2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar birsey soracağım, 10+5 de ikili tarama testi olurmu? Doktorumun tahmini söylediği tarih 10+5 e denk geliyor internette de hep 11-13 Hafta yazıyor kafam karıştı tecrübeli anneler destek olabilir mi rica etsem

Cok geçmiş olsun. Tuzlu su yapıp burnuna çekmeye calis. Eczanelerde aparatı oluyor ben o şekilde kullanıyorum. Duştan sonra saçını mutlaka kurula.

Kızıma haimleyken bende de enfeksiyon vardı birde vajinal mantar ççıktı bağısıklığım düştüğü için. Tek kesen şey organik köy yoğurdu oldu. İçindeki doğal probiyetik ile.

Amin inşallah. Benim kızıma hamileyken kanama olduğu için sık baktırmıştım doktora zararlı mı dediğim de öyle demişti ses dalgası radyasyon ışın vs yok bunda diye. Şimdiki doktorum ayda 1 çağırıyor. Kendi bakarken karşıdan ben de görüyorum çift ekranı var, 1-2 dk sürdü en fazla, zatem kalp atışına bakılmıştı. İleriki haftalarda organlara bakılırken daha uzun sürebilir, bu doktora da sorayım bakalım

Salgın vardı bi ara hapşuruk burun akımtısı aşırı baş ağrısı, bir hafta 10 gün sürdü benim, çok zor oldu. Sürekli izotonik serum u şırınga ile burnuma sıktım rahatlatmıştı. Eczaneden alup deneyebilirsin

Kızlar birsey soracağım, 10+5 de ikili tarama testi olurmu? Doktorumun tahmini söylediği tarih 10+5 e denk geliyor internette de hep 11-13 Hafta yazıyor kafam karıştı tecrübeli anneler destek olabilir mi rica etsem
10+5 zaten 11.hafta olarak geçiyor ikili tarama yapabilirler

Teşekkür ederim yarın için bende Sinan tek e randevu aldım .4 ay kadar önce kürtaj oldum o hamileliğimde çok ilgilenmisti Sinan bey

Ben de bugün çalışırken kötü oldum. Bir ara çıkarmaya çalıştım ama yok bu sefer de zorlayınca mideme ağrı giriyor zamanla baya halsizlestim uyku çok ağır bastı ama nerdeee el mecbur koştur koştur calismaya devam ettim

Aynen bendeki belirtiler de öyle bide öksürük ve boğaz ağrısı var dünden beri canım acıyor baş ağrısı geçmiyor ne diye geçiyor eczanede izotonik serum mu demem lazım

Kızlar simdi Eylül 2021 annelerinin mesajlarina bi baktim denk geldi. Yaa bebisleri karinlarinda hickiriyormus ve anneler bunu hissediyomus. Düşünün hıçkırık. Ay cok degisik degil mi
Allah'ım darısı başımıza biz de yaşayacağız inşallah bu güzel heyecanlari ve mutlulukları

Kızlar 12.hafta da kontrolüm olacak. Ikili tarama testi için ayrıca randevu almam gerekir mi? Bu test tam olarak nasıl yapılıyo, bilgisi olan var mı?

İkili tarama testini yaptırmamayı düşünenler var mı ? Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuçta önlem alınacak bir durum yok test sonuçları olumsuz olduğunda. İlk gebeliğim zaten çok panik birisiyim. Gerek yok diye düşünüyorum. Sizinde düşüncelerinizi merak ettim

P Panikli anne onkadar kötüydün ki krem gibi hem sürdüm ayrıca sabah akşam tükettim. Geçti çok şükür.

Z zahrada hamileleğin belli döneminde mantar oluyrmuş bağışlığımız düştüğü için bazıları hiç anlamıyrmuş.
Ölüp dirilmiştim birde yaz sıcağı. 7.8 aylık hamileydim

Bende olmayacagm kızımda da yaptırmadım. Zaten evham içinde yüzüyordum

merhaba kizlar bugün randevum vardi. 9+5 olmuş bebekler. sata göre 11+4te bebeklere göre 12+0da çağırdı bi daha. ense kalınlığı ve burna bakicam dedi. bu bahsettiği ikili testin bir parcasi ama tam testi yaptirmayacak sanirim genetik testten de bahsetmedi. biz de düşünmüyorduk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…