Çok teşekkür ediyorum yarın burdaki kadın doğum doktoruna gözükeceğim inşallah muhm bir durum değildirBen yaz başından beri yazlıktayım benim de kanama alanım oldu ama doktorum yine de denize girmeyi yasaklamadı. Sadece ev işi yapma, kendini yorma dedi. Denize gir, şezlongda uzan, istirahat etmeye bak dedi. Hatta bulunduğum yerde teşekküllü bi hastane yok bi daha dönmesem mi diye sordum ama bunun için burda durmana gerek yok bişey olmaz dedi. İçinizi ferah tutun. Kanama alanının olduğu yer de önemli. Kesenin altında değilse daha çabuk geçiyormuş.
Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiç
Cok gecmis olsun cnm mutlaka progestan kullan benimde kesem ayrilmaya baslamisti hastanede progestan igne yapidli ve rahimdeki kan akisi hizlansin diye 1 saat serum verdiler gunde 3 tane progestan kullandim cok su icip uzandim surekli o sekilde duzeldi sende oyle yap ve sakin denizs girme cunku enfeksiyon kapabilirsin ve hatirladigim kadariyla ordasa musilaj vardi. Kendine cok dikkat et ufak yuruyusler disinda cok hareket etme ve kan sulandirici kullaniysan mutlaka doktoruna danis dozu azaltabilir. Yediklerine dikkat et pek kan sulandiran seyler yeme.Cok gecmis olsun Allah bebeklerimizi bize bagislasin insallah.Hanımlar merhabalar ,
Cumartesi günü 11.haftayı bitirdim çok şükür bu zamana kadar ne kanama ne bulantı bir sıkıntı yaşamamıştım. Cuma günü gökçeadaya geldik tatil için denize falan girdim haliyle normal halimden biraz daha hareketli oluyor. Evde yatıyordum ev işleri hariç. Dün gece bi kalktım çamaşır ve şortum kan olmuş aklım çıktı, sabaha kadar uyuyamadım kaç kere lavaboya gittim ilk iki gitme de kırmızı leke olarak geldi sonra kahverengi. Burdaki acile gittim ama sağlık ocağı gibi bir yer kan ve idrara baktı önemli bsey değildir kanama devam ederse haftaiçi gel dedi prulotan depot iğne yaptı her ihtimale karşı. Çok korkuyorum dua edin lütfen. Çok uğraştık bebeğim için kaybetmek istemiyorumşimdi de lavaboya gittikte sadece peçeteye kahverengi su gibi bir akıntı şeklinde geliyor aynı durumu yaşayan var mı. Burdan dönüşte doktora başlayacaktım msoravak doktorum yok resmen
Ay inşallahŞimdi girmeyin denize, havuza. İnşallah basit bir şey çıkacak korkmayın ama kanama varken deniz/havuz enfeksiyon riski oluşturur. Bol bol dinlenin, su için. Progesteronunuzu zamanında alın. Yarın ilk iş kadın doğumcuya gider ultrasonda tatlı meleğinizi görür rahatlarsınız :)
Bana acildeki doktor progestan hap vermedi doktora yarın bir gözükeyim inşallah sorun yoktur. Çok teşekkür ediyorum cevap içinCok gecmis olsun cnm mutlaka progestan kullan benimde kesem ayrilmaya baslamisti hastanede progestan igne yapidli ve rahimdeki kan akisi hizlansin diye 1 saat serum verdiler gunde 3 tane progestan kullandim cok su icip uzandim surekli o sekilde duzeldi sende oyle yap ve sakin denizs girme cunku enfeksiyon kapabilirsin ve hatirladigim kadariyla ordasa musilaj vardi. Kendine cok dikkat et ufak yuruyusler disinda cok hareket etme ve kan sulandirici kullaniysan mutlaka doktoruna danis dozu azaltabilir. Yediklerine dikkat et pek kan sulandiran seyler yeme.Cok gecmis olsun Allah bebeklerimizi bize bagislasin insallah.
Ben doktor kontrolünden hemen sonra döndüm. Doktor deniz yasak dedi. Dört beş gün sürecekti tatilim yat dinlen dedi tatilin bitimine kadar.Dönüşten iki gün sonra ise baslayacaktim. Oralarda daha kotu olurum diye evde dinlenmek istedim iki gün içinde 14 saat yolculuk yapmış oldum ama en azından 5_6 gün evimde yatarak gecirdim.iyi geldi bu süreci bana.Peki kaç gün istirahat ettiniz denize falan girmeye devam ettiniz mi hiç
Anladım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun çok sağsağlim kavuşamamız nasip olsunBen doktor kontrolünden hemen sonra döndüm. Doktor deniz yasak dedi. Dört beş gün sürecekti tatilim yat dinlen dedi tatilin bitimine kadar.Dönüşten iki gün sonra ise baslayacaktim. Oralarda daha kotu olurum diye evde dinlenmek istedim iki gün içinde 14 saat yolculuk yapmış oldum ama en azından 5_6 gün evimde yatarak gecirdim.iyi geldi bu süreci bana.
