- 8 Temmuz 2021
- 789
- 1.067
- 63
- 30
Evet içmedim zaten baş ağrısı yapınca bıraktım olabildiğince su içmeye çalışıyorum bunun haricinde ağır sinüzit geçirdiğim için zor geçiyor bana oda kanda enfeksiyon yapıyor endişem ondan hem idrarda hem kanda enfeksiyon vardır şimdi bende rabbim onları korusunSuda eriyen tek dozluk bir ilac verdi birde Sulcid verdi 12 saate bir aldim ama geçmedi enfeksiyon devam ettigi halde tekrar ilac vermedi. Kesinlike doktora danismadan bir ilac almayin. Bebegin organlarinin olustugu dönem cok önemli...
Kızım var:)eşim 1 haftadır kızına bakıp içleniyır bu daha küçük ya onu ihmal edersek diyeAmin canım benim inşallah
Senin kuzuda küçükmüşkız mı oğlan mı
Darısı bize olsun inşallah5+5te 104tü benim8+6 da 160
Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin kızınaKızım var:)eşim 1 haftadır kızına bakıp içleniyır bu daha küçük ya onu ihmal edersek diye
Anladım. Peki randevu normal muayene gibi mi alınıyor her dr yapıyor bu mu
Adet olmadın Üzerinden 7 gün geçti sandım İlk , üstüne görme olmadıysa şuan gebe olma ihtimalin %1 , döllenme olduysa bile yeni gerçekleşiyordur bu kadar erken bakıp kendinizi strese koymayın ben ne zaman aman nasip ne zamansa o zaman olur dedim o zaman oldu adetim 6 gün geciktikten sonra test yapmıştımSiZce gebelik mi kızlar adetim biteli 7 gün oldu henüz
Al benden de o kadar.Benim çene feci durumda.Elma sirkesi sürdüm kuruttu.Bazen de salatalık falan da iyi oluyor.Ben ergenliğimde bu kadar sivilcelenmemiştim ya yanaklarım alnım dudağım sivilce oldu
Kolonya da iyi geliyor ben pamuğa döküp bastır bırak yapıyorum sürmüyorum adet dönemleri de çıkardı tek tük öyle kuruturdumAl benden de o kadar.Benim çene feci durumda.Elma sirkesi sürdüm kuruttu.Bazen de salatalık falan da iyi oluyor.
Haklısın kardeşim inşallh benimde bu ay olurAdet olmadın Üzerinden 7 gün geçti sandım İlk , üstüne görme olmadıysa şuan gebe olma ihtimalin %1 , döllenme olduysa bile yeni gerçekleşiyordur bu kadar erken bakıp kendinizi strese koymayın ben ne zaman aman nasip ne zamansa o zaman olur dedim o zaman oldu adetim 6 gün geciktikten sonra test yapmıştım
Benim eşim de aynısını yapıyor. Vicdan azabı duyuyorum diyor. Oysa ben en çok kızım için sevindim arkadaşı olacak yalnız kalmayacak diyeKızım var:)eşim 1 haftadır kızına bakıp içleniyır bu daha küçük ya onu ihmal edersek diye
İnşallah bu bebeğini sağ salim kucağına alırsın kuzumKizlar meraba. Brn 9+4um ve bugun 2 damla turuncu lekelenmem oldu. Doktora gittim. Kalp atisi iyi sadece kese rahimden ayrilmaya baslamis ufak ufak. Yat dinlen iyilesirsin dedi. Progestan igne oldum serum yedim. Evde yaticam 1 hafta. Esime belli etmiyorum ama rahimde yanma seklinde agrilar basladi.Bana 1er fatiha okur musunuz rica etsem? Adim dilek. 6 bebek kaybettim insallah bu bebek nasip olur Rabbimin izniyle.
Yaa benim cildim hala ergen gibi olduğu icin pek bi degisiklik olmadi acikcasiYa cildim cok bozuldu.Ergenlikte bile bu kadar değildi.Aynaya bakmaya korkar oldum.Sizde varmı ciltte bozulma falan kızlar?
Bence de hem bütün sevgiyi üzerine alıp öyle büyümesindense sevgiyide, oyuncagınıda kardeşiyle paylaşmayı öğrenerek büyümesi daha iyiBenim eşim de aynısını yapıyor. Vicdan azabı duyuyorum diyor. Oysa ben en çok kızım için sevindim arkadaşı olacak yalnız kalmayacak diye
Ben de bu arada eylül 2019 annesiyim ama benim kızım acele etmişti 28. Temmuzda geldi
Bende dün acile gittim 1 hafta ilişki yasak ve 400mg progestan günlük kullanmam gerekiyor alttan fitil olarak atıyorum elimde 100mg progestan var sabah 2 tane yatarken 2 tane atıyorum 400mg a tamamlıyorum bebeğin csnlı kalp atışı var diyorsa sen üzme kendini ultrasonların modeli yılına göre herşey değişiyor.Merhaba kızlar bende dünden beri kahverengi lekelenmem var 6+3 günlük hamileyim acile gittim dedi düşük riskin var ve kesen küçük ama geçen gün gititm bana demedi kesen küçük bilmiyorum protesgan verdi
Sagol cnm amin insMerhaba arkadaşım. Kendini yıpratma hemen benim de dikkatsizligimden 2 kez kanamam oldu. Doktorunun dedigi gibi bol bol dinlen. Bebegin seninle hic stres yapma. Elini karnina koy bol dua et bizlerin de duasi seninle canimAllahım evlatlarımızı sağlıkla, mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Allah razi olsun hepinizden tum hamileler saglikla kavusalim bebeklerimize insallah ❤Canım okudum dua ettim Allah kabul etsin sağ salim kucağına al inşallah
Ben regle 7 gün kala öğrendiiim beta 14tüü hiç belli olmuyor oOkudum cnm
adetin biteli 7 gün olmuşsa neden test yaptın ki zaten negatif regliden 7 gün sonra hamile olunmaz mlsf
Bende o stresi yaşamak istemiyorum. Zaten yalnız yaşıyorum. Bu stresle tek başıma mücadele etmek istemiyorumBen de sormustum geçen günlerde bu soruyu grupta. Yaptırmayı da düşünüyordum açıkçası ama okudukça, araştırdıkça vazgeçtim. Dediğiniz gibi çıkan sonuçlara önlem ya da müdahale yok . Kesin de değil sonuçlar. Stres olmak istemiyorum. Yaptırmayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?