2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı durumdyiz canim

Kızlar iştahsızlıktan kabız olmuşum, biraz kendimi sıkonca kasığım belim ağrıdı, inşallah bişey olmamıştır değil mi
Ne yapsam da bi çare bulsam
Annem hamile kaldığımdan beri tuvalette ıkınma diyor bende sakince halletmeye çalışıyorum normalden uzun sürüyo ama ıkınmamış oluyorum. Birde kayısı şeftali yiyince kabızlık çok olmuyor günde 3 lt su içiyorum nerdeyse
Bende beni duyuyomus gibi konusuyorum, annesinin kuzusuyla, çok rahatlatıyor beni de bu durum.

O hamilelikten kuzu bende öyleyim. Yani aslinda, normalde de kolay sinirlenen bi insanım ama hamilelikte herşey batar oldu ekstra
Bende çok konuşuyorum ve bebişim hep beni haklı buluyor ❤
kuzu günüm günümü tutmuyor ilaç kafasına göre etki ediyor ahahah dün hiç etki etmedi bugün etti çok ilginç
Sizin ailenin kadınlarının nasıl geçmiş hamileliği onlara benziyor biraz ben aynı halam ve annem gibi geçiriyorum şuan

Güzel anneler günaydın hamilelik nasıl gidiyor ? Ben uykudan gözümü açamıyorum akşam misafirlerin yanında ayakta uyumuşum çok halsizlim sürekli gözüm yastıkta.

Merhabalar bana doktor dün yürüyüşde yok deyince tamamen eve cakildim sürekli uykum var halsizlik kolumu bile kaldircak halim yok anlatamam..Biraz ultrason da kanama gördüm dedi fitil verdi tutunma kanamasi dedi ama kafam karışık

Nameless Warrior canım doktor işini ne yaptınn minnoş ikiz annesi hangi doktora gidiyosunn lale hanıma uğradın mı belki giderim diyodun senin görüşünü de merak ettim
Canım benim bu aralar işlerim çok yoğun yazamıyorum ama takipteyim sizi. Doktor işini henüz birşey yapmadım bu cumartesi son kez kendi tüp bebek doktoruma randevum var kalp atışları için sonrası içinde çok araştırdım lale hanım ile ilgili çok iyi yorumlar duydum ancak seni etkilemek istemiyorum ama hastane ile ilgili hiç iyi yorumlar duymadım. Türkiye hastanesinide eşim istemedi. Çok alakasız bir şekilde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Gaziosmanpaşa medicalpark hastanesinden Dr Emrah Kızıldağ’a randevu aldım pazartesi gününe baya geç kaldım tahliller vs. için ama önce bir kalp atışlarını duyayımda gerisi kolay

Canım dikkat et. Bende iki gün önce yeğenim için hastaneye gitmiştim merdiven in çık hastanede halim kalmadı . eve gelince çok az leke geldi. Kendimizi yormaya hiç gelmiyor …

Canım dikkat et. Bende iki gün önce yeğenim için hastaneye gitmiştim merdiven in çık hastanede halim kalmadı . eve gelince çok az leke geldi. Kendimizi yormaya hiç gelmiyor …
Ya otursam yine iyi karnım belim ağrıyor halsizlik bir parça yemeği alıp zoraki yiyorum sonra koltuğa yatmış buluyorum kendimi

yaa benim kalp doktorum da şişli kolanda takip ediyor kontrollerimi bir durum olursa diye kadın doğumu da orada seçtim o yüzdenn, evime de 10 dk diye burada devam etmeyi düşünüyorum ama şişli medipolü de gözüme kestirmedim değil lale hanımla şu an maşallahlık ilerliyoruz ama ileride nasıl oluruz bilmiyorum :) gop medicalde de benim kötü anılarım var ya uzak diye bir de elemiştim direkt umarım sen çok çok memnun kalırsıın içine siner doktorunnn haberdar et bizi mutlaka <3

Benim de anneme benziyor hiç bulantım kusmam olmadı sadece halsizlik ve uyku var annem de öyleymiş

Kuzu fitil ya da ilac olarak heralde hepimiz progestan kullaniyoruz, normal hepsi veriyo ilk 3 ay hep risk olduğu icin. Ama mümkün oldugunca yatmak, egilmemek ve yukarilara uzanmamak gerekiyor demisti benim doktorum. İlk kontrolde bende de ultrasonda kanama verdi, sonraki kontrolde kanama neredeyse bitmis demisti, ama hala ilaca devam ediyorum mesela

Şişli medipol neresi bilmiyorum orayı ben ? Ya banada uzak aöa ben istinyede oturuyorum. Her koşulda araba ile gidip geliyorum. Bir tık uzak olsun içime sinen bir yer olsun istedim. Deneyeceğim bakalım. Bende vadiistanbul liv’i kestirmiştim gözüme ama sigortama dahil etmediler hainler bakalım gideyim bi bilgi veririm.

aynenn aynennn ah canım kerem doğa seçkin eşim bile diyor keşke kolandan ayrılmasaydı diye gözüm kapalı ne derse yapardım heralde... şimdi içe sinen doktor bulmak çok zor ya. ayy memorial kuzu ya medipol nerden çıktıysa. altuğ semiz varmış orada da önerdiler ama ileride bir görüşürüm belki onunla da

Aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsun

Evet kerem hoca birde sanırım Gamze hanım var ikiside muhteşem doktorlar. Ahhh Şişli Memorial canım hastanem hiç bırakmak istemiyorum ama orası özel sağlık sigortası olmadan çok zor. Doğum paketi 35.0000 TL diye duydum

galiba benim sigorta geçiyor orada önereceğin doktor var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…