2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben de dün bebek ç dayanamadım aldım bi tane
Ne zaman kadroya geçiyorsunuz hocam! Bende sözleşmeliyim allahtan eylülde kadroya geçiyorum. Bizde sırf bu yüzden bebek işini biraz ötelemiştik
ben sizden bir yıl gerideyim hocam. Bu sene de çalıştım mı 3 yılım dolacak. Atandığım yıl boş yere bir yıl beklettiler bizi mülakattı soruşturmaydı derken …

canim sen corona icin verilen haplardan almiyorsun degilmi.vitaminlerle mi idare ediyorsun.

Ayyy yavrum masallah yavas yavas bebis moduma girdiler bende cumartesi doktora gidicem insallah boyle guzel haberler alirim. Hepimiz güzel haberler alalım insallah
Hepimiz insallah valla zaman gecmek bilmiyo benim de bir sonrakini 3 hafta sonraya verdi simdiden gun saymaya basladim

Ben saglikciyim bizde , çalişttiginiz kurumun genelgesine bakın çogu her yer uzatti diye biliyorum bizim uzatildi 24 haftadan sonra idari izinliyiz..
32. Haftaya gelincede istersek calisabiliyoruz istemessek izine ayriliyoruz bu ayrilmis oldugumuz icinde dogum izni olarak gexiyor calisiirsan dogumdan sonraya aktariyorsun calismassan dogumdan sonraya aktaramiyorsun
Ben bu sekilde biliyorum

Kızlar benim bebelak karnımın sağ tarafıındaydı, bugün orda bir içten gelen sancı var çok şiddetli değil ama var sağ alt kasıgımda da elimi koydugumda kalp atışı gibi ama düzenli değil böyle bir hareketlenme var değişik , sol tarafıma koydugumda elimi hiçbirşey yok herhangi birşey. Kanama alanım mevcuttu bu yüzden bir telaşlandım Sizinde bebeğin oldugu tarafta bir böyle hareketlenme var mı içten

Canim dün oyle bisey hissettim ama bebegin hareketini hissetmemiz imkansiz bu haftalarda bildigim kadariyla. Nabzim cok hizli attiginda oluyo benim ona dikkat ettim. Sanki karnimda atiyo kalbim

Canımmbebek hareketleri için çok erken. Ama ağrı olması normal . Bebek de kese de büyüyor büyürken ağrı oluyor tabi yalnız oradaki damarlar mı geriliyor artık bilmiyorum nabız atışını karnımda çok ney hissediyorum ben tık tık atıyor. O olabilir belki hissettiğin

Evet kızlar hem atar hem de seğirme tarzında şeyler olabilir. İlk gebelikse 20. Haftayı geçebilir hareketleri hissetmeniz. daha çok minikler

Canim dün oyle bisey hissettim ama bebegin hareketini hissetmemiz imkansiz bu haftalarda bildigim kadariyla. Nabzim cok hizli attiginda oluyo benim ona dikkat ettim. Sanki karnimda atiyo kalbim
Ya biliyorum hareketini hissedemeyiz daha minnacık 2 cm ama orda ki hareketlenme korkuttu acaba olumsuz bir durum mu oluşuyor orda diye yumurtalıklarıma dogru birde ama annem büyümeye başladıgında oluyor dedi ya da başka birşey bilmiyorum hayırlısı

Biliyorum bebek hareketi olarak düşünmedim zaten belki kesenin o tarafta olmasına baglı bir iç organlardaki hareketliliktir diye sordum, böyle yumurtalıklarımda da var o hareketlenme bir olay gerçekleşiyor ama ney Normalde gerilmem ama düşük riskim var kanama alanımda mevcut olunca tedirgin oldum

Herkese merhaba kızlar.Nasilsiniz?
Karni belli olanlar varmı?Bende hala aynı sanki.Suan 3kg vermis gorunuyorum.Bi problem yoktur umarım.Haftaya kontrolüm var.Hem devlet hem özel de gidiyorum.Zor olacak ama içim rahat etmiyor.

9+2den selamlar :))
yaa bende gittim dun. asagi bakiyordu kesede sikismis gibi sizce nasil gorunuyor .9+1 oldu
Maşallah maşallah Allah nazarlardan korusun
Hepimiz insallah valla zaman gecmek bilmiyo benim de bir sonrakini 3 hafta sonraya verdi simdiden gun saymaya basladim
Ben 8.haftada gittim bana 12.haftada gel dedi haftaya randevum meraktan ölüyorum ne kadar büyüdü nası görünüyor diye

Bugün kendini hamile gibi hissetmeyen var mı benim gibi sadece aşırı karnım şiş bide enfeksiyondan kaynaklı bol sarı akıntı var bitmiyor bu enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…