2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Okudum canım inşallah Rabbim yüzünüzü güldürür ❤

Ay sorarsan sevinirim yaa, benim 17 sinde randevum çok var. Ama salı kontrole gittiğimde 2sn kadar duydum gümbür gümbürdü kalp atışı

Bende okudum canım. Inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

Ben regle 7 gün kala öğrendiiim beta 14tüü hiç belli olmuyor o @Camdakikiz 22. gün çatlama gördüm 28. gün kasette çok hayalet çizgi vardı ertesi günü kan verdim 14 çıktı
Canım o arkadaşın regl biteli 7 gün olmuş yani regl başlangıcını ortalama bi 14 gün geçmiş olması lazım
Kızlar ilk aylarda parol kullanabiliyor muyuz
Benim çok ağrım olduğunda almıştım gebelikten beri 2 kere aldım mümkün olduğunca dayanıyorum ama çok kullanmadıkca zararı olmaz sanırım
Merhaba kızlar nasıl gidiyor ? Yemek zamanları çok geriliyorum ya canım hiç birşey istemiyor çabuk geçer inşallah bu zorlu günler
Ben zorla yiyorum ama sonrasında durmuyor midede yemesem daha iyiydi diyorum
Canım bol bol su iç ishal varsa sussuz kalmasın vücudun normalde içtiğinden fazla iç

Yaaa sen bu terimleri nerden biliyosun kizz
Allah yardımcın olsun. Bebiskon dogunca seni hic uzmicek tüm kozunu hamileyken kullaniyo
Canım benim hosgeldin selamlar. Hadi bakalim hayirli olsun insallah guzel bebisinin sesini duyarsin ne zaman randevun?

Hoşbuldumm bugün saat 15.45 de randevum inşallah duyarım ya kalp atışını duyabilmek için bekledim gitmedim doktora stres yapmamak için bile 17 temmuzdan bu yana sadece 1 kere kan verdim o da geçen hafta ptesi haftaya giderim diye düşünüyordum ama bekleyemedim

iyi cesaret valla ben anında gitmek istedim bir durum varsa erken müdahale olsun ilaçları ona göre versin diye progestana başlattı direkt önlem olarak. kese bile görmeden nasıl beklediiin iyi sabır varmışş güzel haberler alırsın inşallah

Merhaba kızlar. Anne karnında birden bir kalbi duran bebekleri okudukça üzüldüğüm için bir süre üyeliğimi kapatmıştım. Bugün çok şükür doktorumu değiştirdim. Sata göre 10+4 olmam gerekiyordu am eski doktora göre ısrarla bugün 9 haftalık olmuştuk. Bugünkü doktor tam 10 haftalık dedi benim tahminime göre de böyle olması gerekiyordu zaten. Ayrıca eski doktor 5 ay düşük riskin var diyerek baya bir korkutmuştu beni bu doktor detaylı bir şekilde baktı kanama alanı göremedi. Rahim ağzımı kontrol etti kapalı dedi. Her gebelikte olabilecek kadar düşük riski var dedi. O kadar çok sevindim ki çok şükür

ya çok şükür ben hesabı kapattığını görünce merak ettim baya kötü bir şey mi oldu diye sevindim şu an

Ayy bencede ben kan verdim beta 64 tu cuma gunu Pzt doktora gittim ortada kese bile yoktu benim kocamda cok pimpirikli
Ayy doktor ne kadar onemli ya cok sevindim. Aynen 3 ay hepimizin riski oluyor normal bencede. Elimizden geldiginde dikkat edip kendimizi yormamamiz gerekiyor.

Çok sevindim canım doktor farkı neden oluyor acaba ya makinelerinde mi sorun oluyor yoksa doktorlarda mı acaba Allah karşımıza iyi insanlar çıkartsın

görüyor ve arttırıyorum beta 14tü öğrendiğimde hatta 1 gün önce tespit ettim o gün kan versem 5 falan çıkardı kesin D 2 güne kan vermekten helak oldum düzenli artacak mı diye kese görmeye gittiğimde kese 4mm di düşün

Boş gebelik can tututamamış olabilir

Dün doktora gittim kanamam olmustu hayla bebek yoktunboşuns beklrme dedi olmaz artık dedi kürtaj ol deddi kesede iyi değil bozulmaya başlamış dedi
Ben de yaşadım 2 defa, bekleyincede değişmedi durum kürtaj oldum. Genetiğe gidip trombofili paneli yaptırdım. 1 genimde pıhtılalma çıktı. Şimdi iğne coraspin kullanıyorum, inşallah sağlıcakla kavuşurum. Sen de yaptır istersen
Birde kürtajdan sonra çabuk hamike kalınıyor. İnşallah bir dahaki gebeliğin sağlıklı olur.

Çok erken öğrendim betaya baktırdığım da 73 idi en ufak şeyi kafama aşırı takan bir insanım tatildeydim aynı zamanda bayram tatili vardı İstanbul'a dönsem doktor bulamam diye dönmedim. Eve dönünce geçen hafta pazartesi işte kan verdim sonuç iyi çıktı bebek biraz büyüsün öyle giderim diye düşündüm giderim kese yok der diye korktum açıkçası o yüzden de bekledim çok şükür lekelenme kanama hiç olmadı mide bulantılarım da başladı bu hafta biraz da bunların vermiş olduğu iç rahatlıkta gitmedim

Benim de 13 tü. Çok silik çizgi ile öğrenmiştim. Kese 3mm di ilk gördüğünde

Benim doktor hep 1 hafta geriden söylüyordu bence. İlk kese kontrolünde de 5 mm keseye 4 haftalık demişti. Hatta buradakiler bile demişti 4 haftalık sa 5 mm çok büyük diye. Bende internetten bakmıştım 5 mm kese 5 haftalıktır yazıyordu. Bir de adetlwrim çok düzenliydi bu kadar fark olunca korktum çocukta gelişim geriliği mi var diye

Günaydın hanımlar bende cinsiyet tahminlerinizi öğrenebilir miyim 6+5 drler ve ikizler şimdiden teşekkütr ederim. Ayrıca karından ultrason

Eklentiler

• Screenshot_20210806_131533_com.android.gallery3d.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…