2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok geçmiş olsun test yaptırdınız mı?

Ya sürekli fast food yeme isteği var bende şuan
Aynen, üni yıllarımda yediğim fastfood lardan istiyorum ama kendimi tutuyorum artık
Urinonvef ilacini kullan ve hergun 1 avuc yaban mersini ye ama yaban mersini ikiye ayriliyo ucuz olani turna yemisi diye geciyo pahali olani yaban mersini diye geciyo ssn pahali olani al
Teşekkür ederim canım

Bende de var o ya dışarıdan bir şeyler alıp yesem istiyorum hep

Ben eğer çay içtiysem o gün kahveye girmiyorum içmediysem 1 fincan türk kahvesi içiyorum günlük kafein miktarını aşmıyor 1 fincan
Bana dr hamilelikten önce söylemişti 1bardak çay + bir fincan kahve içebilirsin diye. Çay mecbur olmadıkça içmiyorum. Kafeinsiz olanı içsek nasıl olur acaba onu merak ediyorum

Kizlar gün içerisinde ayaklarım hiç ısınmıyor.Arada da üşüme tutuyor beni neden oluyor acaba bilgisi olan var mi

Kizlar gün içerisinde ayaklarım hiç ısınmıyor.Arada da üşüme tutuyor beni neden oluyor acaba bilgisi olan var mi
Benim ayaklarım yanıyo genelde ama üşüme bana da geliyo. Herkes yanarken en hafif esintide ben üşümeye başlıyorum. Benim kan değerlerim sınırda demir depolarım da. 4. Ayda başlatıcam kan hapına dedi doktor. Ben ona yoruyorum bu üşümeyi

Kan tahlili vermiştim cuma günü değerler normal.Geceleri bazen titremeyle uyanıyorum üşüyorum.

Canım sende yapsaydın bi test büyük ihtimalle sende pozitif olabilirsin

Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben de aşırı paniğim her an bir şey olacak diye korkuyorum az önce köz ateşinin önünde durdum acaba dumanı zararlı mı diye birden aklıma düştü araştırmaya başladım o derece yani

bende oyle ben olmak istemiyordum.ama okul acilacak .ogretmenim .doktor da cok emin konustu
Okul açılacak ben de öğretmenim ama yaptırmayı hiç istemiyorum geçen soğuk algınlığında doktor seruma parol prednol yazmıştı diye iptal edip almadım şimdi bu aşının ne olduğu bile belli değil o yüzden hiç içime sinmiyo büyük konuşmayayım ama açıkçası yaptırmamak ağır basıyo

bende oyle ben olmak istemiyordum.ama okul acilacak .ogretmenim .doktor da cok emin konustu
Benimki de 3 aydan sonra olabilirsin dedi. Ders yüküm çok değil 2-3 gün okulda olacağım. Koruyabilir miyim kendimi diye düşünüyorum. Ona göre olmayacağım

Bana da aynen yaptırmamak ağır basıyor.
Son haftalarda sinovac belki. Ama onun da varyantlara etkisi oluyorsa hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…