2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnsanı psikolojik olarak kötü etkiler o durum ya. Allah korusun bebeklerimizi. Bazen sebepsiz 9 ayı kanamalı geçiren hamileler oluyor. Vücut bebeğe alışamıyor diyor kimisi
Bu durumlarda intralipid serum kullanan cok doktor var aklinizda olsun ve bu serumun yan etkisi yok

Yaa emin misiniz bu durumdan bende öğretmenim. Çalışıp iznimi doğumdan sonraya bırakmak istiyorum
Bugun nette baktim kalkmamis yaziyor. Benim anlamadigim bisey var?
1- 24 hafta idari izinle ayriliyoruz 32. Haftada yeniden mi basliyoruz?
2- 32.haftada basladik diyelim dogurana kadar olan sureyi dogum sonrasina aktariyolar ya o surenin parasini da veriyolar mi?
Cunku 24 aylik dogjm izni var kamuda. Ilk 2 ayinda maas alicaksin. Kalani da ucretsiz izne cikicaksin.boyle bi durumda neden 32. Haftadan sonra calisiyimki?

Benim de minnakimi öğrenmeden önce tek doz asim var. Ol derse doktorum olacağım. Aktif çalışıyorum riske atmak istemiyorum. Bakalım kısmet
Ben de tek aşıliyım. Iyi ki biontech olmuşum. Ilk doz da bile koruyor. Doktor olursun 14. Hafta gibi dedi. Kosarak olacağım. Bebek de antikorlu doğuyor.

Ben muhtemelen dogmadan odasini bile yapamam. Kiyafet de ilk haftaya yetecek kadar alir sonra bakarim. Hele bi dogsun hersey hemen alınır.

Kizlar günaydın ben bugün 5. progesteron iğnesi olacağım ondan sonra doktora kontrole gideceğim kanamam öyle azalmadı sabah iğne oluyorum geceye doğru kanama azaliyot ama diğer sabah yine kan gelmeye başlıyor böyle yaşayan varmı

Ben de tek aşıliyım. Iyi ki biontech olmuşum. Ilk doz da bile koruyor. Doktor olursun 14. Hafta gibi dedi. Kosarak olacağım. Bebek de antikorlu doğuyor.

Ben taa şubat ayında sinovacları tamamladım. Tüp bebek öncesi aşımın tam olmasını istemiştim. Sonrasında yaptığım 2 tüp bebek tutmadı. Tam 3. transfer için yumurta toplamaya girdiğimin ertesi günü de 3.doz biontech vuruldum. Doktorum da ol dedi. 4 gün sonra transferim oldu :)

Kızlar bence aşılarınızı olun. Yoğun bakıma düşmek çok zor hele de gebelik risk faktörüyken. Son aylarda yakalanmak daha kötü etkileyebiliyormuş.

Öyle ama ben sözleşmeli öğretmenim. Eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Ücretsiz izin benim için eş durumu yapmamı geciktirecek. Eğer 24-32 arası idari izin hala kalkmadıysa bile 32 de çalışmaya tekrar başlayacağım ki eksik kalan o sürede ücretli izinli olayım. Bende çok isterdim eşimin yanında ücretsiz izne ayrılıp çocuğumu büyütmeyi ama maalesef…

Ahhh en sevdiğim kısım benim 2. Olacağı ablasından kalacak olanlar var ama kızımın çoğu eşyasını tek çocuk düşünüyorum diye dağıtmıştım detaylı ultrasondan sonra inşallah her şey yolunda giderse başlarım ben.

İkiside Mart doğumlu olcak desene
İnşallah, belki aynı gün olur doğum günleri
Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı ??
Ayağa aniden kalkarsam gözğm kararıyor tansiyonum 10/7
İlk hamileliğim de yaşamıştım. Progestan hapını fitil olarak gün de 3 kullanmıştım çok etkili olmuştu

Detayli ultrason kaçıncı hafta yapiliyor tecrubeli anneler

Hocam 32. Haftadan sonra geri dönülmüyor diye biliyorum. Maalesef doğumdan sonra 8 hafta süremiz var artık. Ben rapor almayı düşünüyorum sonrası için

çok geçmiş olsun canım benim vitamin takviyesi alıyor musun? Eğer pozitif çıkarsan doktor kan sulandırıcı iğneye başlattı bana ilk günde itibaren onu oluyorum belki öyle bir şey söyleyebilir sana da doktorunu bilgilendir istersen ona göre reçete de yazar takviye vs. öksürüğe gelince bende de ciğerlerden hırıltılı öksürük var öksürdükçe kusuyorum işte bu sefer yeni döngüm bu önceden bişeylerin kokusuna kusardım şimdi öksürmeye kusuyorum

ben de çocuğu son aylar kreşe yollamasam mi diye düşünüyorum.

progesteron ignesi kullanmadim ben hic. proluton diye bir igne ve progesteron fitil kullandim hep. bilemiyorum oyuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…