2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Okudum rabbim kucağına almayı nasip etsin

O ikili teste dahil değil, 12.hafta kontrolünde rutin olarak ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılır. Bakılması da iyi olur
Okudum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Kızlar merhaba 6 haftalık iken bebeğinizin kalp atışı dakika da kaç atıyordu
Hiç sormadım söylemedi de sizinki kaç atıyormuş.

Benim yok ama buharı tavsiye ederim bu sıcakta dayanabilir misin bilmiyorum ama papatya buharı sinüzleri açıyor

Devlet Hastanesi'nde hamile oldugunu söyleyince muayene ücreti ödemiyorsunuz ama detayli ultrason için ücret veriyoruz

kontrole daha var benim daha maalesef

İyi akşamlar güzel anneler
Hepinize sağlıklı güzel sorunsuz bir hamilelik diliyorum. Hayırlısıyla sağ salim evlatlarınızı kucağınıza almak nasip olsun
Tüp bebekle 2. çocuğuma hamileyim. Kızımda tüp bebekle olmuştu :)2019 nisan annelerinde çok güzel zamanlar geçirdik inşallah sizlerle de çok güzel arkadaşlık dostluklarımız olur
Tabloya benide eklerseniz sevinirim
Sat 18 Haziran 2.cocuk şehir Manisa yaş 27 tahmini doğum 25 Mart olarak görünüyor :)

Okurum inşAllah olur bu sefer, meryem suresi+1nas+1felak suya okutabilirseniz bir bardak suya okutun 7 su barsagı cogaltın 7 gün için inşAllah tedbir bizden şifa Allahtan olsun

Okurum inşAllah olur bu sefer, meryem suresi+1nas+1felak suya okutabilirseniz bir bardak suya okutun 7 su barsagı cogaltın 7 gün için inşAllah tedbir bizden şifa Allahtan olsun
Cok sagol cnm bunu biliyodum unutmusum hatirlattigin iyi oldu Allah razi olsun❤

Herkese iyi akşamlar kızlar, okuyorum ama yazamıyorum ne zamandir.canim sıkkın biraz.9+1 günlük olduk çok şükür fakat kanama alanı aynı küçülme yok progestana ve sık takibe devam.Mide bulantima b vitaminli zencefilli bi takviye verdi. Biraz iyi oldum diyebilirim. Yeni bebiş haberini alan tüm arkadaşlar hayırlı olsun sağ salim kucağınıza almak nasip olsun. Hasta arkadaşlarıma acil şifalar diliyorum

Benimde bugun doktor kontrolüm vardi. 9+5 iz cok şükür gayet iyi bebis.. Ancak hala yürüyüş, iş seyahat vs. yasak. Şu ana kadar haftada veya on gunde bir gidiyordum şimdi 3 hafta sonra çağırdı ilk defa. Ikili testleri sordum yasindan dolayı yuksek riskli çıkacaktır dedi ben kendim ölçüm yapicam 12.hafta biticek ozaman bakicaz dedi. Enfeksiyon bendede var geçmemiş hala antibiyotik kullanmıştım zati tekrar vermedi bol su iç dedi. Doktorum evime yakin bir hastanede cok iyi bilgili bir kadın degismek istemiyorum ama hastane küçük bir hastane bende sisli kolan a gideyim diyorum ama bakalim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…