- 27 Kasım 2015
- 832
- 822
- 103
Ben de dün bebek ç dayanamadım aldım bi taneKızlar ben hamileliğimin %25ini bitirdim (10 hafta) tamam cinsiywt belli değil çok erken ama alışverişe ne zaman başlamak lazın. Dün ebebek gezdim çok güzel unisex şeyler de var almamak için direndim resmen. Bir de şu an yaz ama bebişler çok soğuk havada doğacak. Hangi kıyafet kaç ay grubunda alınmalı hiiiç bilmiyorum yaa
ben sizden bir yıl gerideyim hocam. Bu sene de çalıştım mı 3 yılım dolacak. Atandığım yıl boş yere bir yıl beklettiler bizi mülakattı soruşturmaydı derken …Ne zaman kadroya geçiyorsunuz hocam! Bende sözleşmeliyim allahtan eylülde kadroya geçiyorum. Bizde sırf bu yüzden bebek işini biraz ötelemiştik
canim sen corona icin verilen haplardan almiyorsun degilmi.vitaminlerle mi idare ediyorsun.çok geçmiş olsun canım benim vitamin takviyesi alıyor musun? Eğer pozitif çıkarsan doktor kan sulandırıcı iğneye başlattı bana ilk günde itibaren onu oluyorum belki öyle bir şey söyleyebilir sana da doktorunu bilgilendir istersen ona göre reçete de yazar takviye vs. öksürüğe gelince bende de ciğerlerden hırıltılı öksürük var öksürdükçe kusuyorum işte bu sefer yeni döngüm buönceden bişeylerin kokusuna kusardım şimdi öksürmeye kusuyorum
Ayyy yavrum masallah yavas yavas bebis moduma girdiler9+2den selamlar :))
Yaa evet belli belirsiz biseyler goruyoduk simdi boyle hem bebege benzemeye baslamis hem de hareket ediyodu cok degisik bi hisAyy yavruma maşallahbende gittiğimde 9 haftalıkken hareket ediyordu çok garip hissetmiştim
Hepimiz insallahAyyy yavrum masallah yavas yavas bebis moduma girdilerbende cumartesi doktora gidicem insallah boyle guzel haberler alirim. Hepimiz güzel haberler alalım insallah
12. Haftada dimi bakalim bana ne dicek. 2 li test vs biseyler konustunuz mu kuzumHepimiz insallahvalla zaman gecmek bilmiyo benim de bir sonrakini 3 hafta sonraya verdi simdiden gun saymaya basladim
Ben saglikciyim bizde , çalişttiginiz kurumun genelgesine bakın çogu her yer uzatti diye biliyorum bizim uzatildi 24 haftadan sonra idari izinliyiz..Bugun nette baktim kalkmamis yaziyor. Benim anlamadigim bisey var?
1- 24 hafta idari izinle ayriliyoruz 32. Haftada yeniden mi basliyoruz?
2- 32.haftada basladik diyelim dogurana kadar olan sureyi dogum sonrasina aktariyolar ya o surenin parasini da veriyolar mi?
Cunku 24 aylik dogjm izni var kamuda. Ilk 2 ayinda maas alicaksin. Kalani da ucretsiz izne cikicaksin.boyle bi durumda neden 32. Haftadan sonra calisiyimki?
Canim dün oyle bisey hissettim ama bebegin hareketini hissetmemiz imkansiz bu haftalarda bildigim kadariyla. Nabzim cok hizli attiginda oluyo benim ona dikkat ettim. Sanki karnimda atiyo kalbimKızlar benim bebelak karnımın sağ tarafıındaydı, bugün orda bir içten gelen sancı var çok şiddetli değil ama var sağ alt kasıgımda da elimi koydugumda kalp atışı gibi ama düzenli değil böyle bir hareketlenme var değişik , sol tarafıma koydugumda elimi hiçbirşey yok herhangi birşey. Kanama alanım mevcuttu bu yüzden bir telaşlandım Sizinde bebeğin oldugu tarafta bir böyle hareketlenme var mı içten
Canımmbebek hareketleri için çok erken. Ama ağrı olması normal . Bebek de kese de büyüyor büyürken ağrı oluyor tabiKızlar benim bebelak karnımın sağ tarafıındaydı, bugün orda bir içten gelen sancı var çok şiddetli değil ama var sağ alt kasıgımda da elimi koydugumda kalp atışı gibi ama düzenli değil böyle bir hareketlenme var değişik , sol tarafıma koydugumda elimi hiçbirşey yok herhangi birşey. Kanama alanım mevcuttu bu yüzden bir telaşlandım Sizinde bebeğin oldugu tarafta bir böyle hareketlenme var mı içten
Evet kızlar hem atar hem de seğirme tarzında şeyler olabilir. İlk gebelikse 20. Haftayı geçebilir hareketleri hissetmeniz. daha çok miniklerCanımmbebek hareketleri için çok erken. Ama ağrı olması normal . Bebek de kese de büyüyor büyürken ağrı oluyor tabiyalnız oradaki damarlar mı geriliyor artık bilmiyorum nabız atışını karnımda çok ney hissediyorum ben tık tık atıyor. O olabilir belki hissettiğin
Aynen cicim vitaminlerle takılıyoruuumm bana ek olarak oksapar yazdılar sadece kan sulandırıcııcanim sen corona icin verilen haplardan almiyorsun degilmi.vitaminlerle mi idare ediyorsun.
Ya biliyorum hareketini hissedemeyiz daha minnacık 2 cm ama orda ki hareketlenme korkuttu acaba olumsuz bir durum mu oluşuyor orda diye yumurtalıklarıma dogru birde ama annem büyümeye başladıgında oluyor dedi ya da başka birşey bilmiyorum hayırlısıCanim dün oyle bisey hissettim ama bebegin hareketini hissetmemiz imkansiz bu haftalarda bildigim kadariyla. Nabzim cok hizli attiginda oluyo benim ona dikkat ettim. Sanki karnimda atiyo kalbim
Biliyorum bebek hareketi olarak düşünmedim zaten belki kesenin o tarafta olmasına baglı bir iç organlardaki hareketliliktir diye sordum, böyle yumurtalıklarımda da var o hareketlenme bir olay gerçekleşiyor ama neyCanımmbebek hareketleri için çok erken. Ama ağrı olması normal . Bebek de kese de büyüyor büyürken ağrı oluyor tabiyalnız oradaki damarlar mı geriliyor artık bilmiyorum nabız atışını karnımda çok ney hissediyorum ben tık tık atıyor. O olabilir belki hissettiğin
cok iyi .zor.olcak belki ama o agir ilaclari almamis oldunAynen cicim vitaminlerle takılıyoruuumm bana ek olarak oksapar yazdılar sadece kan sulandırıcıı
Aynen 12. Demisti tarama testleri isticem 3.aya girerken diye heralde o randevuda onlari da konuşuruz12. Haftada dimi bakalim bana ne dicek. 2 li test vs biseyler konustunuz mu kuzum
9+2den selamlar :))
Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusunyaa bende gittim dun. asagi bakiyordu kesede sikismis gibisizce nasil gorunuyor .9+1 oldu
Ben 8.haftada gittim bana 12.haftada gel dedi haftaya randevum meraktan ölüyorum ne kadar büyüdü nası görünüyor diyeHepimiz insallahvalla zaman gecmek bilmiyo benim de bir sonrakini 3 hafta sonraya verdi simdiden gun saymaya basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?