Canım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acabakeseye göre tahmin yapanlar bizede yapabilir misiniz çok şükür kalp atışı başlamışEki Görüntüle 2898089
Canım çok takılma öyle seylere sonnaylar zaten hic yatılmıyor şatedigin gibi uyu sınucta uykuya dalıncq basıl uyudugunu bilmiyorsun kiKızlar uyurken nasıl yatıyorsunuz ? Sola yatın diyorlar ama benim sol kolumda şuan sinir zedelenmesi var o yüzden çok üzerine yatamıyorum sağa yatsam içim rahat etmiyorRahat uyuyamıyorum uykusuzluktan başım kazan gibi
BEnde 6+1 im bugün duyduk belki henüz bebek oluşmamıştır kalp atışı zaten 6.haftdan sonra duyuluyor 8.haftaya kadar da yolu var diye biliyorum endişelenme annesi daha çok küçüktür duyarsın inşllhCanım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
Ultrason cihazına göre bile farkediyor. Huzursuz hissediyorsanız başka bir doktora da gidin benceCanım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
Vala özellikle sol diye dikkat etmiyorum. Pek bir önemi yok diye izlemistim Dr.Kağan beyin bir videosunda bunlara takılmayın diyordu.Kızlar uyurken nasıl yatıyorsunuz ? Sola yatın diyorlar ama benim sol kolumda şuan sinir zedelenmesi var o yüzden çok üzerine yatamıyorum sağa yatsam içim rahat etmiyorRahat uyuyamıyorum uykusuzluktan başım kazan gibi
Kuzum 2-3 günde bile büyüyolar ve cok sey degisiyo belki daha cok kucuk oldugu icin duyulmamıştir. 6+5 te duyduk biz ama cok azicik geliyodu sesi. 8. Haftaua kadar beklenebiliyor, zaten doktorun yonlendirir seni.Canım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
Canım çok takılma öyle seylere sonnaylar zaten hic yatılmıyor şatedigin gibi uyu sınucta uykuya dalıncq basıl uyudugunu bilmiyorsun ki
Teşekkür ederim içim rahatladı ❤Vala özellikle sol diye dikkat etmiyorum. Pek bir önemi yok diye izlemistim Dr.Kağan beyin bir videosunda bunlara takılmayın diyordu.
Şu an yüzüstü yatıyorumKızlar uyurken nasıl yatıyorsunuz ? Sola yatın diyorlar ama benim sol kolumda şuan sinir zedelenmesi var o yüzden çok üzerine yatamıyorum sağa yatsam içim rahat etmiyorRahat uyuyamıyorum uykusuzluktan başım kazan gibi
Ay ona korkuyorum ben mesela ki en sevdigim yüzüstü yatmaktirŞu an yüzüstü yatıyorumdaha çok küçükler o yüzden bu aylarda farketmez. ilerde istesekte rahat rahat yatamıycaz zaten. Şimdi istediğin gibi yat canım
Yaaa benimde.Esim ne zaman yüzüstü yatsam döndürüyor gece.Ay ona korkuyorum ben mesela ki en sevdigim yüzüstü yatmaktir
6.haftada bende de yoktu. 7+1 de duyabildim canımCanım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
Canım normal 6+1 ken duyulmadı doktor 9 gün sonra gel dedi. Çok şükür duyduk merak etme stres yapmaCanım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
Ay ona korkuyorum ben mesela ki en sevdigim yüzüstü yatmaktir
Ben hep öyle yatıyoooom benim de en sevdiğimYaaa benimde.Esim ne zaman yüzüstü yatsam döndürüyor gece.
Ben normalde de sağa ya da sola yatıyorum yüzüstü ya da sırtüstü hiç yatamamŞu an yüzüstü yatıyorumdaha çok küçükler o yüzden bu aylarda farketmez. ilerde istesekte rahat rahat yatamıycaz zaten. Şimdi istediğin gibi yat canım
Benim uykum tavşan uykusu gibi dönerken bile fark ediyorum döndüğümüYaaa benimde.Esim ne zaman yüzüstü yatsam döndürüyor gece.
Yaa hadi inşallahVajinalse kız canim. Benim minnakin görüntüsüyle aynı vajinaldi benimki de baktığımda kız cikiyordu
Canım korkma bence uzan dinlen bol bol. Sadece yat. Sabah ta doktorunu ara mutlakaKızlar acil cevap verin nolur. 6.5 haftalık hamileyim çok az kanamam gelmiş normal mi ? Şuan doktora gidecek durumda da değilim karın-kasık ağrım yok. Dün idrar yolu enfeksiyonu için doktorum ilaç verdi onu kullandım sadece.
Tamamdır çok teşekkür ederimCanım korkma bence uzan dinlen bol bol. Sadece yat. Sabah ta doktorunu ara mutlaka
Buna benzer bir his bende de var ara ara. Baskı mı desem batma mi desem yoksa böyle sanki hava girer mi desem. Tam nasil bir his anlam veremiyorum. Zaten bu hamilelik cok zor birsey bana göre.Dün akşamdan beri tuvaletim sıkışıkmış gibi hep bi sıkışma var vajina bölgemde tuvaletede çıksam tuvaletim var gibi batıyor aşağısı kızlar anlamadım gitti niye öyle oluyodur ki
Enerjisizlik bende de var maalesefBuna benzer bir his bende de var ara ara. Baskı mı desem batma mi desem yoksa böyle sanki hava girer mi desem. Tam nasil bir his anlam veremiyorum. Zaten bu hamilelik cok zor birsey bana göre.
Youtube da instagram da hamilelik videosu yapan enerji dolu kadınları görünce çok şaşkınım.
Benim neden enerjim yok modum düşük. Neden sürekli tedirginim. Neden tadını çıkaramıyorum????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?