İkili tarama testini yaptırmamayı düşünenler var mı ? Ben yaptırmayı düşünmüyorum. Sonuçta önlem alınacak bir durum yok test sonuçları olumsuz olduğunda. İlk gebeliğim zaten çok panik birisiyim. Gerek yok diye düşünüyorum. Sizinde düşüncelerinizi merak ettim
Doktorum yaptırmamı isterse ben yaptırmak isterim, sanirim ikili testi sigortamda karşılıyor. Ama diğer o çok pahalı olanları yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah hiç gerek olmaz. Bi de şeker yüklemesi muhabbeti var ilerleyen süreçte. Hepsi muamma iste. Kafada soru işareti ve çoğu doktorda istiyor mesela bildiğim kadarıyla
merhaba kizlar bugün randevum vardi. 9+5 olmuş bebekler. sata göre 11+4te bebeklere göre 12+0da çağırdı bi daha. ense kalınlığı ve burna bakicam dedi. bu bahsettiği ikili testin bir parcasi ama tam testi yaptirmayacak sanirim genetik testten de bahsetmedi. biz de düşünmüyorduk zaten
Aslında maddi olarak biraz uygun olsa en mantıklısı nifty testi. Çünkü bu sene yeğenimin dörtlü testi 1/17 çıktı. Ardından 2500 TL ye nifty testi yapıldı. Test sonucu iki hafta boyunca açıklanana kadar mahvolduk. O stresi çekmektense yaptırmamayı düşünüyorum.
Doktorum yaptırmamı isterse ben yaptırmak isterim, sanirim ikili testi sigortamda karşılıyor. Ama diğer o çok pahalı olanları yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah hiç gerek olmaz. Bi de şeker yüklemesi muhabbeti var ilerleyen süreçte. Hepsi muamma iste. Kafada soru işareti ve çoğu doktorda istiyor mesela bildiğim kadarıyla
Kızlar ben şu an Bi doktorda düzenli takipte değilim şehirduşında olduğum için. 12.haftada yaşadığım şehre yeni dönmüş olucam. 2li testi devlette yaptırmayı düşünüyorum. Rasgele poliklinik randevusu mu alıyoruz bu test için nasıl yaptırıcaz? Bir de sigortam yok devlet hastanesine para ödeyecek miyim
Mide yanmam ve ekşime var dayanilacak gibi değil çıkarsam belki rahatlicam ama o da yok leblebi badem süt hepsini denedim geçmedi ne yapmalıyım bilmiyorum..
Kizlar meraba. Brn 9+4um ve bugun 2 damla turuncu lekelenmem oldu. Doktora gittim. Kalp atisi iyi sadece kese rahimden ayrilmaya baslamis ufak ufak. Yat dinlen iyilesirsin dedi. Progestan igne oldum serum yedim. Evde yaticam 1 hafta. Esime belli etmiyorum ama rahimde yanma seklinde agrilar basladi.Bana 1er fatiha okur musunuz rica etsem? Adim dilek. 6 bebek kaybettim insallah bu bebek nasip olur Rabbimin izniyle.
Kizlar meraba. Brn 9+4um ve bugun 2 damla turuncu lekelenmem oldu. Doktora gittim. Kalp atisi iyi sadece kese rahimden ayrilmaya baslamis ufak ufak. Yat dinlen iyilesirsin dedi. Progestan igne oldum serum yedim. Evde yaticam 1 hafta. Esime belli etmiyorum ama rahimde yanma seklinde agrilar basladi.Bana 1er fatiha okur musunuz rica etsem? Adim dilek. 6 bebek kaybettim insallah bu bebek nasip olur Rabbimin izniyle.
Kızlar öksürük var felaket öksürdükçe de sağ kasığım feci ağrı yapıyor tuvaletimi yaptım peçeteye sildim minicik bir pembelik gördüm bana mı öyle geldi bilmiyorum tekrar tekrar sildim bişey gelmedi bir daha, korktum ya zaten enfeksiyonlar vücudumu sarmış öksürdükçe kasığım patlıyor bide bu endişe beni yiyip bitiriypr şimdi Allah'ım sen sabır ver bebeğimi koru