2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kuzu oğluna ne zaman hamileydin mesela hangi aylarda? Bu sıcaklarda et istememiz mümkün değil bence çünkü ben bildigin etten sogudum peynir olmasa ac kalicam
Walla ocakta kaldım ama iki üç ay sonrasında Nisan dan itibaren et aserdim resmen.digeri sonbahar bebesiydi bu kış olacak bilmiyorumki

Canım ben gop medicalparkta gittiğim doktordan çok memnun kaldım. Çok pozitif ve dikkatli bir doktor istersen deneyebilirsin

Kizlar başsağlığı dileyen , emoji bırakan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsunBu arada benim halsizligim azaldı sadece aksamlari geliyor normalde tüm gün yatmak istiyordum bir de göğüs hassasiyetim kalmadı bunlar beni endişelendiriyor normal mi acaba şu an 12. haftadayim 20 sinde kontrolüm var ama bekleyebilecek miyim bilmiyorum acile gitsem bakarlar mı acaba

Canım öncelikle başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömürler versin Bu hafta benimde göğüs ağrılarım geçti bende senin gibi endişeliydim birşey mi oldu diye iki gün önce küçük bir lekelenmem oldu acile gittim ama bebekler iyi çok şükür yani endişe etme belli bir süre sonra geçiyormuş göğüs hassiyeti ilerleyen dönemler tekrar başlar diyorlar. Aklına kötü şeyler getirme iyi düşünelim iyi olsun

Cok teşekkürler,aminhareketlenmeye bir baslasalar kafamız rahatlayacak insallah da umarım dediğin gibi herşey yolundadır bizde de ,sana da çok geçmiş olsun canim

Erkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Ilki erkekti.Ve sadece bel.agrisi vardı.Nerdeyse hiç bulantim olmadı.Istahim kesilmedi.Asiri et istiyodu canım.Tuzlu ve ekşi şeyler yedim.Ilk karnım cıktı.

Hanımlar merhabalar ,
Cumartesi günü 11.haftayı bitirdim çok şükür bu zamana kadar ne kanama ne bulantı bir sıkıntı yaşamamıştım. Cuma günü gökçeadaya geldik tatil için denize falan girdim haliyle normal halimden biraz daha hareketli oluyor. Evde yatıyordum ev işleri hariç. Dün gece bi kalktım çamaşır ve şortum kan olmuş aklım çıktı, sabaha kadar uyuyamadım kaç kere lavaboya gittim ilk iki gitme de kırmızı leke olarak geldi sonra kahverengi. Burdaki acile gittim ama sağlık ocağı gibi bir yer kan ve idrara baktı önemli bsey değildir kanama devam ederse haftaiçi gel dedi prulotan depot iğne yaptı her ihtimale karşı. Çok korkuyorum dua edin lütfen. Çok uğraştık bebeğim için kaybetmek istemiyorum şimdi de lavaboya gittikte sadece peçeteye kahverengi su gibi bir akıntı şeklinde geliyor aynı durumu yaşayan var mı. Burdan dönüşte doktora başlayacaktım msoravak doktorum yok resmen

Keşke denize veya havuza girmeseydiniz enfeksiyon riski var Çok geçmiş olsun yormuşsunuz kendinizi belli doktor en doğrusunu bilir yakınlarda kadın doğum hastanesi vs yok mu oraya acile gidebilirdiniz.

Canım genelleme yapmak istemiyorum ama yolculuk yapan herkeste böyle kanama oldu sanırım bende dahil. Yolculuk esnasında sarsıntı etkisiyle kanama alanı oluşuyor herhalde. Bol bol yat dinlen. En az 3 litre su iç. Çok şükür benimki geçti umarım en yakın zamanda seninde geçer.

Bende tatile gittiğinin ertesi günü buna benzer bir durum yaşadım. Ama benim öncesinde kanama alanım olduğundan bilgim vardi. Yol deniz yordu sanırım. Ve ben hemen bi özel hastane bulup gittim bebeğe baktık iyiydi çok şükür. İğne iyi gelecektir size ama en azından ultrasonla bakilabilecek bı yer bulabilirseniz daha rahat eder iciniz.cok geçmiş olsun,içinizi ferah tutun

Bende kendimi zorlamisim gecen hafta herhalde benimde kanamam olmustu sabah dedigin gibi kirmizi koyu kahverengi gibi bir kanama , doktoruma gittim banada prulotan igne yapti. Progestan fitil zaten bayadir devam , ultrasonda bakti sorun yok dedi lekelenme devam eder 2 gun dedi. Eger cok siddetli ve parcali gelirse tehlikeli dedi. Sen istiharat et cok ayakta durma ve yat dinlen tatilde denk gelmesi kotu olmus gecmis olsun

Yaa umarım yolculuk kaynaklıdır çok teşekkür ediyorum dualarınız için

Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiç

Teşekkür ediyorum inşallah ciddi bi sorun değildir

Göğüs hassasiyeti geçermiş zamanla. Son aylarda tekrar başlarmış

Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiç
Ben yaz başından beri yazlıktayım benim de kanama alanım oldu ama doktorum yine de denize girmeyi yasaklamadı. Sadece ev işi yapma, kendini yorma dedi. Denize gir, şezlongda uzan, istirahat etmeye bak dedi. Hatta bulunduğum yerde teşekküllü bi hastane yok bi daha dönmesem mi diye sordum ama bunun için burda durmana gerek yok bişey olmaz dedi. İçinizi ferah tutun. Kanama alanının olduğu yer de önemli. Kesenin altında değilse daha çabuk geçiyormuş.

Erkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Valla bizim çok net değil doktor sadece tahminde bulundu ama şunu söyleyebilirim ne bulantı, ne halsizlik hiçbirsey hissetmiyorum sadece göğüslerim buyudu, ultrasonda görmesem inanmam o derece yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…