Aynen sürekli yatıyorum. Zor olıyor kızım da varEnerjisizlik bende de var maalesefsürekli yatmak uyumak istiyorum. Ev işi yapmak istemiyorum. Normalde çok titiz bir insanımdır ama günlerdir evin tozunu bile almadım. Alamadım. Biraz hareket edince kafamı koyup yatasım geliyor.
24.hafta izni kalkmadı mı acaba?Kizlar meraba calisan hamisler heyet raporu dusunuyo musunuz? Ben memurum 24.haftada dogum iznine cikicam ins korona tedbirleri kapsaminda ama o kadar beklemeyi dusunmuyorum cunku kamuda koronali insanlarla temas ediyoruz mesai arkadaslarimizdan ölenlerde oldu bu yuzden korkuyorum. Arkadasimin esi ogretmen ve heyet raporunu 1.5 sene once 2.5 milyara halletmisler ve aylik olarak vermisler galiba. Bana bu rakam cok fazla geldi. Bilgisi tecrubesi olan var mi bu konuda?
Benim de atıyor acaba be eğin kalp atışlarımı diye düşünüyorumsanki kalbim karnımda atıyor gibi pıt pıt bişeyler oluyoreşime karnım atıyor diyorum delirme diyor sonra gösterdim bak diye o da görüyor ama nabızla falan alakalı olabilir bence
Kanama alanın varsa doktorun çok rahattır ve aşırı kaderci demekki , ben benimle aynı durumu yaşayan çok kişiyle iletişime geçtim bazıları yemek yemeye bile kalkmıyormuşBana ne hafta verdiler ne bişey gecebilecegini on gordukleri. Hareketsiz yatış falan da vermediler. Rapor düşündük bayram dönüşü ister gibi oldum. Doktor düşeceği varsa her türlü düşer masa basi çalisiyosan çok etkilemez dedi.dikkat et dedi sadece. Sana önlem aldirmalari iyi olmuş dinlen bol bol. İns anlayacak hale gelir eşinin ailesi. Bu arada benim doktor çok mu rahat kafama takıldı
Rahim ağzı kısalığımi olmuştu?Aynen sürekli yatıyorum. Zor olıyor kızım da var
24.hafta izni kalkmadı mı acaba?
Benim ilk hamileliğimde erken doğum tehlikesi vardı rahim ağzına dikiş atıldığı için 90 gün rapor vermişti ben istemeden ve tabiki ücretsiz.
Doktor gerek görmesse almaya uğraşmam sanırım içim rahat etmez, rüşvet verip rapor almakta hiç etik gelmiyor bana.
Benim de atıyor acaba be eğin kalp atışlarımı diye düşünüyorum
Evet 16.haftamda 16 mm ye düştü. Serklaj oldum. 37.haftamda aldı. 40 haftalık doğum yaptım. 2 8.haftaaya kadar yattım sayılır.Rahim ağzı kısalığımi olmuştu?
Benim ilk hamileliğim de 25 haftada Rahim ağzı kisalmisti 14mm düşmüştü geri kalan 10 haftayı yatarak geçirmiştim. 35 haftada da suyum geldi. 3 gün sonrada kızım dünya ya gelmişti.
Bu sefer doktorlar cerclage takılıp Rahim ağzını dikelim diyor. Tam karar vermedim.
Sizin nasıl olmuştu?
Peki serklaj takınca da mi sadece yatmak gerekiyor ?Evet 16.haftamda 16 mm ye düştü. Serklaj oldum. 37.haftamda aldı. 40 haftalık doğum yaptım. 2 8.haftaaya kadar yattım sayılır.
Şimdiki doktoruma söyledim progestanla idare edilebilir yine bakarız dedi.
Dikiş atarız demedi. 40 haftalık doğunca mı öyle dedi bilmiyorum
Kamu da kalkmadi diye biliyorum ama henuz raporla ilgili gerekli birimle gorusmedim. Bu benim 7. Bebegim ve digerleri dustugu icin eski doktorum heyet raporu veemehe caliscam sana dedi. Persembe gunu kesem hafif rahimden ayrilmaya baslamisti keske o zaman eski doktoruma rapor icin gitseydim hic aklima gelmedi. Ben adliye memuruyum 1 eylulde adli yıl basliycak simdi herkes tatilde diye rapor isini onemsemedim ama 1 eylul itibariyle rapora gecicem bende. Bi de yanlis anlama ama su an isin etik kismiyla hic ilgilenemiycem. Gecen sene agustos sonu korona oldum ve 40 gun iyilesemedim. Sirf korona riski icin bile bunu yapmak istiyorum.Esimde adliyede ayrica yani cift riskliyiz biz. Korona olan hakime direk temas ettim mesela. Adliyede hamile arkadasim korona olup bebegini kaybetti.yani gercekten yasamasini gec riski bile asiri korkutucu benim icin. Allah hepimizi korusun ozellikle su hamile donemlerde. Arkadasim hamileyken korona oldu 7 aylikti. Entube oldu. Ölüyo diye doktor yogun bakimda sezeryan yapti bebegi aldi.simdi cok sukur ikiside mucizevi sekilde iyi ama bunlara tanik olmak bile cok zor.24.hafta izni kalkmadı mı acaba?
