2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kizlar 2 gündür çok fena üşüttüm. Başımı öne eğemiyorum o derece bir burun akıntısı var. Sızlıyo dün belki yatana kadar 50 hapşırdım ayrıca öksürük kasıklarım ağrıyo artık. Aşırı hapşırmak bebeğime zarar verir mi? Ilaç kullanmak istemediğim için doktora da gitmedim ama bugün dayanilacak gibi değil. Şu an yazarken gözlerimden yaş akıyo

renk kahverengiye dönünce risk bir miktar azalmış oluyor ama hep yatcaksin dedi doktor. sürekli yattim ilaclari da cok düzenli kullandim 15-16 günde kesildi lekelenme.

Benimde şuan aktif kanama alanım var vucut kendi emermiş kanamayı doktorum 14. Haftama kadar sürebilceğini söyledi bende hiç yormuyordum ama olucagı varmış şimdi 8+3 üm , şimdi hareketsiz yat dedi yatıyorum kayınvalidemdeyim su istemeye Bile çekiniyorum eşim oldumu eşimden istiyorum yoksa kendim kalkıyorum onlarda sen kalkma biz getiririz demiyor doktorun dediklerini duyuyorlar ama sanki ben abartıyormusum gibi davranıyorlar

Yabanci madde durumunda intralipid serum veriyolar.

Kızlar karnınızın sağ yada sol tarafında şişiklik var mı benim oğluma hamile kalıp göbeğim çıktığından beri sol tarafım hep şişikti hamilelikten sonrada öyle kaldı orayı elleyince elede bir sertlik geliyor bazen anlamadım,ne zaman denk gelsem dikkatimi çekiyor neden böyle şiş kaldı yine sizdede öyle mi ? İkinci yada üçünlğ gebeliği olanlara sorum :))

Receteli degil ki. Trendyoldan aliyorum ben enfeksiyon yokken gunde1 varken 2 tane aliyorum. Yaban mersini de ye mutlaka her gun 1 avuc
Doktor tavsiyesi olmadan alabilir miyim bilmiyorum ki sorup alsam daha mı mantıklı bilemedim şimdi size doktor mı tavsiye etmişti

Cok sevindim cnm dua etmistim. Cok sukur. Enfeksiyona baktir ozellikle. Progestan igne yaptir.

Doktor tavsiyesi olmadan alabilir miyim bilmiyorum ki sorup alsam daha mı mantıklı bilemedim şimdi size doktor mı tavsiye etmişti
Ben gebelik oncesi zaten kullaniyodum. Doktorda antibiyotik vermek istemiyorum crawberry icerikli bitkisel bi ilac kullan dedi. Bende zaten kullaniyodum dedim. Hala kullaniyorum

Üçüncü bebeğim ama böyle bi şey yaşamadım hiç

37 4 mart 3.

Ilk doğumun sezeryan mi normal miydi?
Benim.sezeryandi ve dikiş olan tarafda bi şişlik vardı.Fazla kglar gidip eksiye de düşünce dümdüz oldu göbek.O şişlik de geçti.

Kızlar 10haftalık olup bulantısı hafifleyen varmı? En azından uykuda rahat bırakıyor artık.Bi de uyanıkken sürekli yok.Ama hala iştahsızlık ve tiksinme tam gaz devam ediyor.

Kızlar 10haftalık olup bulantısı hafifleyen varmı? En azından uykuda rahat bırakıyor artık.Bi de uyanıkken sürekli yok.Ama hala iştahsızlık ve tiksinme tam gaz devam ediyor.
Benim çok mide bulantım olmadı ama sabahları kokulara karşı aşırı hassastım. Bu hafta geçti hatta bir çok belirti geçti. Sanırım hamileliğe adapte oluyoruz artık

Ben gebelik oncesi zaten kullaniyodum. Doktorda antibiyotik vermek istemiyorum crawberry icerikli bitkisel bi ilac kullan dedi. Bende zaten kullaniyodum dedim. Hala kullaniyorum
Yani kendim de alıp kullanabilirim doktora sormadan yinede kontrolüm var salı günü o zaman antibiyotik yerine bu ilacı kullanacağımı söylicem bakalım ne dicek hangi ilaç olduğunu bana özelden alabilir misin canım sana zahmet
Ilk doğumun sezeryan mi normal miydi?
Benim.sezeryandi ve dikiş olan tarafda bi şişlik vardı.Fazla kglar gidip eksiye de düşünce dümdüz oldu göbek.O şişlik de geçti.
Normal doğum canım ama oğlumda karnımın sol kısmı çok şişmişti o taraftan doğru çok kasılıp sıkıyordu kendini acaba ondan dolayı mı öyle kaldı diyorum mesela şuan biraz şişkinliğim karın ağrım var o şişik taraftan doğru giriyor ağrı sanki orda yumru var gibi değişik birşey bazen korkmuyor değilim

Benim çok mide bulantım olmadı ama sabahları kokulara karşı aşırı hassastım. Bu hafta geçti hatta bir çok belirti geçti. Sanırım hamileliğe adapte oluyoruz artık
Evet.10haftadan itibaren bulantı azalır.Tabi kasik ağrıları da dedi dr.um.Artik hamilelige adapte oluyor vücutlar cidden.

Hiç dr.a sordunmu canım.Cok ılginç anlattığın şey.Ama bak benim kide sağa tekme atardı baya göbek kaymıştı hatta o tarafta bi kaç çatlak vardı.Yalniz senin anlattığın başka bisey sanki.Korkulacak bisey olsa ultrasonda görünürdü.

Bir kac gundur cok rahatim ben. Yine ilac alıyorum tabi... Biraz daha canliyim bazen hafif bulaniyor ama ilk zamanların hissi yok. Konusamayacak derecedeydim bugun susmuyorum maşallah

Bir kac gundur cok rahatim ben. Yine ilac alıyorum tabi... Biraz daha canliyim bazen hafif bulaniyor ama ilk zamanların hissi yok. Konusamayacak derecedeydim bugun susmuyorum maşallah
Ben ilaçsız idare ettim.1haftadir feciydi bulantim ama ilaç beni sersem ediyodu.Cok şükür bende iyi gibiyim sanki.Galiba bulantı evresini yavaş yavaş atlatıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…