Benim canım çok tatlı istiyor tatlı yemekten 5 kilo aldım bugün diyetisyene gittim yarın başlıyorum uymaya inşallah daha öyle tatlı isteklerim olmazHerkese merhaba kızlar.Nasilsiniz?
Karni belli olanlar varmı?Bende hala aynı sanki.Suan 3kg vermis gorunuyorum.Bi problem yoktur umarım.Haftaya kontrolüm var.Hem devlet hem özel de gidiyorum.Zor olacak ama içim rahat etmiyor.
Sekerin nasıl ? benimde ekşi-tatlı seyler istiyor canım.Ama hiç biseyi lokmadan fazla yiyemiyorum.Bulantim bile yeni.hafifliyor.Benim canım çok tatlı istiyor tatlı yemekten 5 kilo aldım bugün diyetisyene gittim yarın başlıyorum uymaya inşallah daha öyle tatlı isteklerim olmaz
Bendede şuan 5 kilo verdim cok kusmaktan karnimda belirginlik yok amaHerkese merhaba kızlar.Nasilsiniz?
Karni belli olanlar varmı?Bende hala aynı sanki.Suan 3kg vermis gorunuyorum.Bi problem yoktur umarım.Haftaya kontrolüm var.Hem devlet hem özel de gidiyorum.Zor olacak ama içim rahat etmiyor.
Şekerim en son 76 çıkmıştı o konuda şuan sorun yok sanırım yavaş yavaş azalır bu tatlı isteğide azalmalı artıkSekerin nasıl ? benimde ekşi-tatlı seyler istiyor canım.Ama hiç biseyi lokmadan fazla yiyemiyorum.Bulantim bile yeni.hafifliyor.
Eğer biraz dikkat edersen o kg lar da gider canım.Zaten son 3ay bebekten yer kalmadığı için pek kg alınmıyor.
Baya veemişsinBendede şuan 5 kilo verdim cok kusmaktan karnimda belirginlik yok ama
Hamilelik cok zor geciyor
Bende bu hafta hafifledi bulantim.Yine belli olmuyor.Tam iyiyim derken hopp lavaboda buluyorum kendimi.Midemi bulandıracak hiçbişey yemiyorum.Icim kurudu zaten.Ama az kaldı.3ay dan sonra geciyo sanki bu durumlar.Bendede şuan 5 kilo verdim cok kusmaktan karnimda belirginlik yok ama
Hamilelik cok zor geciyor
Ayy dimi ya o randevu günü hiç gelmiyo sankiHepimiz insallahvalla zaman gecmek bilmiyo benim de bir sonrakini 3 hafta sonraya verdi simdiden gun saymaya basladim
Yok kuzu olumsuz bişey değildir. Hepimizde var. İnşallah bebiskoların hareketlerini hissettiğimiz günleri de görürüz hep birlikteYa biliyorum hareketini hissedemeyiz daha minnacık 2 cm ama orda ki hareketlenme korkuttu acaba olumsuz bir durum mu oluşuyor orda diye yumurtalıklarıma dogru birde ama annem büyümeye başladıgında oluyor dedi ya da başka birşey bilmiyorum hayırlısı
Bir fark oluyor mu iki doktor arasında? Ben ne kilo aldım ne verdim aynı kilomdayım. Ama geceleri karnım duba gibi oluyorHerkese merhaba kızlar.Nasilsiniz?
