2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
O belli olmuyor ki canım.Ben oğlumda hep ekşi şeyler yedim.Sonrqdan tatlı yedim.Kardeşim ikinci kızında hep tatlı yedi.
Açıkcası benim için fark etmiyor sağlıklı olsun da kız da bir erkek de ama etraftakiler meraklı ne olcak acaba diye
Benim de bugün kalp atışı için kontrolüm vardı. Sonunda duyduk minnak kalbini

Kucağımıza da almak nasip olsun inşallah sağ salim.
Gözün aydın canım amin inşallah hepimize sağ salim kucağımıza almak nasip olur

Zaten o etraftakiler olmasa tüm hamileler çok daha rahat olur.

Herkese merhaba kızlar.Nasilsiniz?
Karni belli olanlar varmı?Bende hala aynı sanki.Suan 3kg vermis gorunuyorum.Bi problem yoktur umarım.Haftaya kontrolüm var.Hem devlet hem özel de gidiyorum.Zor olacak ama içim rahat etmiyor.
Bende kızıma hamileyken kilo vermiştim kusma şikayetim olmamasına rağmen.. Zor geçiyor ilk 3 ay. Bu arada devlette hangi doktora görünüyorsun bende baktım ama hiç randevu yok bu haftaya

Geçmiş olsun son durumunuz nedir bende kanama yaşadım keseyi görmeye gittik kese ve yolk sac var ama bebek yok dedi 7haftlik olmasi lazimken 5hafta lık cikti benimki dondurulmus 3.gun emriosu tup bebek
size de gecmis olsun ilaclarla azaldi kanamam insallah hepimizin sağlıklı ilerler.

Bende kızıma hamileyken kilo vermiştim kusma şikayetim olmamasına rağmen.. Zor geçiyor ilk 3 ay. Bu arada devlette hangi doktora görünüyorsun bende baktım ama hiç randevu yok bu haftaya
Oglumda o kadar rahattimki.Ne bulanti ne kusma.Istah desen hic kesilmedi.Ama
bunda baya zorlandim.Iyi olsunda minnakim.Napalim artik.18nde hüseyın a. Diye not etmişim.Ama bu isimde baya övülen bi dr var.Galiba o kendisi.

Oglumda o kadar rahattimki.Ne bulanti ne kusma.Istah desen hic kesilmedi.Ama
bunda baya zorlandim.Iyi olsunda minnakim.Napalim artik.18nde hüseyın a. Diye not etmişim.Ama bu isimde baya övülen bi dr var.Galiba o kendisi.
Devlette bende cevat bey var oda çok ilgili bir doktor tavsiye ederim. Yer bulsam bende ona alacaktım. 2 doktora birden gitmeyi düşündüm senin gibi. Malum kayıplar olunca insan sürekli tedirgin.. Açılınca bende alırım inşallah

Not aldım bu ismi de.Bende düşükten beri korkudan baya panik oldum.Sen arada bak belki açılır.

Hüseyin Aksoymus.Buldum.Denk geldi ona aldım.Su kalbini dinleyip bi de sağlıklı olduğunu ogreniyim yeter.Sonra da kendi dr.muz a giderim.
Aynen inşallah 18 ine benim kendi doktoruma randevum var aynı günmüş. Kalp atışını Henuz dinlemedinmi

Aynen inşallah 18 ine benim kendi doktoruma randevum var aynı günmüş. Kalp atışını Henuz dinlemedinmi
Dinledim 6+5te.Ama sonrasın da 8+5de kanamayla yine gittim.Tesaduf şehir hastanesine gitmiştim.Ama acildeki dr.un ilgisinden çok memnun kaldım.Kendi dr.um izindeydi.

Dinledim 6+5te.Ama sonrasın da 8+5de kanamayla yine gittim.Tesaduf şehir hastanesine gitmiştim.Ama acildeki dr.un ilgisinden çok memnun kaldım.Kendi dr.um izindeydi.
İnşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz inşallah iyidir yavrular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…