Ben sonucu koyu olanlara bakıp onları yazmıştım dokturuma bu açık renk kalıp maalsef pozitif sonuclananlar arasında kalmış. Dikkatimden kaçmış. İns öyledir canım çok sagoalsinDaha önce telefonla arayıp tahlil sonucunu sormamış mıydın
Merak etme Allah ın izniyle bişey olmamıştır
Geçmiş olsun canım. Hamileliğin ilk haftalarında toxo geçirildiğinde bebeğe geçme olasılığı çok az diye biliyorum. Hatta kk da böyle bir durum okumuştum. Hamileyken geçirmişti 6. Ayda bebeğin dnasına bakmışlardı tertemiz çıkmıştı. Allah bebeklerimizi koruyor. Allah'ın izniyle bir şey çıkmazMerhaba kızlar bugün kontorole gittim.tam muayene sonunda doktoruma nerdeyse bir aydır gitmedigim için kan testi sonuçlarımi yorumlamasini istedim ve benim o kadar bakmama rağmen farketmedigum toksoplazma sonucunu pozitif gördü. Daha önce mi gebelik esnasında mi olup olmadığına kan alındı bakılacak. Pazartesi sonuçlanacak. Böyle bi durum yaşayan var mı. Resmen muayene mutluluğuma gölge düştü kanama alanım azalmış bebek gayet iyiydi.sonunda maalesef bu bilgiyi alıp kan testi sonucu beklemek beni çok üzdü
Çok sağol çok teşekkür ederim cevabın için. Daha öncemi hamilelik esnasında mi geçirmiştim test yapıldı. İns güzel sonuc alırım. Tekrar teşekkür ederimGeçmiş olsun canım. Hamileliğin ilk haftalarında toxo geçirildiğinde bebeğe geçme olasılığı çok az diye biliyorum. Hatta kk da böyle bir durum okumuştum. Hamileyken geçirmişti 6. Ayda bebeğin dnasına bakmışlardı tertemiz çıkmıştı. Allah bebeklerimizi koruyor. Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz
Antibiyotik başlattılar mı? Bir de nasıl geçmiş olabilir ki fikrin var mı?Çok sağol çok teşekkür ederim cevabın için. Daha öncemi hamilelik esnasında mi geçirmiştim test yapıldı. İns güzel sonuc alırım. Tekrar teşekkür ederim
Maşallah canim gözün aydın kipirtilari herşeyi görmüşsün. Bende bugün gördüm resmen selam verdi yerinden zıpladı ben burdayım der gibi. İns beklediğim sonucum da güzel çıkar da daha da rahatlarim. Bu arada bende ilk dozumu olmuştum ikinciyi ol muhakkak dedi doktorum bı kaç haftaya olacağım insKızlar bu arada sat'a gore 6 gün geriydi bebiş, çok şükür yakalamış sat tarihini bebiş. 2 hafta sonrada tekrar kontrole cagirdi. 12 hafta olucak hem ikili test hemde gosterirse cinsiyetine bakarız dedi. Çok heyecanlandım. Onun dışında nifty test hakkında baya bir konuştuk. Tercihi sana bırakıyorum ama bence yaptir dedi. Onu arastiricaz eşimle beraber. Eğer olursa 14. Haftada nifty test yaptircaz. Ve ben ilk doz covit aşımı olmuştum. Ben 13. 14. Haftan gibi 2.dozunu da ol, çünkü önümüz kış riski atma dedi. Belki merak edenler olmuştu bende yazmak istedim.
Dimi nasil oynuyorlar artık masallahMaşallah canim gözün aydın kipirtilari herşeyi görmüşsün. Bende bugün gördüm resmen selam verdi yerinden zıpladı ben burdayım der gibi. İns beklediğim sonucum da güzel çıkar da daha da rahatlarim. Bu arada bende ilk dozumu olmuştum ikinciyi ol muhakkak dedi doktorum bı kaç haftaya olacağım ins
Bu arada ne sonucu bekliyosun kuzum anlamadım ben o dediğiniMaşallah canim gözün aydın kipirtilari herşeyi görmüşsün. Bende bugün gördüm resmen selam verdi yerinden zıpladı ben burdayım der gibi. İns beklediğim sonucum da güzel çıkar da daha da rahatlarim. Bu arada bende ilk dozumu olmuştum ikinciyi ol muhakkak dedi doktorum bı kaç haftaya olacağım ins
Yok antibiotik vermedi hiç. Sonuca göre sanırım devam edicez.daha çok kedi pisliği ve çiğ etten bulasiyormus ki benim kediyle falan hiç alakam yoktur. Hamileliğin başından beri salam sucuk hiç yemedim yiyemedim. Acaba tam pişmemiş et falan mı yedim bilmiyorum ki.sebze meyve yıkanmasına zaten dikkat ediyoduk covitte daha da dikkat eder olduk sirkeli hep heseyi yıkıyoruz. İns öncesinde var olan biseydir.Antibiyotik başlattılar mı? Bir de nasıl geçmiş olabilir ki fikrin var mı?
Toksoplazma avidite testi. Toksoplazma pozitif çıkmış o bakılacak. Daha önce mi hamilelik esnasında mi gecirmism diye.Bu arada ne sonucu bekliyosun kuzum anlamadım ben o dediğini
Simdi diger arkadasa yazdigin mesajdan okudum. O dediginin ne oldugunu bilmiyodum kuzum. Hayırlısı olsun iyi dusun iyi olsunToksoplazma avidite testi. Toksoplazma pozitif çıkmış o bakılacak. Daha önce mi hamilelik esnasında mi gecirmism diye.
3-4 cm lik bebeğin dayadığını hissedemezsin canom. Ben de ilk gebelikte öyle sanardım 14 haftalıktı, karnımın bi tarafı kalkardı, meğer rahim kasılmasıymışKızlar hisstemek çok güzel bir duygu. Bir yere elini dizini dayayında karnınızdan belli oluyr içi eriyor insanınbir kere sabah bi kalktım hiç harefet yok biraz dürttüm tık yok. 1 saat geöti eşime diyrm kalk çocuk kımıldamıyr. Meğer uyuyrmuş sıpam
Amin çok teşekkür ederimSimdi diger arkadasa yazdigin mesajdan okudum. O dediginin ne oldugunu bilmiyodum kuzum. Hayırlısı olsun iyi dusun iyi olsun
Nasıl hissettiniz ciddenKızlar hisstemek çok güzel bir duygu. Bir yere elini dizini dayayında karnınızdan belli oluyr içi eriyor insanınbir kere sabah bi kalktım hiç harefet yok biraz dürttüm tık yok. 1 saat geöti eşime diyrm kalk çocuk kımıldamıyr. Meğer uyuyrmuş sıpam
Sanırım arkadaş ilk hamileliginden bahs etmiş.3-4 cm lik bebeğin dayadığını hissedemezsin canom. Ben de ilk gebelikte öyle sanardım 14 haftalıktı, karnımın bi tarafı kalkardı, meğer rahim kasılmasıymış
Hiçbirsey demedi 5 gün sonra gel dediDoktor ne dedi, benim ki 10 gün sonra.
Başkası yapınca ben de daha kolay yiyebiliyorum. Kendim yapınca mide bulantısından hiç yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?