2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar nift testi yaptiran, yaptiracak var mi? Kaçinci haftada yaptırdınız
Ben duruma göre bakacağım canım, doktorum 10. haftadan 14. haftanın sonuna kadar yaptırılabilir dedi ama ben 10. haftayı önermem daha çok başta olduğu için çok net sonuçlar alınamayabilir demişti

Benim eşimin tarafını kalp atışı duyana kadar zor beklettim bana kalsa bende 3 aydan önce söylemek istemiyordum ama nasip aşılama yaptırdığımızı bile hemen söylemişlerdi çok kızmıştım ya tutmazsa neden söylüyorsunuz diye sonra söylediği kişiler noldu bişey var mı diye sormaya başlamış offf off düşününce geriliyorum bazı konuları ailelere bile dememek lazım gerçi benim annem nazar olur diye söylemedi kimseye de kaynana işte
Kalp atışından sonra ayda 1 miş zaten bana da 12.hafta gel demişti
Kızlar nift testi yaptiran, yaptiracak var mi? Kaçinci haftada yaptırdınız
Eşimin arkadaşları yaptırmaya gerek yok diyomuş ama ben doktorumla konuşmadım henüz o konuyı 18 ine randevum var o zaman konuşucam

Kızlar merhaba çok şükür benim hamilelikte sıkıntı yok rahat geçiriyorum inş beni düşündüren kızım 5 yaşında kardeşi olacağını söyledik kardeşimi karnından nasıl alacak doktor dedi kesip almasın dedi ne cvp vereceğimi şaşırdım şimdi bunu düşünüp duruyorum

24. Haftada çalışılamayacağı kalktı şuan uygulanmıyor diye biliyorum

Işte bana da şu an bırakmak çok erken geliyo tüp bebek doktorum artık bakmıyo başka doktora görünecem o da 12.haftaya randevu verdi tam 2 hafta var olmadı bu hafta görüneyim hem akıntıyı da sorarım

Evet cnm bu bende cok ise yaradi demekki kisiden kisiye degisiyor

Evet cnm bu bende cok ise yaradi demekki kisiden kisiye degisiyor
Ben de doktoruma sordum senin gibi ağır bulantı geçirenlerde etkili olmaz o dedi. Bir de içinde folik asitle b vitamini tkyesi varmış benim sana verdiğim folik asitte de var o miktar yeterli dedi. Hayaller su

Canım bildiğim bir konu değil ama orayı uyuşturduklarını hiç acımadığını kendisinin de o şekilde doğduğunu o an çok mutlu olduğunu söyleyebilirsin. Bir de sonrasında hiç yara kalmadığını acı çekmediğini anlatabilirsin. Kıyamam ben ona annesine kıyamamış

Işte bana da şu an bırakmak çok erken geliyo tüp bebek doktorum artık bakmıyo başka doktora görünecem o da 12.haftaya randevu verdi tam 2 hafta var olmadı bu hafta görüneyim hem akıntıyı da sorarım
Tup bebekte isim 13 temmuzda bitti benim kalp atisi duyunca yani :) bende doktordan randevu aldim 30 temmuzda gittim ilk bilgilendirmeleri yapti, 14 agustosta 2.gorusmem var. Zaten aylik odeme yapiyorum o yuzden 1 ayda 2 kere gorusup tek ucret gibi oluyor.
gecen hafta kanamam oldu biraz ve hemen whatsapp’tan yazdim cagirdi bakti ultrasonla cok sukur bir sorun yok bir igne yaptilar, 2 gune kesilir dedi 2 gunde bitti cok sukur Yat dinlen bol bol dedi zaten bende genelde uzaniyorum hep

Ahhh şu Kaynanalar

Rubella pozitif dediğiniz gibi onda sıkıntı yok ama cmv ıgg pozitif çıkınca endişelendim ama arkadaşlar aydınlattı sağolsunlar.

Benimde 27 temmuzda son defa baktı takip için artık başka doktor bulmamı söyledi o doktorda 24 Ağustosa randevu verdi bana uzun geldi açıkçası ama başka da ortalama 1 ay olanları gördüm aslında şu an memleketimdeyim okullar açılınca doktoru büyük ihtimalle çalıştığım yerden seçeceğim o yüzden hastane doktor da pek araştırmadım devlet mi özel mi hala bunun kararını bile tam vermedim bir aksilik olmazsa normal doğum düşünüyorum onun için de devlet daha iyi diyenler var ama bilmiyorum henüz araştırmadım

Ben de özelde gidiyorum. 4 haftada bir cagırıyorlarmış genelde. Seninki ekstra özen gösteriyor demek ki. Kime sorsam ayda 1 diyor. Artık dayanıcaz

Benim eski doktorum vericem demisti bana. Tekrarlayan dusuklerim cok oldugu icin vericekti. Haftaya gitmeyi dusunuyorum rapor icin.
Anladım hayırlısı canım aslında ben rapor vs hiç düşünmedim ama öğretmenim okullar açılınca korkularım artar gibi düşünüyorum aşı da olmadım bakalım

11. Haftada kıznız olcak demişti öyle oldu:) bir arkadaşımın 9 haftalıkken belli olmuştu oğlu. Bende Sadece kardeşim ve 1 arkadaşıma.söyledim. annem sehir dışından gelince söylemeyü düşüyrm o zmn da 12 haftalık oluruz inşllh

Sık mı çağırıyor canım doktorun kontrole
Yok canım benim tüp bebek. Tüp bebek doktorum 27 temmuzda baktı en son ondan sonra da yeni doktor takip için araştır dedi. O da 24 Ağustos a randevu verdi yani 1 ay sonraya ama dün akıntı olunca korktum öyle o yüzden görüneyim bi dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…