Walla ocakta kaldım ama iki üç ay sonrasında Nisan dan itibaren et aserdim resmen.digeri sonbahar bebesiydi bu kış olacak bilmiyorumkiKuzu oğluna ne zaman hamileydin mesela hangi aylarda? Bu sıcaklarda et istememiz mümkün değil bence çünkü ben bildigin etten sogudum peynir olmasa ac kalicam
Hamileligim coook ama cok zor geciyor , suan kusma ve bulantilarımda bir azalma görülmedi evden disari bile cikmak istemiyorum
Canım ben gop medicalparkta gittiğim doktordan çok memnun kaldım. Çok pozitif ve dikkatli bir doktor istersen deneyebilirsinyok kuzum daha önümüzdeki hafta da eve hapisim21ine randevu bakıyorum heralde benimki 4 günü bağlayıp izin almış. ikili test mevzularını konuşacaktık geçen hafta, malum olay oldu şimdi sonraki ay gittiğimde tersler mi acaba diye çekindim istanbul doktor önerileri alırım o zaman :d florya medikal park hüseyin cengiz, ataşehir medicana sibel zorbaş araştırdım ama önereceğiniz doktorlar varsa tontiler alayım randevu
Canım öncelikle başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömürler versinKizlar başsağlığı dileyen , emoji bırakan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsunBu arada benim halsizligim azaldı sadece aksamlari geliyor normalde tüm gün yatmak istiyordum bir de göğüs hassasiyetim kalmadı bunlar beni endişelendiriyor normal mi acaba şu an 12. haftadayim 20 sinde kontrolüm var ama bekleyebilecek miyim bilmiyorum acile gitsem bakarlar mı acaba
Canım öncelikle başınız sağolsun Allah geride kalanlara uzun ömürler versinBu hafta benimde göğüs ağrılarım geçti bende senin gibi endişeliydim birşey mi oldu diye iki gün önce küçük bir lekelenmem oldu acile gittim ama bebekler iyi çok şükür yani endişe etme belli bir süre sonra geçiyormuş göğüs hassiyeti ilerleyen dönemler tekrar başlar diyorlar. Aklına kötü şeyler getirme iyi düşünelim iyi olsun
Benimde şuan göbiş böyleSu an 10+6 yim ve ayaktayken karnim daha daha da buyuk. Herkes anliyo hamile oldugumu. Benim ic karnim dar galiba cunku normalde de pek kilolu degil minyonum.
Ilki erkekti.Ve sadece bel.agrisi vardı.Nerdeyse hiç bulantim olmadı.Istahim kesilmedi.Asiri et istiyodu canım.Tuzlu ve ekşi şeyler yedim.Ilk karnım cıktı.Erkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
Keşke denize veya havuza girmeseydiniz enfeksiyon riski varHanımlar merhabalar ,
Cumartesi günü 11.haftayı bitirdim çok şükür bu zamana kadar ne kanama ne bulantı bir sıkıntı yaşamamıştım. Cuma günü gökçeadaya geldik tatil için denize falan girdim haliyle normal halimden biraz daha hareketli oluyor. Evde yatıyordum ev işleri hariç. Dün gece bi kalktım çamaşır ve şortum kan olmuş aklım çıktı, sabaha kadar uyuyamadım kaç kere lavaboya gittim ilk iki gitme de kırmızı leke olarak geldi sonra kahverengi. Burdaki acile gittim ama sağlık ocağı gibi bir yer kan ve idrara baktı önemli bsey değildir kanama devam ederse haftaiçi gel dedi prulotan depot iğne yaptı her ihtimale karşı. Çok korkuyorum dua edin lütfen. Çok uğraştık bebeğim için kaybetmek istemiyorumşimdi de lavaboya gittikte sadece peçeteye kahverengi su gibi bir akıntı şeklinde geliyor aynı durumu yaşayan var mı. Burdan dönüşte doktora başlayacaktım msoravak doktorum yok resmen
Canım genelleme yapmak istemiyorum ama yolculuk yapan herkeste böyle kanama oldu sanırım bende dahil. Yolculuk esnasında sarsıntı etkisiyle kanama alanı oluşuyor herhalde. Bol bol yat dinlen. En az 3 litre su iç. Çok şükür benimki geçti umarım en yakın zamanda seninde geçer.Hanımlar merhabalar ,
Cumartesi günü 11.haftayı bitirdim çok şükür bu zamana kadar ne kanama ne bulantı bir sıkıntı yaşamamıştım. Cuma günü gökçeadaya geldik tatil için denize falan girdim haliyle normal halimden biraz daha hareketli oluyor. Evde yatıyordum ev işleri hariç. Dün gece bi kalktım çamaşır ve şortum kan olmuş aklım çıktı, sabaha kadar uyuyamadım kaç kere lavaboya gittim ilk iki gitme de kırmızı leke olarak geldi sonra kahverengi. Burdaki acile gittim ama sağlık ocağı gibi bir yer kan ve idrara baktı önemli bsey değildir kanama devam ederse haftaiçi gel dedi prulotan depot iğne yaptı her ihtimale karşı. Çok korkuyorum dua edin lütfen. Çok uğraştık bebeğim için kaybetmek istemiyorumşimdi de lavaboya gittikte sadece peçeteye kahverengi su gibi bir akıntı şeklinde geliyor aynı durumu yaşayan var mı. Burdan dönüşte doktora başlayacaktım msoravak doktorum yok resmen
Bende tatile gittiğinin ertesi günü buna benzer bir durum yaşadım. Ama benim öncesinde kanama alanım olduğundan bilgim vardi. Yol deniz yordu sanırım. Ve ben hemen bi özel hastane bulup gittim bebeğe baktık iyiydi çok şükür. İğne iyi gelecektir size ama en azından ultrasonla bakilabilecek bı yer bulabilirseniz daha rahat eder iciniz.cok geçmiş olsun,içinizi ferah tutunHanımlar merhabalar ,
Bende kendimi zorlamisim gecen hafta herhalde benimde kanamam olmustu sabah dedigin gibi kirmizi koyu kahverengi gibi bir kanama , doktoruma gittim banada prulotan igne yapti. Progestan fitil zaten bayadir devam , ultrasonda bakti sorun yok dedi lekelenme devam eder 2 gun dedi. Eger cok siddetli ve parcali gelirse tehlikeli dedi. Sen istiharat et cok ayakta durma ve yat dinlen tatilde denk gelmesi kotu olmus gecmis olsunHanımlar merhabalar ,
Maalsef yok ama böyle devam ederse erken döneriz artıkKeşke denize veya havuza girmeseydiniz enfeksiyon riski varÇok geçmiş olsun yormuşsunuz kendinizi belli doktor en doğrusunu bilir yakınlarda kadın doğum hastanesi vs yok mu oraya acile gidebilirdiniz.
