Son ayda kendilerini hissettirmiyrlar tokat atıyrlar resmen. Ki benimki öyle aşırı tekme atmadığı halde. Ama dönerken kıpır kığır dizi vs dışarı doğru dayaynca sanki konuşcakta konuşamıyr işaret diliyle anlatıyr gibiNasıl hissettiniz cidden
Canım merhaba geç gördüm kusura bakma bulantılar tiksintiler derken zor günler geçiriyorumMerhaba. Bugün ben de doktora gittim. 5+4 dedi. Keseyi gördük ama bebek yok. 2 hafta sonra yine gel dedi. Sizce normal mi?
Bu bahsettiğim 30 küsür haftalardaydı. Kıızmda.suanki değil canım3-4 cm lik bebeğin dayadığını hissedemezsin canom. Ben de ilk gebelikte öyle sanardım 14 haftalıktı, karnımın bi tarafı kalkardı, meğer rahim kasılmasıymış
Canım bir de kavacıkta medistate diye bir kadın dogum hastanesini önerenler var etrafımda, bir bakarsın. Ben hiç gitmedin, sadece duydum, arastırırsınsen istanbulda nerdesin? leventte oturuyorum aslında da iyi doktor olsun yeter gitcem artık iki tarafta 45 dk gösteriyor
O iş benimde aklimda ama 13-14.hafta bi gecsin diyorum. Organik boya ile boyayin diyorlar genelde bakalim ben birde kızıla yakin renk kullandigim icin 2 ay oldu baya bir acildi renkler neyseki cok insan icine cikmiyorum yaKızlar saç boyama işini ne yapacağız?
Yavaş yavaş bozulmuş psikolojim kendimi aynada görünce daha da bozuluyor.
Aynı bende öyleyim dün iyiydim bişi mi oldu dedim bugün sabah başladı bulantım.ne dusuncegimi sasiriyorumMerhaba kızlar :)
Bugün ben de çok daha iyiyim. Mide bulantım çok az, halsizlik geçti gibi de bu sefer de insanın içine kurt düşüyor bir şey mi yanlış diye
Bir kucağımıza sağlıkla alsak inşallah.
Ben doğum sonrasına kadar düşünmüyorum boyatmayı. Doğumdan sonra full bakım yaptırıcamKızlar saç boyama işini ne yapacağız?
Yavaş yavaş bozulmuş psikolojim kendimi aynada görünce daha da bozuluyor.
Benim de ilk gebelikte 1 hafta kanama olmuştu bebek biraz aşağıda demişti. 16 haftalıkken rahim ağzı 16 mm ye düştü ve dikiş atıldı, doktor rahmin biraz üstten basık gibi dedi. Hep evde geçirdim çok hareket etmedim. Allah a şükür vaktinde sağlıklı doğdu. 25.haftaya kadar hep kasılmalarım oldu. Perinatolog kontrolünde ol sürekli.Merhaba hanımlar, Geçtiğimiz Pazar günü kanamam olmuştu, burada size de danışmıştım belki hatırlarsınız… İçim rahat etmedi bugün bir profesöre gittim. Doktor bana bebeğin rahmin tepesinde tutunduğunu ve sat’a göre bir hafta geriden geldiğini bildirdi.. Rahmim biraz değişik görünmüş T şeklinde olabileceğini iletti ve polip ameliyatımın videosunu izledikten sonra “Allah Allah, bu rahim bir değişik “ deyip beni soru işaretlerine bıraktı. Yurt dışında yaşayan biri olduğumu ilettim. Orada jinekologlar tarafından takip edilmesi gerektiğini söyledi… Pek iç açıcı konuşmadı açıkçası. Bebek aşağı yönlü büyümeliymiş ama benimki hala yukarda bir yerlerde takılıyormuş.. İki hafta sonra tekrar bakılmalıymış.. Kanama pıhtısı varmış içeride tekrar lekelenme görebilir mişim. Bebeğin kalp atışı normal dedi 165 Başına böyle birşey gelen var mı?
Benim de tam tepedeymiş T rahimden şüphe etti ama bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bebek rahim tavanında büyümez mi bu mümkün mü değil pek anlayamadım.. Hiç mutlu konuşmadı benimleBenim de ilk gebelikte 1 hafta kanama olmuştu bebek biraz aşağıda demişti. 16 haftalıkken rahim ağzı 16 mm ye düştü ve dikiş atıldı, doktor rahmin biraz üstten basık gibi dedi. Hep evde geçirdim çok hareket etmedim. Allah a şükür vaktinde sağlıklı doğdu. 25.haftaya kadar hep kasılmalarım oldu. Perinatolog kontrolünde ol sürekli.
Ya benim de tam tersi hamile olunca resmen her yerimden saç tüy kıl fışkırıyor.Kızlar saçlarım 2 senedir uzamıyor güçsüz ve çoook dökülüyor bir ara dökülme durduydu şimdi yien çok şiddetli başladı ne önerirsiniz özellikle uzaması ve güçlenmesi için kel kalıcam valla
Benimde heryerim tüy içinde kaldı sanki hiç epiilasyona gitmedimYa benim de tam tersi hamile olunca resmen her yerimden saç tüy kıl fışkırıyor.
TsH değerini kontrol ettirdiniz mi?
Amin ins.once sağlıkli olsun sonra hayırlısı isebir kızım var bir de oğlum olsun istiyorum ama bende rüyamda iki kız çocuğunu elinden tuttgumu gördüm herşeyin hayırlısı insKızlar selamlar bu sabah doktor randevumuz vardı ve cinsiyet tahmini geldi doktorumuz erkek gibi dedi . Suan 12. Haftadayım rüyamdada erkek diye görmüstüm sonuç cok saşırtmadı.. insallah bebislerimiz sagsaglim dünyaya gelirler
Aaa hayırlı olsun cinsiyet tahminleri gelmeye başladıKızlar selamlar bu sabah doktor randevumuz vardı ve cinsiyet tahmini geldi doktorumuz erkek gibi dedi . Suan 12. Haftadayım rüyamdada erkek diye görmüstüm sonuç cok saşırtmadı.. insallah bebislerimiz sagsaglim dünyaya gelirler
Sekerin cikmis olabilir cnmKızlar gecenin bu vaktinde burdayımakşamdan beridir aşırı derece ayaklarım yanıyor Uykudan uyandırdı o derece, böyle bişey yaşayan ya da neden olduğuyla ilgili bir tecrübesi olan var mı
Gözünaydın canım.Ya artık yavaş yavaş cinsiyetleri de öğreniyoruz.Kızlar selamlar bu sabah doktor randevumuz vardı ve cinsiyet tahmini geldi doktorumuz erkek gibi dedi . Suan 12. Haftadayım rüyamdada erkek diye görmüstüm sonuç cok saşırtmadı.. insallah bebislerimiz sagsaglim dünyaya gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?