- 16 Haziran 2019
- 402
- 806
- 53
- 42
Cok gecmis olsun.ben zar zor bir şey yiyip sonra onu çıkartmaktan o kadar yoruldum ki bütün enerjim kayboldu bıktım artık. boğazımdan bir şey geçsin diye zorluyorum kendimi bütün çabam hoop gidiyor olur olmadık anda. geçse bir an önce bugünlerimiz.. bulantıya ishal de eklendi bugün, iyice perişanım
Benimde ikinci gebeliğim. İlki daha çok küçük. Tam keyfini cikaracakken hamile kaldım. Aynen bende o kadar uzun geliyor ki bu süreç şu an bana...Ben de durum aynı. Hergün insan binkez gün sayar mi?
Ben durmadan daha kaç ay kaç gün var diye bakıyorum. Ben neden böyleyim Allahim.
Hersene doğuranlar da böyle mi acep???
Yoksa sorun sadece ben de mi???
Cok gecmis olsun. Insallah kolayca atlatirsiniz.Az önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
Önemli olan değerin artışı canım 2 gün sonra tekrar kan ver artış miktarını tekrar söyle normalde 2 katına yakın bir artış olması beklenir Allah gönlüne göre versinKızlar herkese selaaamben inşallah ben nisan annesi olacağım ama tecrübeliler buraya toplandığı için size sormak istedim 25-26 temmuz peak, 27 temmuz çatlama oldu ve bata bugün 4 gün var. Beta hcg bu öğlen 20,6 çıktı, iki pazar aynı saatte test yaptırıp artışı takip edeceğim ama size de sormak istedim şimdiden düşük mü sizce ne düşünüyorsunuz?
Yok kuzu 5 üzeri beta degeri gebelik oliyor zaten. Sadece 2 günde bir en az %60 ya da 2 kat artis olmasi gerekiyor sağlıklı bir gebelik olabilmesi adına. Sonrasinda belirli bir betaya ulasinca da önce kese, sonra da bebis ve kalp atışını goruyosun Allah'ın izniyleKızlar herkese selaaamben inşallah ben nisan annesi olacağım ama tecrübeliler buraya toplandığı için size sormak istedim 25-26 temmuz peak, 27 temmuz çatlama oldu ve bata bugün 4 gün var. Beta hcg bu öğlen 20,6 çıktı, iki pazar aynı saatte test yaptırıp artışı takip edeceğim ama size de sormak istedim şimdiden düşük mü sizce ne düşünüyorsunuz?
Evet benimde baya kırmızı geldi şimdi de bira öyle arada kesiliyor bakalım daha dün başladı inşallah biterÖnce kirmizi kanamaydı.Baya oldu.Sonra kahverengiye dönüp tamamen kesilmişti.
Çok geçmiş olsun canm rabbim şifa versin inşallah,bol bol dinlenmeye caliskızlar hepinize çok teşekkür ederim, 2 gün önce kusmaktan ateşim çıktı demiştim belki de covidten dolayıydı hiç bilmiyorum. İş yerim rutin haftalık test yapıyor o şekilde öğrendim. Sabah ishal başlamıştı değişik şekilde ama o da tek seferlikti ilaçlardan sandım belki ilaçlar sayesinde semptomum azdır.
c vitamini b vitamini zencefil multivitamin falan hepsini kullanıyordum maske eldiven çok dikkat ederim ama 2 tane toplu taşıma değiştiriyorum iş yerinde herkes maskesiz aşılıyız diye rahatlardı beni yaktılar veya her yerden bulaşmış olabilir günah almayayım.
ağrım falan yok şimdilik genel her zamanki hamilelik bulantım halsizliğim devam.
doktorum da arayacak birazdan öncesinde reçete yazmış oksapar diye iğne var 2 doz nedir bu kullanan eden bilen var mı
Alıyorum canımm.Çünkü iştahım hiç yok ve 4 kg verdim.Allah razı olsun sizlerde kendinize daha fazla dikkat edin ben baya zor atlatıyorumİsmini hatırlayamamıştım. Aklımız sende de, nasıl geciyor? Vitamin alıyor musun ek? İnsallah sen de zahradada cabucak atlatın. Dualarımız sizinle
Benimde bebegi görene kadar bulantim kusmam yoktu aaa ne guzel geciyor derken gordukten sonra kusmalar bulantilar basladiArkadaşlar ben bugğn 6+5 teyim. Burayı okuyup be güzel mide bulantım yok diye seviniyordum6+3 te birden başladı. Bugün de kusma başladı. Benim gibi erken dönemde olanlar çok sevinmesin geç de başlayabiliyormuş.
