Tansiyonunu ölç muhakkakKızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Merhaba kızlar
Bu geceyi yine zor sabah ettim. Gece ansızın iç çamaşırımda islaklik hisse ile uyandım. Kontrol ettim kanama değil. Sadece su değmiş gibi. Kafamda bin tane soru. Acaba bebeğin suyumu falan diye. Sabah oldu kızımda cok huysuzdu sanırım üzerimdeki stresi ona veriyorum.
Binbir telaşla hastaneye gittim. Hamd olsun iyiyiz. Islaklik nerden geldi bilmiyorum. Bu haftalarda şu kaybı olsa bile his edilmezmis. Yani cok az su olurmuş.
Doktorum özel benim için evden hastaneye geldi.
Sürekli panik olmaktan stres olmaktan çok sıkıldım. Böyle olmak istemiyorum. Ama aklımda birsuru kötü senaryolar sıralıyorum.
Doktora hastaneye gitmek istemiyorum artık.
Ne yapabilirim nasil kendimi rahatlatabilirim acaba? Önerisi olan var mı?
Benim de bazı günler ciddi bas agrim oluyor daha cok su icmeye çalışıyorum naneli sakiz cigniyorum, nane yagi kokluyorum ya da masaj yapıyorum sac diplerine. Hormonlar yukseldikce olurmuş. Bir de cok sicak yeterli su ictiginizden emin olunKızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Ben yaklaşık 1.5 gün baş ağrısı cektim, parol bana normalde hic yaramadığı için ilaçta icemedim. Oluyodum vala az once geçer gibi oldu.Kızlar benim gibi baş ağrısı çeken oluyor mu uzanıp sonra kalktıktan sonra daha çok olduğunu fark ettim niye oluyor ki çok rahatsız edici
Kuzum bazen o ıslaklık hissi bende de oluyor, ama tuvalete gittigimde bir kanama görmüyorum. Terliyoruz falan diye mi oluyor acaba?Merhaba kızlar
Bu geceyi yine zor sabah ettim. Gece ansızın iç çamaşırımda islaklik hisse ile uyandım. Kontrol ettim kanama değil. Sadece su değmiş gibi. Kafamda bin tane soru. Acaba bebeğin suyumu falan diye. Sabah oldu kızımda cok huysuzdu sanırım üzerimdeki stresi ona veriyorum.
Binbir telaşla hastaneye gittim. Hamd olsun iyiyiz. Islaklik nerden geldi bilmiyorum. Bu haftalarda şu kaybı olsa bile his edilmezmis. Yani cok az su olurmuş.
Sürekli panik olmaktan stres olmaktan çok sıkıldım. Böyle olmak istemiyorum. Ama aklımda birsuru kötü senaryolar sıralıyorum.
Şu anda kızınız mı olacak peki belli miWalla ocakta kaldım ama iki üç ay sonrasında Nisan dan itibaren et aserdim resmen.digeri sonbahar bebesiydi bu kış olacak bilmiyorumki
Vallahi felaket zonkluyor geçmiyor sürekli olmaya başladı tansiyon mu var acaba Allah korusunBen yaklaşık 1.5 gün baş ağrısı cektim, parol bana normalde hic yaramadığı için ilaçta icemedim. Oluyodum vala az once geçer gibi oldu.
Kuzum bazen o ıslaklık hissi bende de oluyor, ama tuvalete gittigimde bir kanama görmüyorum. Terliyoruz falan diye mi oluyor acaba?
Bende de bulantı ve kusma yok ama kız hissediyorum bakalım ne olacak:)))Hiç Bi belirti olmaması. Ne bulantı ne kusma.
