2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hayırlı olsun. Detaylı ultrason ne zaman?

sizin ilk bebek sanırım ilk bebeklerde heyecan heves cok fazla alisveris yapılıyor en büyük yanlis 0-3 aylik kıyafetlerin fazla alinmasi :)
benim ikinci olduğu için tecrubeme dayanarak 28. haftalardan sonra az az 0-6 ay arasi kiyafet ama gercekten AZ, basit bir beşik, bir antikolik biberon (istedigimiz an bulunmuyor İnternet siparisi gerektiriyor). bebek arabasi dahi almayacağım. ihtiyaç halinde hepsi kısa sürede alinabiliyor. bir cok Aldığımız seyler ibebegin huyundan suyundan kullanamadik. ben emzirme yastigi aldim mesela yavrum bir kez dahi emmedi beni. baby nest almıştım aşırı gazli oldugi için baby nestte yattigi belki toplam bebekliginde 3 saattir gibi...

Benimki ilkokul oluyor artık bu yıl da 1. Sınıfa başlayacak eğer açık olursa okullar gitmek zorunda . Kreşte dediğin gibi son aylar göndermeyebilirsin aşı düşünmüyorsan
2 doz sinovacliyim son doza siram geldiginde hamile olduğumu öğrendim keske yaptirabilseydim cok daha rahat olurdum. yetişkinler hadi yine maske takiyor da cocuklar maalesef

mesela kusan bebeğe fazla kiyafet gerekir ama kimi bebek hic kusmaz, kimi bebek emer hic mama kullanmaz biberon emzik gerekmez kimi bebek emmez biberon emzik çeşit çeşit gerekir. bunlari önceden tayin etmek imkansiz. ne kadar idealist olursak olalim işin gerçeği buna bebek karar veriyor

Sana da çok geçmiş olsun canım evet kan sulandırıci yaptım bugün zaten normalde de kullaniyordum kanamam başlayınca bırakmıştık. Öksürük olunca mide bulantısı da oluyor çok haklısın

Geçmiş olsun canım doktora sordun mu bu durumu?

Hocam 32. Haftadan sonra geri dönülmüyor diye biliyorum. Maalesef doğumdan sonra 8 hafta süremiz var artık. Ben rapor almayı düşünüyorum sonrası için
Bu isteğe bağlı bir şey değil mi ayrıca ücretsiz izne ayrılmak bu durumda mecburi mi oluyo?

Bu isteğe bağlı bir şey değil mi ayrıca ücretsiz izne ayrılmak bu durumda mecburi mi oluyo?
İdari izin isteğe bağlı değil riskli olduğu için direk ayırıyorlar izine. Ücretsiz izin mecburi değil tabi ki doğumdan 8 hafta sonra göreve başlayabilirsiniz. 24. Haftadan 32. Haftaya kadar idari izinliyiz. Sonrasında da hamilelik izni başlıyor. Bu süreçte ücret alıyoruz.

Çok haklısınız ilk heves birçok şey alınabiliyor O yüzden şu an zaten Alışveriş yapmıyorum ama neler varmış diye bakıyorum paylaşımları takip ediyorum ama Bebek arabasını doğumdan önce almayı düşünüyorum Çünkü pusetli bir çeşit tercih edeceğim doğum sonrası puset olmadan hastaneden çıkışana izin verilmiyor

Kızlar baş dönmesi yaşayan var mı ??
Benim ara ara oluyor canım. Hamileliğin etkilerinden,bulantidan doğru dürüst birşey yiyip içemiyorum haliyle vücut halsiz kalıyor. Geçen gün tansiyonumu ölçtüm 9a 6 geldi. Hamilelikte yüksek tansiyon tehlikeli düşük normal karşılanıyor
İstediğin zaman baslayabilirsin canım her ay bir kaç parça eksiğini alsan bile olur
Sana tavsiyem şu ayaklı takımlardan pek alma
Bu durumlarda intralipid serum kullanan cok doktor var aklinizda olsun ve bu serumun yan etkisi yok
Benim değil canım örnek verdim :)

Hocam 32. Haftadan sonra geri dönülmüyor diye biliyorum. Maalesef doğumdan sonra 8 hafta süremiz var artık. Ben rapor almayı düşünüyorum sonrası için
Hocam 40 günü aşıyor rapor alacağım süre. Sonrası da heyet raporuna giriyor diye biliyorum. Şu an o kadar çıkmazlardayım ki… eş durumum olur mu onu da bilmiyorum

Hocam 40 günü aşıyor rapor alacağım süre. Sonrası da heyet raporuna giriyor diye biliyorum. Şu an o kadar çıkmazlardayım ki… eş durumum olur mu onu da bilmiyorum
Ne zaman kadroya geçiyorsunuz hocam! Bende sözleşmeliyim allahtan eylülde kadroya geçiyorum. Bizde sırf bu yüzden bebek işini biraz ötelemiştik

10 yaşından küçük çocuğu olanlarda idari izinliydi. Biz imza atıp devam etmiştik. İdari izni kullanmak zorunlu mu acaba? Sonrasını kullanmak iateyen için lafam karıltı hepten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…