- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Çok sağ ol canım içimi rahatlattin anladığım kadarıyla korkacak bir şey yok benim bugün 10.hafta oldu doktorum fitili 2 güne bırak demişti ama kararsızım erken geliyo ama dün o akıntı gelince de vücut artık kabul etmiyo diye düşündümBenimde tup bebek canim yumurta toplandigi 10 hazirandan beri yapiyorum, 5.gun canli transfer oldu. Aynen bendede oyle idi katı gibi bir akinti genital akinti yani ama bu son 1 haftadir daha sıvı oluyor fitilden kaynakli cunku ozellikle gece ve sabah oluyor ben gunde 3 kullaniyorum
Sanmıyorum fitil beyaz renkte bunun rengi şeffaf yumurta akı kıvamı sakız gibi yapışkan şekil alabilirNormal bir durum heralde bir başka arkadaşa daha olmuş. Yarın kontrolüm var gidince bir sorup gaviscon sorucam olmazsa
Acaba fitil içerde birikinti mı yaptı. Daha önce öyle bir arkadaşımın başına gelmişti. Akıntıdan başka ağrı falan var mı
Bu kızamıkçık antikoru diye biliyorum canım ama benimkinin başında anti yazmıyordu? Benim de 140 çıktı, çocukken kızamıkçık aşısı oldugum için bagısıklıgım var iyi birsey. Bu antikor çıkmasaydı, doktor gebelik öncesi aşı isteyecekti hamilelikte kızamıkçık riskliymiş sanırım. Sen yine doktoruna da sor. Bende anti yazmıyor cmv ıgg antikoru yazıyor.Kızlar merhaba “anti cmv ıgg “ değerim yüksek çıkmış bu önemli bir şey mi internette kötü kötü şeyler yazıyor. Korkmalı mıyım ?
İnşallah bizde hemen öğreniriz. O heyecanları tahminleri konuşuruz burada Allah izin verirse. Dediğin gibi insan korkuyor. Biz ailelerimize ve çok yakın bikac arkadaşımıza söyledik. İnsallah iyi dusunelim herşey iyi olsun.Kızlar 22 şubat anneleri topiğine baktım da ne güzel 12 ci haftadan sonra çoğu cinsiyetini öğrenmiş bizim de az kalıyor o günlere. İçim bi dğeişik hala kimse ile hamile olduğumu paylaşmak istemiyorum az daha sabret 3 aylık olsun bi diye sıkıyorum kendimi
Benimde öyleydi sonra burun akıntısı vs. başladı. Kesinlikle ballı ılık süt ve taze sıkılmış portakal limon havuç suyu iyi geliyo burnum çeşme gibi akıyordu 2 günde geçtiKızlar üşüttüm galiba bogazım yanıyor doğal olarak ne yapabilirim
Aynı durum bendeki de canım ozellikle asitli gıdalar mahfediyor midemi. Gastrit ve Reflü vardı senelerdir hiç bir sikayetim yoktu şükür aklıma direk onlar geldi. Bu arada canım domates,çikolata,kafein,soğan,süt aklıma gelenler şimdilik bunlar daha çok mideni eksitir çok fazla tüketmemeye çalışİyi akşamlar bende ne yersem yiyeyim midem ekşiyor su bile içemiyorum ağzımda sürekli acı bi tat var domates gibi asitli şeyler dahada kötü yapıyor sanki 8 + 4 üm
Ne güzel işte hem zehirlendin hem enfeksiyon geçiriyorsun ye ki bir an önce vücudun toparlasın kendini
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Hamilelik vücutta çok değişik etkiler yapıyor. Belki yediklerinle alakalı olarak ishal oluyor olabilirsin. Ağız kenarı yaralarına böğürtlen iyi geliyor diye biliyorumİyi aksamlar bende bugun 9+1olduk cok sukur,yarin kontrolum var hayirlisiyla insallah iyi geçer,doktoruma da sorucam tabi ama burda benle ayni olan varmi, benim bi kac gundur karnim agriyo, normalmi acaba bu karin agrisi, gun içinde okakar degiskenki soylemesi ayip bi ishal oluyom bi kabiz, bide agiz kenarlarinda pul pul dokuntu ve kizariklik olustu iz kalirsa diye korkuyomneler yaptiniz gecmesi için?
