Ben duruma göre bakacağım canım, doktorum 10. haftadan 14. haftanın sonuna kadar yaptırılabilir dedi ama ben 10. haftayı önermem daha çok başta olduğu için çok net sonuçlar alınamayabilir demiştiKızlar nift testi yaptiran, yaptiracak var mi? Kaçinci haftada yaptırdınız
Benim eşimin tarafını kalp atışı duyana kadar zor beklettim bana kalsa bende 3 aydan önce söylemek istemiyordum ama nasipİnşallah bizde hemen öğreniriz. O heyecanları tahminleri konuşuruz burada Allah izin verirse. Dediğin gibi insan korkuyor. Biz ailelerimize ve çok yakın bikac arkadaşımıza söyledik. İnsallah iyi dusunelim herşey iyi olsun.
Kalp atışından sonra ayda 1 miş zaten bana da 12.hafta gel demiştiKızlar doktor rutin kontrole bagladı ayda 1 cagırdı artık kalp atısını duyunca, bende bulantı da yok. Bu sefer hiçbir belirti olmayınca acaba birsey mi oldu diye stres yapıyorum. Allah korusun kötü birsey olsa kendini sancıyla falan belli eder herhalde, insan hep ne durumda bilgi sahibi olmak istiyorhareketlenince, hissedince rahatlarız herhalde
Eşimin arkadaşları yaptırmaya gerek yok diyomuş ama ben doktorumla konuşmadım henüz o konuyı 18 ine randevum var o zaman konuşucamKızlar nift testi yaptiran, yaptiracak var mi? Kaçinci haftada yaptırdınız
24. Haftada çalışılamayacağı kalktı şuan uygulanmıyor diye biliyorumKizlar meraba calisan hamisler heyet raporu dusunuyo musunuz? Ben memurum 24.haftada dogum iznine cikicam ins korona tedbirleri kapsaminda ama o kadar beklemeyi dusunmuyorum cunku kamuda koronali insanlarla temas ediyoruz mesai arkadaslarimizdan ölenlerde oldu bu yuzden korkuyorum. Arkadasimin esi ogretmen ve heyet raporunu 1.5 sene once 2.5 milyara halletmisler ve aylik olarak vermisler galiba. Bana bu rakam cok fazla geldi. Bilgisi tecrubesi olan var mi bu konuda?
Işte bana da şu an bırakmak çok erken geliyo tüp bebek doktorum artık bakmıyo başka doktora görünecem o da 12.haftaya randevu verdi tam 2 hafta var olmadı bu hafta görüneyim hem akıntıyı da sorarımBenim tup bebekten sonra gittigim ozel doktorum
16.haftaya kadar fitile devam dedi. Bakalim alistim zaten sorun olmasinda kullanmaya raziyim ya
Vucut istedigini aliyor zaten klozete bakinca idrardan sonra fitil parcalarini gorebiliyorum mesela oyle dusun
Tup bebekteki hemsirem folik asit senin icin, progestan fitil ise rahmin icin demisti
Evet cnm bu bende cok ise yaradi demekki kisiden kisiye degisiyorBahsettiğiniz bu mu doktor bana bunu verdiğinden beri daha da arttı bulantım çünkü çişim bile zencefil kokuyordu nefret ederim kokusundan her içtiğimde ağzımda o iğrenç tat yüzünden yine kusuyordum şimdi koku tat gitti kusmuyorum bunun yüzünden ama bulantıma yaramamıştı benim
Bende tam bilmiyorum duruma gore aylik 3 aylik falan heyet raporu alirim o zaman24. Haftada çalışılamayacağı kalktı şuan uygulanmıyor diye biliyorum
Ben de doktoruma sordum senin gibi ağır bulantı geçirenlerde etkili olmaz o dedi. Bir de içinde folik asitle b vitamini tkyesi varmış benim sana verdiğim folik asitte de var o miktar yeterli dedi. Hayaller suEvet cnm bu bende cok ise yaradi demekki kisiden kisiye degisiyor
Heyet raporu nereden nasıl alınıyo acaba?Bende tam bilmiyorum duruma gore aylik 3 aylik falan heyet raporu alirim o zaman
Canım bildiğim bir konu değil ama orayı uyuşturduklarını hiç acımadığını kendisinin de o şekilde doğduğunu o an çok mutlu olduğunu söyleyebilirsin. Bir de sonrasında hiç yara kalmadığını acı çekmediğini anlatabilirsin. Kıyamam ben ona annesine kıyamamışKızlar merhaba çok şükür benim hamilelikte sıkıntı yok rahat geçiriyorum inş beni düşündüren kızım 5 yaşında kardeşi olacağını söyledik kardeşimi karnından nasıl alacak doktor dedi kesip almasın dedi ne cvp vereceğimi şaşırdım şimdi bunu düşünüp duruyorum
