Bazı doktorlar haftada 1 izin veriyorlarmış. Ben sormadım doktora ama kafa izni verdim yidimYa sürekli fast food yeme isteği var bende şuan
6 haftalıkken olan cok yogundu pıhtıli pacalarimdan akti. dün olan pihtili değildi ama. butun camasirim kirmiziydi maalesef. kanamalar dan dolayi da baya sık ultrasona girdim hic kanama alani gözükmedi. nerden geliyor belli degil insallah hickimse yasamaz çok korktucu bisey insan düşük yapiyorum saniyorGeçmiş olsun canım baya yoğun muydu kanama alanın var mıydıtam haftanı bilmiyorum ama 11.haftadan sonra plesanta yeri oluşmaya başlıyor o süre zarfında hassas yere yerleşecekse kanama yapabiliyormuş
insallah ya baya büyümüşler zaten onlar güçlü de ben mi tutamıyorum bilmem kiÇok geçmiş olsun canım nryseki ultrason normalmişBol bol dinlen ayaklarını kaldırıp yat. Git gide büyüyüp güçleniyorlar inşallah sorunsuz atlatıcaz bu günleri
Canım cok gecmis olsun. Ağır is yapmadan yat dinlen bol bol.selam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
Ahahha bende gecen hafta yedim. Ama yine cekiyorrBazı doktorlar haftada 1 izin veriyorlarmış. Ben sormadım doktora ama kafa izni verdim yidim
Benim de ilkinde hiç olmamıştı ama bunda ultrasonda kanama alanı gördü doktor. Progestan kullanmaya başladım. Kanama olmadı ama Her lavaboya gittiğimde korkuyorum.insallah ya baya büyümüşler zaten onlar güçlü de ben mi tutamıyorum bilmem kiilk gebeliğimde bir damla bile kanamam olmamıştı.
Sizin yüksekmiş 400 bende 140 ödüyorum bir öde bir kontrol şeklinde ama 3 ay dolana kadar her hafta giricem sonra ayda bir dediBugğn doktora gittim gece 2 tane içmessen etkili olmaz diyo öğleden sonra da bi tane diyor. Valla bana etkili oluyor.
İdrar yolları için bitkisel bişey kullanmışmıydın
Aslında normali 1 ayda olanı. Beni de bugün çağırmıştı, 13 gün sonra da ikili test için çağırdı. Muayene parası yine ödüycem 10 günü geçtiği için. 400 tl.
Bana da 13 haftalıkken kız dedi hiç değişmemişti. Erken söylemiş 11 haftalık
Ben de çok severimCanım cok gecmis olsun. Ağır is yapmadan yat dinlen bol bol.
Ahahha bende gecen hafta yedim. Ama yine cekiyorrya normalde de çok severim, yine sevmeye devamm. Sonumuz hayrolsun kiz
Öyle yapmaya çalışıyorum iştahsızlık bi andan tiskinme bi yandan sizde devam ediyor mu geçti öi acab
Yok haftada bir iğne, progestan fitil günde 2Progestan günlük muydu canım
Transferden beri bende günlük prolutex kullanıyorum inşallah yarın hayırlı güzel haberlerle gelmek nasip olur.
Allah bağışlasın canım kızını,benimde ilki kız senin kız kaç yaşında
Ultrasonda sıkımtı yoksa korkma., geçmiş olsunselam herkese benim yine kanamam oldu kıpkırmızı. 10. haftada artık olmaz diye düşündüm ama yok. ultrasonda sıkıntı yok. yatıyorum sürekli
3 ay doluncaya kadar haftada bir sonra ayda bir dediBen de özelde gidiyorum. 4 haftada bir cagırıyorlarmış genelde. Seninki ekstra özen gösteriyor demek ki. Kime sorsam ayda 1 diyor. Artık dayanıcaz
Urinonvef ilacini kullan ve hergun 1 avuc yaban mersini ye ama yaban mersini ikiye ayriliyo ucuz olani turna yemisi diye geciyo pahali olani yaban mersini diye geciyo ssn pahali olani alİdrar yolları için bitkisel bişey kullanmışmıydın
Urinonvef ilacini kullan ve hergun 1 avuc yaban mersini ye ama yaban mersini ikiye ayriliyo ucuz olani turna yemisi diye geciyo pahali olani yaban mersini diye geciyo ssn pahali olani alİdrar yolları için bitkisel bişey kullanmışmıydın
Benim doktorum da 15 günde bir çağırıyor, ne kadar büyümüş görelim diyor. Biri muayene biri kontrol olarak geçiyor. Tek ücret ödüyorum.Ben de özelde gidiyorum. 4 haftada bir cagırıyorlarmış genelde. Seninki ekstra özen gösteriyor demek ki. Kime sorsam ayda 1 diyor. Artık dayanıcaz
Ben de hamilelik nedeniyle aşı olmadım. Okullar açılınca ne olacak merak ediyorum. 3 aydan sonra aşı düşünüyor musunuz?Anladım hayırlısı canım aslında ben rapor vs hiç düşünmedim ama öğretmenim okullar açılınca korkularım artar gibi düşünüyorum aşı da olmadım bakalım
Ben de hamilelik nedeniyle aşı olmadım. Okullar açılınca ne olacak merak ediyorum. 3 aydan sonra aşı düşünüyor musunuz?
Karar veremiyorum benben bugun doktora gittim. 14.haftadan sonra kesinlikle ol dedi biontech
Ben de kararsızım. Doktora gidince soracağım. Ama aşı olmasak da çok riskli. Bizim burda sınıflar çok kalabalıkBen de hamilelik nedeniyle aşı olmadım. Okullar açılınca ne olacak merak ediyorum. 3 aydan sonra aşı düşünüyor musunuz?
Bende de var o ya dışarıdan bir şeyler alıp yesem istiyorum hepYa sürekli fast food yeme isteği var bende şuan
Ben eğer çay içtiysem o gün kahveye girmiyorum içmediysem 1 fincan türk kahvesi içiyorum günlük kafein miktarını aşmıyor 1 fincanKızlar kızlar malum kafein bize çok yarayan nir şey değil. O yüzden günde 1fincan kahve içiyorum. Eşim kafeinsiz kahve almış. Sizce ondan daha fazla içsem nasıl olur? Bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?