2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
galiba benim sigorta geçiyor orada önereceğin doktor var mıı
Aaa ne güzel o zaman ne işin var Şişli kolanda ben senin yerinde olsam oraya giderdim. Hastane hizmet kalite dünya kadar fark var arada orada Figen hanım için çok iyi diyorlar birde Fatih bey vardı ama sanırım ayrıldı.

Kızlar tahminen 5. Haftamdayım kesem 11 mm çünkü dünden beridir bel ağrım var sizcr normal mi sizde de oldu mu

Benimde aynı şekilde , su iciyorum onu bile istemiyor midem sürekli bi kusma istegi, hergün dua ediyorum nolur 3 ay gelsin ve bitsin daha fazla uzamasin , ilaçlar hiç etki etmiyor

Onlar kandan depolarımızdan besleniyor bizim kendimize iyi bakmamız lazım inşAllah bir daha yaşamazsınız

Evet kızlar memorial figen hanım harika bi doktor. Çok sakin insanı rahatlatan bi kadın. Fazla fazla ilaç vermez istediği tüm tahlilleri aile hekimliğinde yaptır der harika bi kadın. Bi kere arkadaşım çocuğunu aldırmak istemişti figen hanım ikna etmişti onu :)

Ben de yiyip içeyim diye bi yatarken bi öğleden sonra prilam alıyorum. Aslında ilaç kullanmak istemem ama mecbur kaldım sürekli kusmak çok kötü.
O halsizlik bitkinlik ben de de var. Şeftali banada iyi geliyor ama kusunca yiyememiştim bugün yerim artık

Eklentiler

• 1628160809797791923290385757554.webp
    56,3 KB · Görüntüleme: 37
  • 16281609277594696430402723081532.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 34
  • 16281609926025467397116572135568.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 34
nerden bakıyorsun sen buna aaa bende baktım şimdi acaba ben önceden baktığımda yok muydu, çünkü ona bakmıştım yoktu diye hatırlıyorum
hastanenin sitesinden de baktım bazen yeniliyolar anlaşmaları yaa belki öyle bir şey olmuştuur yeni güncellenmiştiirr özel leventte geçiyordu önceden artık orada geçmiyor florance nightta geçiyordu geçmiyor artık

aa demek ki güncellemişler çünkü yoktu eminim iyice bakmıştım

Aynen bende Ankara memorial i arayip sormustum ilk muayeneye gitmeden, hastanemizde gecerli değil demislerdi. Demek ki degismis
Evett bak böyle yazıyo çok ilginç bir ara gidip deneyeyim

Eklentiler

• 16281617431385193416439589449351.webp
    38,6 KB · Görüntüleme: 29
Merhabalar hayırlı olsun bebisiniz inşallah ben de Gaziantep teyim hangi Dr a gideceksiniz acaba

Güzel anneler günaydın hamilelik nasıl gidiyor ? Ben uykudan gözümü açamıyorum akşam misafirlerin yanında ayakta uyumuşum çok halsizlim sürekli gözüm yastıkta.
Benim karın agrısı sık WC ihtiyacı ve bel,baş agrım oluyor ve tabiki olmazsa olmaz uyku hali

Kızlar gebelikte baş agrısı erkek bebekte olur diyor babaannem duyan oldumu bu söylentilerden bi kızım var onda yaşamamıştım bi oğlum var onda çok olmuştu bu sefer de oluyor acaba gerçeklik payı var mıdır
Çok şükür ikisi de var tek merak ettiğim şey miniklerimn hangisinin tek kalacağı üçten fazla çocuk düşünmüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…