2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben kız hissediyorum nedense bilmiyorum ama etrafımda ki herkes erkek seninki diye diye erkek fikrini benimsedim sanırımhaftaya 11+5 olucam daha söylemez sanırım anca 12ci hafta da 2li taramada belki tahmin yürütür doktor

11+ da zaten 12. Haftanın içinde oluyrsun:) yani 11 bitmiş 12nin içindesin 13+da 14 haftalık demek. Yani

Benim de tam tepedeymiş T rahimden şüphe etti ama bunun ne anlama geldiğini bilmiyorum. Bebek rahim tavanında büyümez mi bu mümkün mü değil pek anlayamadım.. Hiç mutlu konuşmadı benimle
Büyür inşallah, iyi bir doktor bulup takibinde ol. T rahmi olup doğuran çok var

Amin.
Ben de 8-9 ay önce gördüm hamileyim oğlum olacak diyordum.
Benim 23 ü de randevum bakalım ne diyecek

Kız valahi ben 10. Haftadayim bana bile tahmin yapti doktor hocam ben biliyorum zaten erkek dedim evet büyük ihtimal erkek diyo

Selam kizlar. Geceleri uyuyamayan var mı benim gibi? İki aydır kesinlikle uyuyamıyorum, uykuya daldiktan sonra Max 1 saat uyuyup sonrasında uyuyorum. Bölük bölük Max 4 5 saat uyuyabiliyorum. Çıldıracak duruma geldim

Canim bende deliksiz uyuduğumu soyleyemem. Geceleri sürekli su iciyorum ve tuvalete cikiyorum gece 1,3,5 saatlerinde kalkiyorum ama sonra yatiyorum tekrar.

Bende 11+4 de gidicem doktora tahminde bulunur mu acaba

Canim bende deliksiz uyuduğumu soyleyemem. Geceleri sürekli su iciyorum ve tuvalete cikiyorum gece 1,3,5 saatlerinde kalkiyorum ama sonra yatiyorum tekrar.
Sonra hemen uyuyabiliyor musunuz yoksa uykuya dalmak ya güçlük çekiyor musunuz? Benim tekrar uyumam en az bir saati buluyor, bazen sabahliyorum

Sonra hemen uyuyabiliyor musunuz yoksa uykuya dalmak ya güçlük çekiyor musunuz? Benim tekrar uyumam en az bir saati buluyor, bazen sabahliyorum
7 den once kalktiklarimda uyuyorum su icip tuvalete girdikten sonra, ama 7 e kalktigimda daha yatamiyorum. Deliksiz bi uyku olmuyo ama dedigim gibi sık kalktigim icin. Ama evde oldugum icin gun icinde 1-2 saat uyuyorum.

Kızlar yukarda diyetisyenin bana verdiği listeyi paylaştım bu. Tabi ben 10 haftada 5 kilo aldığım için bu liste kiloyu korumaya yönelik bir liste Ama içerisinde gebelikte nelere dikkat edilmeli, mide bulantısı olanlar nasıl beslenmeli gibi bilgiler mevcut belki işinize yarar :) Meyve porsiyonları internette arattığınızda karşınıza çıkıyor ben o kağıdı bulamadım hamilelikten öncede diyette olduğum için ezberlemiştim artık Bu arada ilk liste normal geçirenler için ve özet niteliğinde bir liste, ikinci seçenekleri bol olan liste mide bulantısı yaşayanlar için uygun olabilir

Kızlar saç boyama işini ne yapacağız?
Yavaş yavaş bozulmuş psikolojim kendimi aynada görünce daha da bozuluyor.
Benim de baya beyazladı saçlarım. 12. Haftadan sonra yaptirabilirsin dedi doktor ama ben sanırım yaptiramicam korkuyorum. Belki de kuafore dibine degdirmeden boyatirim

Ferritin, Demir, d vit, cinko, b12 dusukse cok dökülüyor. Simdi bıdıklar da bizim kanı kullaniyor iyice dusmustur. 12. Haftadan itibaren bazi takviyeleri veriyorlar yükselir hizla saclariniz da toparlar

Ben asla bu kadar çok yiyemem cok korkuyorum kilo alamicam diye. Istah aciliyordur insallah

selam kizlar bulantim azaldi demiştim ama birkac gün sonra coştu ilaca ragmen gün icerisinde çıkarıyorum 3 kilo verdim

Benim karnim ve böğürlerim tas gibi oldu sisti. O yuzden bana kiz diyolar. Erkek olanlarin gobegi sivri olurmus yani bebek gobekte toplanirmis ama benimki tam tersi yaygin masallah. Cin takvimi ve is yerindeki herkes erkek diyo ama ben ve amnem kiz diyoruz❤ saglikli olsun cinsiyetin bi onemi yok ama hani aklimdan gecen kismet olursa da fena olmaz hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…