2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Inşallah 18 de gidicem işte kontrole hala az az leke geliyor uzandigimdabisey yok kalksam geliyor leke şeklinde

A azaria ne güzel tevafuk olmuş. Kardeş arkadaş gibi oluyr o açıdan güzel. Anne baba 10 tane de olsa hepsine aevgisinş paylaştırıyr. Eşim kızım küçük diye üzülüyr. Kardesi olunca birden büyüyecek kuzum inşllh:)

Arkadaşlar ben bugğn 6+5 teyim. Burayı okuyup be güzel mide bulantım yok diye seviniyordum 6+3 te birden başladı. Bugün de kusma başladı. Benim gibi erken dönemde olanlar çok sevinmesin geç de başlayabiliyormuş.

Bulantı için bileklikler varmış kullanan, işe yarayan var mıdır? Doktor randevum haftaya salı. İnşallah kalp atışını da o zaman duyacağız. O zamana kadar ilaçsız bileklikle mi idare etsem diyorum.

Kızlar ilk aylarda parol kullanabiliyor muyuz

Parol serbest ama çok gerekli değilse almayın. Ben birkaç makale okudum. Parolü sık kullanan kadınların çocuklarında bir çalışmada artmış davranış bozukluğu görülmüş (sadece küçük bir çalışma, sonuçlar kesin değil). Hamileliğin son döneminde sık kullanan kadınlarda preeklemsi artışı görülmüş ama bunun da nedeni preeklemside baş ağrısı olduğu için doğal olarak o kadınların daha çok parol alması da olabilir denmiş.

Yani serbest ama çok gerekliyse kullanın. Hafif ağrılar varsın olsun :)

Doktordan dönüyorum 6+6 kalp atışını duyduk şükür
Ay ne güzel. Seninle aynı zamanlardayız, ben de bugün 4te gidicem. Umarım duyarım, çok heyecan yapıyor insan. Gelişimi iyi desin diye doktorun gözünün içine bakıyoruz bazen doktorlar konuşmuyor ya önce kendileri bakıyor. Yüregim pıt pıt ediyor

Kızlar ilk aylarda parol kullanabiliyor muyuz
Felaket bir dis agrim var bu yuzden doktoruma sordum gunde 3 tane parol’dan sıkinti olmaz dedi. Ama benim dis agrimi gecirmedi tuzlu su ile cozum buldum cok sukur baya azaltti agriyi, 14.haftada dis cektiricem. Ona izin verdi dis doktorum ve kadin dogum doktorum kendi arasinda yazisma yapip.

Bende migren var. Bas agrısı ilaçları kullandıkca her seferinde agrı seviyesi artıyordu nedense, ilaçlar mideme zarar verince, mecburen ilaçları bıraktım. Dogal çözümler aradım. Nane yağı, lavanta yağı sakaklara sürmek gibi(hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum, doktora sormalı) çok ilginç migrenim ilaç almayınca 6 ayda geriledi. Alışkanlık oluyormuş demek ki, vücut alıştıkca agrı artıyor. Bir de eski usul kafama yemeni baglıyorum bazen ananelerimiz gibi, eskiden ilk ilaca sarılıyordum.

Benim de implant tedavim yarım kaldı hamile kalınca,çekilmişti ama implantı taktıramadım. 3.aydan sonra doktora sorarak karar vericem ama artık diş konusunda daha rahat doktorlar.

Çok geçmiş olsun. Ben okudum. Şifa Allahtan

Haklısın. Ama ben elimden geldiği kadar sen ablasin veya o daha küçük gibi kelimeler kullanmak istemiyorum. Insallah ikisini de incitmeden üzmeden büyütmek nasip olur.

Ben bu bilekliği kullandım. İşe pek yaramadı gibi geldi bana. Ama nedemek te yarar var

Rabbşm sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin çok zor bi durum Rabbim kolaylaştırsın inşallah şafi isminin niyetine şifa nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…