Aynen bu tarz açıklayabilirim bide normal doğum da yaptığım için iz yok zaten ama ısrarlı soruları devam ederse bir uzmandan destek alırım sanırımCanım bildiğim bir konu değil ama orayı uyuşturduklarını hiç acımadığını kendisinin de o şekilde doğduğunu o an çok mutlu olduğunu söyleyebilirsin. Bir de sonrasında hiç yara kalmadığını acı çekmediğini anlatabilirsin. Kıyamam ben ona annesine kıyamamış
O zaman işin kolay olur bak hiç iz bile kalmadı falan inanırlar zatenAynen bu tarz açıklayabilirim bide normal doğum da yaptığım için iz yok zaten ama ısrarlı soruları devam ederse bir uzmandan destek alırım sanırım
Ay ben de yiyorum yaBi tek öküz gibi yiyen ben miyim yani herkesin bulantısı var benim iştahım niye açık bu kadarbide şu enfeksiyonlar olmasa benden iyiki yok valla
Kesinlikle cnm benim kızımda çok istiyor sürekli karnıma dokunuyor ama doğdu zaman tepkisi nasıl olur bilemiyorum en iyi şekilde atlatırız inşO zaman işin kolay olur bak hiç iz bile kalmadı falan inanırlar zatenbenim de kızım 6 yaşında henüz bilmiyo. Doğuma yakın biz de destek almayı düşünüyoruz kardeş çok istemesine rağmen. Uzunca bi süre ailenin gözbebeğiydiler etkilenmemeleri imkansız . Umarım en az hasarla atlatırız. Bir yazıda okumuştum bir çocugun çocukluk döneminde yaşadığı en büyük travmalardan biri kardeş travmasıymış kardeşlik dünyanın en güzel şeylerinden ama ilk zamanlar kabullenmeleri zor olabilir, çok haklılar. Anneye babaya çok iş düşüyo malesef
Prilam bende hic bir etki göstermedi , ne yersem çıkıyor bende sadece uyku yaptıPrilam alıp hala çıkaran var mı kızlar ? Artık sinirlerim gerilmeye başldı sanki. 2 prilam alıyorum her gün ona rağmen akşam artık dayanamıyorumne yesem ne iyi gelse ondan da tiksinmeye başladım. İşin garibi sadece ekmek arası yiyebildiğimden kilo da vermemişim her gün 1 ekmek yemekten
Bugğn doktora gittim gece 2 tane içmessen etkili olmaz diyo öğleden sonra da bi tane diyor. Valla bana etkili oluyor.Canım sende okuyup ben de bugun öyle yaptım gece 1 öğlen 1 ama şu vakit yine çıktınapsam akşama çare yok
İdrar yolları için bitkisel bişey kullanmışmıydınArkadaslar meraba, cok sukur ben 10+1 oldum ❤ bu gunleri hayal bile edemezdim daha onceleri. Ben bulanti icin premesis tablet kullandim 1 kez ve şık diye kesti bulantiyi. Ilac icerken ilaclarin iceriginin bitkisel olmasina cok dikkat edin.ayrica bulantilarim cok cok azaldi gecen haftalardaki gibi gunde 4759836 kez ogurmuyorum cok sukur ve artik gobegim cikmaya basladi ama ben ozellikle aksamlari sismeye basladim. Dun aksam 1 tane biber dolmasi ve yogurt yedim sadece ekmek bile yemedim. Ona ragmen nasil bu kadar sisip nefes nefese kaliyorum anlamiyorum. Bu arada bahsettigim premesis tablet 110 tl. Bulantisi gecmeyenler bi de bunu deneyin doktorunuza danisarak.
