2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hangi genler
Ben kusmaktan yiyemedim ki
Yarın mide bulantım olmazsa deneyeyim inşallah

Günaydınlar
Dün karın agrısı şikayeti ile acile gittim keseyi gördük kalp atışı için de iki hafta sonra gel henüz bebek oluşmamış dedi doktor sizin de uzun süren karın agrınız oluyor mu? Bu konu hakkında bi şey demedi ilaç verip gönderdi progestan ve folbiol yazmış

günaydınnn, karın ağrısı mı kasık ağrısı mı ? karın ağrısı belki gazdan falan olabilir mi, gebelikte gazda oluyor bildiğim kadarıyla. eğer kasık ağrısıysa da onun için zaten progestan vermiş doktor, bir problem yoktur

Ne yazık ki bende de öyle. Üzerine ekstra işyeri ve ailevi sıkıntılar da eklendi. Bir girdapta dönüp duruyor gibiyim. Elimi karnıma koyup konuşarak rahatlatmaya çalışıyorum kendimi.
Bende beni duyuyomus gibi konusuyorum, annesinin kuzusuyla, çok rahatlatıyor beni de bu durum.
Bende öfke patlaması oluyor aşırı sinirleniyorum sonrasında da ağlıyorum
O hamilelikten kuzu bende öyleyim. Yani aslinda, normalde de kolay sinirlenen bi insanım ama hamilelikte herşey batar oldu ekstra

Günaydın kızlar benim mide bulantısı ve çıkarma akşamları zirve yapıyo. Eğer çıkarmasam zehirliycek gibi. Bişey de yemiyorum.kuru ekmek yesem o da ekşiyo içimde artık ne yiceğimi şaşırdım
Halsizlik zaten hep var. Umarım 3 ayda biter artık umudumu kaybetmeye başladım. Doğuma kadar gidecekmiş gibi geliyo kızımla zor ilgileniyorum. Çok üzülüyorum. Zaten karnımdakini artık unutuyorum bu sıkıntılardan. Hasta gibiyim
Allah hepimize kolaylıklar versin , geçsin gitsin bu günler. Sağlıkla kavuşalım bebeklere . Uykusuzluk bundan iyidir

Karın agrısı evet sizinde dediğiniz gibi sanırım gazdan bugün iyiyim

sorma kuzu dün o kadar kustum ki ateşim 38e çıktı korktum da bişey mi oldu diye bu kadar beslenemiyorken bu çocuklar nasıl büyüyecekse... sonra dramamine hüpletttim 1.5 tane bugüne şükür gözüm açıldı

Ben de bırakmıştım tekrar başlıycam bulantı hapına . Senin de vücut çıkarmaktan susuz kaldı heralde kıyamam su bile içemiyoruz ki .
diyorum bu kadar eziyet çektik artık şöyle sessiz sakin sağlıklı uykusu yerinde minikler gelsin Bunlar doğmadan çektirdi zaten bi de doğunca çektirmesin

ocak şubat gruplarına bakıyorum kimisinin hala devam ediyor var ya gözüm nasıl korkuyor hep kendimi teselli ediyodum 1-2 haftaya geçecek dayan diye.. ayyy keşke dediğin gibi olsa keşkeee akıllı uslu minnoşlarımız olsun sevmek için zorla uyandıralım artık öyle uyusunlar

Kiyamam yaa kuzum. İlac icince toparliyosun ama dimi. İnsallah en kisa zamanda rahatlarsiniz. İnsan hamileligin keyfini cikartmak istiyo valahii

Kiyamam yaa kuzum. İlac icince toparliyosun ama dimi. İnsallah en kisa zamanda rahatlarsiniz. İnsan hamileligin keyfini cikartmak istiyo valahii
kuzu günüm günümü tutmuyor ilaç kafasına göre etki ediyor ahahah dün hiç etki etmedi bugün etti çok ilginç

Mide bulantısı çocugun kalp atmasından oluyor diyen var. Bende de hiç bulantı yok, insan korkuyor bu sefer de, yarın doktora gidicem bakalım bir tek vitamin midemi bhlandırıyor, onu da yemek arası içmeye basladım. Çok bulananların bile 3 ayda bitiyormuş canım. 12 hafta herseyde limit gibi

Kızlar d vitaminim 19 düşmüş takviye kullanmam lazım sizin kullandığınız memnun kaldığınız d vitamini var mı

Canım yok hiç öyle düşünme bence, çünkü her bebek gibi her hamilelikte birbirinden cok farklı. Kimisinin hiç midesi bulanmiyor, Allah korusun illa öyle olucak diye kötü şeyleri çekme. Minik sana torpil geciyor, acısını doğunca cikarcak

Nameless Warrior canım doktor işini ne yaptınn minnoş ikiz annesi hangi doktora gidiyosunn lale hanıma uğradın mı belki giderim diyodun senin görüşünü de merak ettim

Kalp atışını daha hiç duyamadım. Yarın inşallah güzel gelişmeler olur. Sagol canım❣

Kızlar anlayanlar yorum yapabilirmi

Eklentiler

• 264983B9-4244-473A-B591-C3D3722696CA.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…