2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım çok takılma öyle seylere sonnaylar zaten hic yatılmıyor şatedigin gibi uyu sınucta uykuya dalıncq basıl uyudugunu bilmiyorsun ki

Canım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
BEnde 6+1 im bugün duyduk belki henüz bebek oluşmamıştır kalp atışı zaten 6.haftdan sonra duyuluyor 8.haftaya kadar da yolu var diye biliyorum endişelenme annesi daha çok küçüktür duyarsın inşllh

Canım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
Ultrason cihazına göre bile farkediyor. Huzursuz hissediyorsanız başka bir doktora da gidin bence

Vala özellikle sol diye dikkat etmiyorum. Pek bir önemi yok diye izlemistim Dr.Kağan beyin bir videosunda bunlara takılmayın diyordu.
Kuzum 2-3 günde bile büyüyolar ve cok sey degisiyo belki daha cok kucuk oldugu icin duyulmamıştir. 6+5 te duyduk biz ama cok azicik geliyodu sesi. 8. Haftaua kadar beklenebiliyor, zaten doktorun yonlendirir seni.

Şu an yüzüstü yatıyorum daha çok küçükler o yüzden bu aylarda farketmez. ilerde istesekte rahat rahat yatamıycaz zaten. Şimdi istediğin gibi yat canım

Canım normal 6+1 ken duyulmadı doktor 9 gün sonra gel dedi. Çok şükür duyduk merak etme stres yapma

Ay ona korkuyorum ben mesela ki en sevdigim yüzüstü yatmaktir
Yaaa benimde.Esim ne zaman yüzüstü yatsam döndürüyor gece.
Ben hep öyle yatıyoooom benim de en sevdiğim ama 1 aya yatamam heralde daha karnım çıkmadı rahatım. Sonra sağ sol kızımda hep sabahları kolllarım ağrırdı üstüne yatmaktan

Şu an yüzüstü yatıyorum daha çok küçükler o yüzden bu aylarda farketmez. ilerde istesekte rahat rahat yatamıycaz zaten. Şimdi istediğin gibi yat canım
Ben normalde de sağa ya da sola yatıyorum yüzüstü ya da sırtüstü hiç yatamam
Yaaa benimde.Esim ne zaman yüzüstü yatsam döndürüyor gece.
Benim uykum tavşan uykusu gibi dönerken bile fark ediyorum döndüğümü

arkadaşlar yatış şeklini bu kadar kasmayın hele ki bu zamanlarda hiç kasmayın. bende yüzüstü yattığım oluyor nasıl rahatsam öyle. kızımda son aylarda dahi solumda rahat edemiyordum doktora sordum herkes sol diyor diye sol sağ çok da farketmez nasıl rahatsan öyle yat dedi. genellikle sırt üstü yatıyordum. sonra sol sağ karışık. kasmayın yani bebiş rahat olmasa çok belli ediyor zaten sizde rahat olmuyorsunuz

Kızlar acil cevap verin nolur. 6.5 haftalık hamileyim çok az kanamam gelmiş normal mi ? Şuan doktora gidecek durumda da değilim karın-kasık ağrım yok. Dün idrar yolu enfeksiyonu için doktorum ilaç verdi onu kullandım sadece.

Canım korkma bence uzan dinlen bol bol. Sadece yat. Sabah ta doktorunu ara mutlaka

Dün akşamdan beri tuvaletim sıkışıkmış gibi hep bi sıkışma var vajina bölgemde tuvaletede çıksam tuvaletim var gibi batıyor aşağısı kızlar anlamadım gitti niye öyle oluyodur ki
Buna benzer bir his bende de var ara ara. Baskı mı desem batma mi desem yoksa böyle sanki hava girer mi desem. Tam nasil bir his anlam veremiyorum. Zaten bu hamilelik cok zor birsey bana göre.
Youtube da instagram da hamilelik videosu yapan enerji dolu kadınları görünce çok şaşkınım.
Benim neden enerjim yok modum düşük. Neden sürekli tedirginim. Neden tadını çıkaramıyorum????

Enerjisizlik bende de var maalesef sürekli yatmak uyumak istiyorum. Ev işi yapmak istemiyorum. Normalde çok titiz bir insanımdır ama günlerdir evin tozunu bile almadım. Alamadım. Biraz hareket edince kafamı koyup yatasım geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…