2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bugün ilk defa midem bulandı şu zamana kadar en ufak bir bulantı hissetmemiştim sizlerin yavaş yavaş geçerken benim mi başlıyor olurmu böyle birsey normalmi ki

Merhaba. Bugün ben de doktora gittim. 5+4 dedi. Keseyi gördük ama bebek yok. 2 hafta sonra yine gel dedi. Sizce normal mi?
Canım merhaba geç gördüm kusura bakma bulantılar tiksintiler derken zor günler geçiriyorumgeçen gittiğimde bende 5+4 tüm sadece keseyi gördüm 1 hafta sonra yani cuma günü tekrar gittim kesenin içinde minik bişey var resmini eklerim yani gayet normal üzülme bende kalp atışını duyamadım mesela 6+3 tüm gittiğimde haftaya tekrar gidicem hakkımızda hayırlısı umarım duyarım..

Eklentiler

• 4748C52A-234D-44BC-94B1-FDDB746DD0FC.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 56
sen istanbulda nerdesin? leventte oturuyorum aslında da iyi doktor olsun yeter gitcem artık iki tarafta 45 dk gösteriyor
Canım bir de kavacıkta medistate diye bir kadın dogum hastanesini önerenler var etrafımda, bir bakarsın. Ben hiç gitmedin, sadece duydum, arastırırsın

Kızlar saç boyama işini ne yapacağız?
Yavaş yavaş bozulmuş psikolojim kendimi aynada görünce daha da bozuluyor.
O iş benimde aklimda ama 13-14.hafta bi gecsin diyorum. Organik boya ile boyayin diyorlar genelde bakalim ben birde kızıla yakin renk kullandigim icin 2 ay oldu baya bir acildi renkler neyseki cok insan icine cikmiyorum ya
O rimel var ya ondan aldim beyazlari kapatiyorum idare ediyorum napim simdilik

Kızlar saçlarım 2 senedir uzamıyor güçsüz ve çoook dökülüyor bir ara dökülme durduydu şimdi yien çok şiddetli başladı ne önerirsiniz özellikle uzaması ve güçlenmesi için kel kalıcam valla

Aynı bende öyleyim dün iyiydim bişi mi oldu dedim bugün sabah başladı bulantım.ne dusuncegimi sasiriyorum

Merhaba hanımlar, Geçtiğimiz Pazar günü kanamam olmuştu, burada size de danışmıştım belki hatırlarsınız… İçim rahat etmedi bugün bir profesöre gittim. Doktor bana bebeğin rahmin tepesinde tutunduğunu ve sat’a göre bir hafta geriden geldiğini bildirdi.. Rahmim biraz değişik görünmüş T şeklinde olabileceğini iletti ve polip ameliyatımın videosunu izledikten sonra “Allah Allah, bu rahim bir değişik “ deyip beni soru işaretlerine bıraktı. Yurt dışında yaşayan biri olduğumu ilettim. Orada jinekologlar tarafından takip edilmesi gerektiğini söyledi… Pek iç açıcı konuşmadı açıkçası. Bebek aşağı yönlü büyümeliymiş ama benimki hala yukarda bir yerlerde takılıyormuş.. İki hafta sonra tekrar bakılmalıymış.. Kanama pıhtısı varmış içeride tekrar lekelenme görebilir mişim. Bebeğin kalp atışı normal dedi 165 Başına böyle birşey gelen var mı?

Eklentiler

• image.webp
    26 KB · Görüntüleme: 71
Benim de ilk gebelikte 1 hafta kanama olmuştu bebek biraz aşağıda demişti. 16 haftalıkken rahim ağzı 16 mm ye düştü ve dikiş atıldı, doktor rahmin biraz üstten basık gibi dedi. Hep evde geçirdim çok hareket etmedim. Allah a şükür vaktinde sağlıklı doğdu. 25.haftaya kadar hep kasılmalarım oldu. Perinatolog kontrolünde ol sürekli.

Benim de tam tepedeymiş T rahimden şüphe etti ama bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bebek rahim tavanında büyümez mi bu mümkün mü değil pek anlayamadım.. Hiç mutlu konuşmadı benimle

Ya benim de tam tersi hamile olunca resmen her yerimden saç tüy kıl fışkırıyor.
TsH değerini kontrol ettirdiniz mi?

Ya benim de tam tersi hamile olunca resmen her yerimden saç tüy kıl fışkırıyor.
TsH değerini kontrol ettirdiniz mi?
Benimde heryerim tüy içinde kaldı sanki hiç epiilasyona gitmedim tüm seanslarım çöp oldu ama saç dökülmesi bende de var ama sıkıntı etmiyorum çünkü saçlarım aslan yelesi gibi çok gür yeni evliyim Ben birde tüylerim çıkmayaydı iyiydi

Amin ins.once sağlıkli olsun sonra hayırlısı isebir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum ama bende rüyamda iki kız çocuğunu elinden tuttgumu gördüm herşeyin hayırlısı ins

Aaa hayırlı olsun cinsiyet tahminleri gelmeye başladı sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar gecenin bu vaktinde burdayım akşamdan beridir aşırı derece ayaklarım yanıyor Uykudan uyandırdı o derece, böyle bişey yaşayan ya da neden olduğuyla ilgili bir tecrübesi olan var mı
Sekerin cikmis olabilir cnm

Gözünaydın canım.Ya artık yavaş yavaş cinsiyetleri de öğreniyoruz.

Kizlar 10+6 yim cok sukur. Yuruken rahminkn sag tarafinda biseyin sallandigini hissediyorum. Sanki bebek sallaniyomus gibi tovbe yarabbim. Agrim kanamam hicbi sikayetimde yok cok sukur
Bunu yasayan oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…