2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Geçmiş olsun canım baya yoğun muydu kanama alanın var mıydıtam haftanı bilmiyorum ama 11.haftadan sonra plesanta yeri oluşmaya başlıyor o süre zarfında hassas yere yerleşecekse kanama yapabiliyormuş
6 haftalıkken olan cok yogundu pıhtıli pacalarimdan akti. dün olan pihtili değildi ama. butun camasirim kirmiziydi maalesef. kanamalar dan dolayi da baya sık ultrasona girdim hic kanama alani gözükmedi. nerden geliyor belli degil insallah hickimse yasamaz çok korktucu bisey insan düşük yapiyorum saniyor

Çok geçmiş olsun canım nryseki ultrason normalmiş Bol bol dinlen ayaklarını kaldırıp yat. Git gide büyüyüp güçleniyorlar inşallah sorunsuz atlatıcaz bu günleri
insallah ya baya büyümüşler zaten onlar güçlü de ben mi tutamıyorum bilmem ki ilk gebeliğimde bir damla bile kanamam olmamıştı.

selam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
Canım cok gecmis olsun. Ağır is yapmadan yat dinlen bol bol.
Bazı doktorlar haftada 1 izin veriyorlarmış. Ben sormadım doktora ama kafa izni verdim yidim
Ahahha bende gecen hafta yedim. Ama yine cekiyorr ya normalde de çok severim, yine sevmeye devamm. Sonumuz hayrolsun kiz

insallah ya baya büyümüşler zaten onlar güçlü de ben mi tutamıyorum bilmem ki ilk gebeliğimde bir damla bile kanamam olmamıştı.
Benim de ilkinde hiç olmamıştı ama bunda ultrasonda kanama alanı gördü doktor. Progestan kullanmaya başladım. Kanama olmadı ama Her lavaboya gittiğimde korkuyorum.

Sizin yüksekmiş 400 bende 140 ödüyorum bir öde bir kontrol şeklinde ama 3 ay dolana kadar her hafta giricem sonra ayda bir dedi

Canım cok gecmis olsun. Ağır is yapmadan yat dinlen bol bol.

Ahahha bende gecen hafta yedim. Ama yine cekiyorr ya normalde de çok severim, yine sevmeye devamm. Sonumuz hayrolsun kiz
Ben de çok severim o bulantıların arasında benim de geçen hafta istedi. Yedim Hatta nasıl olduysa çıkarmadım kızımda nasıl dikkat ediyodum bunda biraz saldım çayıra oldu

Yok haftada bir iğne, progestan fitil günde 2
Amin canım seninkini de. 3.5 yaşında, mart 2018 doğumlu
selam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
Ultrasonda sıkımtı yoksa korkma., geçmiş olsun

İdrar yolları için bitkisel bişey kullanmışmıydın
Urinonvef ilacini kullan ve hergun 1 avuc yaban mersini ye ama yaban mersini ikiye ayriliyo ucuz olani turna yemisi diye geciyo pahali olani yaban mersini diye geciyo ssn pahali olani al

İdrar yolları için bitkisel bişey kullanmışmıydın
Urinonvef ilacini kullan ve hergun 1 avuc yaban mersini ye ama yaban mersini ikiye ayriliyo ucuz olani turna yemisi diye geciyo pahali olani yaban mersini diye geciyo ssn pahali olani al

Ben de özelde gidiyorum. 4 haftada bir cagırıyorlarmış genelde. Seninki ekstra özen gösteriyor demek ki. Kime sorsam ayda 1 diyor. Artık dayanıcaz
Benim doktorum da 15 günde bir çağırıyor, ne kadar büyümüş görelim diyor. Biri muayene biri kontrol olarak geçiyor. Tek ücret ödüyorum.

Anladım hayırlısı canım aslında ben rapor vs hiç düşünmedim ama öğretmenim okullar açılınca korkularım artar gibi düşünüyorum aşı da olmadım bakalım
Ben de hamilelik nedeniyle aşı olmadım. Okullar açılınca ne olacak merak ediyorum. 3 aydan sonra aşı düşünüyor musunuz?

Kızlar kızlar malum kafein bize çok yarayan nir şey değil. O yüzden günde 1fincan kahve içiyorum. Eşim kafeinsiz kahve almış. Sizce ondan daha fazla içsem nasıl olur? Bilgisi olan var mı?

Ben de hamilelik nedeniyle aşı olmadım. Okullar açılınca ne olacak merak ediyorum. 3 aydan sonra aşı düşünüyor musunuz?
Ben de kararsızım. Doktora gidince soracağım. Ama aşı olmasak da çok riskli. Bizim burda sınıflar çok kalabalık

Ya sürekli fast food yeme isteği var bende şuan
Bende de var o ya dışarıdan bir şeyler alıp yesem istiyorum hep
Kızlar kızlar malum kafein bize çok yarayan nir şey değil. O yüzden günde 1fincan kahve içiyorum. Eşim kafeinsiz kahve almış. Sizce ondan daha fazla içsem nasıl olur? Bilgisi olan var mı?
Ben eğer çay içtiysem o gün kahveye girmiyorum içmediysem 1 fincan türk kahvesi içiyorum günlük kafein miktarını aşmıyor 1 fincan

Merhaba kızlar eşim 2 haftadır nerdeyse covidli ve zor geçiriyor. Bende de 5 gündür bı şeyler vardı bugün koku ve tat da gitti öksürük de bazen tutuyor çok korkuyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor oksurunce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…