Çok gecmis olsun canım. Çok üzüldüm hayırlısı ile tez zamanda atlatirsiniz insKızlarr başağrısıyla uyanmıştım gece ailecik koronayız testlerimiz pozitifkemiklerim sızlıyor,kopacak gibi ağrıyor eklemlerim
Aynı durumdyiz canimGünaydın kızlarbenim mide bulantısı ve çıkarma akşamları zirve yapıyo. Eğer çıkarmasam zehirliycek gibi. Bişey de yemiyorum.kuru ekmek yesem o da ekşiyo içimde artık ne yiceğimi şaşırdım
Halsizlik zaten hep var. Umarım 3 ayda biter artık umudumu kaybetmeye başladım. Doğuma kadar gidecekmiş gibi geliyokızımla zor ilgileniyorum. Çok üzülüyorum. Zaten karnımdakini artık unutuyorum bu sıkıntılardan. Hasta gibiyim
Allah hepimize kolaylıklar versin , geçsin gitsin bu günler. Sağlıkla kavuşalım bebeklere . Uykusuzluk bundan iyidir
Annem hamile kaldığımdan beri tuvalette ıkınma diyor bende sakince halletmeye çalışıyorum normalden uzun sürüyo ama ıkınmamış oluyorum. Birde kayısı şeftali yiyince kabızlık çok olmuyor günde 3 lt su içiyorum nerdeyseKızlar iştahsızlıktan kabız olmuşum, biraz kendimi sıkonca kasığım belim ağrıdı, inşallah bişey olmamıştır değil mi
Ne yapsam da bi çare bulsam
Bende çok konuşuyorum ve bebişim hep beni haklı buluyor ❤Bende beni duyuyomus gibi konusuyorum, annesinin kuzusuyla, çok rahatlatıyor beni de bu durum.
O hamilelikten kuzu bende öyleyim. Yani aslinda, normalde de kolay sinirlenen bi insanım ama hamilelikte herşey batar oldu ekstra
Sizin ailenin kadınlarının nasıl geçmiş hamileliği onlara benziyor biraz ben aynı halam ve annem gibi geçiriyorum şuankuzu günüm günümü tutmuyor ilaç kafasına göre etki ediyor ahahah dün hiç etki etmedi bugün etti çok ilginç
Merhaba benim bilgilerim tabloda yanlış yazıyor :) yaş 27 Eskişehir ilk bebekGünaydın kuzular, yeni gelen arkadaşlar beklenen doğum tarihi, yaş, şehir, kaçıncı çocuk bilgilerini yazarsa tablomuza ekleyelimm
Hahah orada çok karışık şeyler olmuş baksanaMerhaba benim bilgilerim tabloda yanlış yazıyor :) yaş 27 Eskişehir ilk bebek
Canım benim bu aralar işlerim çok yoğun yazamıyorum ama takipteyim sizi. Doktor işini henüz birşey yapmadım bu cumartesi son kez kendi tüp bebek doktoruma randevum var kalp atışları için sonrası içinde çok araştırdım lale hanım ile ilgili çok iyi yorumlar duydum ancak seni etkilemek istemiyorum ama hastane ile ilgili hiç iyi yorumlar duymadım. Türkiye hastanesinide eşim istemedi. Çok alakasız bir şekilde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Gaziosmanpaşa medicalpark hastanesinden Dr Emrah Kızıldağ’a randevu aldım pazartesi gününe baya geç kaldım tahliller vs. için ama önce bir kalp atışlarını duyayımda gerisi kolayNameless Warrior canım doktor işini ne yaptınn minnoş ikiz annesi hangi doktora gidiyosunn lale hanıma uğradın mı belki giderim diyodun senin görüşünü de merak ettim
Canım dikkat et. Bende iki gün önce yeğenim için hastaneye gitmiştim merdiven in çık hastanede halim kalmadı . eve gelince çok az leke geldi. Kendimizi yormaya hiç gelmiyor …Merhabalar bana doktor dün yürüyüşde yok deyince tamamen eve cakildim sürekli uykum var halsizlik kolumu bile kaldircak halim yok anlatamam..Biraz ultrason da kanama gördüm dedi fitil verdi tutunma kanamasi dedi ama kafam karışık
Ya otursam yine iyi karnım belim ağrıyor halsizlik bir parça yemeği alıp zoraki yiyorum sonra koltuğa yatmış buluyorum kendimiCanım dikkat et. Bende iki gün önce yeğenim için hastaneye gitmiştim merdiven in çık hastanede halim kalmadı . eve gelince çok az leke geldi. Kendimizi yormaya hiç gelmiyor …
yaa benim kalp doktorum da şişli kolanda takip ediyor kontrollerimi bir durum olursa diye kadın doğumu da orada seçtim o yüzdenn, evime de 10 dk diye burada devam etmeyi düşünüyorum ama şişli medipolü de gözüme kestirmedim değil lale hanımla şu an maşallahlık ilerliyoruz ama ileride nasıl oluruz bilmiyorum :) gop medicalde de benim kötü anılarım var ya uzak diye bir de elemiştim direkt umarım sen çok çok memnun kalırsıın içine siner doktorunnn haberdar et bizi mutlaka <3Canım benim bu aralar işlerim çok yoğun yazamıyorum ama takipteyim sizi. Doktor işini henüz birşey yapmadım bu cumartesi son kez kendi tüp bebek doktoruma randevum var kalp atışları için sonrası içinde çok araştırdım lale hanım ile ilgili çok iyi yorumlar duydum ancak seni etkilemek istemiyorum ama hastane ile ilgili hiç iyi yorumlar duymadım. Türkiye hastanesinide eşim istemedi. Çok alakasız bir şekilde bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Gaziosmanpaşa medicalpark hastanesinden Dr Emrah Kızıldağ’a randevu aldım pazartesi gününe baya geç kaldım tahliller vs. için ama önce bir kalp atışlarını duyayımda gerisi kolay
