Karın için yorum yapmaya erken değil mi sonuçta daha çok büyümedi karnımız ben anlamıyorum bile neresi büyüdü ne olduBenim karnim ve böğürlerim tas gibi oldu sisti. O yuzden bana kiz diyolar. Erkek olanlarin gobegi sivri olurmus yani bebek gobekte toplanirmis ama benimki tam tersi yaygin masallah. Cin takvimi ve is yerindeki herkes erkek diyo ama ben ve amnem kiz diyoruz❤ saglikli olsun cinsiyetin bi onemi yok ama hani aklimdan gecen kismet olursa da fena olmaz hani
Ben gebelik oncesi bu diyeti yapip hamile kaldim ve su an diyet yapmiyorum mixe bulantimi hicbisey geciemiyo malesef kadin dogumcuma bu listeyi gosterdim yapamiycan listeyi niye gosteriyosun dedi. Doktor hakli cunku bulanti varken gercekten uyamiyorum bu listeye. 3.aya kadar istedigini ye ic cola ic cips ye farketmez dedi ki benim aclik sekerim sinirda. Bende gebelik oncesi en az 2 ay bu listeye uydugum icin cok skldm bu düzenden hemde hamileyken yapamiyorum diye saldim su an cok rahatim ve bi sorun yok gebeligimde cok sukur. Bence kilo ve seker problemi olmayan arkadaslar seker yukelemeye kadar kendinizi kasmayin.Tecrubeyle sabittirEki Görüntüle 2901294 Eki Görüntüle 2901295 Eki Görüntüle 2901296 Eki Görüntüle 2901297 Eki Görüntüle 2901298 Eki Görüntüle 2901299 Eki Görüntüle 2901300
Kızlar yukarda diyetisyenin bana verdiği listeyi paylaştım bu. Tabi ben 10 haftada 5 kilo aldığım için bu liste kiloyu korumaya yönelik bir listeAma içerisinde gebelikte nelere dikkat edilmeli, mide bulantısı olanlar nasıl beslenmeli gibi bilgiler mevcut belki işinize yarar :) Meyve porsiyonları internette arattığınızda karşınıza çıkıyor ben o kağıdı bulamadım hamilelikten öncede diyette olduğum için ezberlemiştim artık Bu arada ilk liste normal geçirenler için ve özet niteliğinde bir liste, ikinci seçenekleri bol olan liste mide bulantısı yaşayanlar için uygun olabilir
Su an 10+6 yim ve ayaktayken karnim daha daha da buyuk. Herkes anliyo hamile oldugumu. Benim ic karnim dar galiba cunku normalde de pek kilolu degil minyonum.Karın için yorum yapmaya erken değil mi sonuçta daha çok büyümedi karnımız ben anlamıyorum bile neresi büyüdü ne olduEski kilolardan kalma karında sarkma vardı bende o yüzden çok anlamıyorum sadece o bıngıllık gidiyor artık biraz daha dolgun bir hale geliyor
Oo maşallah bende çok bi değişiklik yok dışardan hamile olduğum belli olmuyor henüzSu an 10+6 yim ve ayaktayken karnim daha daha da buyuk. Herkes anliyo hamile oldugumu. Benim ic karnim dar galiba cunku normalde de pek kilolu degil minyonum.
Bende geçen hafta gittim yarı uyuyorum yarı uyamıyorum malesef kadın doğumcumla konuşmadım ama diyetisyen ilk haftalara göre çok kilo almışsın dedi ama benim minik habire tatlı istiyor ballı muz favorimizBen gebelik oncesi bu diyeti yapip hamile kaldim ve su an diyet yapmiyorum mixe bulantimi hicbisey geciemiyo malesef kadin dogumcuma bu listeyi gosterdim yapamiycan listeyi niye gosteriyosun dedi. Doktor hakli cunku bulanti varken gercekten uyamiyorum bu listeye. 3.aya kadar istedigini ye ic cola ic cips ye farketmez dedi ki benim aclik sekerim sinirda. Bende gebelik oncesi en az 2 ay bu listeye uydugum icin cok skldm bu düzenden hemde hamileyken yapamiyorum diye saldim su an cok rahatim ve bi sorun yok gebeligimde cok sukur. Bence kilo ve seker problemi olmayan arkadaslar seker yukelemeye kadar kendinizi kasmayin.Tecrubeyle sabittir
Aynen...Doğurana kadar delirmezsek iyi :) inşallah benim de bulantım yarın geri döner.
