2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen uzat ayaklarını.Bende 10gun önce kanamayla gittim.Igneden sonra bi kaç güne durdu.Suan daha iyiyim.
Yaa geçti mi canmm çok şükür inşallah benim de gever surekki yatiuorim.ama kaşık ağrım var biraz sanki çok hafif ondan korkiyorim

10 gün önce kanama alanım vardı bugün çok şükür temiz çıktı canım. Üzülme stres yapma bol bol dinlen. Günde 3 litre su içmeye çalış

Çok geçmiş olsun canım.Bol bol dinlen uzat ayaklarını.Bende 10gun önce kanamayla gittim.Igneden sonra bi kaç güne durdu.Suan daha iyiyim.
Çok aşırı mi kanama oldun, nasıl oldu bende sanki pempe kırmızı sonra bı bakıyorum kauverengi leke sonra bir kaç sonra sonra sanki siyah pıhtı gibi,anlamadım gitri

Tüylerim diken diken oldu. Gerçekten cinsiyetin hiç bir anlamı yok. Sadece tatlı bi merak , telaş oluyor. Evlat canından bi parça . Sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Aynen benimde öyle oldu.konusmadi başta acaba bişi mi var dedim de şükür yoktu

Kizlar tekrar meraba.dunku serumdan sonra aksam aldigim coraspini biraktim. Serum rahme giden kan akisini hizlandiriyomus gerek yokmus. Bu sabah kan sulandirici ignemi vurdum gobek deligi altindan. Ignenin sonuna dogru ignenin ici kan dolmaya basladi. Igneyi vurdugum yerde kanama basladi. Sanirim yeterince kan sulanmis artik. Doktorumun hemsiresine soyledim normal dedi.bi de hep ayni yerden yapiyorum 9 haftadir.sanirim artik igne vurdugum bolgeyi degistirmem lazim ama pek yagli biri olmadigim icin yagsiz bolgede cok cankm yaniyo. Ignenin kanla dolmasi olayini yasayan var mi? Bir de bu sicak havada igneleri nerde sakliyosunuz? Dolaba koyuyo musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…