Hayırlı olsun. Detaylı ultrason ne zaman?Ahhh en sevdiğim kısımbenim 2. Olacağı ablasından kalacak olanlar var ama kızımın çoğu eşyasını tek çocuk düşünüyorum diye dağıtmıştım detaylı ultrasondan sonra inşallah her şey yolunda giderse başlarım ben.
Benimki ilkokul oluyor artık bu yıl da 1. Sınıfa başlayacakben de çocuğu son aylar kreşe yollamasam mi diye düşünüyorum.
18-23 arası oluyor canım daha zamanımız varHayırlı olsun. Detaylı ultrason ne zaman?
sizin ilk bebek sanırım ilk bebeklerde heyecan heves cok fazla alisveris yapılıyor en büyük yanlis 0-3 aylik kıyafetlerin fazla alinmasi :)Kızlar ben hamileliğimin %25ini bitirdim (10 hafta) tamam cinsiywt belli değil çok erken ama alışverişe ne zaman başlamak lazın. Dün ebebek gezdim çok güzel unisex şeyler de var almamak için direndim resmen. Bir de şu an yaz ama bebişler çok soğuk havada doğacak. Hangi kıyafet kaç ay grubunda alınmalı hiiiç bilmiyorum yaa
2 doz sinovacliyim son doza siram geldiginde hamile olduğumu öğrendim keske yaptirabilseydim cok daha rahat olurdum. yetişkinler hadi yine maske takiyor da cocuklar maalesefBenimki ilkokul oluyor artık bu yıl da 1. Sınıfa başlayacakeğer açık olursa okullar gitmek zorunda . Kreşte dediğin gibi son aylar göndermeyebilirsin aşı düşünmüyorsan
Sana da çok geçmiş olsun canım evet kan sulandırıci yaptım bugün zaten normalde de kullaniyordum kanamam başlayınca bırakmıştık. Öksürük olunca mide bulantısı da oluyor çok haklısınçok geçmiş olsun canım benim vitamin takviyesi alıyor musun? Eğer pozitif çıkarsan doktor kan sulandırıcı iğneye başlattı bana ilk günde itibaren onu oluyorum belki öyle bir şey söyleyebilir sana da doktorunu bilgilendir istersen ona göre reçete de yazar takviye vs. öksürüğe gelince bende de ciğerlerden hırıltılı öksürük var öksürdükçe kusuyorum işte bu sefer yeni döngüm buönceden bişeylerin kokusuna kusardım şimdi öksürmeye kusuyorum
Geçmiş olsun canım doktora sordun mu bu durumu?Kizlar günaydın ben bugün 5. progesteron iğnesi olacağım ondan sonra doktora kontrole gideceğim kanamam öyle azalmadı sabah iğne oluyorum geceye doğru kanama azaliyot ama diğer sabah yine kan gelmeye başlıyor böyle yaşayan varmı
Bu isteğe bağlı bir şey değil mi ayrıca ücretsiz izne ayrılmak bu durumda mecburi mi oluyo?Hocam 32. Haftadan sonra geri dönülmüyor diye biliyorum. Maalesef doğumdan sonra 8 hafta süremiz var artık. Ben rapor almayı düşünüyorum sonrası için
İdari izin isteğe bağlı değil riskli olduğu için direk ayırıyorlar izine. Ücretsiz izin mecburi değil tabi ki doğumdan 8 hafta sonra göreve başlayabilirsiniz. 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinliyiz. Sonrasında da hamilelik izni başlıyor. Bu süreçte ücret alıyoruz.Bu isteğe bağlı bir şey değil mi ayrıca ücretsiz izne ayrılmak bu durumda mecburi mi oluyo?
Evet zamanımız varmış daha:))))18-23 arası oluyor canım daha zamanımız var
Çok haklısınız ilk heves birçok şey alınabiliyor O yüzden şu an zaten Alışveriş yapmıyorum ama neler varmış diye bakıyorum paylaşımları takip ediyorum ama Bebek arabasını doğumdan önce almayı düşünüyorum Çünkü pusetli bir çeşit tercih edeceğim doğum sonrası puset olmadan hastaneden çıkışana izin verilmiyorsizin ilk bebek sanırım ilk bebeklerde heyecan heves cok fazla alisveris yapılıyor en büyük yanlis 0-3 aylik kıyafetlerin fazla alinmasi :)
benim ikinci olduğu için tecrubeme dayanarak 28. haftalardan sonra az az 0-6 ay arasi kiyafet ama gercekten AZ, basit bir beşik, bir antikolik biberon (istedigimiz an bulunmuyor İnternet siparisi gerektiriyor). bebek arabasi dahi almayacağım. ihtiyaç halinde hepsi kısa sürede alinabiliyor. bir cok Aldığımız seyler ibebegin huyundan suyundan kullanamadik. ben emzirme yastigi aldim mesela yavrum bir kez dahi emmedi beni. baby nest almıştım aşırı gazli oldugi için baby nestte yattigi belki toplam bebekliginde 3 saattir gibi...
Benim ara ara oluyor canım. Hamileliğin etkilerinden,bulantidan doğru dürüst birşey yiyip içemiyorum haliyle vücut halsiz kalıyor. Geçen gün tansiyonumu ölçtüm 9a 6 geldi. Hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli düşük normal karşılanıyorKızlar baş dönmesi yaşayan var mı ??
İstediğin zaman baslayabilirsin canımKızlar ben hamileliğimin %25ini bitirdim (10 hafta) tamam cinsiywt belli değil çok erken ama alışverişe ne zaman başlamak lazın. Dün ebebek gezdim çok güzel unisex şeyler de var almamak için direndim resmen. Bir de şu an yaz ama bebişler çok soğuk havada doğacak. Hangi kıyafet kaç ay grubunda alınmalı hiiiç bilmiyorum yaa
Benim değil canım örnek verdim :)Bu durumlarda intralipid serum kullanan cok doktor var aklinizda olsun ve bu serumun yan etkisi yok
Aynen yaAyağa hızlı kalktığımda dünyam 1 dklığına kararıyo resmen
Hocam 40 günü aşıyor rapor alacağım süre. Sonrası da heyet raporuna giriyor diye biliyorum. Şu an o kadar çıkmazlardayım ki… eş durumum olur mu onu da bilmiyorumHocam 32. Haftadan sonra geri dönülmüyor diye biliyorum. Maalesef doğumdan sonra 8 hafta süremiz var artık. Ben rapor almayı düşünüyorum sonrası için
Ne zaman kadroya geçiyorsunuz hocam! Bende sözleşmeliyim allahtan eylülde kadroya geçiyorum. Bizde sırf bu yüzden bebek işini biraz ötelemiştikHocam 40 günü aşıyor rapor alacağım süre. Sonrası da heyet raporuna giriyor diye biliyorum. Şu an o kadar çıkmazlardayım ki… eş durumum olur mu onu da bilmiyorum
Ayy yavruma maşallah9+2den selamlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?