2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar merhaba “anti cmv ıgg “ değerim yüksek çıkmış bu önemli bir şey mi internette kötü kötü şeyler yazıyor. Korkmalı mıyım ?

Benim mide bulantım aç kalırsam oluyor normalde var diyemem ama midemde rahatsızlık hissi oldu. Yol tutmasi gibi başladı sonra eksime gibi reflu gibi bir hal aldi. 1 2 gündür daha iyiyim. Su içmek yoruyor sadece onu da mecbur gunde 3 ltden az icmeyim diye ugrasirken midemi zorluyor ama icmezsek enfeksiyon olur. Bana sabahlari dis fircalama sonrasi leblebi cok iyi geldi. 8 10 leblebi yiyip su iciyorum.

sanki kalbim karnımda atıyor gibi pıt pıt bişeyler oluyor eşime karnım atıyor diyorum delirme diyor sonra gösterdim bak diye o da görüyor ama nabızla falan alakalı olabilir bence
Elinizle karnınıza bastırınca mi fark ediyorsunuz

Kızlar üşüttüm galiba bogazım yanıyor doğal olarak ne yapabilirim

Bahsettiğiniz bu mu doktor bana bunu verdiğinden beri daha da arttı bulantım çünkü çişim bile zencefil kokuyordu nefret ederim kokusundan her içtiğimde ağzımda o iğrenç tat yüzünden yine kusuyordum şimdi koku tat gitti kusmuyorum bunun yüzünden ama bulantıma yaramamıştı benim

Eklentiler

• 16284920295601595925329692303951.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 26
Sabah 2 tane ev işi yapıyım dedim deli gibi yoruldum. Hemen yatağa uzandım, ama kalbim ağzımdan çıkacakmış gibi hızlı atıyor. Sonra bi baktim göbeğimde titriyo. Sanırım kalbimiz çok hızlı attığı zaman oluyo bu

Günaydın kızlar.Herkes nasıl bakalım?
Covid olan arkadaşlar tekrar çok geçmiş olsun.
Düne göre daha iyiyim derim 5 dk sonra ayılıp bayılırım kesin Sabah ölü gibi kalkıyorum kahvaltıdan sonra yine kötü oluyorum öğleye doğru anca kendime gelebiliyorum ben. 12. Haftayı bekliyorum 4 gözle sanki bıçak gibi kesilcek

Zaten öyle olmazmi hep.Sabah aaa bugün kusmadan kalktım diyorum.Gunicinde pert oluyorum.Ama az kaldı su halime bile şükrediyorum ben.cidden önce azalıp sonra bıçak gibi kesiliyor.

Bende ara ara mide ağrısı oluyor yeni başladı o da
Normal bir durum heralde bir başka arkadaşa daha olmuş. Yarın kontrolüm var gidince bir sorup gaviscon sorucam olmazsa
Benim tüp bebek olduğu için 2 aydır baştan beri günde 6 adet fitil kullanıyorum ama ilk defa böyle oldu aslında akıntı değil böyle katı şekil alabilen bir şeydi yapışkan
Acaba fitil içerde birikinti mı yaptı. Daha önce öyle bir arkadaşımın başına gelmişti. Akıntıdan başka ağrı falan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…