2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynen bu tarz açıklayabilirim bide normal doğum da yaptığım için iz yok zaten ama ısrarlı soruları devam ederse bir uzmandan destek alırım sanırım

Aynen bu tarz açıklayabilirim bide normal doğum da yaptığım için iz yok zaten ama ısrarlı soruları devam ederse bir uzmandan destek alırım sanırım
O zaman işin kolay olur bak hiç iz bile kalmadı falan inanırlar zaten benim de kızım 6 yaşında henüz bilmiyo. Doğuma yakın biz de destek almayı düşünüyoruz kardeş çok istemesine rağmen. Uzunca bi süre ailenin gözbebeğiydiler etkilenmemeleri imkansız . Umarım en az hasarla atlatırız. Bir yazıda okumuştum bir çocugun çocukluk döneminde yaşadığı en büyük travmalardan biri kardeş travmasıymış kardeşlik dünyanın en güzel şeylerinden ama ilk zamanlar kabullenmeleri zor olabilir, çok haklılar. Anneye babaya çok iş düşüyo malesef

Bi tek öküz gibi yiyen ben miyim yani herkesin bulantısı var benim iştahım niye açık bu kadar bide şu enfeksiyonlar olmasa benden iyiki yok valla
Ay ben de yiyorum ya hatta bazen fazla kaçırıyorum midem bulanıyor, kendimi tutmaya çalışıyorum. 1 aydır tartılmıyorum korkuyorum valla

Kesinlikle cnm benim kızımda çok istiyor sürekli karnıma dokunuyor ama doğdu zaman tepkisi nasıl olur bilemiyorum en iyi şekilde atlatırız inş

Prilam bende hic bir etki göstermedi , ne yersem çıkıyor bende sadece uyku yaptı

Canım sende okuyup ben de bugun öyle yaptım gece 1 öğlen 1 ama şu vakit yine çıktı napsam akşama çare yok
Bugğn doktora gittim gece 2 tane içmessen etkili olmaz diyo öğleden sonra da bi tane diyor. Valla bana etkili oluyor.

İdrar yolları için bitkisel bişey kullanmışmıydın
Aslında normali 1 ayda olanı. Beni de bugün çağırmıştı, 13 gün sonra da ikili test için çağırdı. Muayene parası yine ödüycem 10 günü geçtiği için. 400 tl.
Bana da 13 haftalıkken kız dedi hiç değişmemişti. Erken söylemiş 11 haftalık

Bugün kontrole gittim, 3.5 cm olmuş eli ayağı oynamaya başlamış maaşallah
Plasentası aşağı yerleşmeye başlamış dikkat et dedi yine. Kanama alanı kaybolmuş çpk şükür. 4 gün önde gidiyorrmuş 10+4 göründü.
Ayın 23 üne randevu verdi ikili için, gerçi yaptırmayı istemiyorum ama yine giderim ultrason için

İlk Bebek mı canım hayırlı olsun benimde tüp bebek. Aklında soru işareti falan kalmasın hem gidince bebiside görürsün için rahat eder. Akıntından hariç yanma falan yoktu demi

Maşallah sübhanallah Allah nazardan korusun sakınsın gün gün büyüyorlar çok güzel bir duygu kanama alanınız kaçıncı haftalarda vardı bu kontrolde mı geçtiği belli oldu. Benimde var yarın kontrolüm var bakalım doktor ne diyecek
Bu arada sizin bebisiniz büyük ihtimal erkek

Allah razı olsun. amin. 6+0 ilen kanama alanı vardı kese küçük gibi demişti iğne vermişti progestan kullanıyordum.
Senin de geçmiştir inşallah
Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin, ci siyeti ben önemsemem ama erkek olsa eşim çok sevinir. 1 kızım var Allah bağışlasın.

İlk Bebek mı canım hayırlı olsun benimde tüp bebek. Aklında soru işareti falan kalmasın hem gidince bebiside görürsün için rahat eder. Akıntından hariç yanma falan yoktu demi
Evet canım benim ilk. Yok sadece dün 2 defa yumurta akından koyu kıvamda yapışkan şeffaf akıntı oldu ilk defa olunca tedirgin oldum ama galiba normalmiş

Progestan günlük muydu canım
Transferden beri bende günlük prolutex kullanıyorum inşallah yarın hayırlı güzel haberlerle gelmek nasip olur.
Allah bağışlasın canım kızını,benimde ilki kız senin kız kaç yaşında

Evet canım benim ilk. Yok sadece dün 2 defa yumurta akından koyu kıvamda yapışkan şeffaf akıntı oldu ilk defa olunca tedirgin oldum ama galiba normalmiş
Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah canım. Evet canım normal insan ilk gebelikte daha bir panik oluyor,birde tüp bebek olunca doğana kadar inanmak istemiyor seni çok iyi anlarım. Benim kızda tüp bebek şimdiki de tüp

Ben de aynı böyleyim. Sık yiyorum, ağzıma mutkaka birşeyler atıyorum o his olmasın diye

selam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
Geçmiş olsun canım baya yoğun muydu kanama alanın var mıydıtam haftanı bilmiyorum ama 11.haftadan sonra plesanta yeri oluşmaya başlıyor o süre zarfında hassas yere yerleşecekse kanama yapabiliyormuş

selam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
Çok geçmiş olsun canım nryseki ultrason normalmiş Bol bol dinlen ayaklarını kaldırıp yat. Git gide büyüyüp güçleniyorlar inşallah sorunsuz atlatıcaz bu günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…