Merhaba kızlar eşim 2 haftadır nerdeyse covidli ve zor geçiriyor. Bende de 5 gündür bı şeyler vardı bugün koku ve tat da gitti öksürük de bazen tutuyor çok korkuyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor oksurunce
Urinonvef ilacini kullan ve hergun 1 avuc yaban mersini ye ama yaban mersini ikiye ayriliyo ucuz olani turna yemisi diye geciyo pahali olani yaban mersini diye geciyo ssn pahali olani al
Bana dr hamilelikten önce söylemişti 1bardak çay + bir fincan kahve içebilirsin diye. Çay mecbur olmadıkça içmiyorum. Kafeinsiz olanı içsek nasıl olur acaba onu merak ediyorum
Bana dr hamilelikten önce söylemişti 1bardak çay + bir fincan kahve içebilirsin diye. Çay mecbur olmadıkça içmiyorum. Kafeinsiz olanı içsek nasıl olur acaba onu merak ediyorum
Benim ayaklarım yanıyo genelde ama üşüme bana da geliyo. Herkes yanarken en hafif esintide ben üşümeye başlıyorum. Benim kan değerlerim sınırda demir depolarım da. 4. Ayda başlatıcam kan hapına dedi doktor. Ben ona yoruyorum bu üşümeyi
Merhaba kızlar eşim 2 haftadır nerdeyse covidli ve zor geçiriyor. Bende de 5 gündür bı şeyler vardı bugün koku ve tat da gitti öksürük de bazen tutuyor çok korkuyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor oksurunce
Hayırlısıyla sağ salim kucağına alırsın inşallah canım. Evet canım normal insan ilk gebelikte daha bir panik oluyor,birde tüp bebek olunca doğana kadar inanmak istemiyor seni çok iyi anlarım. Benim kızda tüp bebek şimdiki de tüp
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben de aşırı paniğim her an bir şey olacak diye korkuyorum az önce köz ateşinin önünde durdum acaba dumanı zararlı mı diye birden aklıma düştü araştırmaya başladım o derece yani
Okul açılacak ben de öğretmenim ama yaptırmayı hiç istemiyorum geçen soğuk algınlığında doktor seruma parol prednol yazmıştı diye iptal edip almadım şimdi bu aşının ne olduğu bile belli değil o yüzden hiç içime sinmiyo büyük konuşmayayım ama açıkçası yaptırmamak ağır basıyo
Benimki de 3 aydan sonra olabilirsin dedi. Ders yüküm çok değil 2-3 gün okulda olacağım. Koruyabilir miyim kendimi diye düşünüyorum. Ona göre olmayacağım
Okul açılacak ben de öğretmenim ama yaptırmayı hiç istemiyorum geçen soğuk algınlığında doktor seruma parol prednol yazmıştı diye iptal edip almadım şimdi bu aşının ne olduğu bile belli değil o yüzden hiç içime sinmiyo büyük konuşmayayım ama açıkçası yaptırmamak ağır basıyo