Çok teşekkür ederim canım bi araştırayım bakalımBen bunu kullanıyordum canım
Benim de anneme benziyor hiç bulantım kusmam olmadı sadece halsizlik ve uyku var annem de öyleymişAnnem hamile kaldığımdan beri tuvalette ıkınma diyor bende sakince halletmeye çalışıyorum normalden uzun sürüyo ama ıkınmamış oluyorum. Birde kayısı şeftali yiyince kabızlık çok olmuyor günde 3 lt su içiyorum nerdeyse
Bende çok konuşuyorum ve bebişim hep beni haklı buluyor ❤
Sizin ailenin kadınlarının nasıl geçmiş hamileliği onlara benziyor biraz ben aynı halam ve annem gibi geçiriyorum şuan
Kuzu fitil ya da ilac olarak heralde hepimiz progestan kullaniyoruz, normal hepsi veriyo ilk 3 ay hep risk olduğu icin. Ama mümkün oldugunca yatmak, egilmemek ve yukarilara uzanmamak gerekiyor demisti benim doktorum. İlk kontrolde bende de ultrasonda kanama verdi, sonraki kontrolde kanama neredeyse bitmis demisti, ama hala ilaca devam ediyorum meselaMerhabalar bana doktor dün yürüyüşde yok deyince tamamen eve cakildim sürekli uykum var halsizlik kolumu bile kaldircak halim yok anlatamam..Biraz ultrason da kanama gördüm dedi fitil verdi tutunma kanamasi dedi ama kafam karışık
Şişli medipol neresi bilmiyorum orayı ben ? Ya banada uzak aöa ben istinyede oturuyorum. Her koşulda araba ile gidip geliyorum. Bir tık uzak olsun içime sinen bir yer olsun istedim. Deneyeceğim bakalım. Bende vadiistanbul liv’i kestirmiştim gözüme ama sigortama dahil etmediler hainleryaa benim kalp doktorum da şişli kolanda takip ediyor kontrollerimi bir durum olursa diye kadın doğumu da orada seçtim o yüzdenn, evime de 10 dk diye burada devam etmeyi düşünüyorum ama şişli medipolü de gözüme kestirmedim değil lale hanımla şu an maşallahlık ilerliyoruz ama ileride nasıl oluruz bilmiyorum :) gop medicalde de benim kötü anılarım var ya uzak diye bir de elemiştim direkt umarım sen çok çok memnun kalırsıın içine siner doktorunnn haberdar et bizi mutlaka <3
aynenn aynennn ah canım kerem doğa seçkin eşim bile diyor keşke kolandan ayrılmasaydı diye gözüm kapalı ne derse yapardım heralde... şimdi içe sinen doktor bulmak çok zor ya. ayy memorial kuzu ya medipol nerden çıktıysa. altuğ semiz varmış orada da önerdiler ama ileride bir görüşürüm belki onunla daŞişli medipol neresi bilmiyorum orayı ben ? Ya banada uzak aöa ben istinyede oturuyorum. Her koşulda araba ile gidip geliyorum. Bir tık uzak olsun içime sinen bir yer olsun istedim. Deneyeceğim bakalım. Bende vadiistanbul liv’i kestirmiştim gözüme ama sigortama dahil etmediler hainlerbakalım gideyim bi bilgi veririm.
Hayırlı olsun hoşgeldin aramızaKızlar herkese merhaba sanırım bende mart annesi olcagm nasip olursa. 2. Hamileliğim. Beklemediğim için hala şaşkınım
Aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsunHerkese merhababugün şok bir şekilde hamile olduğumu yaptığım idrar testiyle öğrendim. Dayanamayıp kan da verdim. Beta HCG 3868 çıktı. Yarına doktoruma randevu aldım. Sanırım aranıza bende katılıyorum gibi hikayem de çok enteresan, onu da yarın doktordan sonra inşallah paylaşırım sizinle
Evet kerem hoca birde sanırım Gamze hanım var ikiside muhteşem doktorlar. Ahhh Şişli Memorial canım hastanem hiç bırakmak istemiyorum ama orası özel sağlık sigortası olmadan çok zor. Doğum paketi 35.0000 TL diye duydumaynenn aynennn ah canım kerem doğa seçkin eşim bile diyor keşke kolandan ayrılmasaydı diye gözüm kapalı ne derse yapardım heralde... şimdi içe sinen doktor bulmak çok zor ya. ayy memorial kuzu ya medipol nerden çıktıysa. altuğ semiz varmış orada da önerdiler ama ileride bir görüşürüm belki onunla da
galiba benim sigorta geçiyor orada önereceğin doktor var mııEvet kerem hoca birde sanırım Gamze hanım var ikiside muhteşem doktorlar. Ahhh Şişli Memorial canım hastanem hiç bırakmak istemiyorum ama orası özel sağlık sigortası olmadan çok zor. Doğum paketi 35.0000 TL diye duydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?