Aslında normali 1 ayda olanı. Beni de bugün çağırmıştı, 13 gün sonra da ikili test için çağırdı. Muayene parası yine ödüycem 10 günü geçtiği için. 400 tl.1 ayda cok ya ne tür doktora gidiyorsun, ben özel muayeneye gidiyorum 15 gunde 1 cagiriyor bu cumartesi gidicem organ gelisimine bakacak. Sonrada agustos sonu eylul basi ikili tarama dedi
Bana zaten tum sureci yazarak verdi ilk gittigim gun. Doktor cidden cok onemli ya
Bana da 13 haftalıkken kız dedi hiç değişmemişti. Erken söylemiş 11 haftalık11. Haftada kıznız olcak demişti öyle oldu:) bir arkadaşımın 9 haftalıkken belli olmuştu oğlu. Bende Sadece kardeşim ve 1 arkadaşıma.söyledim. annem sehir dışından gelince söylemeyü düşüyrm o zmn da 12 haftalık oluruz inşllh
İlk Bebek mı canım hayırlı olsun benimde tüp bebek. Aklında soru işareti falan kalmasın hem gidince bebiside görürsün için rahat eder. Akıntından hariç yanma falan yoktu demiYok canım benim tüp bebek. Tüp bebek doktorum 27 temmuzda baktı en son ondan sonra da yeni doktor takip için araştır dedi. O da 24 Ağustos a randevu verdi yani 1 ay sonraya ama dün akıntı olunca korktum öyle o yüzden görüneyim bi dedim
Maşallah sübhanallah Allah nazardan korusun sakınsın gün gün büyüyorlar çok güzel bir duyguBugün kontrole gittim, 3.5 cm olmuş eli ayağı oynamaya başlamış maaşallah
Plasentası aşağı yerleşmeye başlamış dikkat et dedi yine. Kanama alanı kaybolmuş çpk şükür. 4 gün önde gidiyorrmuş 10+4 göründü.
Ayın 23 üne randevu verdi ikili için, gerçi yaptırmayı istemiyorum ama yine giderim ultrason için
Allah razı olsun. amin. 6+0 ilen kanama alanı vardı kese küçük gibi demişti iğne vermişti progestan kullanıyordum.Maşallah sübhanallah Allah nazardan korusun sakınsın gün gün büyüyorlar çok güzel bir duygukanama alanınız kaçıncı haftalarda vardı bu kontrolde mı geçtiği belli oldu. Benimde var yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Bu arada sizin bebisiniz büyük ihtimal erkek
Evet canım benim ilk. Yok sadece dün 2 defa yumurta akından koyu kıvamda yapışkan şeffaf akıntı oldu ilk defa olunca tedirgin oldum ama galiba normalmişİlk Bebek mı canım hayırlı olsun benimde tüp bebek. Aklında soru işareti falan kalmasın hem gidince bebiside görürsün için rahat eder. Akıntından hariç yanma falan yoktu demi
Gözün aydınBende bebeğimi Cumartesi günü öğrendim, 5 haftalık - ilk ultrason da öğrendim ve kese göründü. Çok şükür :)
Progestan günlük muydu canımAllah razı olsun. amin. 6+0 ilen kanama alanı vardı kese küçük gibi demişti iğne vermişti progestan kullanıyordum.
Senin de geçmiştir inşallah
Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin, ci siyeti ben önemsemem ama erkek olsa eşim çok sevinir. 1 kızım var Allah bağışlasın.
Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah canım. Evet canım normal insan ilk gebelikte daha bir panik oluyor,birde tüp bebek olunca doğana kadar inanmak istemiyor seni çok iyi anlarım. Benim kızda tüp bebek şimdiki de tüpEvet canım benim ilk. Yok sadece dün 2 defa yumurta akından koyu kıvamda yapışkan şeffaf akıntı oldu ilk defa olunca tedirgin oldum ama galiba normalmiş
Ben de aynı böyleyim. Sık yiyorum, ağzıma mutkaka birşeyler atıyorum o his olmasın diyeBenim mide bulantım aç kalırsam oluyor normalde var diyemem ama midemde rahatsızlık hissi oldu. Yol tutmasi gibi başladı sonra eksime gibi reflu gibi bir hal aldi. 1 2 gündür daha iyiyim. Su içmek yoruyor sadece onu da mecbur gunde 3 ltden az icmeyim diye ugrasirken midemi zorluyor ama icmezsek enfeksiyon olur. Bana sabahlari dis fircalama sonrasi leblebi cok iyi geldi. 8 10 leblebi yiyip su iciyorum.
Geçmiş olsun canım baya yoğun muydu kanama alanın var mıydıtam haftanı bilmiyorum ama 11.haftadan sonra plesanta yeri oluşmaya başlıyor o süre zarfında hassas yere yerleşecekse kanama yapabiliyormuşselam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
Çok geçmiş olsun canım nryseki ultrason normalmişselam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?