Üzülme bazen bebekte bir sorun olmuyor vücut tepkisi olabiliyor.Kızlar hastahaneye acile geldim 8 haftalığım, oluk oluk kanıyorum kese var ama kalp atışını makine küçük olduğu için göremedi ebedualarınıza ihtiyacım var. Bu gece yatış verdiler yarın doktor görecek çok üzgünüm
Umarım sıkıntı çıkmaz bende şuan 8+3 üm kanamam başladı bugün .. doktora gittim kanama alanı var dedi düşük riskin yüksek dedi evde yatıyorum takdiri ilahiye kaldı işimizKızlar hastahaneye acile geldim 8 haftalığım, oluk oluk kanıyorum kese var ama kalp atışını makine küçük olduğu için göremedi ebedualarınıza ihtiyacım var. Bu gece yatış verdiler yarın doktor görecek çok üzgünüm
Allah acil şifa versin. Bol bol dua ettim inşallah hiç bir sorun yokturKızlar hastahaneye acile geldim 8 haftalığım, oluk oluk kanıyorum kese var ama kalp atışını makine küçük olduğu için göremedi ebedualarınıza ihtiyacım var. Bu gece yatış verdiler yarın doktor görecek çok üzgünüm
Bendede panik atak ve yoğun anksiyete bozukluğu var 3 haftadır hastalıklarla boğuşuyorum kan değerlerim berbat idrar enfeksiyonu var doktorun verdiği antibiyotik ilaç yan etki yaptı kullanamıyorum tek düşündüğüm ya içimdeki meleğe bişey olursa korkusu hergün ayrı bir endişe var özellikle bu idrar ve vajinal enfeksiyonları çok taktım çok kaybeden varmış bu enfeksiyon yüzünden bebeklerini öyle bir endişe var ki şimdi banada olursa bende sırf bu idrar enfeksiyonu yüzünden kaybedersem diye içim içimi yiyor,dünden beri kafaya mı taktığımdandır nedendir şimdide vajina bölgemde batma hissiyatı var sanki kıl tüğ bişey var batıyor tuvaleti yapıyorum yanma batma yok ama tuvaletten çıkınca aynı his yeniden oluşuyor ben kafayı yiyorum galiba 9 ay nasıl geçicekMaalesef canım geçmiyor o bir türlüben hamilelikten öncede kaygı bozukluğu yaşıyordum. Sanki hep kötü şeyler benim başıma gelecek gibi allahtan eşim alışık ben içime kapanmaya başlayınca o anlıyor durumu telkin etmeye başlıyor. Onun telkinleri iyi geliyor.
Rabbim tez şifa versin kuzum sakın korkma görümcem bebeğine hamile olduğunu bilmiyorken covid ilaçları coraspirin aklına ve gelirse kullanmış ona rağmen bebişi sapa sağlam doğru rabbim ol derse olur sen içini ferah tut bol su iç c vitamini ile beslen, sirkeli ballı limonlu sıcak su iç turşu ye ve suyunu iç kekik yağı alıp buharını çek bunlar çook iyi geliyor ben böyle atlatmıştım ilaçsız :) dualarım seninleAz önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
Canım benim biliyorum zor ama iyi düşünmeye çalışıp dua et, Allah'ın izniyle bugün güzel haberler alırsın inşallahKızlar hastahaneye acile geldim 8 haftalığım, oluk oluk kanıyorum kese var ama kalp atışını makine küçük olduğu için göremedi ebedualarınıza ihtiyacım var. Bu gece yatış verdiler yarın doktor görecek çok üzgünüm
Kuzum yat dinlen ayağının altına bi yastık koy, tuvalet dışında kalkma mümkünse. Progestan vermistir zaten, bebeğin sana tutunur inşallahUmarım sıkıntı çıkmaz bende şuan 8+3 üm kanamam başladı bugün .. doktora gittim kanama alanı var dedi düşük riskin yüksek dedi evde yatıyorum takdiri ilahiye kaldı işimiz
