2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar
2.bebeği olacak anneler, ilk çocuklarınıza söylediniz mi kardeşin olacak diye?
Benim kızım 3.5 yaşında çok hevesli kardeşe ama söylemedim

Merhaba kızlar
Cinsiyeti öğrenip şöyle bi 4aylik falan olunca söylemeyi düşünüyorum.Benimki de 4yasinda oğlum.Henüz hiç kardeş muhabbeti geçmedi bakalım artık.

Yabanci madde durumunda intralipid serum veriyolar.
Öylemi hiç duymadım
Yok ben de
Kızlar 10haftalık olup bulantısı hafifleyen varmı? En azından uykuda rahat bırakıyor artık.Bi de uyanıkken sürekli yok.Ama hala iştahsızlık ve tiksinme tam gaz devam ediyor.
Hiç hafiflemedi prilam içmesem bitiğim.
Evet.10haftadan itibaren bulantı azalır.Tabi kasik ağrıları da dedi dr.um.Artik hamilelige adapte oluyor vücutlar cidden.
İnşallah azalır
Cinsiyeti öğrenip şöyle bi 4aylik falan olunca söylemeyi düşünüyorum.Benimki de 4yasinda oğlum.Henüz hiç kardeş muhabbeti geçmedi bakalım artık.
Ben de oazartesi kontrole gidicem bu seger eşimi de götürsem diyorum ama kızıma bakıyordu ben yokkken. Acaba onu da mı götürsem bilemedim, belki de anneme bırakırım

Bilmiyorum ki canım boşuna evham yapmiyim diyorum ama takıntılı olunca insan vücudunun her zerresine takıyor işte

renk kahverengiye dönünce risk bir miktar azalmış oluyor ama hep yatcaksin dedi doktor. sürekli yattim ilaclari da cok düzenli kullandim 15-16 günde kesildi lekelenme.
Bana sadece iğne verdi günde bir kere vuruluyorum.5 tane verdi.sali kontrole gideceğim. Bakalım o zman ne diyecek ama şu ana kadar bı azalma olmadı sabki

Merhaba kızlar
Biyerde çocuklara erken söylemeyin zaman kavramını tam bilmedikşeri için hemen gelsin nedem gelemdi diyerek anneyi bunaltabiliyrlar. diye okumuştm. Benim ki 2 yaşında son 1 ay kala bebek gelicek diye alıştırmayı düşünüyrm :)

Kızlar 10haftalık olup bulantısı hafifleyen varmı? En azından uykuda rahat bırakıyor artık.Bi de uyanıkken sürekli yok.Ama hala iştahsızlık ve tiksinme tam gaz devam ediyor.
Ahh canım nerdee. Prilamı bırakmıştım tekrar başladım akşam yatmadan 2 tane içiyorum. Kusmalarım bitti ama bu sefer de sürekli uyuyorum elim ayağım titriyo uyanıkken halsizlikten kızımda 9. Haftada başlayıp 13e kadar falan sürmüştü.bunda da 6da başladı 9da pik yaptı resmen inşallah 12-13te biter

Merhaba kızlar
Kızım 6 yaşında daha söylemedim. Karnım şişmeye başlayınca söylemeyi düşünüyorum. Bu ara sürekli bana anne nolur doktora gidip hamilelik istediğimizi söyleyelim diyo çok istiyo kardeşi olsun. İçine doğmuş gibi sürekli şimdi hamile olsan ne zaman doğar kardeşim diyo ama söyleyemiyorum. Kötü bir şey olursa etkilensin istemiyorum. Ne kadar geç söylersek o kadAr iyi. Son zamanlarda kitaplarla konuşmalarla pekiştiririz. Biz bir kaç seans da bi uzmandan yardım almayı düşünüyoruz. İnşalllah her şey istediğimiz düşündüğümüz gibi sağlıkla ilerler

Selam kizlar dün kontrole gittim normal de 7 haftalık hamile olmam gerekiyordu ama kese oluşmuş bebek yok dedi doktor belki geç döllenme olmuştur dedi 10 gün sonra tekrar kontrol var kesede bebek goremezsek boş gebelik dedi canim çok sıkkın 10 gün nasıl geçer bilmiyorum

Bugun kuzenim geldi onun gebeliginde kese cok kucukmus bebek gorunmemis bos gebelik ama uc ayi bekleyelim demis doktor. Üçüncü ay kurtaja gitmis ultrasonda derindende olsa kalp atışını duymuşlar bebeğin. Bugün 14 yasinda koca adam oldu. Demek istedigim acele etmeyin bekleyin size bir ağrısi zararı yoksa. Tecrubeli bilinçli doktor cok önemli. Rabbim hepimizin karşısına isinin ehli insanlar çıkarsın

Dün akşamdan beri tuvaletim sıkışıkmış gibi hep bi sıkışma var vajina bölgemde tuvaletede çıksam tuvaletim var gibi batıyor aşağısı kızlar anlamadım gitti niye öyle oluyodur ki

Ay içimi o kadar rahatlattiniz ki Allah im inşallah bende güzel haberler alırım hiç bir sıkıntı yok şuan ne ağrım ne de başka bir şikayetim bende bekliyorum Allah tan Ümit kesilmez sağlıkla gelir inşallah

Amin inşallah
Ben bi hikaye kitabı okumuştum kızıma orda bahsediyordu, ondan beri kardeşim olsun diyor. Küöülen kıyafetlerimi veririm diyor vs
Dün akşamdan beri tuvaletim sıkışıkmış gibi hep bi sıkışma var vajina bölgemde tuvaletede çıksam tuvaletim var gibi batıyor aşağısı kızlar anlamadım gitti niye öyle oluyodur ki
İdrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor

6 ay önce kitap ojumuştuk orda kızın kardeşi oluyordu. 6 aydır bunaltıyor

Prilam bende tansiyon düşüklüğü ve uyku hali yapıyor.Ve bulantı azalsada mide ağrısı yapıyor.Bende adet gecikme olmadan başladı bulantı bunda.Oglumda hiç bulantim yoktu nerdeyse.6haftadir bittim artık.3.5kg verdim.Ama bugün daha iyiyim sanki.Buna şükür diyorum.

Prilam dr yi 2 tane içersem ben resmen baygın gibi oluyorum, 24 saat uyusam uylumu alamıyorum. Gece yatmadan bir tane, öğlen bir tane içince iyi oluyor

Prilam dr yi 2 tane içersem ben resmen baygın gibi oluyorum, 24 saat uyusam uylumu alamıyorum. Gece yatmadan bir tane, öğlen bir tane içince iyi oluyor
Ben gecen hafta hep 2tane aldım ama uykudan gözümü açamadım.1tane de işe yaramadı.

Kızlar uyurken nasıl yatıyorsunuz ? Sola yatın diyorlar ama benim sol kolumda şuan sinir zedelenmesi var o yüzden çok üzerine yatamıyorum sağa yatsam içim rahat etmiyor Rahat uyuyamıyorum uykusuzluktan başım kazan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…