Canım nasıl gidiyor. Belirtilerin nasıl? Ates, öksürük var mı? Biraz daha hafifledi mi? Moralin nasıl, bizi bilgilendirBahsettiğiniz bu mu doktor bana bunu verdiğinden beri daha da arttı bulantım çünkü çişim bile zencefil kokuyordu nefret ederim kokusundan her içtiğimde ağzımda o iğrenç tat yüzünden yine kusuyordum şimdi koku tat gitti kusmuyorum bunun yüzünden ama bulantıma yaramamıştı benim
Bu arada pazar günü acile gittim boğaz ağrısı ve burun akıntısına dayanamadım doktor serum yazdı içeriğinde parol ve prednol vardı ben de ilaç istemediğimi söyleyip vitaminle bağışıklığı güçlendirecek bir serum rica ettim doktor hamilelikte rast gele vitaminin iyi olmadığını yapamayacağını diyince işlemi iptal edip meyve alıp evde dediğim şekilde 2 günde toparladımBenimde öyleydi sonra burun akıntısı vs. başladı. Kesinlikle ballı ılık süt ve taze sıkılmış portakal limon havuç suyu iyi geliyo burnum çeşme gibi akıyordu 2 günde geçti
Kızıma hamileyken baştan hep erkek dediler sonra kız sonra başka doktor erkek en son kızda kesinlik kılındıKızlar 22 şubat anneleri topiğine baktım da ne güzel 12 ci haftadan sonra çoğu cinsiyetini öğrenmiş bizim de az kalıyor o günlere. İçim bi dğeişik hala kimse ile hamile olduğumu paylaşmak istemiyorum az daha sabret 3 aylık olsun bi diye sıkıyorum kendimi
Normal akıntıda olabilir o zaman canım hamilelikte akıntı artıyorSanmıyorum fitil beyaz renkte bunun rengi şeffaf yumurta akı kıvamı sakız gibi yapışkan şekil alabilir
Zaten kimse de erken söylemiyor. Benim çevremde 5., 6. Ayda söyleyen, söyleyip neredeyse doguma gidecek arkadaslarım olduİnşallah bizde hemen öğreniriz. O heyecanları tahminleri konuşuruz burada Allah izin verirse. Dediğin gibi insan korkuyor. Biz ailelerimize ve çok yakın bikac arkadaşımıza söyledik. İnsallah iyi dusunelim herşey iyi olsun.
Olabilir canım aslında sabah doktora gidecektim ama uyanamadım aşırı halsizlik var kaldı bugünKızıma hamileyken baştan hep erkek dediler sonra kız sonra başka doktor erkek en son kızda kesinlik kılındıdoğum anında bile değişiklik olur mu diye aklıma düşmedi desem yalan olmaz
Normal akıntıda olabilir o zaman canım hamilelikte akıntı artıyor
Sık mı çağırıyor canım doktorun kontroleOlabilir canım aslında sabah doktora gidecektim ama uyanamadım aşırı halsizlik var kaldı bugün
Benim tup bebekten sonra gittigim ozel doktorumÇok sağ ol canım içimi rahatlattin anladığım kadarıyla korkacak bir şey yok benim bugün 10.hafta oldu doktorum fitili 2 güne bırak demişti ama kararsızım erken geliyo ama dün o akıntı gelince de vücut artık kabul etmiyo diye düşündüm
Canım kalp atisindan sonra genelde ayda 1 e düşüyor kontrol. Hani herhangi bir elzem durum yoksa. Kanama,kanama alanı vs gibi. Beni de 3 hafta sonra çağırmıştı. Cumartesi gidicez bakalım. İnşallah güzel seyler duyarizKızlar doktor rutin kontrole bagladı ayda 1 cagırdı artık kalp atısını duyunca, bende bulantı da yok. Bu sefer hiçbir belirti olmayınca acaba birsey mi oldu diye stres yapıyorum. Allah korusun kötü birsey olsa kendini sancıyla falan belli eder herhalde, insan hep ne durumda bilgi sahibi olmak istiyorhareketlenince, hissedince rahatlarız herhalde
Bitki çayi icme canim kimisi cok zararli olabiliyor. Bol bol sıcak süt ve limonlu su. Ben de nezle atlattim 2 gün çok ağır gecti sonra rahatladim gecmis olsunKızlar üşüttüm galiba bogazım yanıyor doğal olarak ne yapabilirim
1 ayda cok ya ne tür doktora gidiyorsun, ben özel muayeneye gidiyorum 15 gunde 1 cagiriyor bu cumartesi gidicem organ gelisimine bakacak. Sonrada agustos sonu eylul basi ikili tarama dediKızlar doktor rutin kontrole bagladı ayda 1 cagırdı artık kalp atısını duyunca, bende bulantı da yok. Bu sefer hiçbir belirti olmayınca acaba birsey mi oldu diye stres yapıyorum. Allah korusun kötü birsey olsa kendini sancıyla falan belli eder herhalde, insan hep ne durumda bilgi sahibi olmak istiyorhareketlenince, hissedince rahatlarız herhalde
Igg önceden geçirip geçirmediğin ya da aşılanıp aşılanmadığın o yüzden onun çok önemi yok Igm daha önemli o şuan var mı onu gösteriyor. Zaten sanırım cmv ve rubella nın biri kızamıkçık biri su çiçeği olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ee zaten onları da aşılansak bile geçiriyoruz çocukkenKızlar merhaba “anti cmv ıgg “ değerim yüksek çıkmış bu önemli bir şey mi internette kötü kötü şeyler yazıyor. Korkmalı mıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?