2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kanama alanın varsa doktorun çok rahattır ve aşırı kaderci demekki , ben benimle aynı durumu yaşayan çok kişiyle iletişime geçtim bazıları yemek yemeye bile kalkmıyormuş
Cumartesi günü gidicem kendi doktoruma randevu aldım. İns herşey yolundadır ve bu durumu konuşacağım. Gerekirse rapor kullanacağım

Ne kadar da ben ne beşik alcaz şimdi o derde düştüm bende yok park beşik yok anne yanı tonlarca model var

Evet ya seçenek çok olunca karar vermekte zor. Benim yerimde yok küçük bisi uzun ömürlük olmaz 4-5 yasina kadar yetecek bisi de küçük olmaz düşünüyorum kara kara.. Birde mahalle aşırı gurultulu bu gürültüde çocuk uyumaz diyorum benide uyutmuyor disaridaki veletler.. ev mi degistirsek sessiz sakin biyere diyorum isin boyutu değişiyor bir anda...

Ben de öğretmenim ve açıkçası dışarı çıkıp insanlarla temasta bulunmak aylar sonra çok zor olacak hele ki bu halde. Aşırı bulantı l halsizlik de var bilmiyorum ama izin hiç düşünmemiştim

Amann kizz bende yeni tasindim ama eski evimi özlüyorum. Daha gürültülü biyerdi. Burask yeni gelisen bi yer karsisi tarla hep cok sessiz Allah izin verirse besiktir, bebek arabasidit hep birlikte konusuruz burda zaten. Hic fikrim yok benim

Çok kötü şu saat oldu bi tas çorbayı zor içtim.Herkez çok dikkat etsin lütfen kızlar. Vücudumun heryeri dökülüyor gibi
Allah şifa versin zorla da olsa bir şekilde yemeye çalışın vücut yemeyle toparlar ben de üşüttüm 3 gündür gerçekten çok zor ne bir ilaç icebiliyorum ne doğru düzgün yemek ama zorluyorum kendimi bol bol sıvı alın

Arkadaşlar bu arada bugün yumurta akından daha yoğun bir kıvamda akıntı oldu şeffaf renkte plastik gibi sayfalarda renkli ve kokulu olmadığı sürece sorun yok yazıyo yine de kafama takıldı bu şekilde akıntısi olan oldu mu

Merhaba kızlar
2.bebeği olacak anneler, ilk çocuklarınıza söylediniz mi kardeşin olacak diye?
Benim kızım 3.5 yaşında çok hevesli kardeşe ama söylemedim
Tam olarak söylemedik canım erken biraz sabirsizlanir kesin hemen olmasını bekler falan ama kardeşin olsun mu kız mı erkek mi olsun diye soruyoruz yolunu yapıyoruz
Öyle diyorlar ama ben sol tarafıma dönünce hiç rahat edemiyorum kasığım ağrıyor , yüzükoyun yatmayı çok seviyorum göbüşüm çıkana kadar öyle yatarım genel olarak

Cocuklar nasil alışırsa öyle devam ediyorlar. Aslında ana rahmi gürültülü biryer.
Benim kiz çok sessiz ortama alıştı hala sessizlik istiyor. Ama Düğünde uyuyan çocukları görüyorum.
Beşik için cok erken ama benim önerim. Ikae dan normal bebek yatagi alıp. Yan tarifini takmayıp ilk zaman anne yani beşiği gibi kullanmak. Bebek büyünce de kendi odasina koyunabiliniyor.
Biz iki yaşına girdik hala onda yatiyoruz.
Bebek gelince anne yani olarak onu kullanacağım inşallah.
K

Ben sağa alışkın olduğum için o şekilde yatıyorum. Ama gece uyandığımda hep yüzüstü buluyorum kendimi,önceden hiç o şekilde yatamazdim aksi hep yuzustu yakalıyorum kendimi

Doktoruma sormuştum sol tarafa uyumak gebeliğin başında şart değil demişti son haftalarda kan dolaşımının rahat olması için gerekiyomuş şu an için hangi tarafa yaptıldığının bi önemi yokmuş

İnşallah..
Benim ki de 3.5 yaşında çok inatçı, sıkılıyor sürekli ilgi bekliyor, onu da mide bulantısından dolayı ihmal ediyorum, üzülüyorum bu seferde

Z zahrada GurbetKusuEsra kızlar gebeliğin ilk zamanları hiç problem olmuyor çevremden gördüğüm kadarıyla benim bir arkadaşım covid testi ile birlikte öğrendi hamileliğini doğurdu bile çok tatlı bir minnoşu var. Hiç bozmayın kalbinizi kötüyü düşünmeyin bol bol dinlenip bağışıklığı güçlü tutmaya bakın dualarım sizinle

Endişelenmeyin covid olan canlar, Allahın izniyle hiç bişey olmaz inşallah. Geçen yıl iki arkadaşım hamileyken covid oldular. İkisinin de ikinci gebeliğdi küçük çocukları vardı. Çok şükür sıkıntısız atlattılar. Şimdi bebiş seviyorlar. Herşeyde olduğu gibi bunda da moral bozmamak, pozitif olmak, olumlamalar yapmak çok önemli bence. Allah acil şifalar versin

Bu vajinal kaşıntılar batmalar arttı kızlar yaa niye böyle oldu anlamadım vajinada karıncalar geziyor sanki suyu ihmal etmeyip içiyorum salı günü kontrol var idrar enfeksiyonu için verdiği antibiyotiği içemedim değiştirip burda bir arkadaşın önerdiği bitkisel takviye var yorumlarıda güzel onu sorucam kabul ederse hemen alıp kullanıcam çocuğu etkilicek bu kaşıntılar diye korkuyorum bıktım yaa

Öyle yapmaya çalışıyorum iştahsızlık bi andan tiskinme bi yandan sizde devam ediyor mu geçti öi acaba

Ben progestan fitil kullandigim icin aliskinim buna ama son 1 haftadir baya azaldi, akinti gayet normal birsey rengi degismesin yeterki

İyi akşamlar güzel anneler
Mide bulantısından ziyade midede yanma,ekşime,ağrı yaşayanınız var mı özellikle mide ağrısı. 7.haftadayız 2 gündür felaket durumdayım ilk hamileliğimde böyle ağrım yanmam bu haftalarda olmamıştı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…