2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Çok geçmiş olsun valla ama bu stres hepimizin sorunu ben de 1 dış gebelik geçirdim, ameliyat oldum. Ondan sonra da ancak 3.tüp bebek denememde hamile kaldım. Aklımda türlü şey. İçimi şöyle rahatlatıyorum. Sağlıklı olan, doğacak olan çocuk ne yaparsak yapalım doğacak. Sağlıksızda da ne yaparsak yapalım düşecek. Bebişlerin dna ları belli. Bizim çok yapacak bir şeyimiz yok. Seyirci gibi izliyoruz öyle.

Kızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Benim de bazı günler ciddi bas agrim oluyor daha cok su icmeye çalışıyorum naneli sakiz cigniyorum, nane yagi kokluyorum ya da masaj yapıyorum sac diplerine. Hormonlar yukseldikce olurmuş. Bir de cok sicak yeterli su ictiginizden emin olun

Kızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Ben yaklaşık 1.5 gün baş ağrısı cektim, parol bana normalde hic yaramadığı için ilaçta icemedim. Oluyodum vala az once geçer gibi oldu.
Kuzum bazen o ıslaklık hissi bende de oluyor, ama tuvalete gittigimde bir kanama görmüyorum. Terliyoruz falan diye mi oluyor acaba?

Walla ocakta kaldım ama iki üç ay sonrasında Nisan dan itibaren et aserdim resmen.digeri sonbahar bebesiydi bu kış olacak bilmiyorumki
Şu anda kızınız mı olacak peki belli mi belirtiden de cinsiyet analizi yapmak dogru degil ama eglence ya ekşi canım cekiyor erkek mi, yüzümü sivilce bastı kız mı, bulantım yok erkek mi, rüyada kız gördüm kesin kız gün içinde sürekli değişiyor bizim evde

Vallahi felaket zonkluyor geçmiyor sürekli olmaya başladı tansiyon mu var acaba Allah korusun

Kizlar 9 haftalik hamileyim 2 gündür kasıklarımda adet olcakmiş gibi hafif hafif bi ağrım var düşük belirtisi mi acaba yarın doktora randevu aldım

Canım ben bir ara kaygı sorunları nedeniyle psikologla seanslar yaptım. Şunu öneriyor psikologlar, bir konuda kaygılanıyorsan kafanı yogunlaştıracagın farklı konular bul. Gün içinde ne yapıyorsun, neye odaklısın çok önemli ve mutlaka min 20 dk süren yürüyüşler. Yolda yürürken anda kalıyorsun çünkü, sagda solda ne var bakarken, stres seviyen azalıyor. Beni doktor 1 ay sonra cagırdı. O ıslaklık her gün var ama hiç nedir diye düşünmedim. Vücut kendini hazırlıyor herhalde diyorum Hersey güzel olacak umarım

Dün gece aynı senin gibiydim. 1,5 saat anca uyudum. Hormonal bişey bence, vücut uykuya gecemiyor. Ama bir gece öyle olunca diger gün yorgun düşüyosun. Bir de acık hava aktivitesi yaptıgım günler daha çok uyuyorum canım. Evdeysem sanki strese giriyorum ve uyuyamıyorum. Apartman önüne de olsa biraz inip yürümek lazım, ben de her gün yapmayı hedef koydum. Bu kadar basit bişeyi yapmak içimden gelmiyor bazen, yürüyüş yani

Vallahi felaket zonkluyor geçmiyor sürekli olmaya başladı tansiyon mu var acaba Allah korusun
Ben de bu kadar şiddetli baş ağrısı daha önce çekmemiştim sanırım. Geçen hafta 2 kere oldu bir kere de daha hafif şekilde geldi. Karanlıkta yattım ağrı kesici almadım normaldir diye düşünüyorum bişeye bağlamadım ben

Kizlar 9 haftalik hamileyim 2 gündür kasıklarımda adet olcakmiş gibi hafif hafif bi ağrım var düşük belirtisi mi acaba yarın doktora randevu aldım
Grupta herkes bu ağrıları ara ara çekiyor galiba. Yine şiddeti önemli sanırım ama benim de aynı adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor en baştan beri arada. Onuncu haftamdayım ben de. Inşallah böylr böyle atlatıcaz

progestan kullanırken bebek gibi 9 da 10da uyurdum deliksiz şimdi asla uykuya dalamıyorum gidince tekrar yazdırıcam progestanı antidepresan gibi olmuştu bana valla

Dün kontrole gittiğimde doktorum bı anda kıza benzettim dedi. Hiç böyle bı tahmin yorum beklemiyorken çünkü daha 10+3 üç gün önden gidiyor 10+6 ya göre tahmin etti ama kesin değili de ekledibakalım hayırlısı sağlıklı olsunda.ikili testte tam söyler diye düşünüyorum bakalim

Bana acildeki doktor progestan hap vermedi doktora yarın bir gözükeyim inşallah sorun yoktur. Çok teşekkür ediyorum cevap için
Bildigim kadariyla progestanin hicbir zarari yok ve dusuk tehdidi olan herkese veriliyo bazen doktor kendimiz olmaliyi cnm

Hergun 7 defa insirah suresi oku ve iyi dusun. Akinti olmasi da normal. Bende daha once cok dusuk yaptigim icin cok pimpirikliyim diye doktorum bana hicbir ayrinti vermiyo boyu suyu grami ne normal mi degerlerim hicbisey soylemiyo. 12. Haftada kontrolum var ama cinsiyeti bile soylemezse sasirmam. Hersey yolunda diyo ve bunu kasitli yapiyo.12.haftadaki ikili testle ilgili hicbisey demedi. 12. Hafta gel ense kalinligina burun kemigine bakicam dedi sadece. Internetten arastirmayim stres yapmayim diye bu testin oneminden bile bahsetmiyo.Sekerim sinirda korkuyorum ama stres yapma herseyi ye ic diyo. Hakkaten doktorun dediklerini yapinca daha rahat oluyorum ve cok sukur hersey yolunda gidiyo. Gonlunu ferah tut. Olumsuzluklari cekme. İnsallah sag salim bebeklerimizi kucaklarimiza aliriz tum hamisler olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…