2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Az önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
Çok geçmiş olsun canım hiç endiselenip bebisi üzme . Bnce bu dönemi hiç bı sıkıntı olmadan atlatırsın .inşallah semptomsuz ya da az semptomlu geçirirsin . Bizde geçirdik hemde tam yumurtlama dönemine denk gelmiş tek korunmasız ilişkiyle korona dönemi supriz bı şekilde tutunmuş bebiş . Tek sıkıntı tat koku gitti mi 10 gün gelmedi bizde . 3 yaşında kızım var sadece burun akıntısı oldu onda . Onlar cok güçlü . Hiçbir sıkıntı olmadan atlatirsiniz inşallah

Az önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
Zahrada cok gecmis olsun cnm. Kan sulandirici igne kullanmiyosan doktoruna danis mutlaka kullanman gerekebilir. Oksururken hapsirirken falan bacaklarini karnina dogru cek. Kelle paza tarzi corbalar c vitamino pastil gibi seyler kullan. Ben gecen sene olmustum ve baga uzuz surmustu bu sekilde atlattim. Covid gecirmis hamile de cok. O yuzden hayirlisigla sag salim kurtulursun insllah cnm.

Canımm hiç korkma inşallah sorunsuz atlatıcaksın Erken dönemde korkmayın diyorlar zaten doktorun takviye de veriyordu sana .bak verdiği iyi olmuş.bol bol dinlen

çok geçmiş olsun hamileyken geçiren çok duydum ben de canını sıkmayıp iyileşmeye bak. biri daha demiş coraspin demediyse bi danış doktoruna veriyolar diye duymuştum ben de. semtpomun var mı neden yaptırmıştın test? ilaç vermediler heralde

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, 2 gün önce kusmaktan ateşim çıktı demiştim belki de covidten dolayıydı hiç bilmiyorum. İş yerim rutin haftalık test yapıyor o şekilde öğrendim. Sabah ishal başlamıştı değişik şekilde ama o da tek seferlikti ilaçlardan sandım belki ilaçlar sayesinde semptomum azdır.
c vitamini b vitamini zencefil multivitamin falan hepsini kullanıyordum maske eldiven çok dikkat ederim ama 2 tane toplu taşıma değiştiriyorum iş yerinde herkes maskesiz aşılıyız diye rahatlardı beni yaktılar veya her yerden bulaşmış olabilir günah almayayım.

ağrım falan yok şimdilik genel her zamanki hamilelik bulantım halsizliğim devam.

doktorum da arayacak birazdan öncesinde reçete yazmış oksapar diye iğne var 2 doz nedir bu kullanan eden bilen var mı

Kan sulandırıcı iğne canım, ben de kullanıyorum pıhtılaşma var bende genetik. Ama sana covidden dolayı vermiştir kanın pıhtılaşırsa bebek beslenemiyor o yüzden vermiştir, iğne plesantadan geçmiyor bebeğe bir zararı yok gönül rahatlığıyla kullanabilirsin

Öğrenmen senin için şans olmuş canım, takviyelerini alırsın, nerdeyse 3-4 günün gecmiş, belirti çıkana kadar da bi 4 gün gecse, zor günler gecti kolaya gidiyosun diye düşünelim. Pozitif olalım, carcabuk üstünden at canım. Dualarımız seninle ve gruptaki diğer covid olan arkadasımızla. İnşallah güzel haberler alıcaz sizden

Kızlar herkese selaaam ben inşallah ben nisan annesi olacağım ama tecrübeliler buraya toplandığı için size sormak istedim 25-26 temmuz peak, 27 temmuz çatlama oldu ve bata bugün 4 gün var. Beta hcg bu öğlen 20,6 çıktı, iki pazar aynı saatte test yaptırıp artışı takip edeceğim ama size de sormak istedim şimdiden düşük mü sizce ne düşünüyorsunuz?

Eklentiler

• 284A9744-9855-45D7-A39F-36E2A2C110C1.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 48
Cok geçmiş olsun. Insallah hemen atlatırsınız.
Gecen Eylül de ben yurt dışına çıkacağım için test yaptırmak zorundaydım. Aileden herkes negatif ben positif geldim. Mecburen kizimla birlikte karantinaya girdim. Ama hiç birseyim yoktu. Ne basagrisi ne halsizlik. Sadece covid olduğumu öğrendikten sonra psikolojikmen resmen çöküş yaşadım. Bir hafta sonra ki yaptığım test negatife döndü.
Insallah sizin de hemen geçer. Sakin olun panik yapmamaya çalışın.

Canım çok geçmiş olsun çok var hamilemolup covid geçiren hamileliğin son zamanları sıkıntılıymış ama başında bebek etkilenmiyor pek diyorlar inşallah en kısa zamanda iyileşirsin tamamen

Gönlünü ferah tut inşallah Allah gönlündekini verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…