2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ben o kadar beklersem bunalımın zirvesini yaşarım herhalde. Olia garnier nin amonyak siz boyasını kullanıyorum. 12 hafta bitsin inşallah boya badana bana şart görünüyor:)

Karın için yorum yapmaya erken değil mi sonuçta daha çok büyümedi karnımız ben anlamıyorum bile neresi büyüdü ne oldu Eski kilolardan kalma karında sarkma vardı bende o yüzden çok anlamıyorum sadece o bıngıllık gidiyor artık biraz daha dolgun bir hale geliyor

Ben gebelik oncesi bu diyeti yapip hamile kaldim ve su an diyet yapmiyorum mixe bulantimi hicbisey geciemiyo malesef kadin dogumcuma bu listeyi gosterdim yapamiycan listeyi niye gosteriyosun dedi. Doktor hakli cunku bulanti varken gercekten uyamiyorum bu listeye. 3.aya kadar istedigini ye ic cola ic cips ye farketmez dedi ki benim aclik sekerim sinirda. Bende gebelik oncesi en az 2 ay bu listeye uydugum icin cok skldm bu düzenden hemde hamileyken yapamiyorum diye saldim su an cok rahatim ve bi sorun yok gebeligimde cok sukur. Bence kilo ve seker problemi olmayan arkadaslar seker yukelemeye kadar kendinizi kasmayin.Tecrubeyle sabittir

Su an 10+6 yim ve ayaktayken karnim daha daha da buyuk. Herkes anliyo hamile oldugumu. Benim ic karnim dar galiba cunku normalde de pek kilolu degil minyonum.

Eklentiler

• 20210814_194734.webp
    60,2 KB · Görüntüleme: 101
Su an 10+6 yim ve ayaktayken karnim daha daha da buyuk. Herkes anliyo hamile oldugumu. Benim ic karnim dar galiba cunku normalde de pek kilolu degil minyonum.
Oo maşallah bende çok bi değişiklik yok dışardan hamile olduğum belli olmuyor henüz
Bende geçen hafta gittim yarı uyuyorum yarı uyamıyorum malesef kadın doğumcumla konuşmadım ama diyetisyen ilk haftalara göre çok kilo almışsın dedi ama benim minik habire tatlı istiyor ballı muz favorimiz

Merhaba; bizde 11.haftamızın içindeyiz,miğde bulantısı çok hafif arada oluyor.fakat ben bu haftaya kadar çok halsizdim ve sürekli uyuyordum.cinsiyetini çok merak ediyorum.acaba sizin durumunuz nasıldı ? hepimiz sağlıklı sıhhatli çocuklarımızı kucagımıza alırız.

Çok güzel ya maşallah görünmüş artık darısı başıma. Zaten kalp atışı illa ki 6 haftalık duyulacak diye bir şey yok. 7-8.haftada da duyulabiliyor veya duyuluyor da bebeğin sağlığı için dinletmek istemeyebiliyor hemen bazı doktorlar. Sen de içini ferah tut. İlk bebek mi olacak kısmetse?

Kilo konusunda benim doktorum çok katı. Her geldiğinde gram gram ölçer hesabını sorarım diyo ama tabi ben önceki gebeliğimde 25 kg aldım biraz da ondan böyle konuşuyor. İlk 3 ay en fazla 1 kg alabilirsin dedi, toplamda da 12 kg ile bitirmemiz lazım dedi. Bakalım 9 ayın sonunda ne olacak şimdiye kadar almadım şükür

Benim göbek şimdiden belli oluyor. Kıyafet varken farkedilmiyor zayıf birisiyim ama çıplak göbüşte çok belli. Sizde de öyle mi acaba ? Göbüşler çıktı mı şimdiden ?

Bende ne zaman iyiyim desem ertesi gün midem bulanıyor. Sabah istifra ettim ama genel olarak çok midem bulanmıyor. Yalnız benim çok şiddetli karın ağrılarım oluyor hala

Ferritin, Demir, d vit, cinko, b12 dusukse cok dökülüyor. Simdi bıdıklar da bizim kanı kullaniyor iyice dusmustur. 12. Haftadan itibaren bazi takviyeleri veriyorlar yükselir hizla saclariniz da toparlar
En son demirin 38 di hızlı düşmeye başladı doktor takviye vermedi ama :/

Ah kızlar benimde bugün midem bozuldu malesef ki çok ağrım oldu sürekli üşüme geldi Bugünümde böyle geçtii

Kızlarrrr bata 3 gün varken yaptım ama 1 saatten sonra çikan bi çizgi sizce hamile olma şansim varmııı başinaaa gelen varmiiii Allah nasip ederse ilk gebeligim olucak inşallah cok heycanlıyımmm

Eklentiler

• 20210813_194226.webp
    7 KB · Görüntüleme: 59
Anaam ne tatli cikmis gobus. Bence hamilenin gobusu gozukmeli cok tatlı. Dediginiz gibi ic karniniz dar olabilir. Benimde öyle gozle gorulebilir bi degisiklik yok daha
Yaa bende bugün eşime dedim, beni doktorum hic tartmadı heralde kiloya pek takmıyo ben evde kendim tartilip kontrol ediyorum.

Evet canım kısmetse,1 düşüğüm var bundan önce

Kızlar bugun farkettim ki benim de göbek çıkmaya başlamış kızımda 4. Aydaki fotoğraflara bakıyoruz dümdüzmüş karnım ve eski dar pantolonlarımı giyiyormuşum. Bunda sanırım baya şişcem ben

Merhaba sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor.11.haftanın içindeyim cinsiyetini merak ettiğim için belirtilerini öğrenmek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…