Halsizlik hep var zaten canım ben de sürekli yatmak istiyorumBenim gibi olan var mı ?? Aşırı halsizilik var bende 2 gündür bugün daha da arttı uyuyasım geliyor hep bide hafif bi sancı var bazen solda bazen sağda yer değiştiriyo sancı
Uyku hali bende de oluyor özellikle iş yapınca kasıklarımda ağrı oluyor ani hareket asla yapamıyorum şiddetli bir sanci giriyo gaz sancısı ve mide yanmasıda varBenim gibi olan var mı ?? Aşırı halsizilik var bende 2 gündür bugün daha da arttı uyuyasım geliyor hep bide hafif bi sancı var bazen solda bazen sağda yer değiştiriyo sancı
Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalımBen de kızımdan önce bir boş gebelik yaşadım. Böyle olabiliyor demişti doktorum. İnşallah senin de 2.deneyimin sağlıklı olur kucağına alır ve o duyguyu yaşarsın
Benim de başım çok ağrıyorKızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Bende öyledir herhalde diyorum ama bi yandan da çok bu durumları yaşamadım şimdiye kadar bi terslik mi var diye endişede ediyorum. Sanki hasta oldum da vücudum dökülüyo gibiHalsizlik hep var zaten canım ben de sürekli yatmak istiyorumağrı da bugün oldu sabahtan beri tatlı tatlı aynı dediğin gibi bi sağ kasığım bi sol kasığım ağrıyo. Rahim gitgide genişliyo , ondandır diye düşünüyorum.
Gaz sancısı ara ara oluyor ama onun çözümünü buldum sanırım kendimce. Sabahları kahvaltıda zeytinyağı yiyorum hakiki biz izmirdeyiz burda kolay bulunuyo. Yiyeceğim zeytinin üzerine 1 yk kadar döküyorum azıcıkta limon ve baharat hem lezzetli oluyor hemde bağırsak sorunum azaldıUyku hali bende de oluyor özellikle iş yapınca kasıklarımda ağrı oluyor ani hareket asla yapamıyorum şiddetli bir sanci giriyo gaz sancısı ve mide yanmasıda var
Ağrı değilde kafamın içi kazan gibi oluyo benim ilk zamanlar ağrı oluyordu onlar gibi değil daha farklıKızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Teşekkürler cevap için, dayanamayıp acile gittim bebişim iyi çok şükürGöğüs hassasiyeti geçermiş zamanla. Son aylarda tekrar başlarmış
Rica ederim ne demek. Amin inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımızaAnladım çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun çok sağsağlim kavuşamamız nasip olsun
Ben başından beri öyleyim. Sanki hastayım, kafamı kaldıramıyorum. Gece 2 lere kadar uyumayan ben saat 10 oldu mu yatmaya gidiyorum. Ayakta biraz dursam hemen karnım ağrıyo. İlk gebeliğimde 9 ay böyle ağrımıştı inş bu sefer öyle olmaz diye dua ediyorum.Benim gibi olan var mı ?? Aşırı halsizilik var bende 2 gündür bugün daha da arttı uyuyasım geliyor hep bide hafif bi sancı var bazen solda bazen sağda yer değiştiriyo sancı
İnşallah olmaz gerçekten insanın hayat enerjisi denen bişey kalmıyor ya ben çok yaşamıyorum ama yaşayanlara hep dua ediyorumBen başından beri öyleyim. Sanki hastayım, kafamı kaldıramıyorum. Gece 2 lere kadar uyumayan ben saat 10 oldu mu yatmaya gidiyorum. Ayakta biraz dursam hemen karnım ağrıyo. İlk gebeliğimde 9 ay böyle ağrımıştı inş bu sefer öyle olmaz diye dua ediyorum.
Çok şükür rabbime bize böyle güzel bir mucize verdiği için insan şikayet etmek de istemiyor ama bazen gerçekten dediğin gibi hayat enerjim bitiyor. Allah hepimizin yardımcısı olsunİnşallah olmaz gerçekten insanın hayat enerjisi denen bişey kalmıyor ya ben çok yaşamıyorum ama yaşayanlara hep dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?