Cinsiyeti öğrenip şöyle bi 4aylik falan olunca söylemeyi düşünüyorum.Benimki de 4yasinda oğlum.Henüz hiç kardeş muhabbeti geçmedi bakalım artık.Merhaba kızlar
2.bebeği olacak anneler, ilk çocuklarınıza söylediniz mi kardeşin olacak diye?
Benim kızım 3.5 yaşında çok hevesli kardeşe ama söylemedim
Öylemi hiç duymadımYabanci madde durumunda intralipid serum veriyolar.
Yok ben deKızlar karnınızın sağ yada sol tarafında şişiklik var mı benim oğluma hamile kalıp göbeğim çıktığından beri sol tarafım hep şişikti hamilelikten sonrada öyle kaldı orayı elleyince elede bir sertlik geliyor bazen anlamadım,ne zaman denk gelsem dikkatimi çekiyor neden böyle şiş kaldı yine sizdede öyle mi ? İkinci yada üçünlğ gebeliği olanlara sorum :))
Hiç hafiflemedi prilam içmesem bitiğim.Kızlar 10haftalık olup bulantısı hafifleyen varmı? En azından uykuda rahat bırakıyor artık.Bi de uyanıkken sürekli yok.Ama hala iştahsızlık ve tiksinme tam gaz devam ediyor.
İnşallah azalırEvet.10haftadan itibaren bulantı azalır.Tabi kasik ağrıları da dedi dr.um.Artik hamilelige adapte oluyor vücutlar cidden.
Ben de oazartesi kontrole gidicem bu seger eşimi de götürsem diyorum ama kızıma bakıyordu ben yokkken. Acaba onu da mı götürsem bilemedim, belki de anneme bırakırımCinsiyeti öğrenip şöyle bi 4aylik falan olunca söylemeyi düşünüyorum.Benimki de 4yasinda oğlum.Henüz hiç kardeş muhabbeti geçmedi bakalım artık.
Bilmiyorum ki canım boşuna evham yapmiyim diyorum ama takıntılı olunca insan vücudunun her zerresine takıyor işteHiç dr.a sordunmu canım.Cok ılginç anlattığın şey.Ama bak benim kide sağa tekme atardı baya göbek kaymıştı hatta o tarafta bi kaç çatlak vardı.Yalniz senin anlattığın başka bisey sanki.Korkulacak bisey olsa ultrasonda görünürdü.
Sen dr.na bi soyle gidince canım.Icin rahat eder.Ama bisey olsa ultrasonda görünürdü.Bilmiyorum ki canım boşuna evham yapmiyim diyorum ama takıntılı olunca insan vücudunun her zerresine takıyor işte
Bana sadece iğne verdi günde bir kere vuruluyorum.5 tane verdi.sali kontrole gideceğim. Bakalım o zman ne diyecek ama şu ana kadar bı azalma olmadı sabkirenk kahverengiye dönünce risk bir miktar azalmış oluyor ama hep yatcaksin dedi doktor. sürekli yattim ilaclari da cok düzenli kullandim 15-16 günde kesildi lekelenme.
Biyerde çocuklara erken söylemeyin zaman kavramını tam bilmedikşeri için hemen gelsin nedem gelemdi diyerek anneyi bunaltabiliyrlar. diye okumuştm. Benim ki 2 yaşında son 1 ay kala bebek gelicek diye alıştırmayı düşünüyrm :)Merhaba kızlar
Ahh canım nerdee. Prilamı bırakmıştım tekrar başladım akşam yatmadan 2 tane içiyorum. Kusmalarım bitti ama bu sefer de sürekli uyuyorum elim ayağım titriyo uyanıkken halsizliktenKızlar 10haftalık olup bulantısı hafifleyen varmı? En azından uykuda rahat bırakıyor artık.Bi de uyanıkken sürekli yok.Ama hala iştahsızlık ve tiksinme tam gaz devam ediyor.