Bulantı için bileklikler varmış kullanan, işe yarayan var mıdır? Doktor randevum haftaya salı. İnşallah kalp atışını da o zaman duyacağız. O zamana kadar ilaçsız bileklikle mi idare etsem diyorum.
Bu arada benim vajinal ultrason görüntüsü benim bildiğim karınla vajinal ters oluyor. Vajinal de solda olunca kız gibi diyorlar ama bilemiyorumMesela bu bebis erkek gibi ramziye gore. Hayirli olsun canim
Aynen o zaman tam tersiBu arada benim vajinal ultrason görüntüsü benim bildiğim karınla vajinal ters oluyor. Vajinal de solda olunca kız gibi diyorlar ama bilemiyorumŞimdi aklıma geldi eklememişim vajinal olduğunu
Dün rüya da gördüm kız bebeğim oluyordu ama Allah kalbimi biliyor 1.5 sene önce annem vefat etti çok istiyorum kızım olsun da anneciğimin adını vereyim diyeAynen o zaman tam tersi
Çok geçmiş olsunAz önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
Çok geçmiş olsun canım. Sinir oluyorum ben nasıl olsa aşı oldum diyip gevşek davranan insanlarakızlar hepinize çok teşekkür ederim, 2 gün önce kusmaktan ateşim çıktı demiştim belki de covidten dolayıydı hiç bilmiyorum. İş yerim rutin haftalık test yapıyor o şekilde öğrendim. Sabah ishal başlamıştı değişik şekilde ama o da tek seferlikti ilaçlardan sandım belki ilaçlar sayesinde semptomum azdır.
c vitamini b vitamini zencefil multivitamin falan hepsini kullanıyordum maske eldiven çok dikkat ederim ama 2 tane toplu taşıma değiştiriyorum iş yerinde herkes maskesiz aşılıyız diye rahatlardı beni yaktılar veya her yerden bulaşmış olabilir günah almayayım.
ağrım falan yok şimdilik genel her zamanki hamilelik bulantım halsizliğim devam.
doktorum da arayacak birazdan öncesinde reçete yazmış oksapar diye iğne var 2 doz nedir bu kullanan eden bilen var mı
Başın sağolsun öncelikle kuzucum. Anneciginin adı neydi? Canım benim insallah kizin olur o zamanDün rüya da gördüm kız bebeğim oluyordu ama Allah kalbimi biliyor 1.5 sene önce annem vefat etti çok istiyorum kızım olsun da anneciğimin adını vereyim diye
Zahrada hatirladigim kadariyla rahminde kanama alani vardi senin. Bu igneler biraz can yakiyo malesef haberin olsun ve kani sulandirdiklari icin kanama olma ihtimali de oluyo cok dikkatli ol hep uzan wc ye kalk sadece ve ishal enfeksiyonda tehlikeli oldugu icin ekstra onlemini al cnm onlar icin ins kisa surede iyilesirsin cnm Rabbkm bebeklerimizi bizi korusun ❤kızlar hepinize çok teşekkür ederim, 2 gün önce kusmaktan ateşim çıktı demiştim belki de covidten dolayıydı hiç bilmiyorum. İş yerim rutin haftalık test yapıyor o şekilde öğrendim. Sabah ishal başlamıştı değişik şekilde ama o da tek seferlikti ilaçlardan sandım belki ilaçlar sayesinde semptomum azdır.
Allah razı olsun teşekkür ederim. Annemin adı Aysel eğer kızım olursa Aysel Ahsen koymayı düşünüyorum Aysel diye seslenemem ama Ahsen ismi ona çok yakınBaşın sağolsun öncelikle kuzucum. Anneciginin adı neydi? Canım benim insallah kizin olur o zaman
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versinkızlar hepinize çok teşekkür ederim, 2 gün önce kusmaktan ateşim çıktı demiştim belki de covidten dolayıydı hiç bilmiyorum. İş yerim rutin haftalık test yapıyor o şekilde öğrendim. Sabah ishal başlamıştı değişik şekilde ama o da tek seferlikti ilaçlardan sandım belki ilaçlar sayesinde semptomum azdır.
Canim gönlünü ferah tut dinlenmene bak önlem alınmış zaten çok şükür. Okudum Allah kabul etsin acil şifalar versin insKizlar meraba. Brn 9+4um ve bugun 2 damla turuncu lekelenmem oldu. Doktora gittim. Kalp atisi iyi sadece kese rahimden ayrilmaya baslamis ufak ufak. Yat dinlen iyilesirsin dedi. Progestan igne oldum serum yedim. Evde yaticam 1 hafta. Esime belli etmiyorum ama rahimde yanma seklinde agrilar basladi.Bana 1er fatiha okur musunuz rica etsem? Adim dilek. 6 bebek kaybettim insallah bu bebek nasip olur Rabbimin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?