Yaa geçti mi canmm çok şükür inşallah benim de gever surekki yatiuorim.ama kaşık ağrım var biraz sanki çok hafif ondan korkiyorimÇok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen uzat ayaklarını.Bende 10gun önce kanamayla gittim.Igneden sonra bi kaç güne durdu.Suan daha iyiyim.
10 gün önce kanama alanım vardı bugün çok şükür temiz çıktı canım. Üzülme stres yapma bol bol dinlen. Günde 3 litre su içmeye çalışKizlar merhaba dün kanama oldum hemen doktoruma gittim.progesterin iğne verdi.dusuk tehliken var dedi,moralim bozuldu böyle yasayanlar oldu mi acaba.insallah sıkıntısız atlatırız bu günleri çarşambaya kontrol dedi iğneler bitince yanii.indallah birşey olmaz
Çok aşırı mi kanama oldun, nasıl oldu bende sanki pempe kırmızı sonra bı bakıyorum kauverengi leke sonra bir kaç sonra sonra sanki siyah pıhtı gibi,anlamadım gitriÇok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen uzat ayaklarını.Bende 10gun önce kanamayla gittim.Igneden sonra bi kaç güne durdu.Suan daha iyiyim.
İnşallah canm saolasin bizde kalbini duyduk kesede kananama var dedi,ilaç versi dinlen dedi10 gün önce kanama alanım vardı bugün çok şükür temiz çıktı canım. Üzülme stres yapma bol bol dinlen. Günde 3 litre su içmeye çalış
Yorulmuşmuydun canım bian da mı olduİnşallah canm saolasin bizde kalbini duyduk kesede kananama var dedi,ilaç versi dinlen dedi
Bı anda oldu canm hiç de iş falan yapmamıştım.oglen bı baktım kan olmuş hep iç camasirYorulmuşmuydun canım bian da mı oldu
Bir de sırt üstü yatarken ayaklarını yukarı doğru çıkart canımİnşallah canm saolasin bizde kalbini duyduk kesede kananama var dedi,ilaç versi dinlen dedi
Tüylerim diken diken oldu. Gerçekten cinsiyetin hiç bir anlamı yok. Sadece tatlı bi merak , telaş oluyor. Evlat canından bi parça . Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahKızımı 7 yıl bekledim. 9. Tüp bebek tedavisi başarılı olmuştu. 2018 yılında hacca gitmek nasıl olmuştu. Ordan geldikten sonra tedaviye başladık.
31.12.2018 yılında konya kule sitenin terasında hamile olduğum haberi gelmişti. Hayatımda yaşadınız en mutlu gündü. Ondan sonrası kız erkek beni hiç ilgilendirmedi. Yeterki sağlıkla sihhatle gelsin dedim. İnsan o kadar uzun bekleyince detaylara takılmak istemiyor. Hamileligim cok zor geçmişti. Neredeyse 35 hafta yatarak geçti. 9 haftası hastanede geçmişti. Sabrın ne olduğunu bebeğimi beklerken öğrendim. Hergün güneşin doğmasına hamd gecenin gelmesine şükür ettim. Günleri saydık. Şükürler olsun annelik hissini bize rabbim yaşattı.
Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.
İnşallah sağlıkla sihhatle bebelerimze kavuşuruz.
Aynen benimde öyle oldu.konusmadi başta acaba bişi mi var dedim de şükür yoktuAy ne güzel. Seninle aynı zamanlardayız, ben de bugün 4te gidicem. Umarım duyarım, çok heyecan yapıyor insan. Gelişimi iyi desin diye doktorun gözünün içine bakıyoruzbazen doktorlar konuşmuyor ya önce kendileri bakıyor. Yüregim pıt pıt ediyor
Saol canm öyle yapiyorim.insallah Allah'a hep dua ediyorum o ne derse o artık.ben elimden geleni yapiyorimBir de sırt üstü yatarken ayaklarını yukarı doğru çıkart canım
Mesela bu bebis erkek gibi ramziye gore. Hayirli olsun canimEki Görüntüle 2897698 kızlarr kalp atışını duydum 6,5 haftalık imiş çok şükür bir sıkıntı yokmuş.
Ağrı bi kaç güne geçmişti.Ama çok dikkat et canım.Yaa geçti mi canmm çok şükür inşallah benim de gever surekki yatiuorim.ama kaşık ağrım var biraz sanki çok hafif ondan korkiyorim
Önce kirmizi kanamaydı.Baya oldu.Sonra kahverengiye dönüp tamamen kesilmişti.Çok aşırı mi kanama oldun, nasıl oldu bende sanki pempe kırmızı sonra bı bakıyorum kauverengi leke sonra bir kaç sonra sonra sanki siyah pıhtı gibi,anlamadım gitri
Gönlümden geçen kız ama Rabbim hayırlısını versinMesela bu bebis erkek gibi ramziye gore. Hayirli olsun canim
Kizlar tekrar meraba.dunku serumdan sonra aksam aldigim coraspini biraktim. Serum rahme giden kan akisini hizlandiriyomus gerek yokmus. Bu sabah kan sulandirici ignemi vurdum gobek deligi altindan. Ignenin sonuna dogru ignenin ici kan dolmaya basladi. Igneyi vurdugum yerde kanama basladi. Sanirim yeterince kan sulanmis artik. Doktorumun hemsiresine soyledim normal dedi.bi de hep ayni yerden yapiyorum 9 haftadir.sanirim artik igne vurdugum bolgeyi degistirmem lazim ama pek yagli biri olmadigim icin yagsiz bolgede cok cankm yaniyo. Ignenin kanla dolmasi olayini yasayan var mi? Bir de bu sicak havada igneleri nerde sakliyosunuz? Dolaba koyuyo musunuz?Kizlar meraba. Brn 9+4um ve bugun 2 damla turuncu lekelenmem oldu. Doktora gittim. Kalp atisi iyi sadece kese rahimden ayrilmaya baslamis ufak ufak. Yat dinlen iyilesirsin dedi. Progestan igne oldum serum yedim. Evde yaticam 1 hafta. Esime belli etmiyorum ama rahimde yanma seklinde agrilar basladi.Bana 1er fatiha okur musunuz rica etsem? Adim dilek. 6 bebek kaybettim insallah bu bebek nasip olur Rabbimin izniyle.
Çok geçmiş olsun canım belirti varmıydı ki? Asla kötü düşünme.kendine çok dikkat et.Bol.c vitamini al.Bol bol.dinlen.Az önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
Ay deme canımAz önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?