Benim ilk hamileliğimde erken doğum tehlikesi vardı rahim ağzına dikiş atıldığı için 90 gün rapor vermişti ben istemeden ve tabiki ücretsiz.
Doktor gerek görmesse almaya uğraşmam sanırım içim rahat etmez, rüşvet verip rapor almakta hiç etik gelmiyor bana.
Benim de atıyor acaba be eğin kalp atışlarımı diye düşünüyorum
Senin de özel durumun varmış, ücrete gerek olmaz sanırım. Açıkçası ben de korkuyorum, öğretmenim sınıfta en az 30 çocuk olacak riskli bi durum. Ama herkes aynı durumda. Rahim ağzına yine bakacak bakalım.Kamu da kalkmadi diye biliyorum ama henuz raporla ilgili gerekli birimle gorusmedim. Bu benim 7. Bebegim ve digerleri dustugu icin eski doktorum heyet raporu veemehe caliscam sana dedi. Persembe gunu kesem hafif rahimden ayrilmaya baslamisti keske o zaman eski doktoruma rapor icin gitseydim hic aklima gelmedi. Ben adliye memuruyum 1 eylulde adli yıl basliycak simdi herkes tatilde diye rapor isini onemsemedim ama 1 eylul itibariyle rapora gecicem bende. Bi de yanlis anlama ama su an isin etik kismiyla hic ilgilenemiycem. Gecen sene agustos sonu korona oldum ve 40 gun iyilesemedim. Sirf korona riski icin bile bunu yapmak istiyorum.Esimde adliyede ayrica yani cift riskliyiz biz. Korona olan hakime direk temas ettim mesela. Adliyede hamile arkadasim korona olup bebegini kaybetti.yani gercekten yasamasini gec riski bile asiri korkutucu benim icin. Allah hepimizi korusun ozellikle su hamile donemlerde. Arkadasim hamileyken korona oldu 7 aylikti. Entube oldu. Ölüyo diye doktor yogun bakimda sezeryan yapti bebegi aldi.simdi cok sukur ikiside mucizevi sekilde iyi ama bunlara tanik olmak bile cok zor.
Doktor en için de dolaşabilirsin, ufak tefek işler yapabilirsin demişti. Sürekli kasılma vardı ben de çoğu zaman yattım, bi akşam yemeği yaptım 1 çeşit.Peki serklaj takınca da mi sadece yatmak gerekiyor ?
28 haftadan sonra nasıl geçirdiniz günlerinizi?
Benim progestan alerji yapıyor sürekli akıntı ve kaşıntı yapmıştı.
ağla ağla ölcem şimdi en iyisi covid geçene kadar çok uğramamak buralara. böyle örnekler gibi iyi örnekler de var tabi bebeğe anneye bir şey olmadan atlatan. hiçbirinize bulaşmaz umarım.Kamu da kalkmadi diye biliyorum ama henuz raporla ilgili gerekli birimle gorusmedim. Bu benim 7. Bebegim ve digerleri dustugu icin eski doktorum heyet raporu veemehe caliscam sana dedi. Persembe gunu kesem hafif rahimden ayrilmaya baslamisti keske o zaman eski doktoruma rapor icin gitseydim hic aklima gelmedi. Ben adliye memuruyum 1 eylulde adli yıl basliycak simdi herkes tatilde diye rapor isini onemsemedim ama 1 eylul itibariyle rapora gecicem bende. Bi de yanlis anlama ama su an isin etik kismiyla hic ilgilenemiycem. Gecen sene agustos sonu korona oldum ve 40 gun iyilesemedim. Sirf korona riski icin bile bunu yapmak istiyorum.Esimde adliyede ayrica yani cift riskliyiz biz. Korona olan hakime direk temas ettim mesela. Adliyede hamile arkadasim korona olup bebegini kaybetti.yani gercekten yasamasini gec riski bile asiri korkutucu benim icin. Allah hepimizi korusun ozellikle su hamile donemlerde. Arkadasim hamileyken korona oldu 7 aylikti. Entube oldu. Ölüyo diye doktor yogun bakimda sezeryan yapti bebegi aldi.simdi cok sukur ikiside mucizevi sekilde iyi ama bunlara tanik olmak bile cok zor.
Ben sağa alışkın olduğum için o şekilde yatıyorum. Ama gece uyandığımda hep yüzüstü buluyorum kendimi,önceden hiç o şekilde yatamazdim aksi gibi hep yuzustu yakalıyorum kendimiKızlar uyurken nasıl yatıyorsunuz ? Sola yatın diyorlar ama benim sol kolumda şuan sinir zedelenmesi var o yüzden çok üzerine yatamıyorum sağa yatsam içim rahat etmiyorRahat uyuyamıyorum uykusuzluktan başım kazan gibi
Cok geçmiş olsun. Insallah tekrar olmaz.Doktor en için de dolaşabilirsin, ufak tefek işler yapabilirsin demişti. Sürekli kasılma vardı ben de çoğu zaman yattım, bi akşam yemeği yaptım 1 çeşit.