Çok güzel ya maşallah görünmüş artık darısı başıma. Zaten kalp atışı illa ki 6 haftalık duyulacak diye bir şey yok. 7-8.haftada da duyulabiliyor veya duyuluyor da bebeğin sağlığı için dinletmek istemeyebiliyor hemen bazı doktorlar. Sen de içini ferah tut. İlk bebek mi olacak kısmetse?Canım merhaba geç gördüm kusura bakma bulantılar tiksintiler derken zor günler geçiriyorumgeçen gittiğimde bende 5+4 tüm sadece keseyi gördüm 1 hafta sonra yani cuma günü tekrar gittim kesenin içinde minik bişey var resmini eklerim yani gayet normal üzülme bende kalp atışını duyamadım mesela 6+3 tüm gittiğimde haftaya tekrar gidicem hakkımızda hayırlısı umarım duyarım..
Benim göbek şimdiden belli oluyor. Kıyafet varken farkedilmiyor zayıf birisiyim ama çıplak göbüşte çok belli. Sizde de öyle mi acaba ? Göbüşler çıktı mı şimdiden ?Benim karnim ve böğürlerim tas gibi oldu sisti. O yuzden bana kiz diyolar. Erkek olanlarin gobegi sivri olurmus yani bebek gobekte toplanirmis ama benimki tam tersi yaygin masallah. Cin takvimi ve is yerindeki herkes erkek diyo ama ben ve amnem kiz diyoruz❤ saglikli olsun cinsiyetin bi onemi yok ama hani aklimdan gecen kismet olursa da fena olmaz hani
Bende ne zaman iyiyim desem ertesi gün midem bulanıyor. Sabah istifra ettim ama genel olarak çok midem bulanmıyor. Yalnız benim çok şiddetli karın ağrılarım oluyor halaMerhaba; bizde 11.haftamızın içindeyiz,miğde bulantısı çok hafif arada oluyor.fakat ben bu haftaya kadar çok halsizdim ve sürekli uyuyordum.cinsiyetini çok merak ediyorum.acaba sizin durumunuz nasıldı ? hepimiz sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucagımıza alırız.
Ben de zayıf olduğum icin benim de göbeğim çıktı.Benim göbek şimdiden belli oluyor. Kıyafet varken farkedilmiyor zayıf birisiyim ama çıplak göbüşte çok belli. Sizde de öyle mi acaba ? Göbüşler çıktı mı şimdiden ?
En son demirin 38 di hızlı düşmeye başladı doktor takviye vermedi ama :/Ferritin, Demir, d vit, cinko, b12 dusukse cok dökülüyor. Simdi bıdıklar da bizim kanı kullaniyor iyice dusmustur. 12. Haftadan itibaren bazi takviyeleri veriyorlar yükselir hizla saclariniz da toparlar
Yok kuzu 5 üzeri beta degeri gebelik oliyor zaten. Sadece 2 günde bir en az %60 ya da 2 kat artis olmasi gerekiyor sağlıklı bir gebelik olabilmesi adına. Sonrasinda belirli bir betaya ulasinca da önce kese, sonra da bebis ve kalp atışını goruyosun Allah'ın izniyle
Anaam ne tatli cikmis gobus. Bence hamilenin gobusu gozukmeli cok tatlı. Dediginiz gibi ic karniniz dar olabilir. Benimde öyle gozle gorulebilir bi degisiklik yok dahaSu an 10+6 yim ve ayaktayken karnim daha daha da buyuk. Herkes anliyo hamile oldugumu. Benim ic karnim dar galiba cunku normalde de pek kilolu degil minyonum.
Yaa bende bugün eşime dedim, beni doktorum hic tartmadı heralde kiloya pek takmıyoKilo konusunda benim doktorum çok katı. Her geldiğinde gram gram ölçer hesabını sorarım diyoama tabi ben önceki gebeliğimde 25 kg aldım biraz da ondan böyle konuşuyor. İlk 3 ay en fazla 1 kg alabilirsin dedi, toplamda da 12 kg ile bitirmemiz lazım dedi. Bakalım 9 ayın sonunda ne olacak şimdiye kadar almadım şükür
Evet canım kısmetse,1 düşüğüm var bundan önceÇok güzel ya maşallah görünmüş artık darısı başıma. Zaten kalp atışı illa ki 6 haftalık duyulacak diye bir şey yok. 7-8.haftada da duyulabiliyor veya duyuluyor da bebeğin sağlığı için dinletmek istemeyebiliyor hemen bazı doktorlar. Sen de içini ferah tut. İlk bebek mi olacak kısmetse?
Merhaba sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor.11.haftanın içindeyim cinsiyetini merak ettiğim için belirtilerini öğrenmek istedim.Kızlar selamlar bu sabah doktor randevumuz vardı ve cinsiyet tahmini geldi doktorumuz erkek gibi dedi . Suan 12. Haftadayım rüyamdada erkek diye görmüstüm sonuç cok saşırtmadı.. insallah bebislerimiz sagsaglim dünyaya gelirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?