2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Doktorum yaptırmamı isterse ben yaptırmak isterim, sanirim ikili testi sigortamda karşılıyor. Ama diğer o çok pahalı olanları yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah hiç gerek olmaz. Bi de şeker yüklemesi muhabbeti var ilerleyen süreçte. Hepsi muamma iste. Kafada soru işareti ve çoğu doktorda istiyor mesela bildiğim kadarıyla

Aslında maddi olarak biraz uygun olsa en mantıklısı nifty testi. Çünkü bu sene yeğenimin dörtlü testi 1/17 çıktı. Ardından 2500 TL ye nifty testi yapıldı. Test sonucu iki hafta boyunca açıklanana kadar mahvolduk. O stresi çekmektense yaptırmamayı düşünüyorum.

Şeker yüklemesinde 2 dilim baklava kadar bir şeker tükettiriyolarmış sanırım ya bende yaptırmam diyordum ama şeker çıkarsa o bebeğe daha zararlıymış

Şeker testinde önlem alınabilecek bir durum var ama genetik testlerde alınabilecek hiçbir önlem yok.

Kızlar ben şu an Bi doktorda düzenli takipte değilim şehirduşında olduğum için. 12.haftada yaşadığım şehre yeni dönmüş olucam. 2li testi devlette yaptırmayı düşünüyorum. Rasgele poliklinik randevusu mu alıyoruz bu test için nasıl yaptırıcaz? Bir de sigortam yok devlet hastanesine para ödeyecek miyim

Şeker yüklemesinde 2 dilim baklava kadar bir şeker tükettiriyolarmış sanırım ya bende yaptırmam diyordum ama şeker çıkarsa o bebeğe daha zararlıymış
Tabi dogrudur. Eskiden böyle seyler yokmus ya. Annem falan yaptirma diyo. Ama ben doktorne derse onu yaptirma taraftariyim.
Şeker testinde önlem alınabilecek bir durum var ama genetik testlerde alınabilecek hiçbir önlem yok.
Ya bu tercih meselesi. Yaptırmak isteyen yaptırır istemeyen yaptırmaz. Ben kendi fikrimi söyledim. Doktorum isterse yaptırırım.

Kızlarr başağrısıyla uyanmıştım gece ailecik koronayız testlerimiz pozitifkemiklerim sızlıyor,kopacak gibi ağrıyor eklemlerim
Çok geömiş olsun. Umarım hafif şekilde ve wn kısa zamanda atlatırsınız.

Tabi öyle

Sat 21 Haziran 7+1haftalik gebelik 33 yaşındayım tahmini doğum tarihi 23 mart

Mide yanmam ve ekşime var dayanilacak gibi değil çıkarsam belki rahatlicam ama o da yok leblebi badem süt hepsini denedim geçmedi ne yapmalıyım bilmiyorum..

Kizlar meraba. Brn 9+4um ve bugun 2 damla turuncu lekelenmem oldu. Doktora gittim. Kalp atisi iyi sadece kese rahimden ayrilmaya baslamis ufak ufak. Yat dinlen iyilesirsin dedi. Progestan igne oldum serum yedim. Evde yaticam 1 hafta. Esime belli etmiyorum ama rahimde yanma seklinde agrilar basladi.Bana 1er fatiha okur musunuz rica etsem? Adim dilek. 6 bebek kaybettim insallah bu bebek nasip olur Rabbimin izniyle.

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım Allah'ın izniyle yât dinlen bişey olmaz merak etme

Kızlar öksürük var felaket öksürdükçe de sağ kasığım feci ağrı yapıyor tuvaletimi yaptım peçeteye sildim minicik bir pembelik gördüm bana mı öyle geldi bilmiyorum tekrar tekrar sildim bişey gelmedi bir daha, korktum ya zaten enfeksiyonlar vücudumu sarmış öksürdükçe kasığım patlıyor bide bu endişe beni yiyip bitiriypr şimdi Allah'ım sen sabır ver bebeğimi koru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…