- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Ya inan bnde oncesinde geçirdim ya bu coronayi . Mide bulantısı başlayınca ay dedim bu zamanda gitseymis bu koku tat ne güzel olurmuş . İyi yönünden bak sende . En kısa sürede atlatirsiniz inşallah bu dönemiyok kız hiç anlar mıyım istediğinizi diyebilirsiniz bana alınma bozulma huyum yokturzencefilli hapı ne zaman içsem kusuyodum bugün sanki boşboş bişey yuttum ahahha iyi oldu cidden yumurta falan kokusundan yiyemezdim eşim yapmış koku gelmiyor ya yedim zorla da olsa
Kızlar selam, gece yaşamış olduğum yoğun kanama sonrasında doktor sabah beni gördü, bebeğin yeri ve kalp atışları normal dedi progeateron hap içtim geceden bu yana 2 tane, ama kanamanın neden olduğunu anlamadı.. Sizce neden olabilir aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba canım benim beş haftalıkken başladı lekelenme o gün bugündür kanama alanım var ve geçmedi. 9+3 um şuan. Hiç geçmemesi canımı cok sıkıyor,dışarı akan bişey de yok. Kendimi de yormuyorum,ilaç kullanıyorum ama azalma olmadı ne yapabilirim başka10 gün önce kanama alanım vardı bugün çok şükür temiz çıktı canım. Üzülme stres yapma bol bol dinlen. Günde 3 litre su içmeye çalış
Canım ben suyun yararlı olduğunu okumuştum. Günde 3 litre su içiyorum belki o iyi gelmiş olabilirMerhaba canım benim beş haftalıkken başladı lekelenme o gün bugündür kanama alanım var ve geçmedi. 9+3 um şuan. Hiç geçmemesi canımı cok sıkıyor,dışarı akan bişey de yok. Kendimi de yormuyorum,ilaç kullanıyorum ama azalma olmadı ne yapabilirim başka
bende oldu canim bir bardak pıhtı dolu kan aniden bosaldi. tam neden soyleyemediler igne vurdular serum taktilar kanama kahverengi lekeye döndü. hala haftada bir igne ve alttan fitil olarak progestan kullaniyorum. sonrasinda iki hsfta daha sürdü lekelenmeKızlar selam, gece yaşamış olduğum yoğun kanama sonrasında doktor sabah beni gördü, bebeğin yeri ve kalp atışları normal dedi progeateron hap içtim geceden bu yana 2 tane, ama kanamanın neden olduğunu anlamadı.. Sizce neden olabilir aynı durumu yaşayan var mı?
bir arkadasimin bu şekilde oldu ultrasondaki. kanama alani 16. haftalarda anca geçti. insallah bir sey olmayacakMerhaba canım benim beş haftalıkken başladı lekelenme o gün bugündür kanama alanım var ve geçmedi. 9+3 um şuan. Hiç geçmemesi canımı cok sıkıyor,dışarı akan bişey de yok. Kendimi de yormuyorum,ilaç kullanıyorum ama azalma olmadı ne yapabilirim başka
Ayy canım benim çok geçmiş olsun. Nasılsın şuan durumun nasılAz önce covid sonucumun pozitif olduğunu öğrendim ve yıkıldım umarım bebeğe bir şey olmaz
Geçmiş olsun canm benimnde Perşembe günü benzer şekilde oldu . Serum iğne yaptılar bira durdu iki dindir de akıntı şeklinde leke şeklinde yine kan geliyor sürekli uzaniyorim acaba daha kaç gün gelir böyle.bende oldu canim bir bardak pıhtı dolu kan aniden bosaldi. tam neden soyleyemediler igne vurdular serum taktilar kanama kahverengi lekeye döndü. hala haftada bir igne ve alttan fitil olarak progestan kullaniyorum. sonrasinda iki hsfta daha sürdü lekelenme
Ayy inşallah benim de o zamana kadar geçer Allah'ın izniyle. Çok sağolasın çok teşekkür ederimbir arkadasimin bu şekilde oldu ultrasondaki. kanama alani 16. haftalarda anca geçti. insallah bir sey olmayacak
Kolanyayı biraz önce bende kullandımmoralim düşük biraz bugün bebişi görcektik... halsizlik sırt ağrısı mide bulantısı öksürük koku kaybı başladı burnuma kolonya sokuyorum tık yok gerçi ne koksa kusmaya gidiyodum iyi olacak gibi
İnşallah benim de geçer, ah ah o gelen kan leke içimi mahvediuor inşallah bebgime birşey olmasın da iğne ilaç kullanmaya raziyimbir arkadasimin bu şekilde oldu ultrasondaki. kanama alani 16. haftalarda anca geçti. insallah bir sey olmayacak
Tesadüfen öğrenmen iyiye işaret sonuçta hafif geçirdiğinin belirtisi inss bu şekilde birkaç günü daha atlatıp hayırlısı ise gelmiş geçmiş olur. Dikkat et yemene icmene vitaminler sana güzel takviye olmuş çok şükür. Diğer arkadaşların da senin de hayırlısı ile atlamaniz dileğiylekızlar hepinize çok teşekkür ederim, 2 gün önce kusmaktan ateşim çıktı demiştim belki de covidten dolayıydı hiç bilmiyorum. İş yerim rutin haftalık test yapıyor o şekilde öğrendim. Sabah ishal başlamıştı değişik şekilde ama o da tek seferlikti ilaçlardan sandım belki ilaçlar sayesinde semptomum azdır.
