Cumartesi günü gidicem kendi doktoruma randevu aldım. İns herşey yolundadır ve bu durumu konuşacağım. Gerekirse rapor kullanacağımKanama alanın varsa doktorun çok rahattır ve aşırı kaderci demekki , ben benimle aynı durumu yaşayan çok kişiyle iletişime geçtim bazıları yemek yemeye bile kalkmıyormuş
Ne kadar da benne beşik alcaz şimdi o derde düştüm bende yok park beşik yok anne yanı tonlarca model var
Ben de öğretmenim ve açıkçası dışarı çıkıp insanlarla temasta bulunmak aylar sonra çok zor olacak hele ki bu halde. Aşırı bulantı l halsizlik de var bilmiyorum ama izin hiç düşünmemiştimSenin de özel durumun varmış, ücrete gerek olmaz sanırım. Açıkçası ben de korkuyorum, öğretmenim sınıfta en az 30 çocuk olacak riskli bi durum. Ama herkes aynı durumda. Rahim ağzına yine bakacak bakalım.
Amann kizz bende yeni tasindim ama eski evimi özlüyorum. Daha gürültülü biyerdi. Burask yeni gelisen bi yer karsisi tarla hep cok sessizEvet ya seçenek çok olunca karar vermekte zor. Benim yerimde yok küçük bisi uzun ömürlük olmaz 4-5 yasina kadar yetecek bisi de küçük olmaz düşünüyorum kara kara.. Birde mahalle aşırı gurultulu bu gürültüde çocuk uyumaz diyorum benide uyutmuyor disaridaki veletler.. ev mi degistirsek sessiz sakin biyere diyorum isin boyutu değişiyor bir anda...
Allah şifa versin zorla da olsa bir şekilde yemeye çalışın vücut yemeyle toparlar ben de üşüttüm 3 gündür gerçekten çok zor ne bir ilaç icebiliyorum ne doğru düzgün yemek ama zorluyorum kendimi bol bol sıvı alınÇok kötü şu saat oldu bi tas çorbayı zor içtim.Herkez çok dikkat etsin lütfen kızlar. Vücudumun heryeri dökülüyor gibi
Al bizden de o kadar. Kendini ifade edemeyeceğin de beni bir ısırması var.2 yaş sendromu gerçek sanrm kendini yere ata ata ağlıyor sıcaktan bunaldıkça mı yapıyr azıları mı tetikliyr bilmiyrm ya
Tam olarak söylemedik canım erken biraz sabirsizlanir kesin hemen olmasını bekler falanMerhaba kızlar
2.bebeği olacak anneler, ilk çocuklarınıza söylediniz mi kardeşin olacak diye?
Benim kızım 3.5 yaşında çok hevesli kardeşe ama söylemedim
Öyle diyorlar ama ben sol tarafıma dönünce hiç rahat edemiyorum kasığım ağrıyor , yüzükoyun yatmayı çok seviyorum göbüşüm çıkana kadar öyle yatarım genel olarakKızlar uyurken nasıl yatıyorsunuz ? Sola yatın diyorlar ama benim sol kolumda şuan sinir zedelenmesi var o yüzden çok üzerine yatamıyorum sağa yatsam içim rahat etmiyorRahat uyuyamıyorum uykusuzluktan başım kazan gibi
bende dun oldu. hatta dedimki hareketini bu vakitle hissetmem imkansiz .bu neden acaba diyeKızlar sizinde karnınızda seyirme gibi bi şeyler oluyor mu
Cocuklar nasil alışırsa öyle devam ediyorlar. Aslında ana rahmi gürültülü biryer.Evet ya seçenek çok olunca karar vermekte zor. Benim yerimde yok küçük bisi uzun ömürlük olmaz 4-5 yasina kadar yetecek bisi de küçük olmaz düşünüyorum kara kara.. Birde mahalle aşırı gurultulu bu gürültüde çocuk uyumaz diyorum benide uyutmuyor disaridaki veletler.. ev mi degistirsek sessiz sakin biyere diyorum isin boyutu değişiyor bir anda...
Ben sağa alışkın olduğum için o şekilde yatıyorum. Ama gece uyandığımda hep yüzüstü buluyorum kendimi,önceden hiç o şekilde yatamazdim aksi hep yuzustu yakalıyorum kendimi
Doktoruma sormuştum sol tarafa uyumak gebeliğin başında şart değil demişti son haftalarda kan dolaşımının rahat olması için gerekiyomuş şu an için hangi tarafa yaptıldığının bi önemi yokmuşTam olarak söylemedik canım erken biraz sabirsizlanir kesin hemen olmasını bekler falanama kardeşin olsun mu kız mı erkek mi olsun diye soruyoruz yolunu yapıyoruz
Öyle diyorlar ama ben sol tarafıma dönünce hiç rahat edemiyorum kasığım ağrıyor , yüzükoyun yatmayı çok seviyorum göbüşüm çıkana kadar öyle yatarım genel olarak
İnşallah..Cok geçmiş olsun. Insallah tekrar olmaz.
Benim de 16. Ağustos ta randevum var o zaman doktorumla tekrar konuşacağız. Insallah bu sefer daha kolay hamilelik geçiririz. Kızım da daha iki yaşında en çok onun için tedirgin oluyorum.
Öyle yapmaya çalışıyorum iştahsızlık bi andan tiskinme bi yandan sizde devam ediyor mu geçti öi acabaCanm hiç korkma,biliyorum zor bir süreç aynısını ben yaşadım. Senin zamanlarında bende duymadım.8+1de doktora gittiğimde duydum. Allah'a dua edelim hep başka caremi yok.sters yapma, biliyorum ama elde değil bazen
Tesekkür ederim bekliyorum bakalım6.haftada bende de yoktu. 7+1 de duyabildim canım
Ben progestan fitil kullandigim icin aliskinim buna ama son 1 haftadir baya azaldi, akinti gayet normal birsey rengi degismesin yeterkiArkadaşlar bu arada bugün yumurta akından daha yoğun bir kıvamda akıntı oldu şeffaf renkte plastik gibi sayfalarda renkli ve kokulu olmadığı sürece sorun yok yazıyo yine de kafama takıldı bu şekilde akıntısi olan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?