2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı korku bende de var bi paylaşım gördüğüm zaman acayip kafaya takıyorum onu nasıl vazgeçicrm kötü düşünmekten bende bilmiyorum

Bende.Her kafadan bi ses çıkıyor.
kız hepsi benim sesim grupta nerde saçma şey var bende.
bütün kötülüklerin anası gibiyim

göbekte yüzük sallama, kocanın elinde yüzük sallama
kafaya tuz atıp burun mu tutcak ağız mı
çatal üstüne mi oturdun kaşık üstüne mi
yok ramziymiş nubmuş
şimdi de kalp atışı
ne var ne yoksa inanıyorum

Selam canlar
Çok aktif olamadım ama elimden geldiğince okumaya çalışıyorum mesajları
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
ben de 3 haftalıktı öğrendiğimde. Dedim ben hissediyorum gittim kan verdim 5,05 değerle öğrendim ilk gebeliğimde kalbi durduğu için kürtaj oldum 10 haftalıktı. Şimdi de çok tedirginim. Rabbim sağlıkla kavuşturur inşallah çok halsizim midem kötü sürekli uykum var ama uyuyamıyorum da doğru düzgün bakalım enerjiyi ne zaman toplayacağım

Ilk hamileligimde hiç araştırmadım.Bakmadim bile.Sanki biliyor gibi.Bunda bende baya baktım.Ama öyle yüzükle falan hiç uğraşmadım.

Bende geç gidicem haftaya inşllh 2 hafta beklemiş oluyrm :) merak var ama 5 veya 6 da net gözükmüyr diye beklyrm

Ben cinsiyeti öğrenmeyen annelerdenim.
Kizim da da öğrenmek istememiştim. Doğduğu an öğrendik. Bence cok büyük bir heyecan oluyor.
Kismet olursa bu seferde beklemek istiyorum.
Maşallah diyorum sabrına.Ben daha sormadan 11haftalikken öğrendik ilkinde.Bunda gittiği yere kadar beklemek istiyorum bende.Ama doğuma kadar dayanamam.

Aynı korku bende de var bi paylaşım gördüğüm zaman acayip kafaya takıyorum onu nasıl vazgeçicrm kötü düşünmekten bende bilmiyorum
Maalesef canım geçmiyor o bir türlü ben hamilelikten öncede kaygı bozukluğu yaşıyordum. Sanki hep kötü şeyler benim başıma gelecek gibi allahtan eşim alışık ben içime kapanmaya başlayınca o anlıyor durumu telkin etmeye başlıyor. Onun telkinleri iyi geliyor.

9 ay boyınca masllh ya cidden büyük Süpriz dayanamam sanırm ben
Kızımı 7 yıl bekledim. 9. Tüp bebek tedavisi başarılı olmuştu. 2018 yılında hacca gitmek nasıl olmuştu. Ordan geldikten sonra tedaviye başladık.
31.12.2018 yılında konya kule sitenin terasında hamile olduğum haberi gelmişti. Hayatımda yaşadınız en mutlu gündü. Ondan sonrası kız erkek beni hiç ilgilendirmedi. Yeterki sağlıkla sihhatle gelsin dedim. İnsan o kadar uzun bekleyince detaylara takılmak istemiyor. Hamileligim cok zor geçmişti. Neredeyse 35 hafta yatarak geçti. 9 haftası hastanede geçmişti. Sabrın ne olduğunu bebeğimi beklerken öğrendim. Hergün güneşin doğmasına hamd gecenin gelmesine şükür ettim. Günleri saydık. Şükürler olsun annelik hissini bize rabbim yaşattı.
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
İnşallah sağlıkla sihhatle bebelerimze kavuşuruz.

Ahh canım ya çok üzüldüm inşallah hemen gecsin çıkarmada ayrı zor bir olay ya ben çok aşırı halsizim sizdede var mı bu durum
Bende geç gidicem haftaya inşllh 2 hafta beklemiş oluyrm :) merak var ama 5 veya 6 da net gözükmüyr diye beklyrm
Tek bekleyen ben değilmişim demek ki :)) bende haftaya gidicem inşallah kalp atışı duyulur

Kizim da da öğrenmek istememiştim. Doğduğu an öğrendik. Bence cok büyük bir heyecan oluyor.

Yine de iyi sabır ben 13 hadtalıkken öğrenmiştim.
Ben de hamilelik haberini kule sitede almıştım doktor aramıştı.

Yine de iyi sabır ben 13 hadtalıkken öğrenmiştim.
Ben de hamilelik haberini kule sitede almıştım doktor aramıştı.
Bizim de öyle oldu. Novafertil de tedavi olduk. Fuat hocam aramıştı. Telefona çıkmaya cesaretim olmamıştı. Daha önce malesef cok üzgünüz duyacağım yine sanmıştım.
Eşim açtı telefonu hâlâ unutamıyorum "gerçekten mi" diye sormuştu o anda ben koptum sadece ağlamıştık.
Bu defa süpriz oldu iğneleri almıştık iki ay sonra tekrar tedaviye başlayacaktık. Emzirmeyi bırakmaya başlamıştı kızım.
Cok üzgün Bir döneme denk gelmişti. Bir kaç ay önce babamin prostat kanseri olduğunu öğrenmiştik. Cok agladim sürekli beraber vakit geçirmek için babamin yanina gidiyorduk.
Adetim gecikince acaba ben menopoza mi girdim dedim. Hamilelik hiç aklıma gelmemişti.
Ne olur ne olmaz test yapalım dedik.
Yine eşim den öğrendim test sonucuna o bakti.
Cok sevindik. Hâlâ inanamiyorum hep tedirginim sürekli birsey olacak diye çok korkuyorum.

Ay beni çok duygulandirdiniZ ya diger mesajlarınızı da okudum, hayran kaldim. Cinsiyetin hiçbir önemi yok tabi anne baba için ama doguma kadar asla bekleyemem bende. Bakalim annelerin hissettikleri cikicak mi bende onu merak ediyorum

Kizlar merhaba dün kanama oldum hemen doktoruma gittim.progesterin iğne verdi.dusuk tehliken var dedi, moralim bozuldu böyle yasayanlar oldu mi acaba.insallah sıkıntısız atlatırız bu günleri çarşambaya kontrol dedi iğneler bitince yanii.indallah birşey olmaz

Çok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen uzat ayaklarını.Bende 10gun önce kanamayla gittim.Igneden sonra bi kaç güne durdu.Suan daha iyiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…