ilk muayenede başladı ölçüme, gramına kadar not aldıAnaam ne tatli cikmis gobus. Bence hamilenin gobusu gozukmeli cok tatlı. Dediginiz gibi ic karniniz dar olabilir. Benimde öyle gozle gorulebilir bi degisiklik yok daha
Yaa bende bugün eşime dedim, beni doktorum hic tartmadı heralde kiloya pek takmıyoben evde kendim tartilip kontrol ediyorum.
bence olabilir renkli cikmis çizgi çünkü gec de olsa. ama anlamanin tek yolu ya 2 gün sonra sabah yapcan testi ya da kan vereceksinKızlarrrr bata 3 gün varken yaptım ama 1 saatten sonra çikan bi çizgi sizce hamile olma şansim varmııı başinaaa gelen varmiiii Allah nasip ederse ilk gebeligim olucak inşallah cok heycanlıyımmm
1 saatten sonra çıkan sonuç çok net olmayabiliyor bide yaptığınız test erken gebelik testinden değil onlar daha net oluyor. İnşallah vardır gebelik gidip sağlık ocağında kan verin aklınızda acaba kalmasınKızlarrrr bata 3 gün varken yaptım ama 1 saatten sonra çikan bi çizgi sizce hamile olma şansim varmııı başinaaa gelen varmiiii Allah nasip ederse ilk gebeligim olucak inşallah cok heycanlıyımmm
Bugün bat günümmm bekliyorumm insallah gelmez ve güzel haberler alirim dua edin banabence olabilir renkli cikmis çizgi çünkü gec de olsa. ama anlamanin tek yolu ya 2 gün sonra sabah yapcan testi ya da kan vereceksin
Bat gunümü bekliyorum canim inşallahhh heycanım boşa çıkmaz Rabbim isteyen herkese en hayırlısiyla versin inşallah1 saatten sonra çıkan sonuç çok net olmayabiliyor bide yaptığınız test erken gebelik testinden değil onlar daha net oluyor. İnşallah vardır gebelik gidip sağlık ocağında kan verin aklınızda acaba kalmasın
İnşallah Allah gönlünüze göre versin ❤❤Bat gunümü bekliyorum canim inşallahhh heycanım boşa çıkmaz Rabbim isteyen herkese en hayırlısiyla versin inşallah
Çokk teşekkür ederiz canımEki Görüntüle 2901294 Eki Görüntüle 2901295 Eki Görüntüle 2901296 Eki Görüntüle 2901297 Eki Görüntüle 2901298 Eki Görüntüle 2901299 Eki Görüntüle 2901300
Kızlar yukarda diyetisyenin bana verdiği listeyi paylaştım bu. Tabi ben 10 haftada 5 kilo aldığım için bu liste kiloyu korumaya yönelik bir listeAma içerisinde gebelikte nelere dikkat edilmeli, mide bulantısı olanlar nasıl beslenmeli gibi bilgiler mevcut belki işinize yarar :) Meyve porsiyonları internette arattığınızda karşınıza çıkıyor ben o kağıdı bulamadım hamilelikten öncede diyette olduğum için ezberlemiştim artık Bu arada ilk liste normal geçirenler için ve özet niteliğinde bir liste, ikinci seçenekleri bol olan liste mide bulantısı yaşayanlar için uygun olabilir
Erkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Hiç Bi belirti olmamasıErkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Hamileligim coook ama cok zor geciyor , suan kusma ve bulantilarımda bir azalma görülmedi evden disari bile cikmak istemiyorumMerhaba sizin hamileliğiniz nasıl geçiyor.11.haftanın içindeyim cinsiyetini merak ettiğim için belirtilerini öğrenmek istedim.
Ben hep kızımin olmasini istemistim ama erkek nasipmiş ultrosonda cok hareketliydi gittigimiz zamanlarda derler ya erkek olursa anneye bir guzellik gelir diye cildim de o oldu bir parlama bir ışıltıErkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Bana da tahmin geldi 10+3 uz fakat ultrasonda 10+6 gözüküyor. Ben kıza benzettim dedi doktor. Ama iki hafta sonra net söylerim dedi. Bakalım kısmet kız olmasını ama onun öncesinde sağlıklı olmasıni hayırlısı ile çok istiyorumKızlar selamlar bu sabah doktor randevumuz vardı ve cinsiyet tahmini geldi doktorumuz erkek gibi dedi . Suan 12. Haftadayım rüyamdada erkek diye görmüstüm sonuç cok saşırtmadı.. insallah bebislerimiz sagsaglim dünyaya gelirler
Kuzu 2. Bebiste göbek daha cabuk cikarmis diye okumustum bi yerde ondan olabilir. Ama mesela benim gobegim cikmadi ama kotlarima giremiyorum cok rahatsiz ediyo beni. Yazi elbiselerle geciriyoruz da bakalım kışın ne olucakKızlar bugun farkettim ki benim de göbek çıkmaya başlamışkızımda 4. Aydaki fotoğraflara bakıyoruz dümdüzmüş karnım ve eski dar pantolonlarımı giyiyormuşum. Bunda sanırım baya şişcem ben
Kuzu bildiğim kadarıyla daha kimsenin cinsiyeti net değil. Bir arkadasa tahmin yapmis doktor, banada tahmin yaptı. Ama benim daha kucuk 10 haftalık. 2 haftaya burda cinsiyetler belli olabilir insallahErkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Maşallah minik ben burdayım diyor. Benim ayaktayken bu kadar kilo hiç almadım ama karın bolgesi yayvan bı sekilde erkenden ilerleyecege benziyor. Oğlumda dört aylikkkenki halim gibi. Suan 10+3umSu an 10+6 yim ve ayaktayken karnim daha daha da buyuk. Herkes anliyo hamile oldugumu. Benim ic karnim dar galiba cunku normalde de pek kilolu degil minyonum.
Oğlumda hiç hamile gibi değilmişim. Ne bulantı ne kusma ne bisey yaşamadım. Ama bu resmen beni yerlere serdi. Daha yeni yeni biraz hafifledi bulantım. Birde oğlumda et turu aşırı yerdim. Canim çok isterdi. Bunda peynir domates ile arkadaş oldum. Bir iki haftadır yemeye biraz başladım.Erkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Kuzu oğluna ne zaman hamileydin mesela hangi aylarda? Bu sıcaklarda et istememiz mümkün değil bence çünkü ben bildigin etten sogudum peynir olmasa ac kalicamOğlumda hiç hamile gibi değilmişim. Ne bulantı ne kusma ne bisey yaşamadım. Ama bu resmen beni yerlere serdi. Daha yeni yeni biraz hafifledi bulantım. Birde oğlumda et turu aşırı yerdim. Canim çok isterdi. Bunda peynir domates ile arkadaş oldum. Bir iki haftadır yemeye biraz başladım.
Ben de kızımdan önce bir boş gebelik yaşadım. Böyle olabiliyor demişti doktorum. İnşallah senin de 2.deneyimin sağlıklı olur kucağına alır ve o duyguyu yaşarsınEvet canım kısmetse,1 düşüğüm var bundan önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?