Yaa umarım yolculuk kaynaklıdır çok teşekkür ediyorum dualarınız içinCanım genelleme yapmak istemiyorum ama yolculuk yapan herkeste böyle kanama oldu sanırım bende dahil. Yolculuk esnasında sarsıntı etkisiyle kanama alanı oluşuyor herhalde. Bol bol yat dinlen. En az 3 litre su iç. Çok şükür benimki geçti umarım en yakın zamanda seninde geçer.
Bende tatile gittiğinin ertesi günü buna benzer bir durum yaşadım. Ama benim öncesinde kanama alanım olduğundan bilgim vardi. Yol deniz yordu sanırım. Ve ben hemen bi özel hastane bulup gittim bebeğe baktık iyiydi çok şükür. İğne iyi gelecektir size ama en azından ultrasonla bakilabilecek bı yer bulabilirseniz daha rahat eder iciniz.cok geçmiş olsun,içinizi ferah
Bende tatile gittiğinin ertesi günü buna benzer bir durum yaşadım. Ama benim öncesinde kanama alanım olduğundan bilgim vardi. Yol deniz yordu sanırım. Ve ben hemen bi özel hastane bulup gittim bebeğe baktık iyiydi çok şükür. İğne iyi gelecektir size ama en azından ultrasonla bakilabilecek bı yer bulabilirseniz daha rahat eder iciniz.cok geçmiş olsun,içi
Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiçBende tatile gittiğinin ertesi günü buna benzer bir durum yaşadım. Ama benim öncesinde kanama alanım olduğundan bilgim vardi. Yol deniz yordu sanırım. Ve ben hemen bi özel hastane bulup gittim bebeğe baktık iyiydi çok şükür. İğne iyi gelecektir size ama en azından ultrasonla bakilabilecek bı yer bulabilirseniz daha rahat eder iciniz.cok geçmiş olsun,içinizi ferah tutun
Teşekkür ediyorum inşallah ciddi bi sorun değildirBende kendimi zorlamisim gecen hafta herhalde benimde kanamam olmustu sabah dedigin gibi kirmizi koyu kahverengi gibi bir kanama , doktoruma gittim banada prulotan igne yapti. Progestan fitil zaten bayadir devam , ultrasonda bakti sorun yok dedi lekelenme devam eder 2 gun dedi. Eger cok siddetli ve parcali gelirse tehlikeli dedi. Sen istiharat et cok ayakta durma ve yat dinlen tatilde denk gelmesi kotu olmus gecmis olsun
Göğüs hassasiyeti geçermiş zamanla. Son aylarda tekrar başlarmışKizlar başsağlığı dileyen , emoji bırakan herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsunBu arada benim halsizligim azaldı sadece aksamlari geliyor normalde tüm gün yatmak istiyordum bir de göğüs hassasiyetim kalmadı bunlar beni endişelendiriyor normal mi acaba şu an 12. haftadayim 20 sinde kontrolüm var ama bekleyebilecek miyim bilmiyorum acile gitsem bakarlar mı acaba
Ben yaz başından beri yazlıktayım benim de kanama alanım oldu ama doktorum yine de denize girmeyi yasaklamadı. Sadece ev işi yapma, kendini yorma dedi. Denize gir, şezlongda uzan, istirahat etmeye bak dedi. Hatta bulunduğum yerde teşekküllü bi hastane yok bi daha dönmesem mi diye sordum ama bunun için burda durmana gerek yok bişey olmaz dedi. İçinizi ferah tutun. Kanama alanının olduğu yer de önemli. Kesenin altında değilse daha çabuk geçiyormuş.Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiç
Valla bizim çok net değil doktor sadece tahminde bulundu ama şunu söyleyebilirim ne bulantı, ne halsizlik hiçbirsey hissetmiyorum sadece göğüslerim buyudu, ultrasonda görmesem inanmam o derece yaniErkek bebek bekleyen anneler belirtileriniz nelerdi? Bende erkek hissediyorum ama tabiki emin değilim çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?