Tup bebekte isim 13 temmuzda bitti benim kalp atisi duyunca yani :) bende doktordan randevu aldim 30 temmuzda gittim ilk bilgilendirmeleri yapti, 14 agustosta 2.gorusmem var. Zaten aylik odeme yapiyorum o yuzden 1 ayda 2 kere gorusup tek ucret gibi oluyor.Işte bana da şu an bırakmak çok erken geliyo tüp bebek doktorum artık bakmıyo başka doktora görünecem o da 12.haftaya randevu verdi tam 2 hafta var olmadı bu hafta görüneyim hem akıntıyı da sorarım
Ahhh şu KaynanalarBenim eşimin tarafını kalp atışı duyana kadar zor beklettim bana kalsa bende 3 aydan önce söylemek istemiyordum ama nasipaşılama yaptırdığımızı bile hemen söylemişlerdi çok kızmıştım ya tutmazsa neden söylüyorsunuz diye sonra söylediği kişiler noldu bişey var mı diye sormaya başlamış offf off düşününce geriliyorum bazı konuları ailelere bile dememek lazım gerçi benim annem nazar olur diye söylemedi kimseye de kaynana işte
Kalp atışından sonra ayda 1 miş zaten bana da 12.hafta gel demişti
Eşimin arkadaşları yaptırmaya gerek yok diyomuş ama ben doktorumla konuşmadım henüz o konuyı 18 ine randevum var o zaman konuşucam
Rubella pozitif dediğiniz gibi onda sıkıntı yok ama cmv ıgg pozitif çıkınca endişelendim ama arkadaşlar aydınlattı sağolsunlar.Igg önceden geçirip geçirmediğin ya da aşılanıp aşılanmadığın o yüzden onun çok önemi yok Igm daha önemli o şuan var mı onu gösteriyor. Zaten sanırım cmv ve rubella nın biri kızamıkçık biri su çiçeği olması lazım yanlış hatırlamıyorsam ee zaten onları da aşılansak bile geçiriyoruz çocukken
Canım, yengem 17. haftada yaptırmıştı. Annenin kanına bebeğin DNA sının kanının geçmesi durumu yeterli olması gerekiyormuş. 17. Haftada bile tam sınırda yeterli olduğu yazıyordu.Kızlar nift testi yaptiran, yaptiracak var mi? Kaçinci haftada yaptırdınız
Benim eski doktorum vericem demisti bana. Tekrarlayan dusuklerim cok oldugu icin vericekti. Haftaya gitmeyi dusunuyorum rapor icin.Heyet raporu nereden nasıl alınıyo acaba?
Benimde 27 temmuzda son defa baktı takip için artık başka doktor bulmamı söyledi o doktorda 24 Ağustosa randevu verdi bana uzun geldi açıkçası ama başka da ortalama 1 ay olanları gördüm aslında şu an memleketimdeyim okullar açılınca doktoru büyük ihtimalle çalıştığım yerden seçeceğim o yüzden hastane doktor da pek araştırmadım devlet mi özel mi hala bunun kararını bile tam vermedim bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum onun için de devlet daha iyi diyenler var ama bilmiyorum henüz araştırmadımTup bebekte isim 13 temmuzda bitti benim kalp atisi duyunca yani :) bende doktordan randevu aldim 30 temmuzda gittim ilk bilgilendirmeleri yapti, 14 agustosta 2.gorusmem var. Zaten aylik odeme yapiyorum o yuzden 1 ayda 2 kere gorusup tek ucret gibi oluyor.
gecen hafta kanamam oldu biraz ve hemen whatsapp’tan yazdim cagirdi bakti ultrasonla cok sukur bir sorun yok bir igne yaptilar, 2 gune kesilir dedi 2 gunde bitti cok sukurYat dinlen bol bol dedi zaten bende genelde uzaniyorum hep
Ben de özelde gidiyorum. 4 haftada bir cagırıyorlarmış genelde. Seninki ekstra özen gösteriyor demek ki. Kime sorsam ayda 1 diyor. Artık dayanıcaz1 ayda cok ya ne tür doktora gidiyorsun, ben özel muayeneye gidiyorum 15 gunde 1 cagiriyor bu cumartesi gidicem organ gelisimine bakacak. Sonrada agustos sonu eylul basi ikili tarama dedi
Bana zaten tum sureci yazarak verdi ilk gittigim gun. Doktor cidden cok onemli ya
Anladım hayırlısı canım aslında ben rapor vs hiç düşünmedim ama öğretmenim okullar açılınca korkularım artar gibi düşünüyorum aşı da olmadım bakalımBenim eski doktorum vericem demisti bana. Tekrarlayan dusuklerim cok oldugu icin vericekti. Haftaya gitmeyi dusunuyorum rapor icin.
Yok canım benim tüp bebek. Tüp bebek doktorum 27 temmuzda baktı en son ondan sonra da yeni doktor takip için araştır dedi. O da 24 Ağustos a randevu verdi yani 1 ay sonraya ama dün akıntı olunca korktum öyle o yüzden görüneyim bi dedimSık mı çağırıyor canım doktorun kontrole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?