2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende bu hafta başladı canım

Prilam alıp hala çıkaran var mı kızlar ? Artık sinirlerim gerilmeye başldı sanki. 2 prilam alıyorum her gün ona rağmen akşam artık dayanamıyorum ne yesem ne iyi gelse ondan da tiksinmeye başladım. İşin garibi sadece ekmek arası yiyebildiğimden kilo da vermemişim her gün 1 ekmek yemekten

Öncesinde beşik yanları çıkarınca minnak sedir yatak olanlar var onlardan düşünebilirsin. Sessizliğe gelince Hiç bunları düşünme bebeklerin hepsi sessizlik aramaz top atsan uyanmayan bebeklerde oluyor kim bilir belki seninkide öyle olur ilk aylarda emzirmek için biz uyandırmak isticez zor uyanacaklar hatta uyanmayacaklar bile gözlerini açmadan beslenecekler

Bendede işe yaramıyor halsizlikte cabası Bende ekmek arası domates onun dışında birşey yok meyve olarakda kırmızı erik ve şeftali oh bunada şükür ama durmuyor onlarda bunları yerken sıkıntı yok sonrası fena

Benn sadece kusma sayısında azalma oluyor kuzu içmeyince daha çok kusuyorum

Prilamı yatarken bi tane öğlen 1 tane alarak çıkarmıyorum. Öğlen içmessem ikindi vakti pertim kesin

Benim de ekmek arası domates şeftali bi elin parmağını geçmiyo yediklerim yerken iyi yiyorum ben de sonra midem kazınmaya ekşimeye başlıyo
Benn sadece kusma sayısında azalma oluyor kuzu içmeyince daha çok kusuyorum
heh işte aynı ben 5 se 2 oluyo ilacı alınca kızımın zamanında prilam yoktu doktor hiç ilaç vermiyodu benim. Madem yaptınız geliştirdiniz bu zamana kadar neden tam etmediniz şu işiiiiii yaranılmaz bizeee

Bende ara ara mide ağrısı oluyor yeni başladı o da

Ben progestan fitil kullandigim icin aliskinim buna ama son 1 haftadir baya azaldi, akinti gayet normal birsey rengi degismesin yeterki
Benim tüp bebek olduğu için 2 aydır baştan beri günde 6 adet fitil kullanıyorum ama ilk defa böyle oldu aslında akıntı değil böyle katı şekil alabilen bir şeydi yapışkan

Covid olanlar Allah şifa versin sıkıntı etmeyin bebelekanız antikorlu bir savaşçı olarak dogucak , inşAllah tez zamanda iyileşirsiniz hamilelikle o hastalığı üst üstte Allah kimseye vermesin zordur fakat bizniAllah atlatırsınız sevgiler

Benim tüp bebek olduğu için 2 aydır baştan beri günde 6 adet fitil kullanıyorum ama ilk defa böyle oldu aslında akıntı değil böyle katı şekil alabilen bir şeydi yapışkan
Benimde tup bebek canim yumurta toplandigi 10 hazirandan beri yapiyorum, 5.gun canli transfer oldu. Aynen bendede oyle idi katı gibi bir akinti genital akinti yani ama bu son 1 haftadir daha sıvı oluyor fitilden kaynakli cunku ozellikle gece ve sabah oluyor ben gunde 3 kullaniyorum

Bi tek öküz gibi yiyen ben miyim yani herkesin bulantısı var benim iştahım niye açık bu kadar bide şu enfeksiyonlar olmasa benden iyiki yok valla

İyi akşamlar bende ne yersem yiyeyim midem ekşiyor su bile içemiyorum ağzımda sürekli acı bi tat var domates gibi asitli şeyler dahada kötü yapıyor sanki 8 + 4 üm
Bi tek öküz gibi yiyen ben miyim yani herkesin bulantısı var benim iştahım niye açık bu kadar bide şu enfeksiyonlar olmasa benden iyiki yok valla
Ne güzel işte hem zehirlendin hem enfeksiyon geçiriyorsun ye ki bir an önce vücudun toparlasın kendini

İyi aksamlar bende bugun 9+1olduk cok sukur,yarin kontrolum var hayirlisiyla insallah iyi geçer,doktoruma da sorucam tabi ama burda benle ayni olan varmi, benim bi kac gundur karnim agriyo, normalmi acaba bu karin agrisi, gun içinde okakar degiskenki soylemesi ayip bi ishal oluyom bi kabiz, bide agiz kenarlarinda pul pul dokuntu ve kizariklik olustu iz kalirsa diye korkuyom neler yaptiniz gecmesi için?

Aman cok yemeilk hamileligimde 53,54 kilo ile hamile kalmistim 84 kilo doguma girdim bi istah bi istah ozellikle gece gece 12lerde o yemek bi guzel gelirdi,simdi de gece gece içim kiyiliyo sankibi doku yemek yemek istiyorum ama fark su ilkinde 53kiloydum simdi 70kiloyim eger ilki gibi sisersem kendimi dusunemiyorum bile

Premisis tablet kullan bulanti icin cok guzel hem de bitkisel

Arkadaslar meraba, cok sukur ben 10+1 oldum ❤ bu gunleri hayal bile edemezdim daha onceleri. Ben bulanti icin premesis tablet kullandim 1 kez ve şık diye kesti bulantiyi. Ilac icerken ilaclarin iceriginin bitkisel olmasina cok dikkat edin.ayrica bulantilarim cok cok azaldi gecen haftalardaki gibi gunde 4759836 kez ogurmuyorum cok sukur ve artik gobegim cikmaya basladi ama ben ozellikle aksamlari sismeye basladim. Dun aksam 1 tane biber dolmasi ve yogurt yedim sadece ekmek bile yemedim. Ona ragmen nasil bu kadar sisip nefes nefese kaliyorum anlamiyorum. Bu arada bahsettigim premesis tablet 110 tl. Bulantisi gecmeyenler bi de bunu deneyin doktorunuza danisarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…