Kızım 6 yaşında daha söylemedim. Karnım şişmeye başlayınca söylemeyi düşünüyorum. Bu ara sürekli bana anne nolur doktora gidip hamilelik istediğimizi söyleyelim diyoMerhaba kızlar
Ay içimi o kadar rahatlattiniz ki Allah im inşallah bende güzel haberler alırım hiç bir sıkıntı yok şuan ne ağrım ne de başka bir şikayetim bende bekliyorum Allah tan Ümit kesilmez sağlıkla gelir inşallahBugun kuzenim geldi onun gebeliginde kese cok kucukmus bebek gorunmemis bos gebelik ama uc ayi bekleyelim demis doktor. Üçüncü ay kurtaja gitmis ultrasonda derindende olsa kalp atışını duymuşlar bebeğin. Bugün 14 yasinda koca adam oldu. Demek istedigim acele etmeyin bekleyin size bir ağrısi zararı yoksa. Tecrubeli bilinçli doktor cok önemli. Rabbim hepimizin karşısına isinin ehli insanlar çıkarsın
Amin inşallahKızım 6 yaşında daha söylemedim. Karnım şişmeye başlayınca söylemeyi düşünüyorum. Bu ara sürekli bana anne nolur doktora gidip hamilelik istediğimizi söyleyelim diyoçok istiyo kardeşi olsun. İçine doğmuş gibi sürekli şimdi hamile olsan ne zaman doğar kardeşim diyo ama söyleyemiyorum. Kötü bir şey olursa etkilensin istemiyorum. Ne kadar geç söylersek o kadAr iyi. Son zamanlarda kitaplarla konuşmalarla pekiştiririz. Biz bir kaç seans da bi uzmandan yardım almayı düşünüyoruz. İnşalllah her şey istediğimiz düşündüğümüz gibi sağlıkla ilerler
İdrar yolu enfeksiyonu gibi duruyorDün akşamdan beri tuvaletim sıkışıkmış gibi hep bi sıkışma var vajina bölgemde tuvaletede çıksam tuvaletim var gibi batıyor aşağısı kızlar anlamadım gitti niye öyle oluyodur ki
6 ay önce kitap ojumuştuk orda kızın kardeşi oluyordu. 6 aydır bunaltıyorBiyerde çocuklara erken söylemeyin zaman kavramını tam bilmedikşeri için hemen gelsin nedem gelemdi diyerek anneyi bunaltabiliyrlar. diye okumuştm. Benim ki 2 yaşında son 1 ay kala bebek gelicek diye alıştırmayı düşünüyrm :)
Prilam bende tansiyon düşüklüğü ve uyku hali yapıyor.Ve bulantı azalsada mide ağrısı yapıyor.Bende adet gecikme olmadan başladı bulantı bunda.Oglumda hiç bulantim yoktu nerdeyse.6haftadir bittim artık.3.5kg verdim.Ama bugün daha iyiyim sanki.Buna şükür diyorum.Ahh canım nerdee. Prilamı bırakmıştım tekrar başladım akşam yatmadan 2 tane içiyorum. Kusmalarım bitti ama bu sefer de sürekli uyuyorum elim ayağım titriyo uyanıkken halsizliktenkızımda 9. Haftada başlayıp 13e kadar falan sürmüştü.bunda da 6da başladı 9da pik yaptı resmen inşallah 12-13te biter
Prilam dr yi 2 tane içersem ben resmen baygın gibi oluyorum, 24 saat uyusam uylumu alamıyorum. Gece yatmadan bir tane, öğlen bir tane içince iyi oluyorPrilam bende tansiyon düşüklüğü ve uyku hali yapıyor.Ve bulantı azalsada mide ağrısı yapıyor.Bende adet gecikme olmadan başladı bulantı bunda.Oglumda hiç bulantim yoktu nerdeyse.6haftadir bittim artık.3.5kg verdim.Ama bugün daha iyiyim sanki.Buna şükür diyorum.
Ben gecen hafta hep 2tane aldım ama uykudan gözümü açamadım.1tane de işe yaramadı.Prilam dr yi 2 tane içersem ben resmen baygın gibi oluyorum, 24 saat uyusam uylumu alamıyorum. Gece yatmadan bir tane, öğlen bir tane içince iyi oluyor
Regliye 7 gün kala ile 7 gün oldu biteli cok farklı seyler idrar testi negatifmiş zatenBen regle 7 gün kala öğrendiiim beta 14tüü hiç belli olmuyor o @Camdakikiz 22. gün çatlama gördüm 28. gün kasette çok hayalet çizgi vardı ertesi günü kan verdim 14 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?