ekledim kuzu bu kalp atışını dinlerken de kaydetmiş doktor onun solunda wmh 120 hz yazıyorUltrason fotosunda nerede yazıyor kalp atışı acaba? Dr ye sormayı unuttum da
Dün doktora gittim kanamam olmustu hayla bebek yoktunboşuns beklrme dedi olmaz artık dedi kürtaj ol deddi kesede iyi değil bozulmaya başlamış dediCanım sen ne durumdasın varmı bi gelişme 2 gündür yoktum bakamadıkça mesajlara inşallah bebişindr iyidir sende
Teşekkür ediyorumParol serbest ama çok gerekli değilse almayın. Ben birkaç makale okudum. Parolü sık kullanan kadınların çocuklarında bir çalışmada artmış davranış bozukluğu görülmüş (sadece küçük bir çalışma, sonuçlar kesin değil). Hamileliğin son döneminde sık kullanan kadınlarda preeklemsi artışı görülmüş ama bunun da nedeni preeklemside baş ağrısı olduğu için doğal olarak o kadınların daha çok parol alması da olabilir denmiş.
Yani serbest ama çok gerekliyse kullanın. Hafif ağrılar varsın olsun :)
Çok teşekkür ederimFelaket bir dis agrim var bu yuzden doktoruma sordum gunde 3 tane parol’dan sıkinti olmaz dedi. Ama benim dis agrimi gecirmedi tuzlu su ile cozum buldum cok sukur baya azaltti agriyi, 14.haftada dis cektiricem. Ona izin verdi dis doktorum ve kadin dogum doktorum kendi arasinda yazisma yapip.
Bende sünizit var bende tutunca yazma ile bağlıyorum iyi geliyor nedense bi yazıda okumuştum peygamber efendimiz de başı ağrıyınca sıkıca bağlarmış.Bende migren var. Bas agrısı ilaçları kullandıkca her seferinde agrı seviyesi artıyordu nedense, ilaçlar mideme zarar verince, mecburen ilaçları bıraktım. Dogal çözümler aradım. Nane yağı, lavanta yağı sakaklara sürmek gibi(hamilelikte kullanılır mı bilmiyorum, doktora sormalı) çok ilginç migrenim ilaç almayınca 6 ayda geriledi. Alışkanlık oluyormuş demek ki, vücut alıştıkca agrı artıyor. Bir de eski usul kafama yemeni baglıyorum bazenananelerimiz gibi, eskiden ilk ilaca sarılıyordum.
Herkes birşey diyor ben 9 haftalığım oda 5+ 2 dedi kese için kesenin bile gelişimi durmuş olmalı 2 gün önce detaylı ultrason yaptım farklı hastanede ordafa 6+ 2 çıkmıştıDün doktora gittim kanamam olmustu hayla bebek yoktunboşuns beklrme dedi olmaz artık dedi kürtaj ol deddi kesede iyi değil bozulmaya başlamış dedi
valla bilmiyorum ki acaba bu değil miAyy sağol valla. 6+5 te 120 miş benim de. Pazartesi günü kontrolde ultrason kağıdı vermedi. Peki bu değer normal mi haftama göre bilgin var mı?Eki Görüntüle 2897445
ben zar zor bir şey yiyip sonra onu çıkartmaktan o kadar yoruldum ki bütün enerjim kayboldu bıktım artık. boğazımdan bir şey geçsin diye zorluyorum kendimi bütün çabam hoop gidiyor olur olmadık anda. geçse bir an önce bugünlerimiz.. bulantıya ishal de eklendi bugün, iyice perişanımMerhaba kızlar nasıl gidiyor ? Yemek zamanları çok geriliyorum ya canım hiç birşey istemiyor çabuk geçer inşallah bu zorlu günler
Çok geçmiş olsun canımDün doktora gittim kanamam olmustu hayla bebek yoktunboşuns beklrme dedi olmaz artık dedi kürtaj ol deddi kesede iyi değil bozulmaya başlamış dedi
Senin dediğin yerde benim de 120 yazıyor canım ama doktor bana 150 demişti atış hızını 7ci haftada anlamadım gitti şu ulturason terimleri iniekledim kuzu bu kalp atışını dinlerken de kaydetmiş doktor onun solunda wmh 120 hz yazıyor
sağda yazıyor kalp atışı FHR....bpm diye bir değer olmalı, dedikleriniz başka bir şey bende WMF 60 yazıyor çünküvalla bilmiyorum ki acaba bu değil miölçüm birimleri falan mı şüpheye düştüm ikimizinkini karşılaştırıyorum şu an wmf aynı, gn aynı, size 2 benim senin 1, depth senin 42 benim 32, prf de aynı. birkaç kişi daha baksa da emin olsak yarın gitcem doktora ben sorarım derim sana da o yazan mı diye
Canım çok üzüldüm yaşadığın durumlaraHerkes birşey diyor ben 9 haftalığım oda 5+ 2 dedi kese için kesenin bile gelişimi durmuş olmalı 2 gün önce detaylı ultrason yaptım farklı hastanede ordafa 6+ 2 çıkmıştı
bende yok FHR bpm diye bir şey yaa benim kağıtta yazmıyor demek ki. 140 altı nabıza erkek 140 üstüne kız diyorlardısağda yazıyor kalp atışı FHR....bpm diye bir değer olmalı, dedikleriniz başka bir şey bende WMF 60 yazıyor çünkü
Bende de fetal hr yazıyor 7+6 da 155mişsağda yazıyor kalp atışı FHR....bpm diye bir değer olmalı, dedikleriniz başka bir şey bende WMF 60 yazıyor çünkü
Öyle mi eşim erkek istiyor ama nasipbende yok FHR bpm diye bir şey yaa benim kağıtta yazmıyor demek ki. 140 altı nabıza erkek 140 üstüne kız diyorlardıiyi bari hala şansımız var bıdıkla
valla şu cinsiyet evresine geçsek hangileri tutacak çok merak ediyorumTeoriler ve tahminler başlamış bile kızlar.
doktor bana şöyle dedi, düşükten başlar hamilelik ilerledikçe yükselmesini bekleriz 120 ile 180 arasında olur hamileliğin belli bir noktasından sonra kendisini sabitler, yani cinsiyet totemi bence şu an yapılmıyordurbende yok FHR bpm diye bir şey yaa benim kağıtta yazmıyor demek ki. 140 altı nabıza erkek 140 üstüne kız diyorlardıiyi bari hala şansımız var bıdıkla
google popüler cinsiyet tahminleri yazınca işte çıkanlarda ne okuyorsam söylüyorumdoktor bana şöyle dedi, düşükten başlar hamilelik ilerledikçe yükselmesini bekleriz 120 ile 180 arasında olur hamileliğin belli bir noktasından sonra kendisini sabitler, yani cinsiyet totemi bence şu an yapılmıyordurilk haftalarda düşük başlar dedi çünkü, sonra yükselmesini bekleriz dedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?