2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya bide bu Eda hanima sanki ben düşük sonrasi gitmistim. Beni direk tüp bebeğe yönlendirmisti test vs. Hic ugrasmadi bu o doktor sanırım.
Lale hanım baya sıkı takipçi ilk gittim kese minicikti 3 gün sonra gel ne kadar büyüdüğüne bakalım dedi her detayla bilgi verdi çocuğun burcuna kadar sonra kalp atışı için gittik 1 hafta sonra yine gel kollarına bacaklarına bakalım dedi. Kalp atışını duyunca sesinden belli oluyodu onun da sevindiği o konularda hiç sıkıntı yaşamadım ilk kontrol 40 dk sürdü nerdeyse yemem gereken şeylerden soda markası bile önermişti demiştim grupta da. Şu an tek sıkıntım fazla detaycı ve takviye ilaç seviyor. 2 hafta önce diafola devam dedik geçeb haft başka folik asite geçirdi bir sürü ek bişeylee falan. Ama büyük artıyı eşim beni şikayet etti bir şey yemiyo hiçbir dediğinize uymuyor diye ileride hepsi olacak baskı yapmayın telafi etcez normal bunlar dedi orada aldı kedi köpek sevdalısı hayvanlara değer veren insanları ayrı bir severim uzun oldu biraz ama keşke bende giden doğumunu yaptıran birine denk gelsem. O konuda bilmiyorum doğum vs düşünceleri nasıl diye ama çok uzun yıllar zeynep kamilde çalışmış çok deneyimlisir eminim. Ücret konusunda da sigortam olduğu için tahliller vs ne tutar hiç bilmiyorum sadece sigortadan 264 tl muayene ücreti kesilmiş onu görebildim

Kızlar benim kese hayla boş ve bozulmaya başlamış doktor kürtaj dedi pazartesi olacam beni tablodan çıkarabilirsiniz
Çok üzüldüm canım. Rabbim hayırlısıyla en kısa sürede hamileliğinin tekrarını nasip etsin. Kendini lütfen üzme. En kısa sürede güzel haberlerinle tekrar buluşmak dilegiyle

Merhaba hangi antibiyotiği kullandınız acaba bana doktor cefaks 500 mg tablet yazmış ama 2 tane kullandım şiddetli baş ağrısı yaptı sinüzitim olduğu içinde dahada ağır geçti başka yazdırıcam korkuyorum çocuğa birşey olmaz inşallah

Merhaba arkadaşım. Kendini yıpratma hemen benim de dikkatsizligimden 2 kez kanamam oldu. Doktorunun dedigi gibi bol bol dinlen. Bebegin seninle hic stres yapma. Elini karnina koy bol dua et bizlerin de duasi seninle canim Allahım evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Canım okudum dua ettim Allah kabul etsin sağ salim kucağına al inşallah

Suda eriyen tek dozluk bir ilac verdi birde Sulcid verdi 12 saate bir aldim ama geçmedi enfeksiyon devam ettigi halde tekrar ilac vermedi. Kesinlike doktora danismadan bir ilac almayin. Bebegin organlarinin olustugu dönem cok önemli...

Bende boyle benle saatlerce konussun isterim doktorum masallah valla.. suanki doktor sezeryandan çıkıyor iki hasta görüp tekrar sezeryana giriyor en fazla 5 dakika kalabilmisimdir yaninda

Ya cildim cok bozuldu.Ergenlikte bile bu kadar değildi.Aynaya bakmaya korkar oldum.Sizde varmı ciltte bozulma falan kızlar?
Canım benim de tam tersi. Kuruma oldu sanki. Hamileliğimden bu yana 1 tane sivilce çıkardım ki normalde çıkar yani.o da hemen kurudu. Saçlarım bile yıkamanın hemen ertesi günü yağlanırdı o da kolay kolay yağlanmıyo artık. Ne garip şey şu hamilelik

Yaş 34 tahmini doğum 30.03.2022 2 ci çocuk istanbul

Cidden ya.Bak sende de tersi olmuş.Cene de sivilce dolu benim.Ama cildim kuruydu önceden.hemde nasıl.9ay daha neler görücez acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…