- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Aynı korku bende de var bi paylaşım gördüğüm zaman acayip kafaya takıyorum onu nasıl vazgeçicrm kötü düşünmekten bende bilmiyorumMerhaba kızlar. Anne karnında birden bir kalbi duran bebekleri okudukça üzüldüğüm için bir süre üyeliğimi kapatmıştım. Bugün çok şükür doktorumu değiştirdim. Sata göre 10+4 olmam gerekiyordu am eski doktora göre ısrarla bugün 9 haftalık olmuştuk. Bugünkü doktor tam 10 haftalık dedi benim tahminime göre de böyle olması gerekiyordu zaten. Ayrıca eski doktor 5 ay düşük riskin var diyerek baya bir korkutmuştu beni bu doktor detaylı bir şekilde baktı kanama alanı göremedi. Rahim ağzımı kontrol etti kapalı dedi. Her gebelikte olabilecek kadar düşük riski var dedi. O kadar çok sevindim ki çok şükür
Bende.Her kafadan bi ses çıkıyor.valla şu cinsiyet evresine geçsek hangileri tutacak çok merak ediyorum
kız hepsi benim sesim grupta nerde saçma şey var bende.Bende.Her kafadan bi ses çıkıyor.
Ilk hamileligimde hiç araştırmadım.Bakmadim bile.Sanki biliyor gibi.Bunda bende baya baktım.Ama öyle yüzükle falan hiç uğraşmadım.kız hepsi benim sesim grupta nerde saçma şey var bende.
bütün kötülüklerin anası gibiyim
göbekte yüzük sallama, kocanın elinde yüzük sallama
kafaya tuz atıp burun mu tutcak ağız mı
çatal üstüne mi oturdun kaşık üstüne mi
yok ramziymiş nubmuş
şimdi de kalp atışı
ne var ne yoksa inanıyorum
Ben cinsiyeti öğrenmeyen annelerdenim.Bende.Her kafadan bi ses çıkıyor.
Bende geç gidicem haftaya inşllh 2 hafta beklemiş oluyrm :) merak var ama 5 veya 6 da net gözükmüyr diye beklyrmiyi cesaret valla ben anında gitmek istedim bir durum varsa erken müdahale olsun ilaçları ona göre versin diye progestana başlattı direkt önlem olarak. kese bile görmeden nasıl beklediiin iyi sabır varmışş güzel haberler alırsın inşallah
9 ay boyınca masllh ya cidden büyük Süpriz dayanamam sanırm benBen cinsiyeti öğrenmeyen annelerdenim.
Kizim da da öğrenmek istememiştim. Doğduğu an öğrendik. Bence cok büyük bir heyecan oluyor.
Kismet olursa bu seferde beklemek istiyorum.
Maşallah diyorum sabrına.Ben daha sormadan 11haftalikken öğrendik ilkinde.Bunda gittiği yere kadar beklemek istiyorum bende.Ama doğuma kadar dayanamam.Ben cinsiyeti öğrenmeyen annelerdenim.
Kizim da da öğrenmek istememiştim. Doğduğu an öğrendik. Bence cok büyük bir heyecan oluyor.
Eşim kızıyo bana hep kötüyü düşünüyorsun diye ama insanın elinde değil korkuyorum bende bir şey olursa diyeAynı korku bende de var bi paylaşım gördüğüm zaman acayip kafaya takıyorum onu nasıl vazgeçicrm kötü düşünmekten bende bilmiyorum
Maalesef canım geçmiyor o bir türlüAynı korku bende de var bi paylaşım gördüğüm zaman acayip kafaya takıyorum onu nasıl vazgeçicrm kötü düşünmekten bende bilmiyorum
Kızımı 7 yıl bekledim. 9. Tüp bebek tedavisi başarılı olmuştu. 2018 yılında hacca gitmek nasıl olmuştu. Ordan geldikten sonra tedaviye başladık.9 ay boyınca masllh ya cidden büyük Süpriz dayanamam sanırm ben
Ahh canım ya çok üzüldüm inşallah hemen gecsin çıkarmada ayrı zor bir olayben zar zor bir şey yiyip sonra onu çıkartmaktan o kadar yoruldum ki bütün enerjim kayboldu bıktım artık. boğazımdan bir şey geçsin diye zorluyorum kendimi bütün çabam hoop gidiyor olur olmadık anda. geçse bir an önce bugünlerimiz.. bulantıya ishal de eklendi bugün, iyice perişanım
Tek bekleyen ben değilmişim demek ki :)) bende haftaya gidicem inşallah kalp atışı duyulurBende geç gidicem haftaya inşllh 2 hafta beklemiş oluyrm :) merak var ama 5 veya 6 da net gözükmüyr diye beklyrm
Ben cinsiyeti öğrenmeyen annelerdenim.
Yine de iyi sabır ben 13 hadtalıkken öğrenmiştim.Kızımı 7 yıl bekledim. 9. Tüp bebek tedavisi başarılı olmuştu. 2018 yılında hacca gitmek nasıl olmuştu. Ordan geldikten sonra tedaviye başladık.
31.12.2018 yılında konya kule sitenin terasında hamile olduğum haberi gelmişti. Hayatımda yaşadınız en mutlu gündü. Ondan sonrası kız erkek beni hiç ilgilendirmedi. Yeterki sağlıkla sihhatle gelsin dedim. İnsan o kadar uzun bekleyince detaylara takılmak istemiyor. Hamileligim cok zor geçmişti. Neredeyse 35 hafta yatarak geçti. 9 haftası hastanede geçmişti. Sabrın ne olduğunu bebeğimi beklerken öğrendim. Hergün güneşin doğmasına hamd gecenin gelmesine şükür ettim. Günleri saydık. Şükürler olsun annelik hissini bize rabbim yaşattı.
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
İnşallah sağlıkla sihhatle bebelerimze kavuşuruz.
Bizim de öyle oldu. Novafertil de tedavi olduk. Fuat hocam aramıştı. Telefona çıkmaya cesaretim olmamıştı. Daha önce malesef cok üzgünüz duyacağım yine sanmıştım.Yine de iyi sabır ben 13 hadtalıkken öğrenmiştim.
Ben de hamilelik haberini kule sitede almıştım doktor aramıştı.
Ay beni çok duygulandirdiniZ ya diger mesajlarınızı da okudum, hayran kaldim. Cinsiyetin hiçbir önemi yok tabi anne baba için ama doguma kadar asla bekleyemem bende. Bakalim annelerin hissettikleri cikicak mi bende onu merak ediyorumBen cinsiyeti öğrenmeyen annelerdenim.
Teşekkür ederimBen şehir hastanesine sadece kan vermek icin gittim. Orada takipli degilim.
Çok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen uzat ayaklarını.Bende 10gun önce kanamayla gittim.Igneden sonra bi kaç güne durdu.Suan daha iyiyim.Kizlar merhaba dün kanama oldum hemen doktoruma gittim.progesterin iğne verdi.dusuk tehliken var dedi,moralim bozuldu böyle yasayanlar oldu mi acaba.insallah sıkıntısız atlatırız bu günleri çarşambaya kontrol dedi iğneler bitince yanii.indallah birşey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?