2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çok teşekkür ediyorum yarın burdaki kadın doğum doktoruna gözükeceğim inşallah muhm bir durum değildir

Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiç

Şimdi girmeyin denize, havuza. İnşallah basit bir şey çıkacak korkmayın ama kanama varken deniz/havuz enfeksiyon riski oluşturur. Bol bol dinlenin, su için. Progesteronunuzu zamanında alın. Yarın ilk iş kadın doğumcuya gider ultrasonda tatlı meleğinizi görür rahatlarsınız :)

Cok gecmis olsun cnm mutlaka progestan kullan benimde kesem ayrilmaya baslamisti hastanede progestan igne yapidli ve rahimdeki kan akisi hizlansin diye 1 saat serum verdiler gunde 3 tane progestan kullandim cok su icip uzandim surekli o sekilde duzeldi sende oyle yap ve sakin denizs girme cunku enfeksiyon kapabilirsin ve hatirladigim kadariyla ordasa musilaj vardi. Kendine cok dikkat et ufak yuruyusler disinda cok hareket etme ve kan sulandirici kullaniysan mutlaka doktoruna danis dozu azaltabilir. Yediklerine dikkat et pek kan sulandiran seyler yeme.Cok gecmis olsun Allah bebeklerimizi bize bagislasin insallah.

Ay inşallah çok sağolun

Bana acildeki doktor progestan hap vermedi doktora yarın bir gözükeyim inşallah sorun yoktur. Çok teşekkür ediyorum cevap için

Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiç
Ben doktor kontrolünden hemen sonra döndüm. Doktor deniz yasak dedi. Dört beş gün sürecekti tatilim yat dinlen dedi tatilin bitimine kadar.Dönüşten iki gün sonra ise baslayacaktim. Oralarda daha kotu olurum diye evde dinlenmek istedim iki gün içinde 14 saat yolculuk yapmış oldum ama en azından 5_6 gün evimde yatarak gecirdim.iyi geldi bu süreci bana.

Anladım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun çok sağsağlim kavuşamamız nasip olsun

Benim gibi olan var mı ?? Aşırı halsizilik var bende 2 gündür bugün daha da arttı uyuyasım geliyor hep bide hafif bi sancı var bazen solda bazen sağda yer değiştiriyo sancı

Benim gibi olan var mı ?? Aşırı halsizilik var bende 2 gündür bugün daha da arttı uyuyasım geliyor hep bide hafif bi sancı var bazen solda bazen sağda yer değiştiriyo sancı
Halsizlik hep var zaten canım ben de sürekli yatmak istiyorum ağrı da bugün oldu sabahtan beri tatlı tatlı aynı dediğin gibi bi sağ kasığım bi sol kasığım ağrıyo. Rahim gitgide genişliyo , ondandır diye düşünüyorum.

Uyku hali bende de oluyor özellikle iş yapınca kasıklarımda ağrı oluyor ani hareket asla yapamıyorum şiddetli bir sanci giriyo gaz sancısı ve mide yanmasıda var

Kızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici

Bende öyledir herhalde diyorum ama bi yandan da çok bu durumları yaşamadım şimdiye kadar bi terslik mi var diye endişede ediyorum. Sanki hasta oldum da vücudum dökülüyo gibi
Uyku hali bende de oluyor özellikle iş yapınca kasıklarımda ağrı oluyor ani hareket asla yapamıyorum şiddetli bir sanci giriyo gaz sancısı ve mide yanmasıda var
Gaz sancısı ara ara oluyor ama onun çözümünü buldum sanırım kendimce. Sabahları kahvaltıda zeytinyağı yiyorum hakiki biz izmirdeyiz burda kolay bulunuyo. Yiyeceğim zeytinin üzerine 1 yk kadar döküyorum azıcıkta limon ve baharat hem lezzetli oluyor hemde bağırsak sorunum azaldı
Kızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Ağrı değilde kafamın içi kazan gibi oluyo benim ilk zamanlar ağrı oluyordu onlar gibi değil daha farklı

Ben başından beri öyleyim. Sanki hastayım, kafamı kaldıramıyorum. Gece 2 lere kadar uyumayan ben saat 10 oldu mu yatmaya gidiyorum. Ayakta biraz dursam hemen karnım ağrıyo. İlk gebeliğimde 9 ay böyle ağrımıştı inş bu sefer öyle olmaz diye dua ediyorum.

İnşallah olmaz gerçekten insanın hayat enerjisi denen bişey kalmıyor ya ben çok yaşamıyorum ama yaşayanlara hep dua ediyorum

İnşallah olmaz gerçekten insanın hayat enerjisi denen bişey kalmıyor ya ben çok yaşamıyorum ama yaşayanlara hep dua ediyorum
Çok şükür rabbime bize böyle güzel bir mucize verdiği için insan şikayet etmek de istemiyor ama bazen gerçekten dediğin gibi hayat enerjim bitiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Merhaba kızlar
Bu geceyi yine zor sabah ettim. Gece ansızın iç çamaşırımda islaklik hisse ile uyandım. Kontrol ettim kanama değil. Sadece su değmiş gibi. Kafamda bin tane soru. Acaba bebeğin suyumu falan diye. Sabah oldu kızımda cok huysuzdu sanırım üzerimdeki stresi ona veriyorum.
Binbir telaşla hastaneye gittim. Hamd olsun iyiyiz. Islaklik nerden geldi bilmiyorum. Bu haftalarda şu kaybı olsa bile his edilmezmis. Yani cok az su olurmuş.
Doktorum özel benim için evden hastaneye geldi.
Sürekli panik olmaktan stres olmaktan çok sıkıldım. Böyle olmak istemiyorum. Ama aklımda birsuru kötü senaryolar sıralıyorum.
Doktora hastaneye gitmek istemiyorum artık.
Ne yapabilirim nasil kendimi rahatlatabilirim acaba? Önerisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…