Bebisim bende bütün gün yatınca oluyor o. Eger cok az hareket etmissem oluyor. Altina yastik koyuyorum kani dengeliyo o zaman geçiyor. Öyle deneyebilirsinKızlar gecenin bu vaktinde burdayımakşamdan beridir aşırı derece ayaklarım yanıyor Uykudan uyandırdı o derece, böyle bişey yaşayan ya da neden olduğuyla ilgili bir tecrübesi olan var mı
Sekeriniz olabilir ac karna sabah olcum yapin sinir 100Kızlar gecenin bu vaktinde burdayımakşamdan beridir aşırı derece ayaklarım yanıyor Uykudan uyandırdı o derece, böyle bişey yaşayan ya da neden olduğuyla ilgili bir tecrübesi olan var mı
Kızlar gecenin bu vaktinde burdayımakşamdan beridir aşırı derece ayaklarım yanıyor Uykudan uyandırdı o derece, böyle bişey yaşayan ya da neden olduğuyla ilgili bir tecrübesi olan var mı
Ya inanır mısınız dün vajinal mantar enfeksiyonunu araştırdım şimdi benim de dün geceden beri vajinal bölgem de kaşınma ve batma olmaya başladı şaka gibiP Panikli anne canım stres daha çok etkiliyr. Brnde sürekli enfeksiton vardı 7 aylıkken vatinal de çıktı. Proyotik çok iti geliyr yani doğal yğurt. Hatta idrarda protein çıktığı için gebelik zehirlenmesi riski de vardı. Allah koruyr cidden. Sapa sağlam doğdu kızım. Bem de aşırı evham yapıp habire nette araştırıyrdm. Boşuna o kadar stres yapmışım dedim sonradn
moralim düşük biraz bugün bebişi görcektik... halsizlik sırt ağrısı mide bulantısı öksürük koku kaybı başladı burnuma kolonya sokuyorum tık yok gerçi ne koksa kusmaya gidiyodum iyi olacak gibi
Canım sıkma hiç canını miniğin keyfi yerindedir dinlensin o da bu haftamoralim düşük biraz bugün bebişi görcektik... halsizlik sırt ağrısı mide bulantısı öksürük koku kaybı başladı burnuma kolonya sokuyorum tık yok gerçi ne koksa kusmaya gidiyodum iyi olacak gibi
Ya inan şu koku olayı işine bile yarayabilir dicektim de yanlış anlarsın diye demedimmoralim düşük biraz bugün bebişi görcektik... halsizlik sırt ağrısı mide bulantısı öksürük koku kaybı başladı burnuma kolonya sokuyorum tık yok gerçi ne koksa kusmaya gidiyodum iyi olacak gibi
yok kız hiç anlar mıyım istediğinizi diyebilirsiniz bana alınma bozulma huyum yokturYa inan şu koku olayı işine bile yarayabilir dicektim de yanlış anlarsın diye demedim
Doktorunla konus antibiyotik kullanma bende kronik idrar yolu enfeksiyonu var ven urinonvef kullaniyorum ve hamileligim de yolunda sukur her defasinda yaziyorum herkese kullanmaniz gerek ilac bitkisel olan URINONVEF antibiyotik kullanmayin asil antiboyotikle dusuk yapma ihtkmaliniz artiyo bi de enfeksiyon icin mutlaka yaban mersini yiyin hemde folik asit kaynagiBendede panik atak ve yoğun anksiyete bozukluğu var 3 haftadır hastalıklarla boğuşuyorum kan değerlerim berbat idrar enfeksiyonu var doktorun verdiği antibiyotik ilaç yan etki yaptı kullanamıyorum tek düşündüğüm ya içimdeki meleğe bişey olursa korkusu hergün ayrı bir endişe var özellikle bu idrar ve vajinal enfeksiyonları çok taktım çok kaybeden varmış bu enfeksiyon yüzünden bebeklerini öyle bir endişe var ki şimdi banada olursa bende sırf bu idrar enfeksiyonu yüzünden kaybedersem diye içim içimi yiyor,dünden beri kafaya mı taktığımdandır nedendir şimdide vajina bölgemde batma hissiyatı var sanki kıl tüğ bişey var batıyor tuvaleti yapıyorum yanma batma yok ama tuvaletten çıkınca aynı his yeniden oluşuyor ben kafayı yiyorum galiba 9 ay nasıl geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?