2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Cok gecmis olsun.

Ben de durum aynı. Hergün insan binkez gün sayar mi?
Ben durmadan daha kaç ay kaç gün var diye bakıyorum. Ben neden böyleyim Allahim.
Hersene doğuranlar da böyle mi acep???
Yoksa sorun sadece ben de mi???
Benimde ikinci gebeliğim. İlki daha çok küçük. Tam keyfini cikaracakken hamile kaldım. Aynen bende o kadar uzun geliyor ki bu süreç şu an bana...

Önemli olan değerin artışı canım 2 gün sonra tekrar kan ver artış miktarını tekrar söyle normalde 2 katına yakın bir artış olması beklenir Allah gönlüne göre versin

Yok kuzu 5 üzeri beta degeri gebelik oliyor zaten. Sadece 2 günde bir en az %60 ya da 2 kat artis olmasi gerekiyor sağlıklı bir gebelik olabilmesi adına. Sonrasinda belirli bir betaya ulasinca da önce kese, sonra da bebis ve kalp atışını goruyosun Allah'ın izniyle

Çok geçmiş olsun canm rabbim şifa versin inşallah,bol bol dinlenmeye calis

İsmini hatırlayamamıştım. Aklımız sende de, nasıl geciyor? Vitamin alıyor musun ek? İnsallah sen de zahradada cabucak atlatın. Dualarımız sizinle
Alıyorum canımm.Çünkü iştahım hiç yok ve 4 kg verdim.Allah razı olsun sizlerde kendinize daha fazla dikkat edin ben baya zor atlatıyorum

Benimde bebegi görene kadar bulantim kusmam yoktu aaa ne guzel geciyor derken gordukten sonra kusmalar bulantilar basladi
Rossmandan kusma bilekligi aldim ama bende hic bir ise yaramadi birazcik bilege baskı yapıyor

Mesela bu bebis erkek gibi ramziye gore. Hayirli olsun canim
Bu arada benim vajinal ultrason görüntüsü benim bildiğim karınla vajinal ters oluyor. Vajinal de solda olunca kız gibi diyorlar ama bilemiyorum Şimdi aklıma geldi eklememişim vajinal olduğunu

Çok geçmiş olsun canım. Sinir oluyorum ben nasıl olsa aşı oldum diyip gevşek davranan insanlara

Zahrada hatirladigim kadariyla rahminde kanama alani vardi senin. Bu igneler biraz can yakiyo malesef haberin olsun ve kani sulandirdiklari icin kanama olma ihtimali de oluyo cok dikkatli ol hep uzan wc ye kalk sadece ve ishal enfeksiyonda tehlikeli oldugu icin ekstra onlemini al cnm onlar icin ins kisa surede iyilesirsin cnm Rabbkm bebeklerimizi bizi korusun ❤

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin

Canim gönlünü ferah tut dinlenmene bak önlem alınmış zaten çok şükür. Okudum Allah kabul etsin acil şifalar versin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…