2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Daha önce telefonla arayıp tahlil sonucunu sormamış mıydın
Merak etme Allah ın izniyle bişey olmamıştır
Ben sonucu koyu olanlara bakıp onları yazmıştım dokturuma bu açık renk kalıp maalsef pozitif sonuclananlar arasında kalmış. Dikkatimden kaçmış. İns öyledir canım çok sagoalsin

Kızlar bu arada sat'a gore 6 gün geriydi bebiş, çok şükür yakalamış sat tarihini bebiş. 2 hafta sonrada tekrar kontrole cagirdi. 12 hafta olucak hem ikili test hemde gosterirse cinsiyetine bakarız dedi. Çok heyecanlandım. Onun dışında nifty test hakkında baya bir konuştuk. Tercihi sana bırakıyorum ama bence yaptir dedi. Onu arastiricaz eşimle beraber. Eğer olursa 14. Haftada nifty test yaptircaz. Ve ben ilk doz covit aşımı olmuştum. Ben 13. 14. Haftan gibi 2.dozunu da ol, çünkü önümüz kış riski atma dedi. Belki merak edenler olmuştu bende yazmak istedim.

Geçmiş olsun canım. Hamileliğin ilk haftalarında toxo geçirildiğinde bebeğe geçme olasılığı çok az diye biliyorum. Hatta kk da böyle bir durum okumuştum. Hamileyken geçirmişti 6. Ayda bebeğin dnasına bakmışlardı tertemiz çıkmıştı. Allah bebeklerimizi koruyor. Allah'ın izniyle bir şey çıkmaz

Çok sağol çok teşekkür ederim cevabın için. Daha öncemi hamilelik esnasında mi geçirmiştim test yapıldı. İns güzel sonuc alırım. Tekrar teşekkür ederim

Çok sağol çok teşekkür ederim cevabın için. Daha öncemi hamilelik esnasında mi geçirmiştim test yapıldı. İns güzel sonuc alırım. Tekrar teşekkür ederim
Antibiyotik başlattılar mı? Bir de nasıl geçmiş olabilir ki fikrin var mı?

Maşallah canim gözün aydın kipirtilari herşeyi görmüşsün. Bende bugün gördüm resmen selam verdi yerinden zıpladı ben burdayım der gibi. İns beklediğim sonucum da güzel çıkar da daha da rahatlarim. Bu arada bende ilk dozumu olmuştum ikinciyi ol muhakkak dedi doktorum bı kaç haftaya olacağım ins

Dimi nasil oynuyorlar artık masallah aynen oyle birkac haftaya artik asilarimizi da oluruz insallah. Vala bisey yaziyorum ya gözlerim doluyor. O küçücük şey elini ayağını nasıl oynatıyor, insanın aklı almıyor

Bu arada ne sonucu bekliyosun kuzum anlamadım ben o dediğini

Bende sabah gittim bebişimi görmeye çok şükür iyiyiz hatta 4,3 cm olmus 10+6’yım ama 11+1 boyutunda 2 gün öndeyiz dedi
Kafatasini , beynini, midesini ve bagirsaklarini gorduk. Başta hic hareket etmedi sonradan coştu , doktorumda zaten hareket edene kadar beklicektik maşallahi var dedi
Elleri ayaklari hay Allahim sen nelere kadirsin
15 gun sonraya randevu verdi ikili testi yapicaz bakalim baya anlatti bana durumlarida. Eger icine kurt duser kendini kotu hissedersen gel bakariz dedi. 21.haftaya kadar bu ultrason cihazina ihtiyacin var sonra zaten sen kendinde hissediceksin dedi.

Antibiyotik başlattılar mı? Bir de nasıl geçmiş olabilir ki fikrin var mı?
Yok antibiotik vermedi hiç. Sonuca göre sanırım devam edicez.daha çok kedi pisliği ve çiğ etten bulasiyormus ki benim kediyle falan hiç alakam yoktur. Hamileliğin başından beri salam sucuk hiç yemedim yiyemedim. Acaba tam pişmemiş et falan mı yedim bilmiyorum ki.sebze meyve yıkanmasına zaten dikkat ediyoduk covitte daha da dikkat eder olduk sirkeli hep heseyi yıkıyoruz. İns öncesinde var olan biseydir.

Kızlar hisstemek çok güzel bir duygu. Bir yere elini dizini dayayında karnınızdan belli oluyr içi eriyor insanın bir kere sabah bi kalktım hiç harefet yok biraz dürttüm tık yok. 1 saat geöti eşime diyrm kalk çocuk kımıldamıyr. Meğer uyuyrmuş sıpam

Merhaba kızlar :)

Bugün ben de çok daha iyiyim. Mide bulantım çok az, halsizlik geçti gibi de bu sefer de insanın içine kurt düşüyor bir şey mi yanlış diye

Bir kucağımıza sağlıkla alsak inşallah.

3-4 cm lik bebeğin dayadığını hissedemezsin canom. Ben de ilk gebelikte öyle sanardım 14 haftalıktı, karnımın bi tarafı kalkardı, meğer rahim kasılmasıymış

Nasıl hissettiniz cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…