Canm hiç korkma,biliyorum zor bir süreç aynısını ben yaşadım. Senin zamanlarında bende duymadım.8+1de doktora gittiğimde duydum. Allah'a dua edelim hep başka caremi yok.sters yapma, biliyorum ama elde değil bazenCanım bende bugun 6+1 oldum ama haka kalp atışı yok doktor bebek iyi görunuyo 2 hafta sonra gel oyle bakalım dedi neden kalp atısı yok acaba
Al benden de o kdar dert eksik olmuyor ki keyfini çıkarayım şu idrar enfeksiyonunu geçirmeye çalışıyorum bu seferde vajinal mantar enfeksiyonu çıakr diye telaş yapıyorum böyle 9 ay mı geçicekBuna benzer bir his bende de var ara ara. Baskı mı desem batma mi desem yoksa böyle sanki hava girer mi desem. Tam nasil bir his anlam veremiyorum. Zaten bu hamilelik cok zor birsey bana göre.
Youtube da instagram da hamilelik videosu yapan enerji dolu kadınları görünce çok şaşkınım.
Benim neden enerjim yok modum düşük. Neden sürekli tedirginim. Neden tadını çıkaramıyorum????
Bende öyleyim..sürekli yorgunum diyorum sanki çalışıyorum.Enerjisizlik bende de var maalesefsürekli yatmak uyumak istiyorum. Ev işi yapmak istemiyorum. Normalde çok titiz bir insanımdır ama günlerdir evin tozunu bile almadım. Alamadım. Biraz hareket edince kafamı koyup yatasım geliyor.
Bana ne hafta verdiler ne bişey gecebilecegini on gordukleri. Hareketsiz yatış falan da vermediler. Rapor düşündük bayram dönüşü ister gibi oldum. Doktor düşeceği varsa her türlü düşer masa basi çalisiyosan çok etkilemez dedi.dikkat et dedi sadece. Sana önlem aldirmalari iyi olmuş dinlen bol bol. İns anlayacak hale gelir eşinin ailesi. Bu arada benim doktor çok mu rahat kafama takıldıBenimde şuan aktif kanama alanım var vucut kendi emermiş kanamayı doktorum 14. Haftama kadar sürebilceğini söyledi bende hiç yormuyordum ama olucagı varmış şimdi 8+3 üm , şimdi hareketsiz yat dedi yatıyorum kayınvalidemdeyim su istemeye Bile çekiniyorum eşim oldumu eşimden istiyorum yoksa kendim kalkıyorum onlarda sen kalkma biz getiririz demiyor doktorun dediklerini duyuyorlar ama sanki ben abartıyormusum gibi davranıyorlar
Yok canım bana da doktor sadece ağır iş yapma normal rutine devam et demişti. Sürekli hareketsiz kalmak kan pıhtılaşmasına sebep oluyormuş.Bana ne hafta verdiler ne bişey gecebilecegini on gordukleri. Hareketsiz yatış falan da vermediler. Rapor düşündük bayram dönüşü ister gibi oldum. Doktor düşeceği varsa her türlü düşer masa basi çalisiyosan çok etkilemez dedi.dikkat et dedi sadece. Sana önlem aldirmalari iyi olmuş dinlen bol bol. İns anlayacak hale gelir eşinin ailesi. Bu arada benim doktor çok mu rahat kafama takıldı
oğlum 3 yaşında karnimda bebek var cok küçük diye anlatıyorum ama dogumdan sonrasini henüz anlatmaya baslamadim pek anlayacak durumda degil. sen büyüdün abi oldun vs demiyorum.Merhaba kızlar
2.bebeği olacak anneler, ilk çocuklarınıza söylediniz mi kardeşin olacak diye?
Benim kızım 3.5 yaşında çok hevesli kardeşe ama söylemedim
Benim oğlum 8 yaşına girecek Ekim'de. En başından beri biliyor. Hep bizimle kontrolde her yerde öğrenmemesi, anlamaması mümkün değil. Umarım herşey yolunda gider,hepimizin için Allah'ın izniyleMerhaba kızlar
2.bebeği olacak anneler, ilk çocuklarınıza söylediniz mi kardeşin olacak diye?
Benim kızım 3.5 yaşında çok hevesli kardeşe ama söylemedim
Anladım canım benim. Çok sağol cevabın için.gittigim doktorda kendi doktorum da değildi bayramdan dolayı doç.de randevu buldum o söyledi çalışabilirsin diye. Ona güvendim vallahiYok canım bana da doktor sadece ağır iş yapma normal rutine devam et demişti. Sürekli hareketsiz kalmak kan pıhtılaşmasına sebep oluyormuş.
Buna benzer bir his bende de var ara ara. Baskı mı desem batma mi desem yoksa böyle sanki hava girer mi desem. Tam nasil bir his anlam veremiyorum. Zaten bu hamilelik cok zor birsey bana göre.
Youtube da instagram da hamilelik videosu yapan enerji dolu kadınları görünce çok şaşkınım.
Benim neden enerjim yok modum düşük. Neden sürekli tedirginim. Neden tadını çıkaramıyorum????
Benim döllenme tarihi 28 hazirandı 10 temmuzda beta yaptırdım 18 çıktı. 15 temmuzda 500 küsürlere yükselmişti. Çok erken bence hayırlısıyla büyürKızlar herkese selaaamben inşallah ben nisan annesi olacağım ama tecrübeliler buraya toplandığı için size sormak istedim 25-26 temmuz peak, 27 temmuz çatlama oldu ve bata bugün 4 gün var. Beta hcg bu öğlen 20,6 çıktı, iki pazar aynı saatte test yaptırıp artışı takip edeceğim ama size de sormak istedim şimdiden düşük mü sizce ne düşünüyorsunuz?
Hoşgeldin canımKızlar merabalar. Ben nasipse mart annesi olucam. Bence çok güzel bir ayhenüz doktora gitmedim. Haftaya gidicem insh. Mide bulantılarınız basladı mı. Benım suan ıcın bır belırtım vs yok. Bırıncı hamılelıgımde bulantılarım cok olmustu. Bunda zamanı mı gelmedı yoksa olmayacak mı bılemıyorum. Insh olmaz
Merhabalar , hayırlı olsunKızlar merabalar. Ben nasipse mart annesi olucam. Bence çok güzel bir ayhenüz doktora gitmedim. Haftaya gidicem insh. Mide bulantılarınız basladı mı. Benım suan ıcın bır belırtım vs yok. Bırıncı hamılelıgımde bulantılarım cok olmustu. Bunda zamanı mı gelmedı yoksa olmayacak mı bılemıyorum. Insh olmaz
sanki kalbim karnımda atıyor gibi pıt pıt bişeyler oluyorKızlar sizinde karnınızda seyirme gibi bi şeyler oluyor mu
Ah cok gecmıs olsun. Insh bır an evvel gecer. 2 lerın bulantısız gectıgını ılk defa duydum. Ay hadı ınsh AllahımMerhabalar , hayırlı olsunbulantı da laf mı ? Bulantının vücut bulmuş haliyim arkadaşlarımın da hep 2.ler daha rahat geçti , olmadı pek bulantıları. Benim 2. Daha ağır geçiyo anlamadım ben bu işi inşallah olmadan atlatırsınız
İnşallah. Keyifli süreçlerimiz olsun sağlıklaHoşgeldin canımbenim hiç bulantım olmadı. Ara ara başım dönüyor, aç kalmamaya çalışıyorum ama genel olarak iyiyim. İnşallah bulantı olmadan devam eder sürecimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?