ederiz

Ve telefon numarası kişisel bi bilgi sahşen ben istemem vermeyi
çoğumuzun ismi bile takma iken telefon numarası vermek biraz zor gibi
Doğru diyorsunuz zaten o yüzden ilk facebook sayfasını verdim ilk artı ben kendi numaramı veriyorum onla uğraşmak istemeyen ve gruba gelmek isteyen icinde,

Neyse siz bilirsiniz arkadaşlar,buradan devam edin o zaman, ben sadece bir fikir attım ortaya, şimdiden herkese kolay ve saglikli doğumlar diliyorum.

Foruma birşey olmaz merak etmeyin,yersem banı ben yerim,2018 ağustos annelerini de bu sekilde kurmuştuk, çokta güzel arkadaşlıklar edindik,halada duruyor whatsapta aktif grubumuz,
bizim de aktif 2018de böyle bir kural yoktu burda. ama cozutulduğu için hem hesabınız banlanacak hemde aynı telefon üzerinden ikinci bir hesap kuramayacaksınız
2022 mart annelerinin ne suçu var :)
suçu yok site kuralları değişti ben hesabımı seviyorum kaybetmek istemiyorum

Açık konuşmak gerekirse dileyen dilediği sosyal medya üzerinden paylaşım yapmaya devam eder. Fakat buradan davette bulunuyorsan sonuçlarını da sana hatırlattılar ise neden beni attınız dememelisin. Atılana kadar devam diyip dalga geçmen zaten işin başka bir boyutu.

Aynı işlemi 2019 Ekim anneleri yapıp bir daha o başlığa uğramamış sonra bunda ne var diyorsun.

konu bizim için kapanmıştır, konu dışı bu hatırlatma mesajı için hepinizden özür dilerim...

Hamurişini bende kaçırıyorum çünkü onun dışında ki azıcık mide bulantısı yapıyor oturup ekmek kemirmek en büyük hobim

Evet canım öyle önce bebekler cumartesi yardımcı aldım bugünde eşimle yapıcaz yüzünden

sakalımız yok ki lafımız dinlensin :) biz teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…