6 haftalıkken olan cok yogundu pıhtıli pacalarimdan akti. dün olan pihtili değildi ama. butun camasirim kirmiziydi maalesef. kanamalar dan dolayi da baya sık ultrasona girdim hic kanama alani gözükmedi. nerden geliyor belli degil insallah hickimse yasamaz çok korktucu bisey insan düşük yapiyorum saniyor
İnsanı psikolojik olarak kötü etkiler o durum ya. Allah korusun bebeklerimizi. Bazen sebepsiz 9 ayı kanamalı geçiren hamileler oluyor. Vücut bebeğe alışamıyor diyor kimisi
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ben de aşırı paniğim her an bir şey olacak diye korkuyorum az önce köz ateşinin önünde durdum acaba dumanı zararlı mı diye birden aklıma düştü araştırmaya başladım o derece yani
Aşı olmayı düşünenler biontech mi sinovac mı olacaksınız ? Ya da doktorunuz hangisini önerdi ? Doktorum sinovac önerdi ama onun da yeni varyantlara etkisi yok diyorlar .
Aşı olmayı düşünenler biontech mi sinovac mı olacaksınız ? Ya da doktorunuz hangisini önerdi ? Doktorum sinovac önerdi ama onun da yeni varyantlara etkisi yok diyorlar .
Ben ilk dozumdan sonra hamile kaldım. Biontech olmuştum. 12. Haftaya kadar önermedi 2. Dozu doktorum. Haftam dolduğunda duruma göre aşımı olacağım. Vakalar artıyor ne kendimi ne de bebeğimi riske atmak istemiyorum
Ben ilk dozumdan sonra hamile kaldım. Biontech olmuştum. 12. Haftaya kadar önermedi 2. Dozu doktorum. Haftam dolduğunda duruma göre aşımı olacağım. Vakalar artıyor ne kendimi ne de bebeğimi riske atmak istemiyorum
Ben de çok korkuyorum şimdi değil ama son 3 ayda çok sıkıntı olabiliyormuş bağışıklık iyice düştüğü için. Ben evdeyim ama kızım okula gidicek eşim işe gidiyor. Hastaneye gidiliyo her ay. Hatta son aylarda nstye giriliyo bence o bile tehlike aynı cihazı kullanıyorlar sonuçta .
Kızlar ben hamileliğimin %25ini bitirdim (10 hafta) tamam cinsiywt belli değil çok erken ama alışverişe ne zaman başlamak lazın. Dün ebebek gezdim çok güzel unisex şeyler de var almamak için direndim resmen. Bir de şu an yaz ama bebişler çok soğuk havada doğacak. Hangi kıyafet kaç ay grubunda alınmalı hiiiç bilmiyorum yaa
Kızlar ben hamileliğimin %25ini bitirdim (10 hafta) tamam cinsiywt belli değil çok erken ama alışverişe ne zaman başlamak lazın. Dün ebebek gezdim çok güzel unisex şeyler de var almamak için direndim resmen. Bir de şu an yaz ama bebişler çok soğuk havada doğacak. Hangi kıyafet kaç ay grubunda alınmalı hiiiç bilmiyorum yaa
Bende gezdiiim, tehlikeli aylarımı atlatmadan almak istemedim ama bütün masraflar üst üstte gelmemesi açısından yavaş yavaş alınabilir, birde heveslerimiz var tabii.. mart ayı içinde cocugun kütlesine baglı kaç aylık giyiceği bence