Benim geceleri karnım çok şişiyorBugün kendini hamile gibi hissetmeyen var mı benim gibi sadece aşırı karnım şiş bide enfeksiyondan kaynaklı bol sarı akıntı var bitmiyor bu enfeksiyon
Galiba minik istiyor tatlıyı.Ben tatlı yiyemiyorum.Zaten bi kahve bi de tatlı acayip özledim.Ama aşırı kakaolu biseyler iyi geliyor sanki.Şekerim en son 76 çıkmıştı o konuda şuan sorun yok sanırım yavaş yavaş azalır bu tatlı isteğide azalmalı artık
Ben son ay ilkinde almadım hatta verdim.Nefes zor qliyodum ki yemek nasıl yiyimSon 1 ay baya almıştım ben:)) allahtan ilk 3 ay çok alamıyrz demiştim hatta55le kalıp 72 ile doğuma gitmiştim
Dr.um ayda 1cagiriyor.Onceden düşük de olunca korkudan belli bi haftaya kadar 2 doktor birden gidelim dedik.Ayy dimi ya o randevu günü hiç gelmiyo sankibi de ilk başlara göre geç gidiyoruz ya ondan heralde
Yok kuzu olumsuz bişey değildir. Hepimizde var. İnşallah bebiskoların hareketlerini hissettiğimiz günleri de görürüz hep birlikte
Bir fark oluyor mu iki doktor arasında? Ben ne kilo aldım ne verdim aynı kilomdayım. Ama geceleri karnım duba gibi oluyor
Benim geceleri karnım çok şişiyorve bu sarı akıntı enfeksiyondan mı? Bende de var ama bende hamilelik öncesinde de vardı. Tahlillerde hiç bir sorun çıkmıyor. Cumartesi günü doktora sorucam. Bazıları progestandan kaynaklı diyormuş oyle okudum ama en iyisi sormak
Bende de aynı aslında normal de sarı akıntı asla olmazdı ama doktor şase ilaç verdi tek kullanımlık onu içtikten sonra sarı akıntım başladı iltihabı mı akıtıyor napıyor anlamadımBugün kendini hamile gibi hissetmeyen var mı benim gibi sadece aşırı karnım şiş bide enfeksiyondan kaynaklı bol sarı akıntı var bitmiyor bu enfeksiyon
Bazen bağımlı olduğum bişeymiş de yiyormuşum gibi hoşuma gidiyor yemesi bu yüzden kime anlatsam erkek olacak seninki diyolarGaliba minik istiyor tatlıyı.Ben tatlı yiyemiyorum.Zaten bi kahve bi de tatlı acayip özledim.Ama aşırı kakaolu biseyler iyi geliyor sanki.
Geçmiş olsun son durumunuz nedir bende kanama yaşadım keseyi görmeye gittik kese ve yolk sac var ama bebek yok dedi 7haftlik olmasi lazimken 5hafta lık ciktibende oldu canim bir bardak pıhtı dolu kan aniden bosaldi. tam neden soyleyemediler igne vurdular serum taktilar kanama kahverengi lekeye döndü. hala haftada bir igne ve alttan fitil olarak progestan kullaniyorum. sonrasinda iki hsfta daha sürdü lekelenme
Geçmiş olsun canm benimnde Perşembe günü benzer şekilde oldu . Serum iğne yaptılar bira durdu iki dindir de akıntı şeklinde leke şeklinde yine kan geliyor sürekli uzaniyorim acaba daha kaç gün gelir böyle.
Evet bende surekli bekliyorum 12. Haftadsn sonra biranda kesiliyormus son 1 haftam insallaBende bu hafta hafifledi bulantim.Yine belli olmuyor.Tam iyiyim derken hopp lavaboda buluyorum kendimi.Midemi bulandıracak hiçbişey yemiyorum.Icim kurudu zaten.Ama az kaldı.3ay dan sonra geciyo sanki bu durumlar.
O belli olmuyor ki canım.Ben oğlumda hep ekşi şeyler yedim.Sonrqdan tatlı yedim.Kardeşim ikinci kızında hep tatlı yedi.Bazen bağımlı olduğum bişeymiş de yiyormuşum gibi hoşuma gidiyor yemesi bu yüzden kime anlatsam erkek olacak seninki diyolar
Su siralar Ben açken pek olmuyor ama bisey yiyince daha çok midem bulanıyor.Galiba açlığa alıştı midem.Evet bende surekli bekliyorum 12. Haftadsn sonra biranda kesiliyormus son 1 haftam insalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?