2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım sen ne durumdasın varmı bi gelişme 2 gündür yoktum bakamadıkça mesajlara inşallah bebişindr iyidir sende
Dün doktora gittim kanamam olmustu hayla bebek yoktunboşuns beklrme dedi olmaz artık dedi kürtaj ol deddi kesede iyi değil bozulmaya başlamış dedi

Teşekkür ediyorum

Çok teşekkür ederim

Bende sünizit var bende tutunca yazma ile bağlıyorum iyi geliyor nedense bi yazıda okumuştum peygamber efendimiz de başı ağrıyınca sıkıca bağlarmış.

Dün doktora gittim kanamam olmustu hayla bebek yoktunboşuns beklrme dedi olmaz artık dedi kürtaj ol deddi kesede iyi değil bozulmaya başlamış dedi
Herkes birşey diyor ben 9 haftalığım oda 5+ 2 dedi kese için kesenin bile gelişimi durmuş olmalı 2 gün önce detaylı ultrason yaptım farklı hastanede ordafa 6+ 2 çıkmıştı

ekledim kuzu bu kalp atışını dinlerken de kaydetmiş doktor onun solunda wmh 120 hz yazıyor
Ayy sağol valla. 6+5 te 120 miş benim de. Pazartesi günü kontrolde ultrason kağıdı vermedi. Peki bu değer normal mi haftama göre bilgin var mı?

Ayy sağol valla. 6+5 te 120 miş benim de. Pazartesi günü kontrolde ultrason kağıdı vermedi. Peki bu değer normal mi haftama göre bilgin var mı?Eki Görüntüle 2897445
valla bilmiyorum ki acaba bu değil mi ölçüm birimleri falan mı şüpheye düştüm ikimizinkini karşılaştırıyorum şu an wmf aynı, gn aynı, size 2 benim senin 1, depth senin 42 benim 32, prf de aynı. birkaç kişi daha baksa da emin olsak yarın gitcem doktora ben sorarım derim sana da o yazan mı diye

Merhaba kızlar nasıl gidiyor ? Yemek zamanları çok geriliyorum ya canım hiç birşey istemiyor çabuk geçer inşallah bu zorlu günler
ben zar zor bir şey yiyip sonra onu çıkartmaktan o kadar yoruldum ki bütün enerjim kayboldu bıktım artık. boğazımdan bir şey geçsin diye zorluyorum kendimi bütün çabam hoop gidiyor olur olmadık anda. geçse bir an önce bugünlerimiz.. bulantıya ishal de eklendi bugün, iyice perişanım

sağda yazıyor kalp atışı FHR....bpm diye bir değer olmalı, dedikleriniz başka bir şey bende WMF 60 yazıyor çünkü

Herkes birşey diyor ben 9 haftalığım oda 5+ 2 dedi kese için kesenin bile gelişimi durmuş olmalı 2 gün önce detaylı ultrason yaptım farklı hastanede ordafa 6+ 2 çıkmıştı
Canım çok üzüldüm yaşadığın durumlara bende nisan da benzerlerini yaşadım şuan çok paniğim seni çok iyi anlıyorum. Ama düşen gebeliğin arkası çabuk gelir dediler bana şükür nasip oldu inşaallah sana da en kısa zamanda tekrar sağlıkla nasip olur

sağda yazıyor kalp atışı FHR....bpm diye bir değer olmalı, dedikleriniz başka bir şey bende WMF 60 yazıyor çünkü
bende yok FHR bpm diye bir şey yaa benim kağıtta yazmıyor demek ki. 140 altı nabıza erkek 140 üstüne kız diyorlardı iyi bari hala şansımız var bıdıkla

Bende de fetal hr yazıyor 7+6 da 155miş
bende yok FHR bpm diye bir şey yaa benim kağıtta yazmıyor demek ki. 140 altı nabıza erkek 140 üstüne kız diyorlardı iyi bari hala şansımız var bıdıkla
Öyle mi eşim erkek istiyor ama nasip

Eklentiler

• 20210806_115109.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 89
doktor bana şöyle dedi, düşükten başlar hamilelik ilerledikçe yükselmesini bekleriz 120 ile 180 arasında olur hamileliğin belli bir noktasından sonra kendisini sabitler, yani cinsiyet totemi bence şu an yapılmıyordur ilk haftalarda düşük başlar dedi çünkü, sonra yükselmesini bekleriz dedi :)

google popüler cinsiyet tahminleri yazınca işte çıkanlarda ne okuyorsam söylüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…