Bu durumlarda intralipid serum kullanan cok doktor var aklinizda olsun ve bu serumun yan etkisi yokİnsanı psikolojik olarak kötü etkiler o durum ya. Allah korusun bebeklerimizi. Bazen sebepsiz 9 ayı kanamalı geçiren hamileler oluyor. Vücut bebeğe alışamıyor diyor kimisi
Bugun nette baktim kalkmamis yaziyor. Benim anlamadigim bisey var?Yaa emin misiniz bu durumdan bende öğretmenim. Çalışıp iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum
Ahaa benimki erkek o zamanYaa bir şey varmış ayaklar soguk olunca cinsiyeti erkek çok sıcak oluncada kız diyeya da tam tersi böyle bir teoride varmış
Ben de tek aşıliyım. Iyi ki biontech olmuşum. Ilk doz da bile koruyor. Doktor olursun 14. Hafta gibi dedi. Kosarak olacağım. Bebek de antikorlu doğuyor.Benim de minnakimi öğrenmeden önce tek doz asim var. Ol derse doktorum olacağım. Aktif çalışıyorum riske atmak istemiyorum. Bakalım kısmet
Ben muhtemelen dogmadan odasini bile yapamam. Kiyafet de ilk haftaya yetecek kadar alir sonra bakarim. Hele bi dogsun hersey hemen alınır.Kızlar ben hamileliğimin %25ini bitirdim (10 hafta) tamam cinsiywt belli değil çok erken ama alışverişe ne zaman başlamak lazın. Dün ebebek gezdim çok güzel unisex şeyler de var almamak için direndim resmen. Bir de şu an yaz ama bebişler çok soğuk havada doğacak. Hangi kıyafet kaç ay grubunda alınmalı hiiiç bilmiyorum yaa
Bende öğretmenım 24.hafta ile 32.hafta arasındaki idari izin olduğu için onu aktaramıyorsun canımYaa emin misiniz bu durumdan bende öğretmenim. Çalışıp iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum
Bende öğretmenim yazın bu uygulama kalktı, kışa tekrar gelirse bakarız artıkYaa emin misiniz bu durumdan bende öğretmenim. Çalışıp iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum
Ben de tek aşıliyım. Iyi ki biontech olmuşum. Ilk doz da bile koruyor. Doktor olursun 14. Hafta gibi dedi. Kosarak olacağım. Bebek de antikorlu doğuyor.
Öyle ama ben sözleşmeli öğretmenim. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ücretsiz izin benim için eş durumu yapmamı geciktirecek. Eğer 24-32 arası idari izin hala kalkmadıysa bile 32 de çalışmaya tekrar başlayacağım ki eksik kalan o sürede ücretli izinli olayım. Bende çok isterdim eşimin yanında ücretsiz izne ayrılıp çocuğumu büyütmeyi ama maalesef…Bugun nette baktim kalkmamis yaziyor. Benim anlamadigim bisey var?
1- 24 hafta idari izinle ayriliyoruz 32. Haftada yeniden mi basliyoruz?
2- 32.haftada basladik diyelim dogurana kadar olan sureyi dogum sonrasina aktariyolar ya o surenin parasini da veriyolar mi?
Cunku 24 aylik dogjm izni var kamuda. Ilk 2 ayinda maas alicaksin. Kalani da ucretsiz izne cikicaksin.boyle bi durumda neden 32. Haftadan sonra calisiyimki?
Ayağa hızlı kalktığımda dünyam 1 dklığına kararıyo resmenKızlar baş dönmesi yaşayan var mı ??
Ahhh en sevdiğim kısımKızlar ben hamileliğimin %25ini bitirdim (10 hafta) tamam cinsiywt belli değil çok erken ama alışverişe ne zaman başlamak lazın. Dün ebebek gezdim çok güzel unisex şeyler de var almamak için direndim resmen. Bir de şu an yaz ama bebişler çok soğuk havada doğacak. Hangi kıyafet kaç ay grubunda alınmalı hiiiç bilmiyorum yaa
İnşallah, belki aynı gün olur doğum günleriİkiside Mart doğumlu olcak desene
Ayağa aniden kalkarsam gözğm kararıyor tansiyonum 10/7Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı ??
İlk hamileliğim de yaşamıştım. Progestan hapını fitil olarak gün de 3 kullanmıştım çok etkili olmuştuKizlar günaydın ben bugün 5. progesteron iğnesi olacağım ondan sonra doktora kontrole gideceğim kanamam öyle azalmadı sabah iğne oluyorum geceye doğru kanama azaliyot ama diğer sabah yine kan gelmeye başlıyor böyle yaşayan varmı
Detayli ultrason kaçıncı hafta yapiliyor tecrubeli annelerAhhh en sevdiğim kısımbenim 2. Olacağı ablasından kalacak olanlar var ama kızımın çoğu eşyasını tek çocuk düşünüyorum diye dağıtmıştım detaylı ultrasondan sonra inşallah her şey yolunda giderse başlarım ben.
Hocam 32. Haftadan sonra geri dönülmüyor diye biliyorum. Maalesef doğumdan sonra 8 hafta süremiz var artık. Ben rapor almayı düşünüyorum sonrası içinÖyle ama ben sözleşmeli öğretmenim. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ücretsiz izin benim için eş durumu yapmamı geciktirecek. Eğer 24-32 arası idari izin hala kalkmadıysa bile 32 de çalışmaya tekrar başlayacağım ki eksik kalan o sürede ücretli izinli olayım. Bende çok isterdim eşimin yanında ücretsiz izne ayrılıp çocuğumu büyütmeyi ama maalesef…
çok geçmiş olsun canım benim vitamin takviyesi alıyor musun? Eğer pozitif çıkarsan doktor kan sulandırıcı iğneye başlattı bana ilk günde itibaren onu oluyorum belki öyle bir şey söyleyebilir sana da doktorunu bilgilendir istersen ona göre reçete de yazar takviye vs. öksürüğe gelince bende de ciğerlerden hırıltılı öksürük var öksürdükçe kusuyorum işte bu sefer yeni döngüm buMerhaba kızlar eşim 2 haftadır nerdeyse covidli ve zor geçiriyor. Bende de 5 gündür bı şeyler vardı bugün koku ve tat da gitti öksürük de bazen tutuyor çok korkuyorum. Kasıklarıma ağrı giriyor oksurunce
18-23 haftalar arası yapılıyor canımDetayli ultrason kaçıncı hafta yapiliyor tecrubeli anneler
ben de çocuğu son aylar kreşe yollamasam mi diye düşünüyorum.Ben de çok korkuyorum şimdi değil ama son 3 ayda çok sıkıntı olabiliyormuş bağışıklık iyice düştüğü için. Ben evdeyim ama kızım okula gidicek eşim işe gidiyor. Hastaneye gidiliyo her ay. Hatta son aylarda nstye giriliyo bence o bile tehlike aynı cihazı kullanıyorlar sonuçta .
doktorum hamileligin başında doğal sebeplerle tansiyon düşüklüğü nabiz yüksekliği yaşanır dedi. normalmis yaniTansiyonla mı alakalı acaba yoksa normal hamilelik şeylerinden mi
progesteron ignesi kullanmadim ben hic. proluton diye bir igne ve progesteron fitil kullandim hep. bilemiyorum oyuzdenKizlar günaydın ben bugün 5. progesteron iğnesi olacağım ondan sonra doktora kontrole gideceğim kanamam öyle azalmadı sabah iğne oluyorum geceye doğru kanama azaliyot ama diğer sabah yine kan gelmeye başlıyor böyle yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?