Çok şanslısınız walla benim de yoğun değil ama bütün yemeklerden tiskiniyorum miğdem gün icinde bi çok kez bulanıyorBende de bulantı ve kusma yok ama kız hissediyorum bakalım ne olacak:)))
Aa niyekiSelam kizlar. Geceleri uyuyamayan var mı benim gibi? İki aydır kesinlikle uyuyamıyorum, uykuya daldiktan sonra Max 1 saat uyuyup sonrasında uyuyorum. Bölük bölük Max 4 5 saat uyuyabiliyorum. Çıldıracak duruma geldim
Bende 7 24 bulantı varÇok şanslısınız walla benim de yoğun değil ama bütün yemeklerden tiskiniyorum miğdem gün icinde bi çok kez bulanıyor
Canım ben bir ara kaygı sorunları nedeniyle psikologla seanslar yaptım. Şunu öneriyor psikologlar, bir konuda kaygılanıyorsan kafanı yogunlaştıracagın farklı konular bul. Gün içinde ne yapıyorsun, neye odaklısın çok önemli ve mutlaka min 20 dk süren yürüyüşler. Yolda yürürken anda kalıyorsun çünkü, sagda solda ne var bakarken, stres seviyen azalıyor. Beni doktor 1 ay sonra cagırdı. O ıslaklık her gün var ama hiç nedir diye düşünmedim. Vücut kendini hazırlıyor herhalde diyorumMerhaba kızlar
Dün gece aynı senin gibiydim. 1,5 saat anca uyudum. Hormonal bişey bence, vücut uykuya gecemiyor. Ama bir gece öyle olunca diger gün yorgun düşüyosun. Bir de acık hava aktivitesi yaptıgım günler daha çok uyuyorum canım. Evdeysem sanki strese giriyorum ve uyuyamıyorum. Apartman önüne de olsa biraz inip yürümek lazım, ben de her gün yapmayı hedef koydum. Bu kadar basit bişeyi yapmak içimden gelmiyor bazen, yürüyüş yaniSelam kizlar. Geceleri uyuyamayan var mı benim gibi? İki aydır kesinlikle uyuyamıyorum, uykuya daldiktan sonra Max 1 saat uyuyup sonrasında uyuyorum. Bölük bölük Max 4 5 saat uyuyabiliyorum. Çıldıracak duruma geldim
Ben de bu kadar şiddetli baş ağrısı daha önce çekmemiştim sanırım. Geçen hafta 2 kere oldu bir kere de daha hafif şekilde geldi. Karanlıkta yattım ağrı kesici almadım normaldir diye düşünüyorum bişeye bağlamadım benVallahi felaket zonkluyor geçmiyor sürekli olmaya başladı tansiyon mu var acaba Allah korusun
Grupta herkes bu ağrıları ara ara çekiyor galiba. Yine şiddeti önemli sanırım ama benim de aynı adet ağrısına benzer ağrılarım oluyor en baştan beri arada. Onuncu haftamdayım ben de. Inşallah böylr böyle atlatıcazKizlar 9 haftalik hamileyim 2 gündür kasıklarımda adet olcakmiş gibi hafif hafif bi ağrım var düşük belirtisi mi acaba yarın doktora randevu aldım
progestan kullanırken bebek gibi 9 da 10da uyurdum deliksiz şimdi asla uykuya dalamıyorum gidince tekrar yazdırıcam progestanı antidepresan gibi olmuştu bana vallaDün gece aynı senin gibiydim. 1,5 saat anca uyudum. Hormonal bişey bence, vücut uykuya gecemiyor. Ama bir gece öyle olunca diger gün yorgun düşüyosun. Bir de acık hava aktivitesi yaptıgım günler daha çok uyuyorum canım. Evdeysem sanki strese giriyorum ve uyuyamıyorum. Apartman önüne de olsa biraz inip yürümek lazım, ben de her gün yapmayı hedef koydum. Bu kadar basit bişeyi yapmak içimden gelmiyor bazen, yürüyüş yani
Dün kontrole gittiğimde doktorum bı anda kıza benzettim dedi. Hiç böyle bı tahmin yorum beklemiyorkenŞu anda kızınız mı olacak peki belli mibelirtiden de cinsiyet analizi yapmak dogru degil ama eglence ya ekşi canım cekiyor erkek mi, yüzümü sivilce bastı kız mı, bulantım yok erkek mi, rüyada kız gördüm kesin kız gün içinde sürekli değişiyor bizim evde
Bildigim kadariyla progestanin hicbir zarari yok ve dusuk tehdidi olan herkese veriliyo bazen doktor kendimiz olmaliyi cnmBana acildeki doktor progestan hap vermedi doktora yarın bir gözükeyim inşallah sorun yoktur. Çok teşekkür ediyorum cevap için
Hergun 7 defa insirah suresi oku ve iyi dusun. Akinti olmasi da normal. Bende daha once cok dusuk yaptigim icin cok pimpirikliyim diye doktorum bana hicbir ayrinti vermiyoMerhaba kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?