2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
SiZce gebelik mi kızlar adetim biteli 7 gün oldu henüz

Eklentiler

• 56FF0303-A9E1-49A6-9A0E-A3E770A14758.webp
    47 KB · Görüntüleme: 82
  • 7CF59D2B-EC63-4724-B0CC-B613F2D1CDD5.webp
    39 KB · Görüntüleme: 72
Bunu mu verdi kuzum ben zencefil hiç sevmem bunu içmeye başladıktan sonra çişim bi değişik kokmaya başladı üstüne her çişten sonra yine kusuyorum ya sabır ayy kanama alanı inş küçükür ama sık kontroldesin inş hiçbir şeycik olmadan geçecek bu günlerr

Eklentiler

• 1628187285665118252019483603248.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 67
Ay canım lale hanım pek ilgili kolanda ama eda diye biri varmış ona da şen şakrak diyolar sosyal medyada baya aktif bir doktor. lale hanım kibar sakin ilgili cumartesi gidip lale hanımla devam konusunda ciddi bir karar vericem istersen sana detaylı anlatırım doktoru cumartesiden sonra. sen hangi hastaneye gidiyorsun

Eyül 2019 annesiydim bende 27 yaşındayımsağlıkla kucağına al arkadaşım inşllh

bildiğim kadarıyla ikili testte burun kökü ense kalınlığı yaş ve bir kan degerine bakilip hesaplama yapiliyor. yani ilk gebeliğimden öyle hatırlıyorum. ama bunlarin en önemlisi burun ve ense

Amin ins canim benim sagolasin. Bana ekledigimi verdi ben emiyorum acaba iciliyormu netten bakım pastil gibi benimki. Zencefil acılık veriyor ama bir süre rahatlatiyor.İdrar değişikliği farkedemedim

Eklentiler

• IMG_20210805_211942.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 76
Amin ins canim benim sagolasin. Bana ekledigimi verdi ben emiyorum acaba iciliyormu netten bakım pastil gibi benimki. Zencefil acılık veriyor ama bir süre rahatlatiyor.İdrar değişikliği farkedemedim
seninki farklıymış benimki de 1 tane kahvaltı sonrası içiliyo happ seninkinden alırım olmazsa

Ya cildim cok bozuldu.Ergenlikte bile bu kadar değildi.Aynaya bakmaya korkar oldum.Sizde varmı ciltte bozulma falan kızlar?
Benim de en temel belirtim sivilce. Yüzüm, boynum pütür pütür. Artık alıştım bulantım yok çok şükür, hepimizde belirtiler farklı

Simdi sen söyleyince baktim siteden Lale hanım doçentmiş Eda hanim operatör sanki Lale hanım i tercih ederim gibi ama sen bak bi bakalim.... benim düşük öyküm var yas da malum 40.. yogunbakim unitesi olasi komplikasyona karsi hazırlıklı büyük bir hastane olsun istiyorum önceliğim bu. Suanki hastanem gaziosmanpaşa da evime yakin semt hastanesi dusuk yaparken tanismistim bu doktorumla Türkmenistanli baya yardimci olmustu bana.. Suana kadarda iyi gitti ama dedigim gibi daha donanimli bir hastane istiyorum.

Ben de sormustum geçen günlerde bu soruyu grupta. Yaptırmayı da düşünüyordum açıkçası ama okudukça, araştırdıkça vazgeçtim. Dediğiniz gibi çıkan sonuçlara önlem ya da müdahale yok . Kesin de değil sonuçlar. Stres olmak istemiyorum. Yaptırmayacağım.

Ya bide bu Eda hanima sanki ben düşük sonrasi gitmistim. Beni direk tüp bebeğe yönlendirmisti test vs. Hic ugrasmadi bu o doktor sanırım.

Tskler Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…