2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhabalar hayırlı olsun bebisiniz inşallah ben de Gaziantep teyim hangi Dr a gideceksiniz acaba
Merhabalar teşekkür ederim sizinde hayırlı oldun bebeğiniz Dogum evine gitmeyi düşünüyorum orada Doğum yaptım çok memnun kaldım mücahitler de de Doğum yaptım hiç iyi değildi
Ben ilçesi nizipteyim burada Alpaslan pıçak var ona gidiyorum fakat 3 Aydan sonra Doğum evine gitmeye başlayacagım sinan TEK’e adında bi doktor vardı eğer gitmediyse ona giderim gittiysede araştırma yapacağım hangi doktoru önerirlerse ona gideceğim özeller çok pahalı o yüzden gidemiyorum

Canım mesela benim sigortamda geçiyor görünüyor ama sadece bazı bölümlerde hastaneden yada sigorta şirketinizden bir teyit alın isterseniz.
kuzu onu detay kısmında yazıyolar mesela liv vadi istanbulda sadece kardiyoloji ve onkolojide geçiyor. bunda öyle not düşmemişler çok ilginçç

Kızlar simdi Eylül 2021 annelerinin mesajlarina bi baktim denk geldi. Yaa bebisleri karinlarinda hickiriyormus ve anneler bunu hissediyomus. Düşünün hıçkırık. Ay cok degisik degil mi
onların hıçkırığını yerimm ay darısı başımıza görelim o günlerii

Kızlar simdi Eylül 2021 annelerinin mesajlarina bi baktim denk geldi. Yaa bebisleri karinlarinda hickiriyormus ve anneler bunu hissediyomus. Düşünün hıçkırık. Ay cok degisik degil mi
Yaa yerim ama ben hıçkırmaya daha anne karnında mı başlıyolarmış İnşallah bizde o günleri görürüz

Ultrason da ışın yok ki, ses dalgalarıyla çalışır. Zararlı olduğu için değil doktorları boşuna meşgul etmeyin diyedir. Benim doktorum öyle demişti. Çünkü Allah korusun bişey olsa erken öğrenmiş olursun sadece, bişeylerin önüne de geçmez sık bakılması, yani bi şikayetin yoksa

Mthfr a1298c homozigot
Pai 4g 5g heterozigot
Faktor 13 heterozigot
Benim de mthfr c677 homozigot
Ay benim kızımda 23-24 haftalıkken çok hıçkırardı karnım pıt pıt atardı. Şimdi hatırladım

Evet canım o kadar güzel ki o his kızım doğana kadar sürekli hıçkırdı. Sürekli pıt pıt atar karnın o zaman şu an gebeliğin en zor kısımlarını yaşıyoruz . Detaylı taramalar bitip minik de sağlıklıysa sonrası gerçekten rüya gibi oluyo. Ben doğumdan sonra elim karnımda hamileliğimi özledim diye ağlardım. Lohusalık da o işte
şimdi o zaman bunun için mi ağladım diyorum ama kızımda görece daha rahat bi hamilelik geçirmiştim.

benim migrenim var ağır ilaclar icmeden asla gecmez agrim ama oğluma hamile iken çok şükür bir kere bile başım agrimadi

Kızlar selam, kabızlık yaşayanlar için önerim var. Kırmızı Kapya biberi ızgarada kızartıyorum yumuşayana kadar sonra kabuğunu soyup biraz zeytinyağı tuz limon ekleyebilirsiniz. Ben bu dönemde yağsız yiyorum midem öyle alıyor ama yağ eklerseniz daha iyi olabilir rahatlatma açısından. İnşallah şifa olur birilerineee

Gecen yıla kadar ücretini verip istediğiniz kadar ultrasona girebiliyordunuz burda. Hatta babykino diyorlardı adına. 2021 den itibaren bunuda yasakladılar. Bunun doktoru meşgul ettiğini sanmıyorum. Çünkü özele girdiği için doktor bundan ek ücret kazanıyordu. Şimdi riskli hamilelik yoksa yapılmıyor. Ama tabi ki ağrı sancı ile doktora gittiğiniz de mutlaka bakılıyor ama doktor sadece kendisi bakiyor bazen size bile göstermiyor ekranı.
İnsallah cümlemiz sıkıntısız bir hamilelik geçirir sağlıkla sıhhatle bebelerimize kavuşuruz inşallah.

Kızlar bu sinüzit mahvetti beni yaa geçmiyor başım zonkluyor burnum akıyor bazen tıkalı gözler cayır cayır yanıyor acıyor ne zaman geçer bu, idrar enfeksiyonu için verdikleri antibiyotiği bile kullanamıyorum yan etki yaptı şiddetli baş ağrısı oldu dün ölüyordum sabahtan akşama kadar ağrıdan şimdide var ama dünkü kadar değil yinede rahatsız ediyor sinüzit kan değerlerini etkiler değil mi (( zaten idrarda enfeksiyon var bide kanda da olucak yazık yavruma inşallah ona birşey olmaz o etkilenmez evde doğal yollarla daha kolay nasıl geçirebilirim kızlar idrar enfeksiyonunu ve sinüziti tavsiyesi olan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…