28.haftadan sonra çok abartmadan alışverişe falan çıkmıştım rahim ağzı da uzadı. Bebek aşağıdaydı yukarı çıktı 30 dan sonra
Kendini üzme böyle şeyleri okumamya calis.ağla ağla ölcem şimdi en iyisi covid geçene kadar çok uğramamak buralara. böyle örnekler gibi iyi örnekler de var tabi bebeğe anneye bir şey olmadan atlatan. hiçbirinize bulaşmaz umarım.GurbetKusuEsra ile benim minnağıma da bir şey olmadan geçiririz kurtuluruz inşallah. metro otobüs çift vesayet gidip gelmek zorundaydım ama çok fazla takviye alıyordum sizler de ihmal etmeyin vitaminlerinizi
Su an zor bi durumdasin eminim ma aglaman ne seni rahatlatir ne de bebegini mutlu eder. Ustelik nefesin daralir nefes nefese kalirsin. Sen iyisini dusun insallah bebislerimizi koruycak rabbim. Gercekten buraya her zaman girmek iyi degil. Olumsuz orneklerle karsilasinca insan etkileniyo ister istemez ama yeri geldiginde bu ornekleri de vermek zorunsa kaliyoruz malesef. Bu surecten etkilenmemeye calisin elinizden geldigince cnm. Rabbim sifanizi sifamizi versin hepimizin bebeklerini bagislasin bizeağla ağla ölcem şimdi en iyisi covid geçene kadar çok uğramamak buralara. böyle örnekler gibi iyi örnekler de var tabi bebeğe anneye bir şey olmadan atlatan. hiçbirinize bulaşmaz umarım.GurbetKusuEsra ile benim minnağıma da bir şey olmadan geçiririz kurtuluruz inşallah. metro otobüs çift vesayet gidip gelmek zorundaydım ama çok fazla takviye alıyordum sizler de ihmal etmeyin vitaminlerinizi
Canım ya moralini yüksek tut dualarımız sizinle inşallah bir sorun yaşamadan atlatıcaksınız ❤ağla ağla ölcem şimdi en iyisi covid geçene kadar çok uğramamak buralara. böyle örnekler gibi iyi örnekler de var tabi bebeğe anneye bir şey olmadan atlatan. hiçbirinize bulaşmaz umarım.GurbetKusuEsra ile benim minnağıma da bir şey olmadan geçiririz kurtuluruz inşallah. metro otobüs çift vesayet gidip gelmek zorundaydım ama çok fazla takviye alıyordum sizler de ihmal etmeyin vitaminlerinizi
Ah canım benim üzme kendini Allahım izniyle atlatıcaksınızağla ağla ölcem şimdi en iyisi covid geçene kadar çok uğramamak buralara. böyle örnekler gibi iyi örnekler de var tabi bebeğe anneye bir şey olmadan atlatan. hiçbirinize bulaşmaz umarım.GurbetKusuEsra ile benim minnağıma da bir şey olmadan geçiririz kurtuluruz inşallah. metro otobüs çift vesayet gidip gelmek zorundaydım ama çok fazla takviye alıyordum sizler de ihmal etmeyin vitaminlerinizi
Çok kötü şu saat oldu bi tas çorbayı zor içtim.Herkez çok dikkat etsin lütfen kızlar. Vücudumun heryeri dökülüyor gibiağla ağla ölcem şimdi en iyisi covid geçene kadar çok uğramamak buralara. böyle örnekler gibi iyi örnekler de var tabi bebeğe anneye bir şey olmadan atlatan. hiçbirinize bulaşmaz umarım.GurbetKusuEsra ile benim minnağıma da bir şey olmadan geçiririz kurtuluruz inşallah. metro otobüs çift vesayet gidip gelmek zorundaydım ama çok fazla takviye alıyordum sizler de ihmal etmeyin vitaminlerinizi
2 yaş sendromu gerçek sanrm kendini yere ata ata ağlıyor sıcaktan bunaldıkça mı yapıyr azıları mı tetikliyr bilmiyrm yaKendini üzme böyle şeyleri okumamya calis.
Covid olanların çoğu korkudan daha çok panik oluyorlar. Yani bende öyle olmuştu. Korkudan psikolojik nefes alamıyordum. Oysa ki hicbireyim yoktu.
Ne kadar da benHic kötü seyler düşünüp okuyup üzmeyin kendinizi.. Hepsi geçecek inşallah ilerde neler yasadik diye kahkahalarla anlatacagiz.. Netten alisveris sitelerine bakıyorum ben bebek odası kiyafetleri vs. Evet erken ama kafam dağılıyor. Gelecek güzel günleri düşünün besik nereye konacak dolap nereye bunlara kafa yorun. Gelecek Yaza kocaman olacaklar bugunlerin acisini cikaracagiz inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?