2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok sağ ol canım içimi rahatlattin anladığım kadarıyla korkacak bir şey yok benim bugün 10.hafta oldu doktorum fitili 2 güne bırak demişti ama kararsızım erken geliyo ama dün o akıntı gelince de vücut artık kabul etmiyo diye düşündüm

Sanmıyorum fitil beyaz renkte bunun rengi şeffaf yumurta akı kıvamı sakız gibi yapışkan şekil alabilir

Kızlar merhaba “anti cmv ıgg “ değerim yüksek çıkmış bu önemli bir şey mi internette kötü kötü şeyler yazıyor. Korkmalı mıyım ?
Bu kızamıkçık antikoru diye biliyorum canım ama benimkinin başında anti yazmıyordu? Benim de 140 çıktı, çocukken kızamıkçık aşısı oldugum için bagısıklıgım var iyi birsey. Bu antikor çıkmasaydı, doktor gebelik öncesi aşı isteyecekti hamilelikte kızamıkçık riskliymiş sanırım. Sen yine doktoruna da sor. Bende anti yazmıyor cmv ıgg antikoru yazıyor.

İnşallah bizde hemen öğreniriz. O heyecanları tahminleri konuşuruz burada Allah izin verirse. Dediğin gibi insan korkuyor. Biz ailelerimize ve çok yakın bikac arkadaşımıza söyledik. İnsallah iyi dusunelim herşey iyi olsun.

Aynı durum bendeki de canım ozellikle asitli gıdalar mahfediyor midemi. Gastrit ve Reflü vardı senelerdir hiç bir sikayetim yoktu şükür aklıma direk onlar geldi. Bu arada canım domates,çikolata,kafein,soğan,süt aklıma gelenler şimdilik bunlar daha çok mideni eksitir çok fazla tüketmemeye çalış
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım. Hamilelik vücutta çok değişik etkiler yapıyor. Belki yediklerinle alakalı olarak ishal oluyor olabilirsin. Ağız kenarı yaralarına böğürtlen iyi geliyor diye biliyorum

Canım nasıl gidiyor. Belirtilerin nasıl? Ates, öksürük var mı? Biraz daha hafifledi mi? Moralin nasıl, bizi bilgilendir yemek falan yapabiliyo musun, halin var mı. Yemeğini ihmal etme lütfen

Benimde öyleydi sonra burun akıntısı vs. başladı. Kesinlikle ballı ılık süt ve taze sıkılmış portakal limon havuç suyu iyi geliyo burnum çeşme gibi akıyordu 2 günde geçti
Bu arada pazar günü acile gittim boğaz ağrısı ve burun akıntısına dayanamadım doktor serum yazdı içeriğinde parol ve prednol vardı ben de ilaç istemediğimi söyleyip vitaminle bağışıklığı güçlendirecek bir serum rica ettim doktor hamilelikte rast gele vitaminin iyi olmadığını yapamayacağını diyince işlemi iptal edip meyve alıp evde dediğim şekilde 2 günde toparladım

Kızıma hamileyken baştan hep erkek dediler sonra kız sonra başka doktor erkek en son kızda kesinlik kılındı doğum anında bile değişiklik olur mu diye aklıma düşmedi desem yalan olmaz
Sanmıyorum fitil beyaz renkte bunun rengi şeffaf yumurta akı kıvamı sakız gibi yapışkan şekil alabilir
Normal akıntıda olabilir o zaman canım hamilelikte akıntı artıyor

Zaten kimse de erken söylemiyor. Benim çevremde 5., 6. Ayda söyleyen, söyleyip neredeyse doguma gidecek arkadaslarım oldu pandemi de var ya kimse kimsenin göbişini görmüyor. Görüşmeler seyrek, beklemek en güzeli. 12.-14.haftaları atlatalım Allahın izniyle

Olabilir canım aslında sabah doktora gidecektim ama uyanamadım aşırı halsizlik var kaldı bugün

Kızlar doktor rutin kontrole bagladı ayda 1 cagırdı artık kalp atısını duyunca, bende bulantı da yok. Bu sefer hiçbir belirti olmayınca acaba birsey mi oldu diye stres yapıyorum. Allah korusun kötü birsey olsa kendini sancıyla falan belli eder herhalde, insan hep ne durumda bilgi sahibi olmak istiyor hareketlenince, hissedince rahatlarız herhalde

Benim tup bebekten sonra gittigim ozel doktorum
16.haftaya kadar fitile devam dedi. Bakalim alistim zaten sorun olmasinda kullanmaya raziyim ya
Vucut istedigini aliyor zaten klozete bakinca idrardan sonra fitil parcalarini gorebiliyorum mesela oyle dusun
Tup bebekteki hemsirem folik asit senin icin, progestan fitil ise rahmin icin demisti

Canım kalp atisindan sonra genelde ayda 1 e düşüyor kontrol. Hani herhangi bir elzem durum yoksa. Kanama,kanama alanı vs gibi. Beni de 3 hafta sonra çağırmıştı. Cumartesi gidicez bakalım. İnşallah güzel seyler duyariz

1 ayda cok ya ne tür doktora gidiyorsun, ben özel muayeneye gidiyorum 15 gunde 1 cagiriyor bu cumartesi gidicem organ gelisimine bakacak. Sonrada agustos sonu eylul basi ikili tarama dedi
Bana zaten tum sureci yazarak verdi ilk gittigim gun. Doktor cidden cok onemli ya

Kızlar merhaba “anti cmv ıgg “ değerim yüksek çıkmış bu önemli bir şey mi internette kötü kötü şeyler yazıyor. Korkmalı mıyım ?
Igg önceden geçirip geçirmediğin ya da aşılanıp aşılanmadığın o yüzden onun çok önemi yok Igm daha önemli o şuan var mı onu gösteriyor. Zaten sanırım cmv ve rubella nın biri kızamıkçık biri su çiçeği olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ee zaten onları da aşılansak bile geçiriyoruz çocukken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…