c vitamini b vitamini zencefil multivitamin falan hepsini kullanıyordum maske eldiven çok dikkat ederim ama 2 tane toplu taşıma değiştiriyorum iş yerinde herkes maskesiz aşılıyız diye rahatlardı beni yaktılar veya her yerden bulaşmış olabilir günah almayayım.
ağrım falan yok şimdilik genel her zamanki hamilelik bulantım halsizliğim devam.
doktorum da arayacak birazdan öncesinde reçete yazmış oksapar diye iğne var 2 doz nedir bu kullanan eden bilen var mı
Cok geçmiş olsun. Insallah birdaha olmaz. Bazı hamileliklerde oluyor malesef. Benim ablamda nerdeyse hamileliğin sonuna kadar olmuştu. Doktorlarda hiç anlam verememislerdiKızlar selam, gece yaşamış olduğum yoğun kanama sonrasında doktor sabah beni gördü, bebeğin yeri ve kalp atışları normal dedi progeateron hap içtim geceden bu yana 2 tane, ama kanamanın neden olduğunu anlamadı.. Sizce neden olabilir aynı durumu yaşayan var mı?
Vajinalse kız canim. Benim minnakin görüntüsüyle aynı vajinaldi benimki de baktığımda kız cikiyorduBu arada benim vajinal ultrason görüntüsü benim bildiğim karınla vajinal ters oluyor. Vajinal de solda olunca kız gibi diyorlar ama bilemiyorumŞimdi aklıma geldi eklememişim vajinal olduğunu
Çok geçmiş olsun canım gözün aydın bebiş iyi olsundaKızlar selam, gece yaşamış olduğum yoğun kanama sonrasında doktor sabah beni gördü, bebeğin yeri ve kalp atışları normal dedi progeateron hap içtim geceden bu yana 2 tane, ama kanamanın neden olduğunu anlamadı.. Sizce neden olabilir aynı durumu yaşayan var mı?
Şu ilk başlarda bulantidan fazla icemedim. Şimdi bimac gündür üç litreyi bulmaya çalışıyorum umarım haftaya olan kontrolumde azalma olduğunu hayırlısı ile öğrenirim. Çok teşekkürler cevabın içinCanım ben suyun yararlı olduğunu okumuştum. Günde 3 litre su içiyorum belki o iyi gelmiş olabilir
Her şerde bir hayır vardır canım belki böyle böyle o bulantı dönemini geçirmiş olursun ❤yok kız hiç anlar mıyım istediğinizi diyebilirsiniz bana alınma bozulma huyum yokturzencefilli hapı ne zaman içsem kusuyodum bugün sanki boşboş bişey yuttum ahahha iyi oldu cidden yumurta falan kokusundan yiyemezdim eşim yapmış koku gelmiyor ya yedim zorla da olsa
Suyu benim doktorumda özellikle dedi çok su iç diye doğum sonrası süte bile faydası oluyormuşCanım ben suyun yararlı olduğunu okumuştum. Günde 3 litre su içiyorum belki o iyi gelmiş olabilir
Doktor onu yazar mı canım ?Doktorunla konus antibiyotik kullanma bende kronik idrar yolu enfeksiyonu var ven urinonvef kullaniyorum ve hamileligim de yolunda sukur her defasinda yaziyorum herkese kullanmaniz gerek ilac bitkisel olan URINONVEF antibiyotik kullanmayin asil antiboyotikle dusuk yapma ihtkmaliniz artiyo bi de enfeksiyon icin mutlaka yaban mersini yiyin hemde folik asit kaynagi
Çok sevindim, ben de ilk hamileliğimde yaşamıştım bişey olmamıştı. Bazen vücut bebeği yabancı madde olarak görüp atmaya çalışoyor ama bevek sağlıklıysa sıkı tutunduysa bişey olmuyor.Kızlar selam, gece yaşamış olduğum yoğun kanama sonrasında doktor sabah beni gördü, bebeğin yeri ve kalp atışları normal dedi progeateron hap içtim geceden bu yana 2 tane, ama kanamanın neden olduğunu anlamadı.. Sizce neden olabilir aynı durumu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?